Termen en begrippen van de transitie.


Aan: p.omtzigt@tweedekamer.nl; w.vhaga@tweedekamer.nl
CC: C.vdStaaij@tweedekamer.nl; g.segers@tweedekamer.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; h.krol@tweedekamer.nl; j.klaver@tweedekamer.nl; k.dijkhoff@tweedekamer.nl; l.asscher@tweedekamer.nl; lilianmarijnissen@sp.nl; m.agema@tweedekamer.nl; marianne.thieme@tweedekamer.nl; persvoorlichting@tweedekamer.nl; r.jetten@tweedekamer.nl; rvd.pers.kh@minaz.nl; t.baudet@tweedekamer.nl; t.kuzu@tweedekamer.nl; voorzitter@tweedekamer.nl; guy.verhofstadt@ep.europa.eu; judith.sargentini@ep.europa.eu; persvoorlichting@tweedekamer.nl; pers@omroepmax.nl; perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl; pers@tros.nl; persberichten@vara.nl; pers@fvd.nl; pers@ongehoordnederland.nl; mijnbrief@ongehoordnederland.nl; Leden@fvd.nl; ledenadministratie@pvda.nl; lezers@trouw.nl; opinie@trouw.nl; ombudsman@trouw.nl; bezorgklachten@trouw.nl; familieberichtentrouw@persgroep.nl; nieuwsdienst@trouw.nl; economie@trouw.nl; buitenland@trouw.nl; parlement@trouw.nl; sport@trouw.nl; kunst@trouw.nl; religiefilosofie@trouw.nl; groen@trouw.nl; letterengeest@trouw.nl; tijdpost@trouw.nl; secretariaat@trouw.nl; tijdgeest@trouw.nl

Rutte is al door het World Economic Forum gekocht voor € 100.000 om ons te verraden.

Termen die je moet leren begrijpen om het wissel protocol veilig te stellen.

SKR save keping receipt veilig bewaar bewijs.

Direct QFS account, voor valuta houders.

KYC know your Customer, een document wat je nodig hebt om je bij het wisselen bekend te maken, wie ben je, welke valuta wil je ruilen, Dong, Zim, Dinar etc.

Hoeveel je hebt, waar het is gekocht, en de bankafschrift van de aankoop.

Welke biljetten, en welke biljet serienummers deze biljetten hebben.

Je paspoort en geldigheid ervan, het pasnummer zal ook je QFS Account worden, of in ieder geval zorgen dat je een QFS account krijgt buiten de banken om.

Mocht je KYC niet correct of onvolledig ingeleverd zijn zal je fonds en KYC onder een SKR vallen, tot je alles wel in orde hebt.

Je betaald geen belasting over de fondsen, dit zou ook onzin zijn, want er is geld in overvloed.

Mogelijke opties om te wisselen,

A, je maakt een afspraak met een wissel centrum, met 90% waarschijnlijkheid een US leger basis.

Er is gesteld dat je naar de Legerbasis heen en terug gevolgd wordt ter bescherming.

B, je stuurt je KYC in PDF vorm op, en wacht op een vervolg reactie als afspraak.

Je gegevens en biljet serie nummers worden gecontroleerd in de QFS ingevoerd.

Zou er nog iemand een claim hebben op deze serie nummers, kun je je biljetten laten zien met de aankoop facturen en bank afschriften, oplichters worden dan gearresteerd.

In geval van enkel de PDF van je KYC opsturen, is het niet noodzakelijk om de biljetten in te leveren, maar zijn ze voor de valuta houder een bewijs van eigendom, waar je later MONOPOLY mee kunt spelen.

De QFS heeft toegang tot de AIIB via het CIPS betaal protocol, zo kun je naar iedere tegenrekening ter wereld geld overmaken binnen een paar seconden.

De Banken en belastingdienst hebben hier geen invloed op, want het is een geheim rekening nummer met bankgeheim voor de fondshouders.

Iedereen die een afspraak maakt zal via Interpol gecontroleerd worden welke persoon of motivaties deze heeft, mogelijk een strafblad, en voor welk vergrijp.

Stel je hebt een strafblad voor te snel rijden, of voor een strafzaak waar de Cabal hun macht hebben misbruikt, dan heb je niets te vrezen.

Heb je een verleden als pedofiel, drugs of mensen handelaar, dan zal je geen fondsen kunnen krijgen, maar ben je zwaar de Sjaak.

Zit je in de georganiseerde misdaad zoals de Politiek, Rechtspraak, Deurwaarders of het OM, zal er een arrestatie zijn met een stevig verhoor, om vast te stellen welke schade je aan anderen uit machtsmisbruik hebt aangericht.

Ik kan me vergissen, maar het zou kunnen dat we een vorm van staat van beleg ondergaan tot de kust 100% veilig is en al het politiek afval is verwijderd.

Daar de Irak Dinar nu is ge devalueert zal ook de rest van alle fondsen vrij gaan komen, het is echt niet te stoppen omdat het een damdoorbraak zal zijn van welvaart voor de hele wereldbevolking.

De Fondsen worden uitbetaald in USN de vervanger van de US Dollar, die met goud certificaten gedekt zijn, dus je kunt stellen dat we in Goud uitbetaald worden en over de hele wereld inwisselbaar zijn.

https://www.dezeen.com/2018/06/19/andrey-avgust-reimagines-us-dollar-bills-vertical-illustrated-designs/

De Great Reset van Klaus Schab is zo door de Alliantie gekaapt, omdat met de AIIB als tegenhanger van het failliete IMF en Wereldbank mee heeft geaccepteerd.

Dat is de clou waarom 209 landen met GESARA hebben ingestemd zonder dat ze het doorhadden.

Politici lezen de contracten niet omdat ze een eigen insider club zijn en bij het kruisje tekenen.

Dit blijkt nu een dodelijke vergissing voor de NWO van Rutte en zijn mede fascisten.

En we weten dat de MH17/MH370 Genocide als een molensteen om zijn nek hangen samen met de mede verantwoordelijke politici.

Iedereen is als schuldige aan te merken omdat men het onrecht niet heeft willen stoppen uit eigenbelang, want we hebben geen legaal Nederlandse regering of legale grondwet en wetten meer vanaf 13 en 18 mei 1940, dit wil men niet bekennen.

Mensen vragen waarom ik alle E-Mail adressen van de Cabal Politiek laat zien, zo kan men zelf de fam mail sturen met vragen over hun daden en geweten, als ze dit nog hebben.

Fleming’s militaire Intel-contactupdate vanaf donderdag. middag 24 dec:

1. Dr. Charlie Ward en zijn White House & Alliance White Hat-bronnen komen overeen met de informatie van onze man die vanavond kerstavond, Don. 24 december tot en met het weekend was een belangrijke tijd voor de vrijlating van NESARA / GESARA en RV.

2. Vanaf wo. 23 december om 16.30 uur EST- bestellingen gingen de deur uit om het uitrolproces voort te zetten.

3. We hoeven niet te wachten na de gezamenlijke sessie van het congres op woensdag 6 januari om een ​​Tier 4B-start te krijgen, zoals sommige bronnen beweerden.

4. Op wo. 6 Jan. frauduleuze verkiezingsstemmen van de swing-staat zouden worden aangevochten en het Huis zou naar verwachting Trump stemmen door de wetgevende macht van de staat, 27 GOP-staatsstemmen tegen 20 DNC-staatsstemmen.

5. Irak heeft zijn begroting goedgekeurd en zijn CBI Dinar-tarief opnieuw ingesteld. De koers reset was naar het $ 15-bereik en gebeurde afgelopen zondagochtend 20 december om 5 uur ‘s ochtends in Bagdad (hoewel het niet openbaar zal worden gemaakt totdat Tier 4B was gestart).

6. De raketaanvallen op de Amerikaanse ambassade in Bagdad door door Iran gesteunde milities waren een bevestiging van de [D] eep-staat van de reset van de RV en de uitrol dat de Dinar RV zeer snel zou worden onthuld nadat Tier 4B was begonnen.

7. Blijf daar binnen, geef niet op en bid over alles.

8. Komend weekend en tot volgende week zou er massale onthulling plaatsvinden.

9. Vice-president Pence heeft de bevoegdheid met betrekking tot de verkiezingsstemmen. Omdat bepaalde staten vragen hebben over fraude en niet naar behoren verkiezingen hebben gehouden, of gecertificeerde dubbele kiezers hadden volgens de grondwet, kon Pence die stemmen onwettig verklaren en niet langer meegeteld op grond van grondwettelijk recht. Dat heette “The Pence Card.”

10. Tier 4B-uitwisselingen en aflossing van Zim-obligaties om de GCR-liquiditeit te financieren, zouden vóór een vrij . 1 januari 2021 Wereldwijde valuta-reset.

11. Zodra we de Safe Link-websites hadden, zouden ze op verschillende sites worden gepost.

12. We hebben ten minste tien dagen de tijd om tegen de speciale tarieven in te wisselen / in te wisselen. Het was waarschijnlijk dat het grote publiek tegen de nieuwe internationale koersen vreemde valuta zou kunnen gaan wisselenDi. 5 januari 2021 .

B. GESARA / NESARA en herstelde republiek: van

president Trump werd verwacht dat hij de door goud / activa gedekte US Note binnen enkele dagen zou aankondigen. De Global Currency Reset zou enige tijd vóór 1 januari 2021 worden aangekondigd , op welk moment de GCR wereldwijd van kracht zou zijn.

Op wo. 23 december 2020 Wikileaks heeft e-mails van Hillary [C] Linton gedumpt, bewijs van McCain’s schuld, schietpartij in Vegas door een FBI-sluipschutter, Steve Jobs HIV-brief, Pedo [P] odesta, Afghanistan, Syrië, Iran, Bilderberg, CIA-agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO pandemie, en de lijst gaat maar door en door: https://file.wikileaks.org/file/ [C] Linton’s e-mails: https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

*** Let op en bescherm de kinderen : begin dinsdag. 22 december en in hun zoektocht om een ​​Nieuwe Wereld Orde te vestigen, eerden leden van de Cabal Sat * an met de belangrijkste Sat * anische Feestdag van Winterzonnewende. Een di. De feestdag leidde verder tot donderdag. 24 dec. [Dem] op Reels High Grand Climax DaMeur , die allemaal gepaard gingen met se * xuele org * ieën en menselijke opoffering van getraumatiseerde ba * bies, chi * ld en te * enage slachtoffers.

C. wo. 23 december Situatieupdate, Trump kiest de declassificatieoptie om Joe [B] iden en [d] eep staatsverraders te ontmaskeren: https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/12/trump-chooses-declassification-option.html#more Mike Adams ( Natural News )

De Situation Update van vandaag (voor 23 december ) laat zien hoe Trump de “declassificatie” -optie lijkt te hebben gekozen om Joe [B] iden en de staatsverraders te ontmaskeren.

Meer geruchten over C-17 transportvliegtuigen die aankomen in Nevada.

Geruchten dat Trump op eerste kerstdag met Amerika zal spreken.

Trump benoemt Ezra Cohen-Watnick tot voorzitter van de Public Interest Declassification Board, die verantwoordelijk is voor het beslissen welke documenten worden vrijgegeven. Watnick staat bekend als een bondgenoot van generaal Michael Flynn en Trump. ( Whitehouse.gov )

Trump ondertekent een nieuw memorandum om John Durham en eventuele nieuwe speciale adviseurs in staat te stellen geheime documenten te gebruiken bij grote jury’s om nieuwe strafrechtelijke aanklachten tegen diepe staatsspelers te zoeken. Dit bevel zou ook van toepassing zijn op Sidney Powell als ze de komende dagen een speciale raadsman krijgt. ( Whitehouse.gov )

Joe [B] iden was betrokken bij het spygate / FISA-arrestatieschandaal van 2016 en wordt mogelijk onthuld in de komende documentstortplaatsen.

De rechter in Wisconsin verklaart dat meer dan 200.000 stemmen in die staat onwettig en ongeldig waren.

Doe mee met de mars in DC op 6 januari. Trump zegt: “Het wordt wild!”

Nationale Dossierrapporten dat het Witte Huis een interne memo heeft vrijgegeven die VP Pence in wezen dwingt om vandaag in actie te komen, waarbij de verkiezingsstemmen van staten die frauduleuze, ongrondwettelijke verkiezingen hebben gehouden, worden afgewezen.

Wetgevers in Georgië gaan over om hun eigen verkiezing te certificeren.

Wetgevers in Arizona werken eraan om Trump als de echte winnaar te certificeren.

Patrick Byrne onthult dat Trump slechts één handtekening verwijderd is van het lanceren van een krachtige oplossing.

Trump ontmoet meerdere leden van het Congres om een oplossing van 6 januari te bespreken .

Giuliani zegt dat er een grote onthulling komt over fraude in Georgië.

D. Charlie Ward: Dr Charlie’s live wekelijkse update-webinar 24-12-2020

1. We zijn er bijna. De komende uren en dagen gaan er dingen gebeuren.

2. Er was een Executive Order die zei dat als er buitenlandse inmenging bij de verkiezingen zou zijn, dit nietig zou zijn. Er waren fundamentele tekortkomingen in de verkiezing die werd getoond bij servers die stemmen telden in Canada, Spanje en Duitsland.

3. Ze hebben 200.000 stemmen geverifieerd die alleen in één staat frauduleus waren.

4. Het Quantum Financial System is een digitaal blockchain-banksysteem dat sinds juli 2020 is getest en parallel aan het SWIFT-systeem loopt.

5. De koningin zou morgen 25 december geen kersttoespraak houden .

80% van de mensen stemde op Trump. 15% stemde voor [B] iden, maar [B] iden en de media zeiden dat Biden won.

7. De aankondiging van NESARA zou van maandag tot dinsdag komen. Er zou de komende vier dagen informatie over uitkomen.

8. Er is geen vaccin, er is geen virus, dit alles is slechts een rookgordijn. We zijn zes dagen in de tien dagen van duisternis.

9. De Alliantie was een groep mensen en landen die de 8.000 mensen achter Trump en het Witte Huis vormden.

10. Charlie krijgt zijn Intel rechtstreeks van de bron.

11. Zodra NESARA / GESARA is geïmplementeerd, zullen er geen oorlogen meer zijn. Als een land ten oorlog trok, zou het bankroet zijn.

12. Common Law is de wet van God. Het gaat terug naar fundamentele principes.

13. In de gebieden die afgesloten zijn, zijn er mensen die moeten en zullen worden gearresteerd.

E. 2020 Fraude van de Verkiezing:

ssen Machines geprogrammeerd om Give [B] iden Stemmen Trump’s, Giuliani: 

https://trendingpolitics.com/programmed-to-give-biden-giuliani-makes-bombshell-accusation-against-voting-machines/

Democratische klokkenluider beweert dat Texas-democraten kiezersfraude hebben uitgevoerd: 

https://trendingpolitics.com/bombshell- audio-democraat-klokkenluider-beweert-texas-democrats-uitgevoerd-kiezersfraude-operatie /

De eindconclusie de Cabal hebben reeds verloren, ze hebben geen controle meer over het draaiboek.

Een overgave zou ze nog kunnen helpen op strafvermindering als men mee werkt deze schandvlek van de mensheid voor altijd te verwijderen.

Dan volgt een zon vakantie met gratis WIFI.

En ik zo eerlijk als goud, informeer zelfs de meest domme politici die het niet heeft gezien, men heeft het niet zien aankomen, verblind door arrogantie en pure slechtheid.

Corrupte Joe Binden zal nooit President van de VS worden, het leger neemt de regie over in dat geval.

Want het was het leger dat Trump heeft gevraagd om zich kandidaat te stellen, om te voorkomen dat ze zo een coup moesten plegen voor de NWO en China te stoppen.

Rinus