United States Navy SEALs

United States Navy SEALs hebben zondag “honderden” tot slaaf gemaakte kinderen gered uit het ruim van een ruwe-olietanker die aangemeerd lag in de baai van San Francisco, vertelde een bron in het kantoor van generaal Eric M. Smith aan Real Raw News.

Als alle informatie correct is, is de operatie de tweede keer in twee jaar tijd dat White Hats gevangengenomen kinderen hebben bevrijd van vrachtschepen of tankers nabij de Californische kust, een waypoint in de kindersekshandel. Real Raw News berichtte in november 2021 over een soortgelijk incident.

Op zaterdagmiddag bezorgde een onbekende tipgever het kantoor van de generaal bijna realtime beelden van uitgemergelde kinderen die schouder aan schouder stonden in wat leek op de buik van een commerciële tanker. Op een macabere foto waren nauwelijks geklede kinderen te zien die als een blikje sardines op elkaar gepakt zaten. Sommige kinderen hadden zichtbare wonden aan hun armen, benen, gezicht of romp.

De experts van generaal Smith valideerden de metadata van de beelden en identificeerden het schip als de Dubai Brilliance, een supertanker onder de vlag van de Marshalleilanden die voor anker lag in de Baai van San Francisco tussen San Fran en Alameda. Het schip van 63.000 ton werd in 2011 gebouwd door Brilliance Maritime Inc., gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten. Het kan 20 miljoen liter ruwe olie bevatten of, blijkbaar, een niet te kwantificeren aantal kinderen.

Uit openbare navigatielogboeken blijkt dat het schip op 12 juni in San Francisco is aangekomen, zonder vermelde vertrekdatum; de meest recente aanloophavens waren Mongstad, Noorwegen, Wilhelmshaven, Duitsland, en Skikda, Algerije – waarvan de laatste, zei onze bron, een geschiedenis van kinderhandel heeft.

Nadat hij de beelden had bekeken, nam generaal Smith contact op met zijn White Hat-contactpersoon bij US Navy WARCOM in Coronado, met de vraag of er een team beschikbaar was om de claims te onderzoeken.

Onze bron wil niet zeggen hoeveel SEAL’s of welk(e) team(s) hebben deelgenomen aan de redding, maar gaf toe dat een aanzienlijke strijdmacht Coronado heeft verlaten vanwege het aantal kinderen dat naar verluidt in gevangenschap wordt gehouden en de mogelijkheid om vijanden op het schip tegen te komen. Hij voegde eraan toe dat een op de White Hat uitgelijnde Coast Guard-kotter stand-by was gezet om te helpen bij de extractie.

Nadat ze op zondag om ongeveer 01.30 uur aan boord van de Dubai Brilliance waren gegaan, neutraliseerden de SEAL’s, zonder een enkel schot te lossen, negen gewapende knokploegen door hun keel door te snijden of ze te wurgen.

Ze vonden ontvoerde kinderen in twee delen van het schip, de olieruimcompartimenten en de bemanningsverblijven. Het tafereel in het ruim bootste na wat de SEAL’s op de foto’s hadden gezien: honderden doodsbange kinderen, velen ondervoed, dicht bij elkaar alsof ze op zoek waren naar warmte, zo hard huilend dat hun gejammer weerkaatste tegen de romp. De SEALs schatten dat de meeste kinderen jonge tieners waren, hoewel sommigen amper oud genoeg waren om te lopen. Geen van de kinderen die in het ruim werden ontdekt, was Amerikaans, wat betekent dat de handelaars ze in andere havens aan boord van het schip hadden gezet, maar de adolescenten die opgesloten in de bemanningsverblijven werden aangetroffen, waren Amerikaanse burgers die de ontvoerders naar de boot hadden gebracht terwijl ze voor anker lagen in de Baai van San Francisco.

Een twaalfjarig meisje omhelsde haar SEAL-redders en zei dat “slechte, vuile mannen” haar hadden ontvoerd terwijl ze aan het fietsen was, slechts een paar meter van haar voordeur in San Francisco.

De pas ontvoerde Amerikaanse kinderen deden het beter dan de buitenlanders in het ruim; Ze waren niet lang genoeg opgesloten geweest om verwondingen op te lopen of te verhongeren. De SEAL’s vonden 15 rottende lijken gemengd onder de levenden in het ruim.

Er begon onmiddellijk een reddingsoperatie en de SEAL’s en de kustwacht gebruikten skiffs en de kotter om de tanker snel te exfiltreren.
Onze bron kan het exacte aantal geredde kinderen niet kwantificeren, maar hij zei dat de kustwacht verschillende rondreizen maakte van Alameda naar Dubai Brilliance.

De overlevende buitenlandse en binnenlandse kinderen, zei onze bron, zijn in veiligheid gebracht en worden geïdentificeerd zodat ze kunnen worden teruggebracht naar hun eigen families. https://realrawnews.com/2023/06/navy-seals-save-children-from-child-sex-slavers/