The SH/FT.

THE SH/FT

Een Broer en Zus gaan op onderzoek uit en komen tot ontdekking ………….. de SH/FT van Moeder Aarde / de Wereld .

Door in gesprekken te gaan met het volk de mensen van de dorpjes , een leuke documentaire met de inzichten en wetenschap van burgers zelf.!!!

Veel plezier en kom je nu ook tot ontdekking of zet het je net in een creatieve bui !? voor zelfonderzoek !

Beyond_the_Numbers_of_the_Climate_Crisis_Documentary

Bron:.disclose.tv

Hallo en goedemorgen DEZE morgen lieve en trouwe bezoekers en vrienden,

Zo gister stond deze onder de Invisibly Visible (Identifying Symbols) met een speciale stem? Ik kon gister geen posting/hosting uitvoeren  op onze website en heb het een collega laten doen , en nu is de tijd om deze apart te zetten. Waarom zul je je af vragen NU , als je de opnamen ziet wat deze 2 bijzondere moedige mensen gemaakt hebben en weet waar het over gaat dan weet je ook dat de verplaatsing hier een betekenis heeft van grote waarde ( als je Bewustzijn Groei zo ver is,anders is het wartaal voor je)

Er gebeurt momenteel heel veel om ons heen,Wereldwijd mogen we wel zeggen,overal komen onthullingen naar de oppervlakte toe die diep verborgen lagen en waren. De mensen die het naar buiten brengen vrezen voor hun leven en toch worden zij van hogere hand beschermt en alles gaat volgens het SPEL ! De één vult aan ,de ander maakt leeg !

Overal zijn Aardverschuivingen/bevingen in grote getale zodat de Natuur ook aan het schuiven komt, en dat is zichtbaar en wordt getoond veel via youtube en klokkenluiders-site daar haal ik mijn info vandaan en ook wat mijn Hart weten zegt en wat belangrijk is om te delen en jullie te laten weten. En dan is het nog altijd je EIGEN KEUZE of je het leest en wilt weten  JA TOCH NIE DAN??.

Hoe ALERT ben je ; hoe BEWUST ben je zodat je echt voelt dat er ook verschuivingen in jouw doende zijn ??

Als dat er Wereldwijd verschuivingen plaats vinden gebeurt dat ook in de levende wezens, Mens en Dier. Nu de vraag wat laat jij zelf toe, wil je dat ???  Er komen personen met vragen van :” Ik weet niet waar ik het zoeken moet”; ” hoe kan ik er mee omgaan ,hoe doe ik dat ?”; “Ik voel me zo duizelig, misselijk, diarree, hoofdpijnen, depri, wisselstemmingen, “;

Herken je dit ?! ,zo ja NU dat is de verschuiving, de verschuiving in VOELEN, BEHOEFTEN, RUIKEN,ZIEN,HOREN, in je Zintuigen , maar ook Lichamelijk onder gaan we dit proces lief mensen kind.Je weet als Moeder Aarde verschuift dan verschuiven wij ook ; WIJ ZIJN 1 , wat op en in Haar bevind ;bevind ook in ons.!!! maar goed .Het voelt als een race aan /kan aanvoelen, een Schijn-baar DisBalans, de oude gedachte patronen en de oude gewoontes in alles in denken en doen zijn aan het veranderen,dit verliest de macht ;; Kwade en angstige STEMMEN zullen aan het strijdgewoel deelnemen en worden toegevoegd weet dat !!vandaar het heen en weer geschud. Je begrijpt sommige niet meer en gaat op ZOEK.

Ieder heeft zij eigen belevings- niveua, WEET DAT !!! en handel daar dan ook naar, het is jouw eigen afspraak die je gemaakt hebt met je zelf tijdens de Aardlessen om tot je te nemen,daarvoor ben je hier nu op dit moment. (Je creëert zelf, we weten hoe sterk gedachten kunnen zijn die hebben we ons zelf toegelaten en gevoed ,dus nu laten we ze los WEG ERMEE. SCHULD  wat is dat ?!,) vandaar de ON-BALANS op verschillende manieren wordt waargenomen doe wat je Hart je ingeeft, en je weet ook dat de energie verschuiving pijnen met zich mee brengen,dat is nu eenmaal zo en daar wikkel ik geen doekjes omheen,al zo u je dat graag willen. Ik ga je niet iets voorhouden wat al eeuwen gebeurt Nee dat doe ik niet ,De Berg is zo hoog als je hem zelf maakt ! (quote) vandaar is mijn motto Geen Berg is te hoog voor jouw moed .

O wauw die is mooi hé ,verras me zelf hihihi.

Door de grootte van SCHULD-GEVOEL ( voorbij gaande emotie) ontneem je ieder levens vreugde weet lief mensen kind dat het AARDSE LEVEN, LEVENS LESSEN ZIJN. In alles wat je doet ,en in alles wat je onderneemt. Dit is een pad dat je ALLEEN  loopt en ook alen zult lopen ,hier kan niemand je helpen en dat is OOK  de bedoeling niet het is jouw belevenis,jouw gevoel, jouw ervaring en waarneming .ALS   je dit met iemand samen doet of iemand die langs je loopt kan het niet plaats vinden jouw eigen verschuiving,want het gaat om de SAMENSMELTING van  JEZELF ,en daarom kan niemand langs je lopen ,ja er wordt gezegd ik loop langs je, we staan zij aan zij, we doen dit samen ;; ja duuuhhh NEE ECHT NIET  zo werkt het niet IEDER heeft zijn eigen pad te bewandelen vergeet dat niet .wat voor de een een page of cake is/ kat in het bakkie/ gebakke ei/ weet ik hoe jullie het allemaal een naam geven. Dat is niveau verschillend en persoons-gebonden om het even zo uit te drukken WAT DOE JE JE NOG MEER AAN wat leg je je nog meer op,hoe zwaar maak je het zelf?!. Weet dat een persoon je kan helpen en ondersteunen maar that’s it niet meer en niet minder. Weet dat ieder pad zijn eigen kuilen,hobbels en blokkades heeft Moeder Natuur laat het zien als je gaat wandelen ??!!

Weet dat er geen VERGISSINGEN zijn alleen maar inzichten in lessen, want dat geeft de Drive van het leven, dus verschuif en beleef deze mooie ervaring en ben dankbaar dat je het mag beleven en ervaren in heel je zijn.

en weet lief mensen kind er wordt van je gehouden zoals je bent altijd al was en altijd zult zijn shafe journey

Warme Hart Groet en White Wolf.