Verrast? Meer artsen die bekenden dat ze opzettelijk gezonde mensen met kanker diagnosticeerden om geld te verdienen

by Redactie – Sep 26, 2018

Artsen lijken eindelijk betrapt te worden op het verkeerd diagnosticeren van gezonde patiënten met kanker. Dit is iets dat veel meer gebeurt dan je ooit zou kunnen bedenken. Kanker voorkomen levert geen geld op, proberen om het te behandelen wel. De kankerindustrie gedijt op het leven van mensen die ziek zijn.

Een prominente kankerarts in Michigan heeft vorig jaar in de rechtbank toegegeven dat hij ten onrechte de diagnose van patiënten als kanker stelde om winst te maken door hen chemotherapie te geven.

Deze naam van deze arts was Farid Fata en zijn patiënten waren vebluft door deze vreselijke daden. Misdiagnosis voor winst gebeurt met kanker en voor bijna alle andere ziekten geldt hetzelfde.

Mensen worden gebruikt als een middel om meer geld te genereren. Alles wat tegenwoordig in de wereld wordt gedaan, lijkt rond hebzucht te draaien. De overheid zegt dat Fata deze misdiagnose al sinds 2009 heeft uitgevoerd.

Fata had een patiënten bestand van 1.200 mensen en ontving ongeveer $ 62 miljoen van Medicare. Door chemotherapie te geven aan mensen die het helemaal niet nodig hadden.

Toegegeven, niemand heeft ooit echt chemotherapie nodig gezien het verschrikkelijk is. Chemotherapie doet niets anders dan het lichaam vernietigen en de persoon in kwestie laten wegkwijnen. Chemotherapie vernietigt het immuunsysteem van de persoon en veroorzaakt orgaantoxiciteit. Toxische remedies zoals deze doden ons sneller dan de ziekte zelf.

De waarheid is gebaseerd op statistieken dat de lange termijn gemetastaseerde behandeling via deze middelen een falingsratio van 97 procent oplevert. Als de echte effectenstatistieken voor de lange termijn hun weg naar publicatie zouden vinden, zou er helemaal niemand meer voor chemotherapie gaan.

De enige studies die beschikbaar zijn over dit soort dingen komen van door de industrie gefinancierde instellingen. Kanker is geen spel en een verkeerde diagnose is een zeer ernstig probleem. Als je de diagnose hebt, zou het zeker geen kwaad kunnen om een tweede of zelfs derde opinie te krijgen en ik raad chemotherapie of bestraling op geen enkel niveau aan.

Probeer in plaats daarvan iets natuurlijks. Het zal effectiever blijken te zijn dan chemotherapie ooit zou kunnen zijn. Voor een beetje informatie over natuurlijke remedies tegen kanker, zie onderstaande video’s.