WAKE UP CALL

HALLO lIEVE BEZOEKERS,

10801895_846951528690546_2167290891085833254_n

Zo, ik was lekker naar Sneeuwwitje aan het kijken en poef. Kwam daar een nieuwslezer helemaal van slag, wat hij moest van alles oplezen en dat ging vaak niet zo heel goed. Foute namen, enzo.

Je werd gewoon onderbroken en zo erg was het toch nie ? Ik vond het na een paar keer het bekeken te hebben het wel iets weg van een theater show.  Mijn excuses voor deze uitdrukking ik weet dat het emotioneel nogal heftig over kan komen deze berichtgeving voor sommige mensen.

Maar ja, ik weet wat ik zie en waarneem. daarom laat ik deze nog eens de revue passeren een oudje, daarom kwam het voor mij als een theater show over . kijk en LUISTER maar eens.

https://www.youtube.com/watch?v=SXjnR2gLYbM

Gepubliceerd op 16 sep. 2013

LOPEN WE NU ACHTER DE FEITEN AAN ??!! OF WILLEN ZE ONS (voor de gene die wakker aan het worden zijn ) door elkaar schudden.!! Ja, dat kan toch ? weet ik veel waarom ze dat doen. Break the Systeem ?!!

Weet je wat cybertrolls of internettrolls zijn ?!!

Dit stukje zal ik citeren en kun je onder bij de info link verder lezen. Van FLayme

Wat Is een trol?

De term is afgeleid van “trollen”, een stijl van visserij waarbij achterstand aas via een waarschijnlijk ter plaatse in de hoop voor een hapje. De troll posten een bericht, vaak in reactie op een eerlijke vraag, die is bedoeld om te verstoren, verstoren of gewoon het beledigen van de groep.

Meestal, zal het mislukken, zoals de troll zelden stoort aan de Toon of stijl van de groep, en meestal zijn onwetendheid toont.

Waarom doen trollen het?

Ik denk dat de meeste trollen zijn droevige mensen, hun eenzame leven plaatsvervangend via die ze zien als sterk en succesvol.

Verstoren van een stabiele nieuwsgroep geeft de illusie van de macht, net zoals voor een paar, stalking een sterke persoon hen in staat stelt om na te denken dat ze zijn sterk, ook.

Voor trollen is geen antwoord ‘erkenning’; ze zijn niet in staat om te onderscheiden tussen irritatie en bewondering; hun ego groeit rechtstreeks in verhouding tot de reactie, ongeacht de vorm of de inhoud van dat antwoord.

Trollen, verrassend, betwisten dit, beweert dat het is een spelletje of een grap; Dit bevestigt alleen maar de diagnose; Hoe droevig heb je te vinden dergelijke geest-numbingly triviale timewasting grappig te zijn?

Vergeet niet dat trolls lafaards zijn; ze zullen meestal post net genoeg om een argument gaat, dan achterover leunen en tellen de antwoorden (Ja, dat is wat ze doen!).

Wie loopt risico?

Elke nieuwsgroep, prikbord, forum of de chatroom kan aantrekken trollen, maar ze niet hebben de hersenen om aan te vallen kernfysici, en ze zijn gevestigd op de snelle reactie waar seks, ras en religie zijn gevonden; politiek is dus een gemakkelijke prooi.

Een trol beroemde probeerde te infiltreren in een groep van mensa; de resultaten lezen als 100 trollen en een regelmatige, zij niet hebben een kans – maar het was stom genoeg blijft bestaan totdat verwijderd.

VANDAAR DE TROLLEN IN FILMS EN TEKENFILMS ??!! Lief mensen kind.

illusie

16:41, UK,dinsdag 13 augustus 2013 gepubliceerd van skynews ;

De trollen – vermoedelijk ongeveer 200 nummer – naar verluidt gebruik identiteiten gestolen uit Zuid-Koreaanse internetgebruikers om reacties op webfora plaatsen.

“Het Noorden heeft een team van online trollen aan het United Front Department en het Reconnaissance General Bureau opgericht,” Ryu Dong-Ryul van de politie Policy Institute vertelde een seminar op de Seoul Perscentrum,

De denktank zei dat de United Front ministerie hackt Zuid-Koreaanse websites via servers in 19 landen, met behulp van steeds wisselende IP-adressen om ontdekking te voorkomen.

Hij zei dat de trollen waren onderdeel van een 3000 man sterke cyber-leger en beweerden dat ze geplaatst meer dan 41.000 artikelen van propaganda online in 2012, een stijging van 27.000 het jaar voordien.

Naar schatting 300 Noord-Koreanen zijn getraind in cyber warfare elk jaar, in vergelijking met slechts 30 in het Zuiden, Lim Jong-in Korea University vertelde Chosun.

Ze zijn geplukt uit de elite van middelbare scholen in de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang en breng 10 jaar slijpen hun vaardigheden op Kim Il-Sung Militaire Universiteit, Mirim University of Kim Chaek University of Technology, aldus de krant. JE KUNT HET STUK NA LEZEN ZIE HIERONDER. THANKS.

Ja, dan kom ik weer op Sneeuwwitje terug deze heeft veel met wat er gister gebeurde vele raakvlakken vandaar dat ik de filmpjes  erbij gezet heb,kunnen we in alle rust gaan kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=akJgz2iu2eo

Dus het internet geeft zoveel om ons bij te leren wat je op school of masterclass niet gegeven wordt.

Ook hier is het voor ieder anders, ieder heeft zijn eigen waarde te ontdekken. Die door vele vormen en op vele manieren weg gedreven is. Daarom is het confronterend maar weet dat een lichaam zich zelf genezen kan ook PSYCHISCH.

Dat is het Aardse Paradijs de DUALITEIT en DE ZWAARTE KRACHT van deze Planeet. Moeder Aarde in heel haar schoonheid.

Ik wens je veel plezier in je onderzoek.EN THANKS VOOR HET DELEN verspreid het de fase is aan gebroken om te weten en te zien.

Have fun  and  White Love for You ALL

acfa63793b68f9393f8f7aa887000ab8

 

INFO LINKS EN WEETJES =

http://www.flayme.com/troll/

http://news.sky.com/story/1128156/north-korea-creates-army-of-cyber-trolls

http://www.klokkenluideronline.is/2015/01/wanhopige-nos-speelt-laatste-troefkaart/

www.geennieuws.com/2015/01/break-the-system-the-day-after/