Top Zweedse academicus: Coronavirus is de laatste spijker in de kist van het globalisme

0 By Redactie on mei 1, 2020

De pandemie van het coronavirus zal het globalisme vernietigen en een einde maken aan het tijdperk van massamigratie over de hele wereld, zegt de Zweedse academicus Lars Bern.

In een recent video-interview met SwebbTV zei Bern, een Zweedse ingenieur, doctor in de technologie en bedrijfsleider, dat de ideologie van het globalisme al een paar jaar onder de druk staat van haar eigen mislukkingen, en dat coronavirus de laatste spijker zal zijn in de kist.

Bern stelt dat nationalisme het globalisme zal vervangen en dat het opengrensbeleid wordt afgeschaft, de massamigratie stopt en dat landen na decennia van globalistisch beleid eindelijk de behoeften van hun eigen burgers op de eerste plaats zullen stellen.

GERELATEERD: Robert F. Kennedy Jr. Slams Bill Gates ” God-achtige bereidheid om te experimenteren met het leven van mindere mensen ‘

Volgens Bern zien we dit nu al in Europa, waarbij de Europese Unie alom wordt bekritiseerd vanwege haar onbekwame aanpak van de crisis.

Bern zegt dat de Europese Unie waarschijnlijk zal instorten als ze de lidstaten tijdens de crisis niet helpt. Dat zou een positieve ontwikkeling zijn, zegt hij, eraan toevoegend dat Europese staten vrij moeten blijven handelen, maar de rest van waar de EU voor staat, moeten schrappen.

https://youtu.be/xP3gzKq0GFg

Bern stelt dat massamigratie na de crisis onmogelijk zal worden omdat geen enkel land het zich kan veroorloven.

Liberalen zullen moeten accepteren dat het uitgesloten zal zijn om het zelfs voor vele jaren te suggereren, zegt hij, eraan toevoegend dat elke cent zal worden besteed aan de wederopbouw van onze nationale economieën, het versterken van onze gezondheidsstelsels en aan toekomstige paraatheid voor noodsituaties .

De ‘ natte droom ‘ van Bill Gates om alle mensen op aarde te vaccineren en digitale vaccincertificaten af ​​te geven, zal niet uitkomen , stelt Bern.

De zogenaamde medische experts zijn niet echt experts, zegt hij. SARS-CoV-2 is een nieuwe stam van het virus en de waarheid is dat niemand de beste manier weet om ermee om te gaan.