Update Spoedwet

Het nieuwe Normaal. Zie Update.

12 Sept 2020

Minister Hugo de Jonge beseft mogelijke weerstand en voert geen vaccinatieplicht in: ‘Inderdaad geen discussie over mogelijk’ Laffe Satanische Nazi Hugo de Jonge met dun in zijn Nazi broek.

https://nostradamus-effect-van-dutch-cabal.blogspot.com/2020/09/aan-guy.html

Door:Redactie

https://www.guldencourant.nl/index.php/2020/09/09/minister-hugo-de-jonge-beseft-mogelijke-weerstand-en-voert-geen-vaccinatieplicht-in-inderdaad-geen-discussie-over-mogelijk/

9 september 2020

https://1.bp.blogspot.com/-zubyDWzaDhs/X1x5Ob8r1PI/AAAAAAAADr8/fUl9Q-UDCzEVKaBo3p52RUDy09hHo_ZmACLcBGAsYHQ/w569-h781/381.jpg

Ere wie ere toekomt, minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid erkent de huidige angsten en belang van persoonlijke vrijheid als het gaat om de vaccinatieplicht. Een woordvoerder van de minister laat weten dat het kabinet niet zal overgaan tot verplichte inenting, als er straks een goedwerkende coronavaccin is. 

( Beste Laffe Hugo de Jonge van volksvernietiging, het kwartje lijkt gevallen. )

Jij laat een woordvoerder dit bericht naar buiten brengen uit lafheid en de wetenschap dat het over is, de grens van het toelaatbare ruim overschreden is.

Door eigen toedoen als Bilderberg Nazi heb jij je eigen ondergang bezegeld, en begint nu te begrijpen dat angst niet aan je voorbij is gegaan.

Jij en je mede schoften uit het Nazi Bilderberg Hitler Kabinet hebben zichzelf tot een schietschijf gemaakt.

Dit gaat nu ten kosten aan jullie eigen persoonlijke vrijheid.

Vanuit de Nederlandse bevolking lijkt veel weerstand te bestaan als het gaat om een verplichte coronaprik, en de politiek lijkt zich daaraan te conformeren. Het zijn immers de volksvertegenwoordigers die de volksbelangen moeten dienen, en men wil zijn vingers niet branden aan een behoorlijke onrust die daarbij zou komen kijken. Een dergelijke verplichting boezemt veel angst in bij de mensen. De afgelopen weken waren er ook grootschalige protesten die betrekking hebben op de huidige maatregelen alleen al, waaronder een groot protest in Berlijn. 

De Nederlandse bevolking bestaat niet volgens Maxima.

Een verplichte Genocide Prik is niet legaal maar poging tot massamoord om de bouwstenen van het menselijk DNA – RMA opzettelijk te veranderen.

Vanaf 18 mei 1940 zijn jullie zeker geen volksvertegenwoordigers meer, onder een opgelegd Hitler bestuur, dat tot heden nog in werking is.

Jullie hebben reeds je vingers verbrand met alle misdaden tegen de bevolking, daardoor geen enkele legitieme autoriteit meer.

Niemand van jullie kan iets verplichten omdat jullie opdrachtgevers door chantage jullie hebben aangezet voormalig Nederland te gebruiken als proeftuin voor de NWO, zoals Obama het ook verteld: https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/ Door arrogantie bevangen met satanisch fanatisme komt nu de afrekening.

Door het bewust worden van de misbruikte bevolking is de Angst omgeslagen in bewustwording en woede.

De bereidheid om jullie te vermoorden is gigantisch gestegen onder de betroffen en mishandelde of overlevende van jullie Genocide praktijken.

Daarover bestaat geen enkele discussie.

Zo zijn er nog wel een aantal openstaande vraagstukken. Hoe zit het bijvoorbeeld met het zorgpersoneel dat veel in contact komt met besmette patiënten? De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen benadrukt: “Als er eenmaal een goed en werkend vaccin is, zouden wij het onverstandig en onacceptabel vinden als personeel dat niet zou nemen”. Omdat een verplichting niet mogelijk is pleit de vereniging voor een dwingend advies, maar werkgevers mogen geen vaccinatie afdwingen en dus verplicht stellen. Wel zou personeel dat straks weigert zich te laten vaccineren tegen corona een verbod kunnen krijgen om op bepaalde afdelingen te werken, onder andere de Intensive Care. 

Ik zal een paar openvraagstukken beschrijven: waarom blijven jullie de bevolking indoctrineren met leugens over een valse vlag Covid19 operatie van de WHO.

Testen die reeds onder de naam Covid19 verkocht waren in 2017, terwijl de wereld nog niets wist van Corona die hier pas in 2020 zijn propaganda intrede deed om mensen de schrik op het lijf te jagen waardoor zij hun vrijheden zouden moeten opgeven.

Het document van de Wereldbank voorspeld dat Covid19 in 2025 onder controle zou zijn, waarbij een CAI rapport aangaf dat dan nog maar 9.6 Miljoen inwoners in Nederland zouden zijn.

Het opzettelijk indoctrineren van mensen om een Genocide prik aan te praten stopt niet, ook al naar de erkenning dat alles bedrog is.

Een Vaccinatie weigeren wordt met een sanctie en verbod gemanipuleerd.

Daar jullie zich zo opwerpen als huichelende volksvertegenwoordigers die het in eens goed met de bevolking voor zou hebben, stel ik voor dat de Politiek, Rechters, Ambtenaren en jullie opdrachtgevers de Bankiers als een goed voorbeeld de eersten zijn die de zelfmoord Prik neemt. 

En, ontstaat er straks een uitsluitingscultuur? Mag je alleen nog maar naar de bioscoop of een cafe als je straks een vaccinatie hebt gehad? De burger zal hierover moeten waken dat de vrijheidsbeperking niet te ver gaat, mits het algemene belang daarbij niet in het geding komt. De maatregelen zijn tot nu toe zeer beperkend geweest in vergelijking met alle ontwikkelingen.

Uitsluitingscultuur, de van geboorte en erf recht Nederlander is niets anders gewend, we worden al decennia lang buiten gesloten en worden door minderheden benadeeld, beschimpt, en veracht, en dat alles op onze kosten.

Het is duidelijk dat een Linkse Mongool dit stuk geschreven heeft.

Het is tot nu toe de slapende bevolking verboden om zijn rechten op te eisen, we zijn gevangenen in eigenland met een Nazi bestuur onder leiding van een zwakzinnige Stadhouder (erfgenaam van Nazi OPA Bernhard von Lippe)

De Lock Down heeft veel beperkingen op gelegd, waardoor dringen de medische ingrepen opzettelijk zijn uitgesteld, hierdoor zijn veel mensen overleden door het onthouden van medische zorg op grote schaal.

Veel gevangen ouderen zijn van eenzaamheid gestorven ik de Fema verzorgingsinstellingen, kinderen worden bang gemaakt over het niet bestaande Corona virus in jullie smerige propaganda.

In Duitsland is volgend oud gebruik van 1933 een razzia geweest in een school waar kinderen door Linkse idioten verplicht zijn getest op een niet bestaand virus, het virus zou boven de 27 graden van zelf onschadelijk worden, die periode hebben we nu wel gehad dat er geen virus meer zijn kan.

https://www.youtube.com/watch?v=Dpg8fgL74ww
https://1.bp.blogspot.com/-e2rUnTyVH7Y/X1yAup58wuI/AAAAAAAADsI/dUELncCXsdsQeUI3_til3vFkVvFe7PdPQCLcBGAsYHQ/w625-h319/382.JPG

 

President van Oekraïne Petro Poroshenko heeft men proberen op te kopen om zijn eigen land en bevolking te verraden zoals jullie hebben gedaan, van 93 naar 930 miljoen was hem geboden om de economie te vernielen en de Corona Dictatuur in te voeren.

Beste Hugo de Jonge en overige Pedocraten, als alle mensen die door jullie toedoen schade in welke vorm dan ook schietoefeningen gaan houden en hun woede de vrije loop laten is er niemand die jullie kan beschermen.

Door het GESARA plan, Global Economic Security And Reform Act. Zullen landen soeverein moeten zijn om de fondsen te krijgen voor de bevolking van deze landen.

De QFS met het CIPS systeem geeft het Cabal Swift systeem uitgeschakeld en vervangen.

Als zouden jullie willen, zonder geld kunnen jullie geen mensen inhuren om jullie te beschermen voor de storm die door jullie eigen toedoen nu is gekomen.

RIVM-baas leider Jaap van Dissel houdt er een andere mening op na. Vorig jaar gaf hij aan dat hij een verplichte griepprik voor zorgpersoneel wel ziet zitten. Of dit ook betrekking heeft op de coronaprik wil van Dissel niet zeggen, laat een RIVM-woordvoerder weten omdat daar nog geen vaccin voor bestaat. 

Alleen een hond heeft een baas, en zelfs die moet je goed behandelen.

Jaap van Dissel is als een Pedo Kleutermoordenaar ontmaskerd, dit past geheel in de bezetting van leidinggevend Cabal bestuur in bezet Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=YqdGgZ8Lw5I

Een ongekozen smeerlap die wil bepalen waar de bevolking aan onderhevig moet zijn als horige slaaf, zich moet laten ziek spuiten uit winstbejag van Satanist Bill Gates en de WHO Pedofielen.

Als we kijken naar andere landen lijkt een verplichte vaccinatie wel een mogelijke optie. Zo oreerde de premier van Australië dat als er een vaccin komt alle inwoners zich verplicht moeten laten vaccineren. Een paar uur later krabbelde hij daar alweer iets van terug na een storm van kritiek: “Australië gaat een eventueel vaccin niet verplichten, maar wel heel sterk aanmoedigen.” De Belgische minister van justitie en vicepremier Koen Geens sprak eind mei al woorden van soortgelijke strekking: ,”Een vaccin verplichten? Als dat nodig is, dan moeten we dat doen. De volksgezondheid staat voorop.”

De hele wereld bevolking is aan het ontwaken en ziet nu waar de Satanisten mee bezig zijn, en alle misdaden die eigen politici tegen de onwetende bevolking hebben gepleegd. Iedereen is soeverein, en kan niet onderworpen worden aan een zelfmoord Vaccinatie wat tegen zijn geboorterecht in gaat.

Ook deze Transgender vrouwelijke Premier met Piemel is een Cabal Satanist, net als Mike van Homo Obama.

De Belgische Minister Koen Geens, heeft alles gedaan om de zaak die Ad Van Rooij tegen Nederland wilde voeren, van het opzettelijk vergiftigen van de wereld vanuit Nederland te frustreren en tegen te houden.

Alle Pedo Politici en kinderbloed en seks verslaafden worden nu ontmaskerd zoals ook Mark Rutte op de foto met zijn Kinderen Leverancier Marc Dutroux op de foto staat, samen met politieke collega’s.

Het hypocriete gezwets dat de volksgezondheid voorop staat is door jullie eigen toedoen wel achterhaald, want het zou dan de eerste keer zijn dat jullie de bevolking een dienst zouden bewijzen zolang als ik me kan herinneren.

Een verplichte prik waarbij de langetermijn gevolgen niet bekend zijn, is niet niks, en dat is iets wat de Nederlandse regering hopelijk ook enigszins beseft. Het zal in deze niet het braafste jongetje van de klas moeten spelen maar zich aan de reeële angsten en wensen van het volk moeten conformeren. Anke Huckriede, hoogleraar vaccinologie aan de Rijksuniversiteit Groningen over een verplichte vaccinatie: “Ik zie het hier niet snel gebeuren. Zoiets past simpelweg niet in de Nederlandse cultuur. Een aanmoedigingsbeleid slaat hier waarschijnlijk veel beter aan.”

Wat het beseffen van de Niet legitieme Hitler Bilderberg Regering moet beseffen, als een bevolking de wens heeft dat de tweede wereldoorlog moet stoppen, zij een interventie verzoek doen aan de VS en Rusland, dan is de bevolking rijp voor de bevrijding van de Nazi ratten.

De ontstane situatie en het imploderen van jullie macht of erkenning van een misdadige niet bestaande rechtsstaat door list en bedrog tot stand gekomen is niets anders als het grootste volksverraad wat ooit mogelijk was tegen eigen bevolking.

Om een bloedbad  te voorkomen, vraag collectief om bescherming van Trump en Putin, want de bevolking gaat jullie jagen en lynchen als ze de kans krijgen.

Dit alles na de oorlogsverklaring en achterbakse Genocide die jullie op je geweten hebben door de ruim 80 jaar van Nazi bestuur en bezetting.

Anke Huckriede, hoogleraar vaccinologie aan de Rijksuniversiteit Groningen doet nog een duit in het zakje om de bevolking aan te moedigen om de Genocide prik toch maar te nemen.

Deze wereldvreemde gestald heeft geleerd en studeert, om vooral niet meer met gezond verstand te werken, haar studie kan gratis geweest zijn, maar zeker voor niets.

De bevolking zal een eerlijk leven en bestuur eisen, daarom kan en zal het huidige Nazi systeem die Hitler op 18 mei 1940 heeft ingevoerd geheel moeten verdwijnen.

Geen enkele politieke partij in het huidige Hitler kabinet oppert ook maar deze stelling, iedereen heeft als een inkomsten parasiet op kosten van de berooide bevolking zijn eigen belang voorop staan.

Ik kan het fout hebben, maar denk dat er 1 van de 150 beroeps volksnaaiers wel ballen zou kunnen hebben om dit te veranderen.

Als Pieter Omtzicht die nu door fraude het leiderschap ontnomen is van het Communistische Dictatuur Antichristelijke Partij (CDA) uit het CDA treed, en ze zetel meeneemt, mogelijk met een paar collega’s het Pedo Kabinet zal vallen.

Dan mag en zal er geen nieuw Nazi bestuursvorm meer komen in de toekomst, het ontslag aanbieden kan niet bij de Fake Koning maar bij de Amerikaanse Ambassade in bezet Nederland.

Iedere politici die corrupt is, ongeacht welke partij, zal hiervoor als misdadiger berecht worden.

Iedere pedofiel die met Trump meewerkt om de ziekte van Pedofilie uit te bannen krijgt levenslang.

Hij die niet mee wil werken de doodstraf.

Als jullie aan de wraak van de bestolen, verkrachte, onderdrukte bevolking willen ontsnappen, is het nu tijd om uit lijfsbehoud de handdoek in de ring te gooiden.

Er zit veel woeden en roep naar gerechtigheid onder de bevolking, en dat met een goede reden.

De afkeer van jullie bestaan en Nazi Dictatuur is zo emens groot dat het een wonder mag heten dat jullie nog leven.

De MH370 Leugen die ons voor de MH17 wordt verkocht maakt dat alle verantwoordelijke medeplichtigen voor een oorlogstribunaal moeten verschijnen, op Genocide staat volgend het internationaal recht de DOOD straf.

Enkel hij of zij die meehelpen de bevolking te bevrijden, kunnen op clementie rekenen.

Aan alle Ambtenaren die dit misdaad systeem mee in leven gehouden hebben, stop met het produceren van digitaal afval als bezigheidstherapie, jullie doen er echt niet toe.

Ga een bezigheid zoeken op ga leren iets nuttigs en niet destructiefs te doen.

Geen enkele wet die verzonnen is na 10 mei 1940 is rechtsgeldig, belastingen aan een ziek Nazi systeem zijn terug te eisen, wat een faillissement van bezet Nederland zal betekenen.

De bevolking is de eerste en grootste schuldeiser.

Iedere Nazi rat die zich verrijkt heeft door dit bedrog zal worden onteigend en de gelden terug aan de berooide bevolking toegewezen worden.

Er zal een verbod moeten komen voor politieke partijen in de toekomst, omdat het misdaad Kartels zijn gebleken.

Zwakzinnige verenigingen als Extension Rebellion, Antifa, Bij1, Kopz en donkere racisten zwarte piet doodtrappend ongedierte, worden ook verboden en de ongelukkigen die hier tot ellende hebben opgeroepen terug naar hun roods.

Linkse Idioten die hun als een beschermde diersoort willen blijven vertroetelen kunnen met deze lage levensvorm mee gaan en Nederland verlaten.

Een achterlijke minderheid hoeft niet langer het leven van normale betalende mensen te verzieken. De koek is op.

De minister met dubbele rechtsmoraal standaard, beste FERD dat je een vrouw die met Jeffrey Epstein connecties hebt genomen laar het verdacht van Satanisme en Pedofilie op je.

Dat jullie beide zo lelijk als de nacht zijn, is een speling der natuur, onderling hoeven jullie geen verwijten te maken als je voor de spiegel staan van wie het lelijkste is.

Jij als Pedo beschermer van Justitie ben dat ook geheel door de mand gevallen, en dan de bevolking voor ASO uitmaken, jij met je liederlijke vetten pens hebt een trouwerij en het gepeupel wordt van een kinderverjaardag van een 3 jarige weg geknuppeld door je Wappen SS.

Politie die zich laat gebruiken om de bevolking te onderdrukken zijn mensen met een laag IQ en moraal besef, een verzameling beroepspsychopaten in mijn ogen.

Heil Mark, Heil Hugo, Heil Fred, Heil Willy zullen ze we groeten als je jullie zien.

Een aanslag met 5G die nu door polen in Nederland worden geplaatst om de bevolking om de Corona leugen en tweede Lock Down in te voeren, leverd direct volksopstand en moord op jullie politici op.

Mensen melden zich om de leiding en bestuursvorm van de Bataafse Republiek te herstellen, mogelijk ook de Politieke Ratten te arresteren om te berechten.

De boeren zijn onze levensader en laten de klimaat onzin voor wat het is, een Hoax van laag IQ formaat.

De opgelegde maatregelen per direct gegeren.

De minister van Landbouw met familie die een eigen Soylent Green Kanibalen Farm hebben, kunnen rekenen op bezoek en zien hun bedrijf in vuur opgaan. 

Intussen in Duitsland, zijn alle politie en leger in staat van paraatheid om de massa arrestaties onder de Amerikaanse leiding te gaan starten, net zoals we het vanuit de bevolking via de VS en Russische Ambassade aan Trump en Putin hebben gevraagd.

Deze operatie kan 6 tot 9 maanden duren, om de Cabal zuivering door te voeren onder de leiding van SHAEF (Europe Defender 2020) Supreme Headquarters Allied Expeditionary Force

Daar de ECB geen geld meer kan of mag produceren komt de hele Cabal ten val in Europa en de rest van de wereld, is de ongekozen Nazi EU klinisch DOOD.

GESARA nieuws:

Onze militaire intel zei net dat alles op schema ligt en dat niveau 4 & andere niveau fondsen nu & in het weekend worden vrijgegeven.

Onze militaire intel contact is de bevestiging van de heer Fleming’s bronnen zeggen dat een IMF-bron zei dat de RV-versie begint wereldwijd morgen vrij 9/11 en dat een paymaster in Reno zei dat “ze opgeroepen verschillende betaalmeesters op 21:00 PM (9pm PDT-de bevestigde initiatie eigenlijk begon op net na 12 middernacht vanavond Reno tijd [PDT] vanavond) om liquiditeit wordt uitbetaald op rekeningen in te leiden; onze man bevestigde dat de heer Fleming’s bronnen en Bruce’s bronnen dat de uitbetalingen ‘s nachts Thu 9/10, als alles volgens plan verloopt, bepaalde T3-4A SKR’s, rekeningen van topniveau T3-4A groepen moeten omvatten, en tussenliggende rekeningen zoals de indiaanse rekeningen zoals verteld aan Bruce’s bronnen door de Crow & Arapahoe en andere indiaanse stamhoofden dat ze morgen vrij 9/11 voorschotten zouden ontvangen op de money-of-account in hun rekeningen van maximaal $100.000 per rekening (volledige bedragen van de fondsen in hun rekeningen volledig toegankelijk wanneer T4B wordt gestart); onze man’s info was het erover eens dat dit laat zien dat de start vanavond eindelijk wordt geïnitieerd Thu 9/10, sommige bronnen zeggen dat de meldingen T4B zal bereiken elk moment tussen vrijdag 9/11 en Mon-Tue 9/14-15 en anderen zeggen dat de release-line voor ons zal ons bereiken in T4B om te beginnen op Tue 9/15. (bewerkt)

1:20 UUR.

.                Zijn info komt overeen met Bruce’s bronnen dat DoD security teams meer dan 3.000 Deep State bankiers en agenten in de afgelopen 24+ uur probeerden te bedraden via het SWIFT systeem (dat nog steeds op een minimale manier parallel loopt aan het QFS systeem) – zij bedraadden miljoenen & miljarden dollars in de VS om het Democratisch Nationaal Comité te ondersteunen en om te hydrateren wat QAnon beschreef in post #4644 (qanon. pub) als de huidige Deep State “binnenlandse terrorisme” campagne en de veelzijdige “blitzkrieg” door golven van Deep State anarchistische maniakken in DC en in onze staten en steden, de blitzkrieg dat QAnon zei is “sterk gecoördineerd en gefinancierd,” in de Antifa, BLM rellen STILL GOING ON ON ONZE CITIES, de brandstichting in westerse staten (6+ Antifa brandstichters werden gearresteerd in OR & WA deze afgelopen week), de Covid-19 scamdemische zogenaamde “tweede-golf spikes,” en de non-stop nep-stroom media-uitstrijkje campagne tegen Trump (zie Bid Medic’s verslag van THE WAR GOING ON NOW en google “threader. app/thread/1303854957230055424 Q draad voor 9 september 2020”)-onze kerel zei dat de DoD veiligheidsteams geen andere keuze hadden dan de Diepe Staatsfondsen te bevriezen en de 3000+ daders binnen en buiten het land te arresteren voor het (opnieuw) inmengen in de binnenlandse verkiezingspolitiek van de V.S. om te proberen te voorkomen dat Troef wordt herkozen; hij zei dat Troef van zijn kant was ADAMANT dat de RV-vrijgave morgen begint vrij 9/11, de 19e verjaardag van de 9/11 Deep State aanval die de Twin Towers in NYC opblaast tot STOP THE RV/GCR toen. (bewerkt)

1:20 UUR.

threader.app (https://threader.app/thread/1303854957230055424)

Een draadje geschreven door @prayingmedic

1) Dit is mijn Q-draad voor 9 september 2020 Mijn Thema: Plan dus [november] https://t.co/CamhsCHpfY

Hij zei dat de Witte Hoeden leerden van wat de Diepe Staat deed door Bush Jr en Bush Sr en Dick Cheney terug op 9/11/2001 om de RV te stoppen, en de Witte Hoeden waren van plan om de Diepe Staat niet opnieuw de nazi-globalistische agenda inmenging te laten uitvoeren deze keer; hij zei dat als je een klap voor klap verslag van de WAR GOING ON RIGHT NOW dat hij heeft vermeld vele malen invloed op de RV release proces, lees Bid Medic’s QAnon analyse van QAnon’s recente berichten (hierboven), alsmede Charlie Ward en Charlie Freak’s bronnen (Chinese Ouderen, QAnon bronnen, Witte Huis bronnen) in recente YouTube’s en Inteldinarchronicles updates en TAKE ONCE AGAIN, zei hij, dat de RV IS RELEASED RIGHT NOW als deel van de ALLIANCE’s, TRUMP’s, DoD’s, en WHITE HAT’s MISSIE aan DISEMPOWER THE DE DEEP STATE die JFK vermoordde en bijna vermoord Reagan; hij zei dat als ze niet DISEMPOWER de Deep State ENOUGH NOW BEFORE THE RV EXCHANGES, onder een Biden (Kamala Harris, Michelle Obama, Pelosi, enz., enz.) presidentschap, de Diepe Staat zou ALLE UW CURRENCY EXCHANCY, ZIM REDEMPTION FUNDS, en zij zouden DIE FUNDS IN DE HUIDIGE EIGEN POCKETS en aan OCASIO CORTEZ’S NIEUWE GROENE DEAL hebben RICHTLIJNEN: dus hij zei BE GLAD the DoD is CLEARING THE PATH FOR YOU EN THE WHOLE WORLD >>RIGHT NOW<< zodat we allemaal vrij zijn om te ontvangen en te besteden ALLE fondsen van onze aflossingen / uitwisselingen als elke persoon het geweten stuurt.

Our military intel just said all is on track and level 4 & other level funds are being released now & over weekend.

Our military intel contact is confirming Mr. Fleming’s sources saying that an IMF source said the RV release is beginning globally tomorrow Fri 9/11 and that a paymaster in Reno said that “they summoned several paymasters at 21:00 PM (9pm PDT—he confirmed initiation actually started at just after 12 midnight tonight Reno time [PDT] tonight) to initiate liquidity being paid out into accounts; our guy confirmed Mr. Fleming’s sources and Bruce’s sources that the payouts overnight tonight Thu 9/10, if all goes to plan, are to include certain T3-4A SKRs, accounts of top level T3-4A groups, and intermediate accounts like the Native American accounts as told to Bruce’s sources by the Crow & Arapahoe and other Native American Indian tribal heads that they would be receiving advances tomorrow Fri 9/11 on the money-of-account in their accounts of up to $100,000 per account (full amounts of funds in their accounts fully accessible when T4B is started); our guy’s info agreed that this shows the start is finally being initiated tonight Thu 9/10, some sources saying the notifications will reach T4B any time between Fri 9/11 and Mon-Tue 9/14-15 and others are saying the release-line ahead of us will reach us in T4B to start on Tue 9/15.(edited)

[1:20 AM]

.                His info matches Bruce’s sources that DoD security teams did catch over 3,000 Deep State bankers and operatives over the past 24+ hours trying to wire through the SWIFT system (that is still running in a minimal way parallel to the QFS system) —they wired millions & billions of dollars into the USA to support the Democratic National Committee and to hydrate what QAnon described in post #4644 (qanon.pub) as the current Deep State “domestic terrorism” campaign and the multi-faceted “blitzkrieg” by waves of Deep State anarchist maniacs in DC and in our states and cities, the blitzkrieg that QAnon said is “highly coordinated and funded,” in the Antifa, BLM riots STILL GOING ON IN OUR CITIES, the arson-started fires in western states (6+ Antifa arsonists were arrested in OR & WA this past week), the Covid-19 scamdemic so-called “second-wave spikes,” and the non-stop fake stream media smear campaign against Trump (see Praying Medic’s account of THE WAR GOING ON NOW and google “threader.app/thread/1303854957230055424 Q thread for September 9, 2020”)—our guy said the DoD security teams had no choice but to freeze the Deep State funds-transfers and arrest the 3000+ perpetrators inside and outside the country for interfering (again) in US domestic election politics to try to prevent Trump from being re-elected; he said that Trump for his part was ADAMANT that the RV release starts tomorrow Fri 9/11, the 19th anniversary of the 9/11 Deep State attack blowing up the Twin Towers in NYC to STOP THE RV/GCR back then.(edited)

[1:20 AM]

threader.app (https://threader.app/thread/1303854957230055424)

A thread written by @prayingmedic

1) This is my Q thread for September 9, 2020 My Theme: Plan Accordingly [November] https://t.co/CamhsCHpfY

He said that the White Hats learned from what the Deep State did through Bush Jr and Bush Sr and Dick Cheney back on 9/11/2001 to stop the RV, and the White Hats were intent on not letting the Deep State carry out the Nazi globalist agenda interference again this time; he said if you want a blow by blow account of the WAR GOING ON RIGHT NOW that he has mentioned many times affecting the RV release process, read Praying Medic’s QAnon analysis of QAnon’s recent posts (above) as well as Charlie Ward and Charlie Freak’s sources (Chinese Elders, QAnon sources, White House sources) in recent YouTube’s and Inteldinarchronicles updates and TAKE NOTE ONCE AGAIN, he said, that the RV IS BEING RELEASED RIGHT NOW as PART OF THE ALLIANCE’s, TRUMP’s, DoD’s, AND WHITE HAT’s MISSION to DISEMPOWER THE DEEP STATE that murdered JFK and almost murdered Reagan; he said if they did not DISEMPOWER the Deep State ENOUGH NOW BEFORE THE RV EXCHANGES, under a Biden (Kamala Harris, Michelle Obama, Pelosi, etc, etc) presidency, the Deep State would have TAXED AND CONFISCATED ALMOST ALL YOUR CURRENCY EXCHANGE, ZIM REDEMPTION FUNDS, and they would have DIRECTED THOSE FUNDS INTO THEIR OWN POCKETS and to OCASIO CORTEZ’S NEW GREEN DEAL: so he said BE GLAD the DoD is CLEARING THE PATH FOR YOU AND THE WHOLE WORLD >>RIGHT NOW<< so that all of us are free to receive and spend ALL the funds from our redemptions / exchanges as each person’s conscience directs.

Met jullie amateur toneel gaan is het niet te stoppen wat komt.

De haat tegen Bilderberg Nazi’s is door zelf veroorzaakt.

Rinus