The Black Swan Approaching

Benjamin Fulford- Er komen steeds meer tekenen dat de VS en Israël op weg zijn naar een soort mega-zwarte-zwanengebeurtenis. Het resultaat zal zijn dat beide landen in hun huidige vorm ophouden te bestaan. Dat komt omdat de Federal Reserve Board – de machtsbron voor de satanisten – op de rand van instorten staat. Als dit gebeurt, zal alles wat daaronder valt, zoals de United States of America Corporation, de BIS, de Wereldbank, het IMF, de VN en 90% van de transnationale ondernemingen in de wereld, ook instorten en onder nieuw management komen te staan. Einde citaat.

Hebben we dit niet kort besproken? Denk dus eens na over wat hiertoe zal leiden. De Amerikaanse staatsobligaties worden niet langer geaccepteerd als onderpand in de Amerikaanse oliehandel. Om de gevolgen hiervan te compenseren kan de Fed-Reserve niet langer aan kwantitatieve versoepeling (QE) doen vanwege Basel 3/ISO-20022. Waarom? Omdat dit nieuwe beleid alle centrale banken dwingt hun boeken te laten zien. En wat staat er op? Blanco cheques kunnen ze niet verzilveren.

Zoals Mike al zei, kunnen ze geen omgekeerde repo uitvoeren zonder de rest van de 2,3 biljoen aan MBS (Mortgage Backed Securities) leeg te maken. Zodra dat gebeurt, gaat alles naar nul. Dat zal leiden tot de ineenstorting van de fiat-USD, die op dit moment waarschijnlijk pas over een week zal plaatsvinden. Dit zal ertoe leiden dat Irak zijn munteenheid, waar de BRICS-landen op wachten, zal herstellen. Dit is de reden waarom het zo moeilijk is om te handelen vanwege de kunstmatige waarde van de fiat-USD die ervoor zorgt dat de opkomende markten moeite hebben om uit de derde wereldstatus te komen.

Waarom denkt u dat de laatste USD-veiling in Irak op 6 december plaatsvindt?

Waarom denk je dat ze zeiden dat de dollarcrisis voorbij zal zijn voordat 2023 voorbij is?

Waarom denkt u dat Irak op 1 januari officieel een einde zal maken aan de handel in USD?

Wat is er aan de andere kant van de ineenstorting van de dollar?

  • De Gouden standaard
  • Nieuwe Republiek
  • Wet & gezag
  • Gewoonterecht
  • Militaire tribunalen
  • Humanitaire projecten
  • Gratis energie

Witte Hoedenblog

“Er vindt ook een financiële oorlog plaats tegen de Amerikaanse onderneming. De Chinezen hebben Amerikaanse staatsobligaties gedumpt in een poging de FRB en hun dochteronderneming in Washington DC ineen te laten storten. Dit was voor de KM aanleiding om wraak te nemen door de computersystemen van Chinese banken te hacken. Reuters meldde deze aanval .

Een ransomware-aanval op de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) heeft donderdag een aantal transacties op de Amerikaanse staatsobligatiemarkt verstoord, aldus het ministerie van Financiën.

De Canadese inlichtingendienst zegt dat wat er werkelijk gebeurde was:

“De Fed heeft obligaties ter waarde van 24 biljoen dollar uitgegeven die landen kunnen kopen om de schulden te dekken. Niemand heeft zelfs maar een cent gekocht. China kocht oliefutures van IRAN en betaalde 33 biljoen, maar niet in Amerikaanse dollars – wat zegt dat over de VS in de wereldaangelegenheden. Ze zijn klaar ”. Einde citaat. https://t.me/WhiteHatsQ

Willen jullie allemaal weten waarom de bijeenkomst van Joe Biden en Xi in Californië hen ertoe aanzette de stad op te ruimen waar niemand wist waar de daklozen naartoe gingen? Joe Biden probeerde China de hele staat als onderpand aan te bieden, aangezien niemand de fiat USD meer accepteert. Wat een gekke klus is J. Biden.

Weet je wat grappig is? Rond dezelfde tijd in maart 2020, toen de Federal Reserve werd geabsorbeerd door het Amerikaanse ministerie van Financiën, maakte Covid-19 zijn debuut. Nu, rond dezelfde tijd dat de dollar op het punt staat in te storten, proberen ze in dezelfde maand nog een virus te introduceren.

De dood van Henry Kissinger was een teken dat dit alles zou gebeuren als een symbolisch gebaar voor het einde van een regime.

Henry Kissinger❌

Klaus Schawb❌

Janet Yellen❌

Bibi Netanyahu❌

Volodymyr Zelenskyy❌

Joe Biden❌

Naarmate de weken en maanden verstrijken, zullen we ze een voor een uit de schijnwerpers zien verdwijnen. Het toneel is al klaar voor hun vertrek. Vergeet niet dat hun positie in dit spel verbonden is met het fiatsysteem. Als dat eenmaal is gecrasht, hebben ze geen nut meer. Ze worden allemaal een dood gewicht. En een grote aansprakelijkheid. Je ziet dit al gebeuren in Washington met George Santos. Nu hij is weggestuurd, zit iedereen in het vizier. Je kijkt naar een live implosie. De Rino’s zijn erg bezorgd en daarom hebben ze het getuigen van Hunter Biden voor het congres afgewezen.

Zien jullie allemaal dat iedereen, van de media, de overheid en het bankwezen, in de problemen zit?

Adverteerders verlaten X omdat Elon Musk over Pizzagate praat.

Regering weigert Jeffrey Epstein Blackbook-verzoek van Marsha Blackburn.

Het bankwezen stort in en sluit honderden vestigingen als gevolg van Basel 3/ISO-20022.

Wat heb je nog meer nodig om te zien dat je deze oorlog mijlenver aan het winnen bent?

Dus wat als ze hier een valse vlag gooien en daar een valse vlag? We weten dat dit uit pure paniek is. We weten dat het in het nauw gedreven dieren zijn. We weten dat ze niet voor militaire tribunalen willen staan. Tommy Tuberville weet wat er gaat komen omdat hij het draaiboek had. Daarom zegt hij dat hij om de week een gebeurtenis van 9/11 verwachtte. Nou, nu weet je ook waarom. Laat dit zich afspelen, want we weten allemaal waar dit naartoe gaat.

Zullen ze een black-out proberen? Natuurlijk.

Zullen ze proberen gebouwen te bombarderen? Natuurlijk. Zullen ze massale schietpartijen proberen? Natuurlijk.

Zullen ze een ander virus proberen? Natuurlijk.

Zal dit hen ervan weerhouden oorlogsmisdaden voor militaire rechtbanken te ondergaan? Natuurlijk niet. https://twitter.com/Prolotario1/status/1731298980196175974