Turbulentie= beweging voor je Eigenwaarde en Al wat is.

Hallo en Goedemorgen Lieve Mensen,

Een weekend met veel turbulentie is voorbij,nauw bijna dan hahaha.

De Volle Maan,de Verduistering van de Maan, Orkaan en weer-veranderingen, Moeder Aarde die flink in beweging is, de mensen die onder druk staan of ze hun baan nog wel behouden, de grote Wereldprotest tegen Monsanto ( http://www.earth-matters.nl/7/7699/duurzaam-20/march-against-monsanto-succes-te-noemen-ruim-1000-demonstranten-in-amsterdam.html  )  wat een groot succes was. Deze energie is rond ons alleen helemaal om ons heen en vibreert in de Lucht .

Mensen die reageren hierop in sterke mate en minder, ze hebben het dan over;

Moeheid, duizeligheid, vergeetachtigheid, geen eetlust, snel geïrriteerd, wissel aan stemmingen van humor en vrolijk in een depribui maar misschien ook lichamelijke klachten pijn in de botten en gewrichten, allergie explosie, griep symptomen, diarree, hoofdpijnen in verschillende Categorieën en oorsuizen  die heel pijnlijk kunnen zijn (en vaak op onbegrip in de omgeving hebben) misschien mis ik hier nog iets maar dit vind ik de meest voortkomende. Dit leidt ik af van de gesprekken met de mensen en van mij zelf wat ik ervaar en voel en beleef hierin.

Vandaar dat het TURBULENS achtig is. je wordt als het ware van HOT naar HAAR geslingerd hahahaha  shake it out baby.

Lieve Mensen neem daarom op tijd rust en afstand keer naar je innerlijke om de energie te laten neer dalen, zo behoud je Overzicht en de Beheersing over jezelf en de omgeving waar je,  je in bevind. Er zijn vele verandering nu op dit moment, laat het in het moment. Als er bij jouw een lampje oplicht hoeft dat bij de ander niet het geval te zijn, laat het zijn in het moment.

Het klinkt cliché  door dat het een veelgebruikte en daardoor afgesleten uitdrukking is maar, dat is net de key ?

Waarom zo hart rennen en waar naar toe? Jij kunt er niks aan veranderen, je hebt de power niet om dat te doen, maar daar in tegen heb je de power om het bij jezelf te bewerk-stellingen dat het veranderen kan en door dat je het uitstraalt volgen de anderen vanzelf. Geen bewijzen, geen eisen, geen behoeftes, geen oordelen, geen veroordelen, geen beoordelingen. Het mag er allemaal zijn in wat voor vorm dan ook, in respect naar jezelf toe dan ben je dat ook naar een ander en dan gaat de TURBULENTIE vanzelf liggen. Simpel toch.!!!!

Ik wens jullie vandaag een prachtige dag toe met vele nieuwe uitdagingen.

Warme Hart Groet