Veeg jij de vloer ook aan ?!

Een hele goede morgen deze morgen lieve mensen,

Ik was mijn nieuws aan het door kijken en stuitte op dit verhaal.

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/10/ewald-engelen-veegt-de-vloer-aan-met-rutte-ii/#.UlJJdSdIWIA

Bron : gewoon-nieuws.en van HetParool.nl

Prachtig hoe het verwoordt is ,gewoon in Nederlandse taal zodat ieder het begrijpt en inzicht geeft over wat er gebeurt. Maar het is ook een waarneming die jezelf weer geeft en ieder is een individu dus heeft een eigen waarneming die je mag laten horen het geeft beweging en verandering aan de situatie die zich voordoet.!

Vandaar dat ik het http://www.nrc.nl/nieuws/2013/09/17/de-miljoennota-2014-is-openbaar-de-belangrijkste-maatregelen-op-een-rij/

nog eens erbij  gehaald heb , deze vond ik ruim voldoende van het Bron : nrc.nl Ik kan hier iets mee leg het naast de grote die je kunt downloaden via internet, maar kan het wel alles in terug vinden in het blablabla maar dat is iets wat mij e geen voldoening geeft .Het is te begrijpen ??!! nauw ja ,maar hoe ??!!

Jongeren weten hier ook veel van net als wij ouderen en vergis je niet ze zijn heel SCHERP ze  zijn ook naar het Debat geweest wat je het kon bijwonen, en ze vonden het verwarrend en het was geheel onbetrouwbaar/on-geloof-waardig ‘,”oké””, zei ik . Waarom ?; ” er wordt veel geblaad maar er zijn veel verschuivingen van wat eerst gezegd werd word een gedeelte weer terug gedraaid zo wordt het gepresenteerd maar geheel niet schadevrij,ze wijzen vingers naar elkaar. Er heerste een rare sfeer van wantrouwen in de zaal, die het spreken en gooien met modder alleen maar vergemakkelijkte. Wij kregen een slaperig gevoel en verdrietig tegelijk .Waarom zo moeilijk; NEEM DE VERANTWOORDING VOOR DE DADEN DIE GEBEURT ZIJN , de druk wordt steeds groter ,iedereen komt er achter dat er een slecht akkoord is gesloten.maar wil iemand dat toe geven ??!!

WEET DAT HET SPEL HOOG GESPEELD ZAL WORDEN OOK DEZE WEEK BIJ DE ONDERHANDELINGEN DIE PLAATS GAAN VINDEN.ALS EEN KRUIS ZAL HET VERLOPEN ALLES WORDT DOOR KRUIST EN GEKRUIST ,WAT ZAL HET EIND RESULTAAT ZIJN ?!

Geert Wilders heeft hier een punt en VERTEGENWOORDIGT  het VOLK  optimaal, wat wij  denken en onderling bespreken en dat is zo, maar in de openheid daar is moed voor nodig lieve mensen kind .Luister geheel neutraal naar hem wat hij echt zegt.

Er kan altijd een andere koers gevaren worden   ??!!!,  want  een kinderlijk spel verandert zonder er iets aan te hangen -veroordelend en beoordelend te zijn.,het volk gek maken en chaos rond strooien ,energie verspillen ,de druk op alle fronten opvoeren, maar goed .Voordat de verandering plaats kan vinden zal er eerst chaos nodig zijn dan opruimen en dan…… opnieuw beginnen zoals eeuwen gebeurt en ook zich iedere keer herhaalt ALLEEN HET VOLK ZAL ZICH NIET MEER ALS EEN KUDDE GEDRAGEN  dat is de verandering.

uitgeverijkontrast.nl

omslagKijk-daarhome

Bron; uitgeverijkontrast.nl

Mensen maak je eigen wijsheid en handel erna, weet wat er om je heen gebeurt, samen kunnen we iets ; elkaar steunen en begrijpen in wat voor positie je bevind als je zorg, school, werk of wat dan ook. Sharing met elkaar krijg je ; Delen + Voelen = Elkaar begrijpen en ondersteunen. Kijk verder dan je kijken kunt. Heb je een mening hier over of je wilt een ervaring met ons delen ,laat het zien bij de reactie.

Warme Hart Groet,