Update: KONINGIN MAXIMA PURE SCHANDE!

Update: KONINGIN MAXIMA PURE SCHANDE!

28 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Koningin Máxima´s onderonsje met Saoedische kroonprins die achter bewezen moord op journalist Jamal Kashoggi zat

Koningin Máxima’s contact met de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman op de G20-top 2019 in Japan ging over de verbetering van de economische positie van vrouwen in zijn Saoedi-Arabië.

Blijkt dat Máxima namens de Verenigde Naties (VN) zaken doet met de man die in 2018 achter de vreselijke moord op de ‘The Washington Post’ journalist Jamal Kashoggie zat. Daar sprak de hele wereld schande van toen die Saoedische journalist in het Saoedische consulaat in het Turkse Istanboel op gruwelijke wijze werd vermoord.

De VN stelden recent vast dat er bewijs is dat Mohammed Bin Salman verantwoordelijk was voor de moord. Dat is dus dezelfde VN waarvoor Máxima als VN-pleitbezorger ´Inclusieve financiering voor ontwikkeling´ optreedt.

Of is koningin Máxima het vrouwelijke evenbeeld van prins Bernard sr. geworden die ook zaken deed met vriend en vijand? Het heeft er alle schijn van dat Máxima daar geen enkele moeite mee heeft. Of is het een familietrekje van haar vader Jorge Zorreguieta, die wist toch zogenaamd ook niets van de moordpartijen gepleegd door het Argentijnse Videla-regiem waarvan hij deel uitmaakte.

D66 Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma reageerde al kritisch op de ontmoeting: “Wie dit gesprek tussen koningin Máxima en de Saoedische kroonprins goedkeurde, snapt niks van diplomatie en nog minder van beeldvorming.”

Later bleek dat alle partijen in de Tweede Kamer het gedrag van Maxima afkeuren, de VVD uitgezonderd. Maar dat kan bijna niet anders want VVD-er premier Mark Rutte was met Máxima op de G20-top.

 VN-rapporteur Agnes Callamard beschuldigt koningin Máxima van medeplichtigheid omdat Máxima zweeg over de moord op Jamal Kashoggi, klik hier

 Ook bleek Mohammed Bin Salman een geheim moordend interventieteam aan te sturen, klik hier

 update 11 juli 2019/ Op deze datum stond Máxima voor haar VN-werk in Bangladesh, de pers te woord over haar eerdere gesprek met de Saoedische kroonprins. Haar kortafse reactie: “Ik denk dat de minister-president en de minister van buitenlandse zaken hebben echt uhh over deze issue gesproken en als hij …. daarbij laten”. Klik hier voor haar reactie en de kritische reactie van de pers. Is dit nu wat onder afgeleide ministeriële verantwoordelijkheid wordt verstaan? Het is meer onder 1 hoedje spelen tussen oranje-vriend premier Rutte en Máxima.

EN DAN NOG EVEN DIT……..

Koningin Máxima ontloopt ´dwaze moeders en dwaze grootmoeders van Argentinië´. Ze doet er niets aan want er valt niets te pronken

Koningin Máxima maakt zich als VN-pleitbezorger ´Inclusieve financiering voor ontwikkeling´ erg druk maar over de zogeheten ‘Dwaze moeders en grootmoeders van de Plaza de Mayo van Argentinië´ heeft ze dat nooit gedaan, klik hier.

Het gedrag van haar vader Jorge Zorreguieta (bovenstaande foto) moet kennelijk door het Koninklijk Huis worden gemaskeerd terwijl hij als Argentijns staatssecretaris en minister van landbouw van het Videla-regiem van vreselijke staatsmisdaden tegen de bevolking moet hebben afgeweten. Voorgoed spoorloos verdwenen zo´n 30.000 Argentijnen, vaak uit vliegtuigen levend in zee gegooid.

Uit Fox News d.d. 14 juni 2019 en de Telegraaf d.d. 15 juni 2019 blijkt dat de Argentijn Javier Matías Darroux Mijalchuk (links op onderstaande foto) na 42 jaar zijn familie terugvond. Niet zijn ouders Elena Mijalchuk en Juan Manuel Darroux want die zijn nooit teruggevonden. De Argentijnse geheime dienst liet hen voorgoed van de aardbodem verdwijnen omdat zij zich verzetten tegen het misdadige Videla-regiem waarvan koningin Máxima´s vader Jorge Zorreguieta deel uitmaakte. De in 1977 geboren baby Javier is toen ter adoptie weggegeven.

Op de foto wordt Javier gekust door zijn oom Roberto Mijalchuk die hem altijd heeft gezocht en nu via een DNA-match heeft gevonden.

MAX

Koningin Máxima ontwijkt alle zaken over het Videla-regiem op de door haar bekende gehaaide wijze. Klik hier voor het bewijs dat haar vader met zijn onverdachte babyface en zijn charmante lach er terdege vanaf wist.

Geheime ontmoeting van Máxima

Zelfs 13 jaar geleden blijkt Máxima al in het geheim de Argentijnse ´Dwaze Grootmoeders van de Plaza de Mayo´ te hebben ontmoet, klik hier. Maar waarom in het geheim? Ze had zich voor hen in alle openheid juist moeten inzetten om alle onrecht zo goed mogelijk te compenseren. Toch blijken we een koningin met slappe knieën te hebben die de confrontatie niet aandurft.

FIJNE KONINGIN!!!!