VOLGENS VEEL WAKKERE MENSEN SPEELT TRUMP EEN DUBBELE ROL

Laten we het hopen, dan ziet de wereld er een stuk positiever uit 🙏❤️👍

De onderstaande website schrijft het volgende:

Het bericht van vandaag is realistisch en bijna ongelooflijk tegelijk. We hebben het ingekort tot enkele regels.

(1) De Russische president Vladimir Putin treedt nog dit jaar af.

(2) Voormalig president Hussein Obama is wegens hoogverraad geëxecuteerd.

(3) De B-acteur die Biden speelt, Kamala Harris. Mike Pence en alle leden van het Congres zijn of worden publiekelijk gearresteerd en afgevoerd. De echte Biden is al drie jaar dood en zoontje Hunter is vorig jaar opgehangen.

(4) Binnenkort zal de echte vrouw van Trump bekend worden. Melania en Donald zijn vlak na de verkiezingen 2020 gescheiden, haar meerjarige contract was afgelopen. Wat we nu zien is iemand met lengteverschil en een masker. Trump is getrouwd met prinses Diana, reeds lang geleden.

(5) De “currency reset” zal begin volgend jaar plaatsvinden. Alle valuta gekoppeld aan goud en 1 op 1 inwisselbaar. Onze gulden is gelijk aan de dollar en de roebel.

(6) Het staatsapparaat van Corporate D.C. zal compleet worden lamgelegd. Het zal in december beginnen te rommelen en in januari opgevolgd met het sluiten van alle departementen en federale rechtbanken, arresteren van ambtenaren en rechters, procureurs, etc. De losse Staten nemen het over onder Common Law.

(7) In januari wordt de goudstandaard ingevoerd en wordt de belastingdienst (IRS) opgeheven, met terugbetalingen aan de mensen. NESARA wordt ingevoerd, dus nieuwe verkiezingen in april 2023.

(8) De Medbeds zijn mobiel en worden specifiek ingezet.

(9) Medicijnen – de symptoombestrijders/verslavende drugs – van Big Pharma worden waar mogelijk versneld afgebouwd en vervangen door natuurlijke geneesmiddelen. Tot de standaarduitrusting zullen Hydroxychloroquine, zink en Vitamine C in een “kit” (standaardpakketje), voor iedereen beschikbaar.

(10) De aandelenbeurzen zullen in een vrije val crashen naar het niveau ongeveer gelijk aan NUL. Beurzen zullen worden ontmanteld en verboden worden.

(11) De huizenmarkt zal vrij snel daarna compleet in elkaar storten tot waarden die ver onder de materiaal- en grondprijs zal duiken. De grondeigenaren zullen worden onteigend en nominaal gecompenseerd.

(12) Alle crypto zonder onderliggende dekkingswaarde worden verboden en ongeldig verklaard. Bitcoin (witwasoperatie voor drugs- en kinderhandel) bestaat niet meer, alleen digitale waarden als XRP gedekt door edelmetalen blijhven bestaan.

(13) Nieuwe geneeswijzen die tot nu toe verboden zijn worden ingevoerd: tegen diabetes, ziekte van Lyme, kanker, Alzheimer, inclusief de DNA-reparatie via de Medbeds.

Bron: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/11/30/vladimir-putin-treedt-nog-dit-jaar-af-berichten-gonzen-in-het-rond/