Valentijnsdag

Goedemorgen folks,

De vraag is hoe wakker ben je en wil je het wel zien wat je voor je ziet of pik je het niet op en negeer je alle aanwijzingen die voor je neus liggen.

Het is geheel jou feestje, kijk maar eens hieronder, ben benieuwd of je nog blijft slapen, tis tijd om wakker te worden.

 

MAY THE LIGHT BE WITH YOU, MY FRIENDS.

 

 

 

Via wat men noemt predictive programming wordt de wereldbevolking op een subtiele manier voorbereid op dingen die gaan komen, vaak via films of televisieseries.

In dat geval kan de komende Valentijnsdag op 14 februari er wel eens een worden om nooit meer te vergeten.

Uiteindelijk leiden alle wegen op deze wereld naar Lucifer.

Die heeft op dit moment de wereld ferm in z’n greep en is nu druk bezig om via zijn primaire organisatie op aarde, de Jezuïeten, de totale wereldcontrole in handen te krijgen.

Bijna alle macht op aarde is op dit moment dan ook in handen van satanisten. De Jezuïeten hebben de controle over alle geheime genootschappen, veiligheidsdiensten, bankiers en politieke organisaties zoals de Zionisten.

Wanneer er dingen gebeuren op deze aarde waarbij grote aantallen onschuldige slachtoffers vallen dan is dit niet zomaar, maar dan zijn het gebeurtenissen die lang van te voren zijn gepland als rituele offers voor satan.

Het neerhalen van Malaysia Airlines vlucht MH17 en ook de schietpartij in het Bataclan theater in Parijs onlangs zijn voorbeelden van rituele offers.

Echter, er is een grote kans dat er heel binnenkort een nieuwe aanval wordt uitgevoerd op eigen burgers, maar dan dit keer één die erger is dan alle voorgaande.

Dat dit zo is, is mede af te leiden uit de krantenberichten die nu beginnen te verschijnen met titels zoals:

IS bereidt grote aanslagen Europa voor

En dan verder:

Volgens de baas van Europol, de Brit Rob Wainwright, plannen terroristen meer aanslagen in Europa, zo zei hij bij de aftrap van een nieuw coördinatiecentrum tegen terrorisme.

De grote vraag is alleen nog waar en wanneer deze aanval op de bevolking zal plaatsvinden. Uiteraard staan beiden op dit moment al vast.

De satanische elite heeft de gewoonte om bepaalde boodschappen zoals gebeurtenissen, data en/of locaties via zogenaamde “predictive programming” naar buiten te brengen.

Heel vaak gebeurt dit door middel van Hollywood films, televisieseries of zelfs cartoons zoals de Simpsons.

Zo werden de aanslagen van 11 september 2001 voorspeld, of beter gezegd aangekondigd, in verschillende series.

In 1989 kwam Ghostbuster II uit.

In die film komt op een bepaald moment een scene voor waar de actrice Chloe Webb een helderziende dame speelt met de naam Elaine.

Elaine verschijnt in de film in een televisie-uitzending waar haar wordt gevraagd om een datum te geven voor het einde van de wereld.

Zij geeft een datum en die haar is doorgegeven door buitenaardsen.

De datum waarop volgens Elaine het eind van de wereld zoals wij die kennen een feit zal zijn, is 14 februari 2016, Valentijnsdag.

Het is bijna 14 februari 2016 en die dag zal ongetwijfeld niet het einde van de wereld betekenen.

Het zou wel iets anders kunnen inhouden.

De datum 14 februari die wij Valentijnsdag noemen, is in occulte kringen een dag waarop volgens de kalender van de satanisten er offers worden gebracht aan de grote baas, satan.

Offers die aan de volgende voorwaarden moeten voldoen:

The human sacrifice required during many of these occult dates needs to contain the following elements, each one of which is exaggerated to the highest possible degree:

1. Trauma, stress, and mental anguish, sheer terror
2. The final act in the drama should be destruction by a fire; preferably a conflagration
3. People must die as human sacrifices, especially children, since Lord Satan looks upon a younger human sacrifice as his most desirable

Gezien de situatie in de wereld op dit moment en de berichten in het mainstream nieuws over te verwachten ISIS aanslagen, is het niet zo vreemd om een mogelijke grote terroristische actie te verwachten op 14 februari waarbij veel onschuldige slachtoffers vallen.

Misschien wel een dusdanig grote aanslag dat de wereld daarna totaal anders wordt dan zoals wij die nu kennen, het einde van onze (vrije) wereld.

Of er wel of niet iets gebeurt die dag weten we niet natuurlijk, maar het is interessant om bepaalde aanwijzingen die in films of televisieseries worden gegeven in de gaten te houden.

Bron