De Vooruit-gang, de verandering.

Hallo Lieve vrienden en bezoekers,

De BRUG naar …………….. we gaan zijn onderweg.

u-bein-brug-myanmar-418moderne brud

www.nationalgeographic.nl

nl.123rf.com

WELKE  BEWANDEL  JIJ ??

We maken NU op dit moment Wereldwijde verschuivingen mee, even je geheugen opfrissen ;,Aardbeving, politiek Wereldwijd- Eurozone !!, Bezuinigen in Europa, Economie, Het  Zorgstelsel, Onderwijs, Onthullingen van Staats-geheimen, Leugens die je doorziet van het voedsel http://niburu.nl/gezondheid/4791-onderzoekers-linken-glucose-fructosestroop-aan-bijenverdwijnziekte,Dieren sterfte , Chemtrails http://niburu.nl/chemtrails/5173-stop-chemtrails-nu-wereldwijde-mars-25-augustus ,Afluister mogelijkheden en de toepassingen ervan , Opstand van de mensen die voor hun Rechten vechten.noem maar op.

Maar ook het lichaam doet gewillig mee het begint te protesteren tegen voedsel. We kunnen er van alles over vinden http://niburu.nl/gezondheid/5213-coca-cola-lanceert-propagandacampagne-over-aspartaam als we WILLEN . Maar de Keuze is geheel aan jou. Gelukkig toch ; een weg naar VRIJHEID is EIGEN KEUZES  MOGEN MAKEN.  Wat wil je ervaren en voelen dat is belangrijk en alleen dat weet jij.

Maar goed we zijn bij de veranderingen/verschuivingen. Het is duidelijk mooi weer gegeven met de 2 verschillende Bruggenfoto’ s hier boven. Het Oude Nostalgische en de Nieuwe moderne. Langs elkaar gelegd voor het zicht wat het dan weer geeft, allebei indrukwekkend ,allebei uitdagend en uitnodigend, Het geeft  2 realiteiten  weer , wat is geweest en nog ergens ligt op een plek waar de vooruitgang/tijd is stil blijven staan. De andere toont de nieuwe creatieve mogelijkheid die in het DIGITIJD perk past en al aanwezig is. Maar waar niemand op te zien is,schuchter en terughoudendheid geeft het ook weer. Wat ligt voor onbekend en dat maakt meestal ANGSTIG ,veel mensen zijn ANGSTIG voor het nieuwe ,de Nieuwe weg, maar waarom.?!!

De Jongeren onder ons niet HOOR, zij zien vele mogelijkheden en uitdagingen, ze zijn snel .OEPS SNELLER ALS DE VOLWASSENEN ,jjajajajajaja en daar ligt de verborgen schat .

Veel mensen houden zich vast aan het oude ,oude patronen, ze gaan naar MINDFULNESS  (haha, ik heb het woord al een keer uit gesplitst ,wake up) om oude patronen te door breken maar over de dagelijkse patronen en het nieuwe denken(dat weg is) van uit het Hart laten ze liggen zo krijg je CHAOS lief mensen kind.http://www.wanttoknow.nl/dossiers/overige/mind-control/

Als je de kinderen wilt begrijpen dan evalueer met hun mee, zo krijg je geen mis-communicatie. En laat vele problemen en obstakels achter je, die overbodig en geheel niet nodig zijn. Je weet dat verandering pijnen en verschuiving met zich mee nemen en dat kan Angstig zijn . Angstig voor het onbekende.  De  kinderen zijn INDIGO-KRISTAL-NIEUWE TIJDS hoe noemen we ze nog meer. Gewoon kinderen met een DNA verandering die ze krijgen zodra de futus http://niburu.nl/blijvend-actueel/142-de-fysieke-verschijnselen-tijdens-het-ascentieproces gestalde krijgt en groeit. Zo gaat het al eeuwen lief mensen kind het is de gewoonste zaak van de wereld.

Maar hoe ongewoon maak je het zelf ??!!!

Dat is de evolutie die nu aan het draaien en verschuiven is ,die je om je heen ziet gebeuren Wereldwijd , en Moeder Aarde doet ook mee ze komt weer terug in de juiste positie. Maar goed even terug .

Ik had Maurice de Hond gezien op tv tijdens het journaal met de nieuwe school methode , geweldig .

Mijn zoon zit op Niekée en waar hij voor het 2 jaar nu de ipad gebruikt deze school maakt zich hart en staat voor deze vernieuwing al 5 jaar geweldig het kwaliteit wat het kind naar boven halen en er mee aan de slag ,maar dat geeft een eigenwaarde ,zelfvertrouwen een Boost kan ik je zeggen en de verantwoording ook die er mee gepaard gaat. Maar het is in ontwikkeling en als we de kinderen van deze tijd al vroeg er mee leren omgaan vervelen ze zich niet in de klas, hebben respect voor de leerkracht die hun nu iets leert aan vaardig heden en geen leugens verkoopt ( ik bedoel hier mee ,het wederzijds respect ,en eigenwijsheid van beide vormen samen een geheel) ,het is duurzaam, meer inzichten op en in vele vormen, het past zich aan de kwaliteit van het kind het kunnen en niet het bewijzen.. Zo krijg je interesse en de (HSP etiket kids) slimme kids worden begrepen en kunnen hun energie erin kwijt.

Maar de leerkrachten en ouders dienen wel mee te evalueren anders krijg je een scheve verhouding niet synchroon. En daar zitten veel obstakels van weerstand en onbegrip wat overbodig is , maar ook het Kabinet moet eens door elkaar geschud worden en kijken en ondersteuning geven en bieden . Maar dat is weer een ander verhaal .hihihi dit is genoeg voedsel en voeding om het weekend mee door te komen ,toch !!??

Nieuwsgierig ??  http://www.maurice.nl/2013/08/22/de-kern-van-d-revolutie-van-de-tablet-in-het-basisonderwijs/

 

Wil je meer weten hou onze agenda in je ooghoeken, en kom eens naar de

share-expertise1www.sourcejuice.com

 

Het is heerlijk om te delen, de verandering is in volle gang en vragen mogen beantwoordt worden .Daar heb je als Mens, Ouder ,Verzorgen recht op.

Warme Hart Groet en een fijn weekend enjoy it wens ik je .