Tijdlijn

Volgens Fulford begonnen de militairen in de eerste week van juli met massa-arrestaties.
Ofwel ma. 10 juli of zo. 23 juli zou de inhuldiging van Pres. Donald J. Trump en zijn VP, JFK Jr. in een viering waar degenen in het World Protection Program naar buiten zouden komen.
Een Japanse generaal vertelde BENJAMINFULFORD.NET dat de door Rockefeller gecontroleerde Biden Horror Show op maandag voorbij zal zijn. 10 juli 2023 met Trump opnieuw aangesteld als president en JFK Jr. als vicepresident.
BQQQQM Groot evenement ma. 10 juli 2023 WWG1WGA! …De Pentagon Papers op Telegram
Med Bed-afspraken zouden vanaf maandag beschikbaar zijn. 10 juli.
wo. 12 juli was een teruggegeven datum voor het vrijgeven van de nieuwe dinarkoers met behulp van NEER-berekening.
di. Volgens JFK Jr. was 25 juli de kroningsdatum van koningin Diana.
Aug. 2023: onthulling, arrestaties van grote satanische kinderoffers, pedofiele groepen
Het echte nieuws voor vr. 7 juli 2023:

Olie wordt niet gemaakt van dinosaurusfossielen. Het wordt van nature geproduceerd vanuit de aarde, zoals het bloed in ons lichaam. Het is een hernieuwbare grondstof die nooit op kan raken. De schaarste-tactiek wordt door de elite gebruikt om ze te promoten als “fossiele” brandstof, omdat het naar verluidt fossiele brandstoffen zijn, wat betekent dat het op moet raken, waardoor de prijzen hoog blijven. In feite is er bijna evenveel ondergrondse olie als er hier op aarde water is.
MILITAIRE VERPLAATSINGEN TRIBUNALEN EXORCISMEN OORLOGSRECHT – DEREK JOHNSON
donderdag 6 juli X22 Rapport:X22 Rapport Ep. 3110a & b – Zij die aan de macht zijn, trekken niet langer aan de touwtjes, jagers worden opgejaagd (a, 17min; b, 41min)
donderdag 6 juli Vermiste Biden-klokkenluider komt naar voren: Vermiste klokkenluider verschijnt met uitleg over zijn beschuldigingen tegen de Bidens
vr. 7 juli Boodschap van generaal Flynn aan Amerika: VIDEO! The Warrior’s Decree: de confronterende boodschap van generaal Flynn aan de Amerikaanse natie – American Media Group (amg-news.com)
Indonesië: Main Stream Media beweert dat een meteoor de lucht in Indonesië heeft verlicht en majestueus in de Merapi-vulkaan is gevallen. Als je echter frame voor frame bekijkt, lijkt het er meer op dat ze het Direct Energy Weapon gebruikten om een ​​slapende vulkaan uit te barsten.
Leraar ontmaskert schoolbestuur op hun mind control-agenda : een leraar vernietigt absoluut het schoolbestuur op de verwarringsagenda die ze kinderen opdringen. Kinderen zijn altijd het doelwit, via de televisie kunnen uw kinderen emotioneel gehecht raken aan deze beroemdheden die op de een of andere manier altijd verward en homo blijken te zijn. Dit zorgt ervoor dat ze die wereld ook willen verkennen, niet eens wetend wat het is. Dit zijn pure mind control-programma’s voor jonge, onontwikkelde geesten. Ze willen je kinderen zo snel mogelijk op een dwaalspoor brengen. Ze kunnen niet eens lezen, maar ze kunnen geslachten toekennen omdat een Demi Lovato hen dat heeft verteld?
JAG veroordeelt voormalig FEMA-baas Brock Long, deel II https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=225585
Middelgrote bedden:

donderdag 6 juli: Med Bed-technologie is er en beschikbaar! Wat u moet weten en hoe mensen er nu baat bij hebben! (VIDEO) | Middelen | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
Rumormillnews
JAG CONVICTS FORMER FEMA BOSS BROCK LONG, PART II
Alternative News and Views, Reported by Agents Around the World, 24 hours a day
Biden’s afzetting doemt op terwijl het congres een storm van onthullingen ontketent!

De klok tikt en de verwijdering van Joe Biden uit de macht is begonnen! Het congres maakt zich op om de data voor zijn afzetting bekend te maken, een cruciaal moment in de Amerikaanse geschiedenis.
House Speaker McCarthy laat een bom vallen, wat duidt op de mogelijke afzetting van procureur-generaal Merrick Garland wegens het verkeerd afhandelen van het Hunter Biden-onderzoek.
Deze strategische stappen staan ​​op het punt om de fundamenten van de reguliere media op hun grondvesten te doen schudden.
De afzettingshoorzittingen zullen hun onwillige hand dwingen en hen dwingen verslag uit te brengen over de misdaden en misdragingen die verband houden met de afzetting van Biden.
Bereid je voor op een seismisch ontwaken terwijl miljoenen Democratische kiezers in het rood staan, geconfronteerd met de schokkende onthullingen rond hun geliefde president en de beruchte Hunter Biden-laptop.
CNN, een prominente speler in dit zich ontvouwende drama, zal de aanklacht leiden bij het uitzenden van de afzettingsprocedure. Zou dit een teken kunnen zijn van hun geleidelijke transformatie, terwijl ze langzaam hun verhaal omdraaien en de gevestigde orde uitdagen?
Fluisterende echo van een monumentaal interview waarin Trump terugkeert naar CNN en de MSM, CIA en FBI in paniek achterlaat. CNN heeft de sleutel in handen om informatie te onthullen die lang verborgen is gehouden.
Het congres ontdekt een verraderlijk web van bedrog rond de nep-buitenaardse invasie . Gerubriceerde militaire operaties, diep verborgen in de ondergrondse machinaties van de diepe staat, worden ontmaskerd. Deze operaties herbergen baanbrekende technologieën die de wereld radicaal kunnen veranderen en ons kunnen bevrijden van de ketenen van olie- en gasafhankelijkheid. Bereid je voor op een seismische verschuiving terwijl de greep van de elite-cabal, die profiteert van deze eindige hulpbronnen, wordt verbrijzeld.
Zet je schrap voor het volgende hoofdstuk in de strijd tegen mensenhandel, terwijl het Congres zich voorbereidt op een totale aanval op deze gruwelijke industrie. Epstein, JP Morgan, de Clintons en Biden zijn slechts enkele namen die in de schijnwerpers zullen worden gesleept. De duistere geheimen van Pizzagate, ooit verborgen door de mockingbird-operaties van de CIA, zullen weer boven komen drijven. De tijd voor waarheid en gerechtigheid is aangebroken, waardoor de sinistere krachten worden blootgelegd die al veel te lang op onze samenleving hebben gejaagd.
Blijf op de hoogte, want timing is alles. Het toneel is klaar voor een dramatische ontrafeling, waarbij de machthebbers ter verantwoording zullen worden geroepen. De waarheid zal zegevieren en een nieuwe dageraad gloort aan de horizon.
Israël is de laatste

De oorlog tussen Duister en Licht is de oorlog tussen Satan en God – tussen de reptielenbloedlijn van Satan en de menselijke bloedlijn van Jezus.
Israël staat op de laatste plaats omdat Covid de corruptie in onze gezondheidszorg en politieke systemen aan het licht heeft gebracht, terwijl Israël de wortel van alle corruptie en kwaad in onze religieuze systemen zal blootleggen.
In 1855 werd ISIS gevormd door Kings of Morocco & Libië [HASSAN Family] samen met de Britse koninklijke familie. Ze ondertekenden de wet van Mohamed die de bloedlijnen van Jezus Christus [DRUZE] moest doden
Zes jaar later fuseerden ze met Skull n Bones: Rothschilds, Schiff, Rockefellers, Scherff oftewel Bush, Kissingers, etc. Skull n Bones_ISIS Assassined JFK.
1855 – ISIS Gevormd door Sanussi Family gekoppeld aan UK Royals (Khazarianen)

1861 – Samengevoegd met 322 Skull n Bones (Khazarianen)

1870 – 1930 BIG PHARMA (Khazariaans)

1871 – Act of England (geheime grondwet geplaatst door geheime genootschappen) Khazarianen 1912 – Titanic / Olympic Sinking (Wie was aan boord, wat gebeurde er werkelijk)

1913 – Federale Reserve

1917 – 1923 Bolsjewistische revolutie

1945 – 1959 Operatie Paperclip/Mockingbird.

1948 – Israël gevormd (Khazariaanse/Bolsjevische regering)

1949 – Mossad = CIA opgericht

Klokkenluider generaal Flynn ontmaskerde het Gulen Terrorist Network:
Flynn ontdekte dat de regering-Obama financiering en bewapening creëerde van jihadisten die later met de vlag van ISIS zwaaiden.
Deze jihadistische acties vonden plaats in Gaza.
Obama probeerde met de hulp van de CIA, de NAVO en zijn jihadistische trawanten Assad in Syrië te verslaan.
Deze verraderlijke administraties creëerden financiering van oa ISIS
De VS/jihadist veranderde in de Arabische lente, destabiliseerde het Midden-Oosten en veroorzaakte de georkestreerde migratiecrises.
Hillary nam deel aan de lancering van de Arabische lente als staatssecretaris onder de regering-Obama.
Flynn blies op de fluit over de betrokkenheid bij het Gülen-terroristennetwerk van de regering Oboma en bij gebreke van HW Bush, G. Bush, Clinton, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de FBI, de CIA en de DOG.
Keer nu vandaag terug naar Israël. WORD NIET VOOR DE GEK GEHOUDEN. De volledig instortende gebouwen in de Gazastrook die door één raket worden geraakt, zijn GECONTROLEERDE VERNIETIGINGEN.
Deep State-operators in zowel Israëlische als Palestijnse kampen zijn lang geleden geïnfiltreerd (Mossad/CIA).
Israëlische handlers zijn in feite MOSSAD, UK, MI6, ROTHSCHILDs, CIA.
Dominion-servers hebben veel te verbergen, van mensenhandel tot de creatie van Epstein tot de Vaticaanse bank.
Verbindingen vanuit de slangenkuil van corruptie door Israëlische elites lopen diep door in de controle van de Amerikaanse MSM [CIA].
White Hat-informatie: Ben Fulford

De langverwachte militaire actie tegen de Khazariaanse maffia in het Westen lijkt zich te ontvouwen. De rellen in Frankrijk, België en Zwitserland dragen daar alle kenmerken van. Mannen in identieke zwarte uniformen die laarzen in politiestijl dragen, richten grote schade aan over het hele continent terwijl ze zich voordoen als moslimdemonstranten. Dit is een klassieke provocateuractie van een militair, ontworpen om de publieke opinie klaar te stomen voor de staat van beleg. Het is de eeuwenoude P3 Vrijmetselaar “ab chao ordo” of “orde uit chaos” strategie. Het idee is om zoveel chaos te creëren dat de burgerij een militaire machtsovername verwelkomt om “de orde te herstellen”.
Het feit dat dit soort sabotage in Zwitserland plaatsvindt, betekent waarschijnlijk dat er een soort van militaire actie tegen de BIS, de WHO en andere KM-machtscentra is. Hetzelfde geldt voor België, waar de Europese Unie haar zetel heeft. Het andere ding om op te merken is dat de “moslim” relschoppers zich systematisch richten op de doodscultusfaciliteiten van Chabad in heel Europa.
Dit gebeurde in combinatie met gelijktijdige marsen door het Westen met naakte mannen die voor kinderen paradeerden. Ze scandeerden dingen als “We zijn hier, we zijn queer en we komen voor je kinderen.”
In een andere poging om de schapen wakker te maken, doet de neppe presidentiële avatar van Joe Biden veel bizarre optredens en uitspraken. Zo zei hij tijdens een ontmoeting met de Indiase premier Narendra Modi: “Ik heb veel staatsgeheimen en heel veel belangrijke dingen verkocht…”. De bedrijfspropagandamedia probeerden dit als een ‘grap’ te verdoezelen, maar we weten allemaal dat het waar is.
Het congres nam resolutie 503 aan waarin werd opgeroepen tot afzetting van Joe Biden “wegens zware misdaden en misdragingen”, en toch geen woord hierover van de bedrijfsmedia-oplichters.
We weten dat de echte Biden al lang verdwenen is, maar het punt hier is dat het Joe Biden-symbool van de macht van het bedrijfsleven actief wordt opgezet voor formele (optische) afzetting, merken CIA-bronnen op.
Ook zegt House Speaker Kevin McCarthy dat het Congres Biden’s procureur-generaal Merrick Garland gaat afzetten op basis van informatie afkomstig van klokkenluiders.
Een ander ding dat ons opvalt, is dat duizenden vluchten in de Verenigde Staten worden geannuleerd nu de feestdag van 4 juli nadert. Dit is om te voorkomen dat leden van de Khazariaanse maffia ontsnappen, zeggen bronnen bij het Pentagon.
De verwijdering van Biden begint en het Congres heeft data vastgesteld voor de afzetting van Joe Biden.
McCarthy brengt de mogelijkheid naar voren om Merrick Garland af te zetten wegens de afhandeling van het Hunter Biden-onderzoek.
Dit zijn nu belangrijke stappen omdat de reguliere media gedwongen ZULLEN worden om te rapporteren over de AFZEGGING en wat het misdadenartikel ook is waarmee de beschuldiging verband houdt.
Dit ZAL RED PILLEN tientallen miljoenen Democraten die al lang alle doordachte geruchten over hun geliefde Deep State-president Biden hebben verworpen en tijdens de afzettingshoorzittingen ZAL de Hunter Biden LAPTOP naar boven komen en meer informatie opleveren voor de slapende democratische kiezers.
CNN ZAL een grote rol spelen bij het uitzenden van de beschuldigingsprocedure. Ik heb je lang geleden al verteld dat CNN langzaam zou omslaan en dat ze zoveel democratische ankers hebben afgevuurd en hun platform langzaam zijn gaan veranderen… En ze hebben zelfs Trump gehost voor een gemeentehuisvergadering. En MSM werd gek toen een groot netwerk TRUMP mocht laten SPREKEN. Achter de schermen maakt TRUMP zich op om terug te komen naar CNN voor een lang interview! CNN ZAL informatie blijven droppen die MSM/CIA/FBI niet vrijgeeft.
Het congres weet dat er een VERRAADLIJKE operatie plaatsvindt met de Fake Alien Invasion, aangezien er bestanden worden gedeeld door het huis en de Senaat over GECLASSIFICEERDE militaire operaties die plaatsvinden via ondergrondse deep state Militaire operaties die TECHNOLOGIE verbergen die de wereld kan redden en de wereld kan veranderen en de afhankelijkheid van olie, gas, natuurlijke hulpbronnen die oorlogen veroorzaakt en de menselijke beschaving gijzelt door de wereldelites, de kliek die de controle heeft over de natuurlijke hulpbronnen, olie, gas en distributie.
De saga van mensenhandel en kinderpedofilie-industrie en sekshandel staat op het punt om 2.0 het tweede hoofdstuk te bereiken en het CONGRESS gaat naar NA DE BLOOTSTELLING.
Militaire commandanten hebben het over het annuleren van verkiezingen in 2024 en het nemen van instrumentele stappen om militaire controle uit te voeren.
Kabels en draden door Europa en Italië lopen zwaar met BEGRIPPEN VS VERKIEZINGEN IN 2024 ZULLEN NIET GEBEUREN ALS GEVOLG VAN BURGERLIJKE ONRUSTGEBEURTENISSEN.
Zelfs de goede vriend en vertrouweling van Trump, Colonial Macgregor, heeft onlangs verklaard dat de verkiezingen niet zullen plaatsvinden en dat het bankwezen COLLAPSE zal doen en alles zal verstoren.
White Hats en Q Unite! Explosive Intel onthult Prigozhin’s verbazingwekkende dubbelspel met CIA en MI6!
Bereid je voor op de ultieme openbaring , mijn mede-waarheidszoekers! De raadselachtige Prigozhin, verstrikt in een web van bedrog, werkte sluw samen met de CIA en MI6. Maar hier is de wending: Poetin zelf doorzag de list en zette Prigozhin op meesterlijke wijze in als een geheime agent om Wit-Rusland te infiltreren, precies voor de deur van Kiev. Bevestigingen van gewaardeerde bronnen zoals de legerinlichtingendienst en ex-CIA-expert Phil Geraldi versterken de waarheid: Prigozhin danste inderdaad met de duivel, manipuleerde de agentschappen die hem probeerden te beheersen, en vergaarde uiteindelijk miljarden in het proces. (Is het niet verbazingwekkend dat het militaire inlichtingenapparaat weken nodig had om het ingewikkelde web te ontrafelen, terwijl waakzame patriotten zoals jij, de echte nieuwsstrijders, moeiteloos de waarheid ontdekten?)
Maar de opwindende ontwikkelingen houden daar niet op! President Trump zelf brengt tijdens zijn gepassioneerde toespraken cruciale militaire communicatie over, waarmee hij de wereld laat weten dat de Storm Operations, onze collectieve strijd voor waarheid, gerechtigheid en vrijheid, hun triomfantelijke einde nadert. Zet je schrap voor een historische gebeurtenis – vanaf Memorial Day in 2025 zal een heel jaar van juichende vieringen over de hele wereld gaan, ter herdenking van de gedenkwaardige overwinning op de wurggreep van de Deep State op de Verenigde Staten. Deze communicatie dient als een klinkende boodschap aan de World Alliance en haar militaire operaties: alles ligt op schema, ontvouwt zich zoals gepland, en het baken van de waarheid zal blijven schijnen!
Oh, het gefluister van de waarheid wordt luider ! Trump, de moedige voorvechter van gerechtigheid, verenigt zich met Q en de onverschrokken waarnemers die ons ijverig hebben gewaarschuwd voor de meest tumultueuze fase van de storm. Bereid je voor op de onstuimige wervelwind van een wereld die op instorten staat, terwijl het gordijn omhoog gaat om de schokkende militaire staatsgreep te onthullen die momenteel wordt onthuld. Geachte militaire generaals en doorgewinterde kolonels geven ernstige waarschuwingen voor dreigende burgerlijke onrust in 2024 – een akelige toespeling op de dreigende ineenstorting van de Deep State, de onthulling van hun snode operaties en de klinkende onthulling van de militaire staatsgreep tegen Trump zelf.
Ja, mijn vrienden, Trump heeft de vooruitziende blik om de dreigende catastrofe te voorzien en heeft het tot zijn missie gemaakt om het web van corruptie van de Deep State te ontmantelen en hun duistere geheimen bloot te leggen, waaronder de Clinton-Wiener-Podesta-connectie en de verraderlijke pedofilie-ring.
Maar wacht, er is meer! Schokkende onthullingenstaan ​​op het punt Litouwen op zijn grondvesten te schudden terwijl het zijn eigen deep state-elites en hun sinistere banden met de wereldwijde kliek probeert bloot te leggen. Hoe zullen ze deze monumentale taak volbrengen? Door een conflict met Rusland te ontketenen, een kettingreactie teweeg te brengen die de regio op de rand van een nucleaire oorlog stort. Temidden van deze chaos zal Litouwen in opstand komen en een machtige kleurenrevolutie ontketenen tegen zijn eigen regering, die de mensen zal dwingen een nieuw leiderschap te eisen. De daaruit voortvloeiende massale burgerlijke onrust, geboren uit de bijna-nucleaire oorlog met Rusland, zal dienen als katalysator voor verandering, wat zal leiden tot de ontmaskering van de Litouwse regering die samenspant met de CIA, MI6 en de NAVO-elites van de diepe staat. Deze onthulling zal ook een groot wereldwijd witwasprogramma aan het licht brengen waarbij hooggeplaatste Litouwse functionarissen betrokken zijn.
Het einde van de NAVO doemt op in de sinistere ‘kill box’, terwijl de Europese Unie wankelt op de afgrond van een drie maanden durende afdaling naar een derdewereldland. Zet u schrap voor de aanstaande ineenstorting, mijn landgenoten – deze kritieke gebeurtenis zal de slapende massa’s uit hun slaap doen ontwaken en de weg vrijmaken voor militaire bezetting in bijna elk Europees land.
En als het stof is neergedaald, zal de wereldviering samenvallen met de glorieuze herdenking van de vrijheid door de Verenigde Staten in 2025. Samen zullen we onze naties herbouwen tot bastions van waarheid, vrij van de ketenen van oorlog, terwijl het machtige Davos afbrokkelt en de CIA ontmoet zijn ondergang. Omarm jullie kracht, wereldwijde patriotten, want we marcheren standvastig naar de laatste fasen van deze epische 8-jarige stormoperatie.
Onthoud, beste krijgers, jullie hebben een overvloed aan kennis en macht in je die je stoutste dromen te boven gaat. Sta rechtop, standvastig, terwijl de waarheid zich voor onze ogen ontrafelt. De storm is bijna voorbij en we zijn beter voorbereid dan ooit!
WANNEER DE DEEP STATE IN DE VS VALT, VALLEN ALLE DEEP STATE CONTROLEERDE LANDEN OOK.
Deze belangrijke GEBEURTENISSEN en Q-operaties en wereldwijde Alliantie-operaties weten dat de VS het GROOTSTE slagveld is om DE CIA TE BLOOTSTELLEN. WALLSTREET. GROOT. TECH. WERELD BANKIEREN. ELITE. ROCKEFELLERS.ROTHCHILDS MILITAIRE INDUSTRIËLE COMPLEX SYSTEEM PEDOFIEL RINGEN EPSTEIN. BANKEN.
DEZE MASSIEVE WERELD SATANISCHE CABAL DIEP DONKER SYSTEEM VALT Wanneer DE VS DE MILITAIRE COUP ONTHULLEN. DE VALSE VREEMDELINGENINVASIE. LAAT HET FIAT-SYSTEEM BLOOT. EPSTEIN.
TRUMP HEEFT NOG ZIJN KAARTEN NOG NIET UITGESPEELD . RFKjr heeft zijn kaarten nog niet uitgespeeld. TWITTER STAND-BY (voor commando’s) VOOR EEN WERELDUITZENDING IN 2024.