Stille Coup

Een stille Coup,

Net als in de VS worden vuile spelletjes gespeeld.

Niet dat Rutte ooit nog een kans maakt om herkozen te worden, zonder dat men net als in de VS stevig moet frauderen met de stemmen.

Psychopaat Rutte heeft zijn huiswerk in Augustus reeds gedaan op Terschelling.

VVD Holmaten treffen was gemeld door het AD: https://www.ad.nl/binnenland/rutte-en-kelder-op-doodnormale-vakantiefoto-tweet-van-bert-jan-vanaf-terschelling-maakt-veel-los~a488b76e/

Rutte en Kelder op doodnormale vakantiefoto: tweet van Bert-Jan vanaf Terschelling maakt veel los

En ineens berichtten talloze media over zijn vakantietweetje… ,,Groetjes vanaf #Terschelling. Ook namens Mark en Jort.’’ Breed grijnzend stond Bert-Jan Westerink uit Wezep op de foto tussen premier Mark Rutte en ‘professor’ Jort Kelder. ,,En dit was nieuws voor de media!’’

Het zou mij niet verbazen als de goedlachse Psychopaat met Jort Kelder een plan heeft gemaakt om via infiltratie door Antifa Hufters de JFvD heeft ondermijnd.

Er wordt echter gesproken dat het Rechtse PVV jeugdaanhang is, dat maakt dat je twee oppositie partijen in een bepaald daglicht zet om er zelf beter van te worden.

Het gevolg, Baudet treed terug als partijleider, https://www.ad.nl/dossier-baudet-stopt/thierry-baudet-stopt-als-lijsttrekker-forum-voor-democratie~af6849d5/

Hij weet immers hoe men met Pim Fortuyn is omgegaan.

Een ander Handy kap is Theo Hiddema, de oud advocaat, die nooit zal erkennen dat Nederland geen rechtsstaat is, en zeker nooit zal bekennen dat we geen grondwet hebben.

Dus dubbel geïnfiltreerd met tegenwerking en het verzieken van imago.

Nu heb ik sterke aanwijzingen dat alle politici voor half December gearresteerd worden voor hun misdaden tegen eigen bevolking, dus de verkiezingen op 17 maart 2021 lijken me niet door te kunnen gaan.

Wij als bevolking hebben immers niets te kiezen als het bestuursmodel van 18 mei 1940 niet veranderd.

Wat Thierry Baudet wel nog kan doen is publiekelijk erkennen dat we geen Nederland meer zijn, zoals Maxima in 2012 heeft verteld, en de grondwet op 13 mei 1940 is vervallen, dan zal ook de Noodwet als ongeldig, net als de EU niet rechtmatig zijn.

Thierry, wees gewoon eerlijk, vertel de waarheid, waar iedereen bang voor is, dan zal het gezichtsverlies in een overwinning omslaan.

Dus Rutte en zijn kartel partijen die ons de bevolking graag gegijzeld willen houden hebben dan iets uit te leggen.

Laten we even in het midden hoe we straks als land gaan heten, of het nu de Bataafse Republiek wordt of het een andere naam krijgt.

Daar er geen symboliek meer op vlaggen behoort te staan, en we een nieuwe Republiek gaan worden, heb ik de VLAG aangepast na kritiek van verschillende mensen.

Oranje, Wit, Lichtblauw, met vredesduiven als unieke erkenning.

Mijn intentie en het vorige ontwerp was er om de verandering aan te tonen voor onze toekomst, mensen die een beter voorstel hebben mogen zelf een ontwerp maken en voorstellen.

Met het verleden gaan we massaal breken, we hebben er slechte ervaringen mee opgedaan de afgelopen 80 jaar.

Het betreft immer een nieuwe start voor een Gouden toekomst zonder de Great Reset van de Globalisten.

Iedereen denkt dat men via de valse MSM een VS president in het buitenland kan kiezen.

Joe Biden is net z’n Pedofiel als de meesten die nu roepen dat Biden de nieuwe 46e President van de VS zal zijn.

Zonder de VS geen Great Reset van de NWO.

Welke uitkomst de verkiezingen ook hebben, de nieuwe verkiezingen voor de NESARA hervorming zal rond Maart 2021 zijn, dit heeft Trump reeds met een Executive Order bekrachtigd, een dag voor de fake fraude verkiezingen.

Hij heeft Joe Biden en de DNC dubbel uitgeschakeld.

Veel van de Corrupte Deep State politici zullen nu snel opgepakt worden, ook is bekend geworden dat Corrupte Biden 150 miljoen belastinggeld gestolen heeft van een fonds voor Kanker onderzoek.

Beste mensen heb er vertrouwen in het Deep State Moeras van corrupte politici, als Merken, Rutte, Macron, Kurz, zijn spoedig verdwenen.