Transitie spraak bericht script.

Er komen veel fondsen vrij, zo zou per 24 december het St Germain en op 25 december het Rodrigeuz fonds vrijgegeven zijn, beide fondsen van ongekende rijkdom.

Daar komt de fondsen van de oude Chinese adel bij, en de fondsen via Swissindo, Zimbabwe en de herwaardering en verdeling van de huidige Wall Street bedrijven.

Maar alle Fondsen ten spijt wij de bevolking moeten het zelf gaan doen en invullen, met soeverein zijn neemt ook je zelfbeschikking en verantwoordelijkheid toe.

Hoeveel vermogen is genoeg om goed en zorgeloos te kunnen leven?

Ten eerste wil ik duidelijk maken wat mijn beweegredenen zijn om mee te werken aan de transitie en het herstel van ons bestaansrecht door het zo in te richten dat we nooit meer afhankelijk zijn van corrupte globalisten politici die niet onze belangen dienen.

Door toedoen van EGO trippers zijn mijn plannen behoorlijk veranderd, het geeft ook foute gestalten die hun Zim willen ruilen om de wereld vorm te geven naar hun inzicht, maar bovenal om macht te hebben, dus hun intentie is niet zuiver in mijn beleving en door mijn ervaring met hun.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik ruim 1.500.000.000.000 in kleine biljetten heb weg gegeven aan ruim 200 mensen, deze hebben dan de kans om te ruilen en zelf projecten op te starten.

Als iedereen 100 mensen mee nemen in de transitie hebben we 20.000 mensen die mee werken om alles voor de bevolking te realiseren, hierover komt nog een terug koppeling om het collectief dat we hadden, meer uit te breiden om alle kosten en plannen uit te kunnen voeren op lokaal, provinciaal en nationaal niveau.

Om nu meer mensen de kans te geven om een waarde vaste start te kunnen maken, en aan alle mensen die geen Zim biljet van me hebben ontvangen, is er nog een optie om direct mee te kunnen doen, ook al heb je geen geld om dit nu te kunnen betalen.

Wat ik terug vraag voor de gulle gift, werk mee met de juiste intentie om de transitie snel en goed te laten verlopen.

Het aantal Bataafse Coin aandeelhouders is in 3 dagen verdubbeld, maar het moeten er veel meer gaan worden als we immers de Bataafse Coin als onderling betaal middel gaan gebruiken.

Iedereen kan een Wallet (portemonnee) aanmaken op https://lobstr.co/ .

Dit is Gratis, je krijgt dan een Wallet ID in de vorm van een Stellar adres

GOKHQ9YR7FSI6SPT4DOXBIIGEIGNDERLKMLNZPMKBQ5ISVCCO7RD2NXX

Als je dit hebt gedaan stuur je me jou gegevens door naar projects-nl@freelife.world

Zo wil ik jullie gegevens ontvangen:

Flip Fluitketel

Hoogedijklaan 46

1234AB Schaesberg NL

GOKHQ9YR7FSI6SPT4DOXBIIGEIGNDERLKMLNZPMKBQ5ISVCCO7RD2NXX

Alleen mensen die me dit zo toesturen, zal ik bij Lobstr aan mijn contacten toevoegen en hun 5000 Bataafse Coin schenken als je zelf geen XLM kunt kopen omdat je geen Credit kaart hebt.

Iedereen kan wel een Creditkaart gaan aanvragen om op een later tijdstip ook van je vermogen gebruik te kunnen maken. https://staging6.baanx.co.uk/waiting-list/register?ref=DqitkSsCQ

De Bataafse Coin hou ik nu opzettelijk laag in waarde, maar zal straks door alle mede investeerders ik waarde gedekt gaan worden om aan de iso20022 te voldoen waar Lobstr via de QFS werkt.

Met je eigen wallet bij Lobstr heb je een eigen ingang bij de QFS, waar het mogelijk is om een basisinkomen te geven in de vorm van Bataafse Coin, dit boven op je inkomen uit arbeid.

Juist om meer Bataafse Coin gebruikers te krijgen zal het ook makkelijker worden om deze vorm van handel, en diensten als een interne verrekening te laten gelden, waarbij er geen belasting geheven zal of kan worden is mijn inschatting.

De ruim 200 mensen die een Zim biljet van mij hebben ontvangen kunnen deze straks wisselen als het startschot gegeven is.

Het hangt af van hun oprechte intentie of zij hier veel voor krijgen of niets als het enkel voor eigen hebzucht zou dienen, dit is een zaak van goed willen doen voor anderen in algemeen belang.

Tot het moment van de herwaardering verzamel ik de toegezonden gegevens en zal je Bataafse Coin op je Lobstr account storten.

Als het systeem echt het oude systeem heeft vervangen zal er een waarde sprong van je aandelen te zien zijn, daar de XLM in waarde zal toenemen en alle aandelen in waarde zal laten stijgen.

Dit is reeds eenmaal ter demonstratie gebeurd en ruim 1 uur zichtbaar geweest.

Het is heel belangrijk dat veel mensen deze transitie mee gaan dragen door zelf actief mee te werken om dit ook mogelijk te maken.

Ongeacht hoeveel mensen hun Gratis Bataafse Coin via Lobstr vragen, ik zal ze allemaal tot aan het moment van de RV toevoegen en betalen in Bataafse Coin, je zal deze wel in Lobstr moeten toevoegen, anders kan ik ze niet overboeken als Geschenk.

Als de omschakeling is geweest zal de waarde van de Bataafse Coin enorm gestegen zijn, dit wil ik met andere investeerder op een eindwaarde gaan vastleggen om ook een stabiele basis te hebben om er mee te werken.

Geld is een illusie en al helemaal het Fiat Geld dat uit het niets is gemaakt zonder tegenwaarde.

Hoe hoger de waarde van de Bataafse Coin, en de toepassing voor diensten en producten, zal de prijzen laten dalen, zeker als werkgevers mee doen en hun personeel kosten door GESARA laten betalen, dan zullen aanbestedingen veel goedkoper kunnen en de werkgelegenheid stijgen.

Als de transitie een feit is, gaat er een vergadering komen onder ca 50 investeerders van het eerste uur.

Kort hierna gevolgd door een tweede vergadering waar alle 200 Zim ontvangers die ik dit heb toegezonden bij elkaar komen, dan gaan we stroomlijnen om een goed werkende structuur te gaan vormen.

Dit betekend dat we een projecten bureau moeten opstarten, die alle inkomende aanvragen gaat doornemen, en mogelijk aan de juiste mensen zal doorgeven die hier een rol in gaan spelen, ook moeten we opletten dat we niet met zijn alle het wiel opnieuw gaan uitvinden.

Wat je voor de rest kunt doen om je eigen toekomst los van een corrupte overheid te maken, betaal ze niet meer, geen belasting, ziekenkosten verzekering of fake boete aan een staat die niet bestaat als staat maar als een kartel bedrijf van oplichters.

Hier kan men niets tegen beginnen juist door te weinig mankracht en geen geld in het nieuwe systeem, indirect hebben we hier zelf grip op.

Alle Zim ontvangers, er gaat een gerucht, dat het evt. mogelijk is via Lobstr de Zim te wisselen, als dit zo is hoef je de deur niet uit, en regel je het online.

Tot welke hoogte van bedragen dit mogelijk is, moeten we dan nog gaan horen, want dan zal er voor de hogere omwisseling waar mensen ook projectplannen voor moeten indienen een tweede afspraak komen.

Feit is dat niets bekend is wanneer exact het wissel traject zal starten, zelf denk ik dat het na 6 januari 2022 zal zijn, als het eerder is, dan is het mooi meegenomen, intussen geduldig wachten en je instellen op de verandering, weg met angst, maar goede moed voor de toekomst voor de hele mensheid.

JIJ MAAKT HET VERSCHIL, DOOR JE EIGEN POSITIE TE BEPALEN EN EIGEN WEG TE VOLGEN.

Stop met het aannemen van orders of ongeldige wetten van de corrupte NGO politiek zonder rechtsstaat of koninkrijk.