Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis

augustus 25, 2021
https://www.frontnieuws.com

Na het ontwikkelen van een verontrustende immuungemedieerde huidaandoening na de COVID-19 injectie is de vrouw inmiddels aan de betere hand, schrijft Thecovidblog.com.

Weteschappers van het Prins Mohammed Bin Abdulaziz Ziekenhuis in Riyad publiceerden vorige week hun intercollegiaal getoetste casestudy. De naamloze vrouw ging een week nadat ze de eerste dosis van het experimentele Pfizer mRNA had gekregen naar de eerste hulp. Ze beschrijven het geval als volgt:

De patiënte begon koorts, vermoeidheid en hoofdpijn te krijgen, gevolgd door huidlaesies die haar romp aantastten en zich begonnen uit te breiden naar haar gezicht en bovenste ledematen met ulceratie in de mond. Patiënte werd gezien in het eerstelijnsgezondheidszorgcentrum en kreeg paracetamol en merkte geen verbetering. De patiënte had geen voorgeschiedenis van het nemen van nieuwe medicatie of enige cosmetische behandeling in de afgelopen twee maanden voor de ontwikkeling van de huidlaesies. Bij onderzoek was de patiënte vitaal stabiel, angstig en had ze ernstige pijn. Ze had talrijke purpurische en donkerrode macules op de borst, abdomen, bovenste, ledematen, gezicht, genitaliën en bovenbenen met gebieden die coalescentie van laesies vertoonden met slappe bullae en gebieden van epidermale loslating met positief Nikolsky’s tekenen. De mucosa was betrokken bij haar aandoening, waar ze uitgebreide orale ulceratie en hemorragische korstvorming over de lippen had, alsook bilaterale conjunctivale congesties samen met erosies van de bovenste oogleden, en genitale mucosale laesies. Haar body surface area, BSA (lichaamsoppervlak) beïnvloeding wordt geschat op meer dan 30%.

De patiënte kreeg twee doses etanercept 50 mg/ml subcutaan toegediend, de eerste op de dag van opname en de tweede na twee dagen van haar opname. De patiënte stopte met het ontwikkelen van nieuwe laesies na twee dagen vanaf de eerste dosis, en na 22 dagen werd volledige genezing geconstateerd.Ignorant en kwaadaardig – de manie voor het vaccineren van kinderen

Diagnose en prognose

Wetenschappers diagnosticeerden bij de vrouw het Stevens-Johnson syndroom/toxische epidermale necrolyse (SJS/TEN) spectrum. De ziekte heeft een sterftecijfer van meer dan 35%, aldus de wetenschappers. Geneesmiddelen en vaccins zijn de voornaamste oorzaken van deze aandoeningen. TEN wordt beschouwd als een medische noodsituatie en vereist de onmiddellijke stopzetting van het “veroorzakend agens”. Wetenschappers concludeerden dat er “geen andere aanwijsbare oorzaken” waren voor de TEN bij de vrouw in kwestie, anders dan de injectie van Pfizer.

We hebben op dit blog verschillende soortgelijke gevallen behandeld. Echter, noch de woorden “Stevens-Johnson” noch de woorden “toxische epidermale necrolyse” werden gebruikt in een van de genoemde mediaverslagen. Richard Terrell (VS) kreeg uitslag en zwellingen over het hele lichaam vier dagen na de injectie met de experimentele virale vector DNA van Johnson & Johnson. Mevrouw Leigh King (Schotland) kreeg onmiddellijk na de injectie met de virale vector DNA van AstraZeneca uitslag over het hele lichaam. Mevrouw Sarah Beckmann ontsnapte aan de noodzaak haar benen te amputeren nadat zich na de AstraZeneca-injectie een gruwelijke, korstige, schilferende uitslag op haar benen had gevormd.

Dit geval is de eerste ernstige, levensbedreigende huidreactie die we hebben behandeld als gevolg van de mRNA-injecties. Sinds 13 augustus zijn er 66 gevallen van SJS en TEN geregistreerd in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Maar volgens Harvard Pilgrim Health wordt slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins bij VAERS gemeld. Dus zijn er tot nu toe waarschijnlijk meer dan 66.000 SJS/TEN-spectrumaandoeningen na COVID-19-injecties geweest.

Ondanks de bevindingen waren de Saoedische wetenschappers ervan overtuigd dat de voordelen van het vaccin groter zijn dan de risico’s, en moedigden zij iedereen aan om de injecties te nemen. U kunt de volledige casestudy hier lezen

.

Talloze niet gerapporteerde huid bijwerkingenDuitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 ‘vaccin’ terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen

De meeste mensen schamen zich te veel of zijn bang voor negatieve reacties om hun bijwerkingen van experimentele injecties publiekelijk te melden. Iedereen leert in real time de kortetermijneffecten van deze injecties kennen, waarbij veel van de genoemde voorvallen betrekking hebben op het grootste orgaan van het menselijk lichaam (de huid).

Wetenschappers van de University of California San Francisco publiceerden vorige maand een casestudy. Daaruit bleek dat twee mannen met etter gevulde laesies en zwellingen op hun gezicht ontwikkelden nadat zij de experimentele Moderna mRNA-injecties hadden gekregen. Zij noemden de aandoening “Facial Pustular Neutrophilic Eruption”.

In een bijlage van 1 april, gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, wordt melding gemaakt van vele gevallen van erytheem en scleroderma (verharding) binnen enkele uren of dagen na de eerste of tweede injectie van experimenteel Pfizer-mRNA.

Deze injecties hebben twee doelen: moord en verminken. U stemt in met het een of het ander door toe te staan dat iemand een naald in uw arm steekt. Neem een standpunt in of speel Russische roulette met uw leven en welzijn. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.