THE KILLERFIELDS VAN MAUI, HAWAII.

Aug.24, 2023
GTB 990.

THE KILLERFIELDS VAN MAUI, HAWAII.

Op het internet gonst het van geruchten. Fact is dat er ca. 5 opnamen te zien zijn, waar men het DEW ( Direct Energy Wapens) in actie ziet. Daarom is het ook mogenlijk dat de brandhaarden zich binnen een minuut een mijl, 1,6 km uitbreidden. Dat kan niet bij gewone wind, want bij hurricane wind blaas je het vuur uit. Dus dat is het duidelijke bewijs dat men DEW gebruikt heeft. Verder is deze, door de cabal, veroorzaakte catastrofe lang geleden al gepland. Het laat zien aan de White Hats dat zij ( de Cabal) nog lang niet verslagen zijn. Dat is ook het geval met de branden in Canada, waar 510 branden tegelijkertijd begonnen, iets wat grote onzin is, maar opnamen van sateliten liegen er niet om. De meten de intensiteit en het moment van ontstaan van branden. Ook Griekeland, Tenerife en andere landen zijn getroffen.
Maar met Maui, Hawaii is het een ander geval. Huizen zijn een voor een aangestoken, want het groen er tussen is niet verbrand
Maar dat is nog niet het ergste. De authoriteiten gaven de scholen opdracht te sluiten en meer dan 1200 kinderen gingen naar huis. Echter het Brandalarm werd niet gegeven en de bedrijven werden door sirenes niet gewaarschuwd, daarom bleven de ouders werken, niet wetend, dat hun kinderen naar huis gestuurd werden. Daardoor zijn er ontzettend veel mensen de dood in gestuurd. Een bewuste actie van de corrupte overheid. Dat blijkt ook uit het feit, dat het water werd afgesloten, zodat het niet mogelijk was het vuur te blussen.
Ook het feit dat de politie de onstane vluchtstroom van auto’s zowel links al rechts afstopten, waardoor velen zijn verbrand in hun auto’s. Ook mensen in het water en boten met mensen verbranden, dat kan natuurlijk niet vanaf de wal, maar wel van uit de lucht. Verder zijn er berichten dat FEMA bendes en de National gard, overlevenden gewoon afschoten.
De aangevoerde marine eenheden( white Hats forces) vielen daarom deze groepen aan en schoten om te doden.
Daardoor zijn de rest van de cabalisten weggevlucht, achtervolgd door de mariniers. Het genoemde dodental van 100, is zwaar onderschat. Het dodental kan zelfs oplopen tot 2000 of 3000 doden.
Ook de wifi communicatie werd door de overheid afgesloten, daarom kon men onderling niet meer communicerenen ook niet met de buitenwereld.
Het zoveelste teken dat de corrupte overheid op de hoogte moet zijn geweest van de komende catastrofe.
Wij zullen ongetwijfeld nog veel horen over het vreselijke gebeuren. Vooral daar Maui en ook andere eilanden tunnels en militaire basissen daar onder de grond hebben.
Het feit dat geen enkele miljoenen mansion van de fimsterren is verbrand, is ook een teken aan de wand ……!!!
Ook het feit dat men al plannen ontdekt heeft van nieuwe 15 minuten cities op de plaats van het onheil, in de niet verbrande overheids gebouwen……
Daarmede ook aangevend dat filmsterren en Eliten al tientallen jaren proberen om grond op te kopen op dezelfde plaats, wat hen niet lukt, omdat de citizens weigeren hun grondgebied te verkopen ……!!!!!
GTB.