Vast houden aan ………….

Hallo Lieve lezers en bezoekers,

Ja, VAST HOUDEN AAN………..

 

We doen het dagelijks aan alles wat los en vast zit  ( hoe toepasselijk hé) Aan de herinneringen en het verleden van lang geleden jaren geleden, iets wat we alleen maar kunnen lezen en horen als iemand er iets  over verteld tegen je. Familie drama’s- gebeurtenissen die angstvallig omklemt worden, zodat het vergeten nooit zal gebeuren ?!!

We zijn verzamel dieren/wezens die alles verzamelen van het verleden – heden kan niet dat moet nog geboren worden ??!! dus …….. ja kunt je alleen maar vast-klemmen aan je dromen en wensen zodat ze uit mogen komen en waar je je kapot voor kunt werken om ze te realiseren ??!! Zodat je niet opvalt in de menigte of buiten het geheel valt ?!!

Ja, je gaat een andere koers varen als je ouders en familie ??!! WAAR OF WAAR.

En toch ………………. lijkt het hetzelfde als dat van hun alleen je maakt het in deze tijdface en bestek  mee, andere nieuwe vormen geweldige ontdekkingen doe je, oeps en je ouders en die generatie houd zich vast aan hun idealen en dromen en ook geschiedenis die NOOIT IS BIJ GESCHREVEN OF OPGESCHOOND.

Jee, wat een vrijheid in ontdekken ??!!

Als je een andere mening of ziens wijze hebt zoals je veelal van de jeugd om je heen hoort ; ZIJN HET WIJSNEUZEN -GROTE BEK-KIDS- ONGEMANIERD EN RESPECTLOOS ??!!

Maar is dat wel zo, is er daarom zoveel in het onderwijs in beweging? De info klopt niet wat ze vinden op het Net en wat er staat in de boeken die staan haaks op elkaar. Iedereen kan leerkracht worden want dat is handig een levenservaringsdeskundige maken totaal geen kans ? terwijl dat net de doorgeef luiken zijn. Zij houden zich niet vast aan …………….. nee zij leven dag bij dag, in respect voor en na.

Maar goed dat is weer iets anders dan wat ik met je wil delen. Ik denk en weet heel zeker dat ieder zich wel vinden kan hierin. En misschien ook wel wat ik je aanreik NU.

 

Zie voor info van deze afbeelding onder bij de links ; mijn-kijk-op.info.

Ik heb nog  2 te gekke site links onderaan gezet die het bezoek echt waard zijn die je ruimte geven om te denken en te onderzoeken en verder te gaan zonder VASTKLEMMEN – GEWOON LOS –

HAVE FUN and no that life has been a quest to get some answers to these questions.

Dit heb ik geciteerd van de wakingtimes.com dit was wat ik ook al zo vaak zeg en gezegt heb. Deze persoon schrijft het heel mooi en geeft je info zodat je verder kan en ja, er kan een vraag zijn die je hebt die zo maar beantwoord wordt.

” De “Verboden” Geheimen van de kerk

Voordat ik een paar “verboden” geheimen van de kerk bloot te leggen, wil ik het u duidelijk te maken dat mijn bedoeling is niet om iemand te beledigen. Ik ben alleen maar om dit te doen om te laten zien van de feiten. Het is aan jou om ze te accepteren als waarheden.

Ik wil u ook op de hoogte zijn dat de reden waarom ik de geheimen van de kerk bloot is, want ik ben meer kennis om te weten hoe de kerk werkt dan andere religieuze systemen. Plus, ik gebruikt om naar een Baptistenkerk toen ik een kind was. Het maakt niet uit welke religie het is, alle religies hebben hun eigen vuile geheimen.” lees onder in de link verder bij wakingtimes.com dan snap je dat van Martijn Vrijland ook beter en spoort je net aan om de gehele serie die hij belicht ; ” Symboliek om ons heen ” wat ook een aanrader is.

Ik citeer dit stukje eruit van deel 5 ;

“Bij het zoeken van de betekenis geldt ook hier weer dat symboliek meerdere betekenissen of functies in zich kan hebben. Afhankelijk van de perceptie van de waarnemer, worden deze functies bewust en onbewust waargenomen en eventueel (onbewust) begrepen. Helaas ben ik mij voor het grootste deel onbewust van de dimensies die ik in mij draag, maar gelukkig is de firewall van de matrix niet 100 procent waterdicht en heb ik het idee dat de kracht van deze firewall met de dag afneemt. Met het verstrijken van de dagen vangen meer mensen af en toe een glimp op van één of meerdere dimensies waardoor we zijn omgeven. De machthebbers proberen met man en macht te voorkomen, dat een kritieke massa mensen zich bewust gewaar gaat worden van deze dimensies. Ieder mens draagt deze dimensies in zich. Deze dimensies laten zich het makkelijkste openbaren wanneer mensen in balans zijn. Maar ja, wanneer je in een gekkenhuis of gevangenis wordt geboren, dan zijn de referentiekaders van de mensen behoorlijk gestoord. Het is dan lastig om het eens te worden over de criteria of mensen al dan niet in balans zijn. Helaas ontdekken steeds meer mensen in deze geflipte maatschappij wat het is om in onbalans te zijn. Zie dan maar weer eens in deze van gif doordrongen en gestreste maatschappij lichaam en geest weer in een gezonde toestand te brengen. Pas wanneer mensen gezondheidsproblemen krijgen en het reguliere medische circus geen soelaas blijkt te bieden, hebben mensen de kans na te gaan denken over de betekenis van het in balans zijn.”

Als je dit leest dan weet je in je hart dat het er wel degelijk toe doet en veel meer impact heeft en verbinding met elkaar dan dat je eigenlijk wel wist. Dat het grotendeels buiten de mens omgaat wat er gebeurt en hoeveel macht die ook hebben om het uit te laten voeren gaat onze pet ver te boven, waar of waar ?!!

Niet geheel onbelangrijk lijkt me zo? vandaar dat het onderwijs beweging gaat maken en vele studenten protesteren. Logisch dat mensen zich massaal verbinden en protest marsen lopen. Logisch dat de media niet meer mee kan draaien in een stilzwijg-verdraai-circus van de hogere machten.

Dus have fun met jouw ontdekkings- tocht jouw QUEST.

Vraag je tijdens je QUEST eens af wat als moeder Aarde niks meer laat groeien, wat als moeder Aarde geen water meer geeft ?  DAT IS TOCH LEVEN IN RESPECT VOOR ELKAAR EN NAAR ELKAAR ? ieder heeft dit nodig bruin-zwart -geel-wit maakt voor haar niets uit ZIJ GEEFT AAN IEDER, alleen de mens heeft en houd het vast zodat het stikt ?!

have fun on 4&5 mei .

INFO LINKS OM TE LEREN; 

http://www.wakingtimes.com/2015/05/01/the-forbidden-secrets-of-the-church/

http://omnithought.org/blog/wp-content/uploads/2015/04/Seminar3-Ascension-Forbidden-Secrets-of-Religion3.pdf

http://www.beyondthematrix.nl/2015/05/02/symboliek-om-ons-heen-deel-5/

http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/67625-moslims-en-christenen-tegen-elkaar-uitspelen.html