Stichting Koninklijke Geschenken

– Eigenaresse Beatrix van Oranje-Nassau – ingeschreven KVK: Officiele inschrijving bij KVK Koninklijk relatiegeschenk “LET OP” alleen tekeningsbevoegd functionaris koningin Beatrix ? Dus NEDERLAND is een GESCHENK beste wezens?

U Energierekening is een “Vrijwillig” Koninklijk Geschenk aan Bea 🙂
Energie bedrijven bij KVK ingeschreven: Gasunie vallen alle Energiebedrijven onder.
Vorig jaar was de winst op energie bijna 5000 Euro per mens uitgerekend over 17.8 miljoen mensen die in het Nederlandse wonen.
Halen ze uit onze natuurlijke bronnen, dus ons geboorterecht.
Die hoge elektrische kabelwerken die wij overal zien daarmee halen ze gratis energie uit de ether.
We delen niet mee in de winst, we betalen tig keer zoveel. Dit is niet eens verplicht u geeft het cadeau aan Bea als Koninklijk geschenk.
130 Gemeenten zijn ook aandeelhouder van alle energiebedrijven in Nederland.
Geleverde gas en elektriciteit uit natuurlijke bronnen 2021 tot 2022 https://www.cbs.nl/
Wij konden dus al die jaren dat wij voor energie betalen 65% van dit bedrag terugvragen via jaarlijkse aangiften. Ik wist het niet, U wel?
Tot wij hier vorig jaar achter kwamen dat dit dus een gift is die je voor 65% kunt terug claimen tot 5 jaar terug. Wij zijn dit gaan doen en nu is het bedrijf State der Nederlanden hiermee gestopt u kunt het niet meer terugvragen. Het blijven donaties op vrijwillige basis.
Zelfs een voorschot hoe de energiebedrijven dit noemen is fraude.

We zijn in Nederland met 10 miljoen huisgezinnen die maken iedere maand 1 euro over ‘donatie’ aan de energiemaatschappijen dus Bea, dat is 10 miljoen euro per maand! Kunt u nagaan hoeveel miljarden zij per maand alleen al door nep energierekeningen aan ons verdienen, schandalig.

Stichtingen ontvangen alleen donaties dus kunnen u nooit dwingen aan hun te betalen dit is allemaal op vrijwillige basis.
U energiecontract is nep. Kijk maar goed u doneert en de enige die mag tekenen is Bea Art 3.33 Contractrecht, natte Handtekening van beide partijen u & Bea (Blauwe Pen) Waar is het Donatieformulier?

Hier nog 1: De Koninklijke Nederlandse Munt.
Bea eigenaresse van de Koninklijke Nederlandse munt.
Wist u dat de Nederlandse munt, de gulden een zilveren munt is, wij hebben in opdracht van het Koningshuis onze zilveren munten aan Bea geschonken en kregen er nep euro’s voor terug. U heeft deze cadeau gedaan aan Bea als bijouterieën 🙂

Volgende: Regering Van de Staat Der Nederlanden

Alles wat zij binnenhalen van de Nederlanders is een Koninklijk Geschenk aan Bea 🙂 Check uw Gemeente en de Politieke Partijen het zijn allemaal Stichtingen dus Goede Doelen – Voor wie?

En deze dan: Nederlandse Spoorwegen.
De Nederlandse Spoorwegen zijn ook van BEA dit NSB-eatrix bedrijf dat tijdens de lockdowns iedereen, bejaarde mensen, zieke mensen etc. uit het Openbaar Vervoer zette of hun weigerde omdat ze geen ‘niet-werkende maskers’ op hadden tijdens de WEF Plandemie.
Alle mensen konden alleen gebruik maken van de NS als zij zich aan deze satanische regels zouden houden.

GOD’s creaties weigeren om vrij te kunnen reizen schending UVRM Art. 13.

Moeder maatschappij en dochter ondernemingen Totaal 545 + 424 bedrijven die bestaan uit Koninklijke geschenken, giften, donaties aan Bea 🙃

En dan zo behandeld worden, serieus!?!

Op mijn tijdlijn zijn Bea, Willem, Maxima en Mark er niet meer…. Zie dubbelgangers, acteurs, maskers, green screen en CGI (Computer-Generated Imagery) allemaal om ons slapende te houden net of dit nog echt is.

We zijn zo dom gehouden en nu we hier allemaal achter komen worden de Mensenrechten erom geschonden van vele mensen die net als ik deze informatie onderzoeken, er hard mee aan de slag zijn en deze informatie delen in het belang van “Wij De Mensen”.
Time To Wake Up