VALSE VLAG OPERATIE ISRAEL EEN KEIHARD FEIT…!!!!!!

Okt. 12, 2023
GTB 1021

Diverse inlichtingen diensten , zoals o.a CIA, MI 6, bevestigen, dat het een valse vlag operatie betreft, welke bewust is uitgevoerd in opdracht van o.a. Netanyahu.
De Iraanse geheime dienst heeft schriftelijke bewijzen ontfutseld uit de ultra geheime computer van Netanyahu, waaruit blijkt, dat de Mossad en het leger opdracht kregen stil te blijven. Ook werden de geheime connectie lijnen naar Netanyahu still gelegd, zodat pogingen om Netanyahu te waarschuwen, door andere presidenten en inlichtingen diensten voor een ophanden zijnde aanval, niet konden doorgaan.
Er werd ook , zoals nu gebleken is, geen enkele afgeschoten palestijnse raket neergehaald door de zo over bekende Ijzeren protectie koepel van israelische raket afweer systemen.
Het bleef inactief.
Achteraf blijkt mijn analieze juist te zijn. Er waren teveel aanwijzingen, dat er iets falikant mis was. Inlichtingen diensten maken zulke fouten niet. Pearl Harbour aanval van Japan in 1942, was ook bekend bij de USA. Men liet het gewoon gebeuren., to hel met de mariniers, meer dan 3000 die stierven…
9/11, was ook bekend al een half jaar daarvoor. De smerige moordenaars aan de top interesseerd het lijden wat ontstaat bij de mensen door zo’n eigen gefabriceerde aanval geen ene sikkepit.
Dat gedrag zie je ook in Nederland. Wat de 4 Rutte kabinetten voor een leed veroorzaakt hebben, met hun pedofielen gedrag, hun vissarij en landbouwbeleid, hun stikstof en klimaat hoaxen.
Het is hen allemaal WURST.
De grote moordenaar Netanyahu kreeg ook direct de steun van onze pedofiel. Maar dit keer gaat het joden spelletje niet op. Het was te doorzichtig. De opzet is Israel uiteindelijk te vernietigen, zodat zij hun heil moeten en kunnen zoeken bij een betere plek, namelijk de Ukraine.
Zelfs de UN heeft de reactie van Israel, het plat bombarderen van de bevolking van zo’n 4 miljoen Palestijnen, die geen kant uitkunnen, ernstig veroordeeld.
Het is pure genocide en zal daardoor ook afgestraft worden.
Het moorden gaat door. Daar zijn beide partijen in getraind
De ene moord lokt de andere uit. Niets nieuw. Rotterdan werd plat gemaakt, de duitse stad Dresden werd ausradiert. Essen, Oberhausen, Dortmund, kortom de “kolenpot” werd plat gegooid en ook Berlijn moest er aan geloven tijdens de tweede wereldoorlog.
Afspraken werden gemaakt, maar beide partijen vegen daar hun kont mee af., zoals altijd gebeurd in zulke situaties…..
Schuldigen worden nooit gestraft.
Oja, laten wij ook niet Hiroshima en Nagasaki niet vergeten.
Die genocide is ook nooit afgestraft….
GTB.