Tijd om op te stappen, en wel snel.

Beste Pieter Omtzigt.

Het was verfrissend om te zien hoe je Psychopaat Rutte hebt afgebrand.

Je erkenning dat de Regering een oorlog tegen de eigen bevolking heeft gepleegd.

Je spreekt telkens over wetten, en de grondwet.

Het zou je sieren om toe te geven dat we geen wetten meer hebben, en Nederland ook niet meer bestaat, juist dan het verraad van het koningshuis en het politiek kartel, vanaf 13 mei 1940, 18 mei 1940 het Hitler kabinet geïnstalleerd is tot heden, 5 mei 1945 de stille coup om de stadhouder Bernhard von Lippe op een gluiperige wijze de dictator te laten spelen, met Wilhelmina als marionet, en later haar erfgenamen.

Daar er geen Nederlanderschap meer is, zoals Maxima in 2012 heeft verklaart, blijken alle documenten ook een grote fraude en valsheid in geschriften.

Daar na goed onderzoek in gebleken dat Nederland inderdaad niet bestaat, zal de hele structuur van bezet Nederland moeten veranderen.

De opmerking dat we een Bananen monarchie zijn ervaar ik als een gedeeltelijke bekentenis.

Het huidige systeem is niet te repareren, wel te vervangen.

Alles wat kranten NOS, NPO, RTL4 vertellen klopt geen fluit van, de waarheid is 180 graden omgekeerd om valse propaganda de illusie van vrijheid voor te liegen.

Over de hele wereld worden regeringen nu gearresteerd die de NWO en reset van Klaus Schwab hadden willen ondersteunen en de wereldbevolking als slaaf wilden gijzelen.

Het vaccin programma waar door gesnoven Hugo de Jonge, Satanist Rutte, RIVM Pedo en kindermoordenaar Jaap van Dissel de bevolking hun DNA mee willen infecteren om massaal de Genocide agenda 21 van Nazi OPA Bernhard von Lippe door te voeren, wordt nu gestopt.

Beste Pieter, ik hoop dat jij persoonlijk zonder al te veel kleerscheuren hier uit komt.

In het belang van de bevolking, mag er nooit meer een fascistisch bestuursvorm plaatsvinden.

Trump, Putin en Xi hebben de touwtjes nu in handen, neem je de waarschuwing van Putin zeer ter harte, want hij is een van de geallieerden die de wapenstilstand in Europa heeft afgedongen, wat betekend dat WW2 niet afgelopen is.

Als Putin samen met Trump overgaat tot interventie om de globalisten te arresteren of zelfs te doden, zal de bevolking ze met open armen ontvangen, en helpen waar ze kunnen, om van de Satanische ploerten verlost te worden.

Daar je zelf al had geconstateerd dat het rechtssysteem enkel de corrupte overheid beschermd, waarbij de bevolking opgejaagd wild is geworden, zoals we in de toeslagen corruptie kunnen zien, dan wil ik weten wie direct verantwoordelijk is voor de diefstal van onze pensioenen ter waarde van € 1400 miljard, de € 50,9 miljard afgedragen AOW premie die de regering heeft gestolen, de meer als € 70 miljard Ziekenkosten premie die niet aan de zorg is besteed.

Waarom heb je al de tijd gezwegen over de gijzeling van de bevolking vanaf 13 mei 1940, toen het Koninkrijk en de grondwet zijn vervallen door de bepaling van de toen geldende grondwet artikel 21.

Beste Pieter we kunnen de misdadigers niet een nieuw bestuurssysteem laten vormen, om dan op gelijke voet verder te gaan.

Wij de bevolking ruiken onze vrijheid, het zal nooit meer het oude normaal worden omdat het niet normaal was, hoe we zijn misleid, bedrogen en uitgebuit door een zelfbenoemde misdaadorganisatie die zich regering noemt.

Het hele ambtenaren apparaat, rechterlijke macht en politiek moeten herzien worden, in het belang en in dienst van de bevolking door de bevolking.

Als je als spijtoptant mee de weg vrijmaakt voor een soepele overgang van macht naar de bevolking zal dit mee wegen in de beoordeling van je rol die je als volksvertegenwoordiger hebt uitgevoerd.

Het bezet voormalig Nederland zal weer een republiek worden, de nieuwe Bataafse Republiek, met een nieuwe rechtsspraak van en door de bevolking, het lijkt me sterk dat Rechters die artikel 60 en 120 hebben nageleefd ooit nog met het hamertje de mensen gaan veroordelen om de corrupte overheid in het zadel te houden.

Het Bilderberg Nazi kabinet kan en mag geen enkelen actie meer uitvoeren, om de bevolking nog langer te gijzelen voor een Fake Plandemie onder de noemer C19.

De Lock Down en maatregelen moeten per direct stoppen, daarom draag ik je op om de politie opdracht te geven geen enkel geweld of handhaving van de fascistische agenda nog langer voor de corrupte regering af te dwingen als je een burger oorlog wil voorkomen.

Lees aandachtig de volgende info onder de link: https://operationdisclosure.blogspot.com/2021/01/restored-republic-via-gcr-as-of-feb-1.html, het gaat over bevrijding van de wereldbevolking.

Ga inzien dat dit niet te stoppen is, daar het financieel systeem nu geheel overgenomen wordt en alle pedofielen en zijn beschermers zal onteigenen, ook alle eigendom van Pedo Rutte en hoge ambtenaren, er is geen ontsnappen mogelijk.

Deze militaire operatie is al jaren in voorbereiding, nog voordat Trump zich kandidaat had gesteld als President van de VS.

Op opsomming van antwoorden naar aanleiding van je vragen was een misplaatste arrogante grap van Psychopaat Rutte en de zijne.

Alle Deep State figuren in het land zijn nu vogelvrijverklaard, want de bevolking wil verlossingen en genoegdoening voor jullie misdaden tegen ons.

De Tafelronde, Dit zijn de leden van de mysterieuze eliteclub
https://www.youtube.com/watch?v=jgfwSwWUuOM&feature=youtu.be

Er gaat nu een ware slachting gebeuren onder de Systeem hyena’s die als Deurwaarder de bevolking onder valse voorwendselen hebben afgeperst in naam van een niet bestaande koning.

Willy is de erfgenaam als Stadhouder, en dat gaat nu stoppen omdat we geen provincie van Duitsland meer zijn na de aanstaande bevrijding door Trump en Putin.

Intussen in de VS, Huisvlijt China Joe, waar de regering is gearresteerd hij doen nu alles alleen vanuit de filmstudio in Hollywood.

Mijn oude Nicknaam voor Facebook was Willy Wilhelmus, als reactie op het voorstel van Buma, dat kinderen het Nazi clublied Wilhelmus moesten leren zingen.

De Film over de MH17, MH370 wordt niet langer genegeerd, de afrekening gaat komen.
https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/ 

Deze rat zal zijn straf niet kunnen ontlopen.

Mocht je in gesprek willen gaan om een soepele overgang van de macht naar de bevolking hoor ik dit graag van je.

We kunnen geen persoonlijke EGO trippers meer accepteren in de toekomst die via dictaten willen regeren.

De toekomstige machtsstructuur zal van onder naar boven gaan, om dictatoren geen kans meer te geven in de toekomst.

Rinus.