Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

In augustus vorig jaar vroegen we je aandacht voor een heftig verhaal dat zich ontrolde, na de dood van dokter Jeffrey Bradstreet. Vragen die naar voren kwamen, 2 maanden ná zijn dood, zijn nu nog heftiger te stellen.. Profiteert de kankerindustrie van Nagalase, een molecuul, dat in vaccins zit ingebouwd én.. Dat o.a. tumorgroei bevordert….?! Verklaart dit de agressieve vaccinatie campagnes..? Geen complottheorieën, maar keiharde moord en aanslagen.. Wat is hier aan de hand. Inmiddels zijn bijna 30 (!!) artsen vermoord en is zijn de krachten achter deze moorden kennelijk radeloos..

Het blijk dat het nagalase-molecuul in vaccins kankerbevorderend is..! Zo simpel is feitelijk de boodschap die we je hier moeten laten lezen. Lees het hele verhaal en trek je eigen conclusies.. Maarrr.. WAAR ZIJN DE REGULIERE MEDIA..?? De staatsomroep NOS heeft het druk met Lex en Max in Duitsland.. Maar waar is de aandacht voor deze 30 moorden..?? Hieronder een vervolg op ons artikel van augustus (HIER), maar het verhaal -let op onze woorden- is nog niet eens begonnen. Voor de daders achter deze laffe moorden, is er geen weg meer terug.. Hier begon het allemaal mee, met de moord op dr. Jeff Bradstreet..

jeffrey bradstreet GcMAF

Artsen sporen kanker-eiwit in vaccinaties op

en..sterven of verdwijnen spoorloos..

Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

 

 

death by vaccin needleNiet zo lang geleden schreef Neon Nettle een artikel, over een flink aantal holistische artsen in Florida (HIER en HIER), die één ding gemeen hadden.. Ze hadden allemaal ontdekt dat nagalase een eiwit dat aan vaccinaties wordt toegevoegd een (sterk) verminderde afweer tot gevolg had. Naglase werkt dus regelrecht in op het immuunsysteem van de mens; want Nagalase heeft de eigenschap dat het de vitamine D-productie in het lichaam tegenhoudt.. Vervolgens gebeurde bij hen allemaal hetzelfde.. Ze stierven, pleegden ‘zelfmoord’ of verdwenen op mysterieuze wijze. Wat is hier aan de hand; wie wil dat deze dokters zwijgen.. zwegen..?

In ons immuunsysteem hebben we iets dat GcMAF heet, heel belangrijk voor het bestrijden van allerlei ziekten. GcMAF staat voor ‘Globulin component Macrophage Activating Factor’. Het is een menselijk eiwit dat op natuurlijke wijze in het menselijke lichaam voorkomt. Hoe beter dit eiwit ‘GcMAF’ werkt in ons lichaam, des te beter kan ons immuunsysteem haar werk doen, door rotzooi in de vorm van virussen en bacteriën buiten te houden en ondermijning tegen te gaan. GcMAF laat het belangrijke vitamine D zich aan de daarvoor bestemde receptoren binden.

Nagalase wordt ook door kankercellen geproduceerd om het immuunsysteem van omliggende cellen en het lichaam uit te schakelen.

Nagalase wordt ook in hoge mate bij autistische kinderen gevonden.
En dan, mét deze FEITEN, stoppen ze simpelweg Nagalase in vaccinaties..?!

Kankercellen produceren ook.. Nagalase..
Volgens Thebigriddle.com wordt nagalase ook door kankercellen geproduceerd om het immuunsysteem uit te schakelen. Bovendien wordt nagalase in verhevigde mate bij autistische kinderen gevonden. En dan, mét deze wetenschap, stoppen ze simpelweg Nagalase in vaccinaties..?! Nagalase zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D niet kan inzetten om te vechten tegen kankercellen of aandoeningen als autisme. Nagalase maakt dus het immuunsysteem onklaar..!! En het is óók bekend dat Nagalase diabetes 2 kan veroorzaken.

Dus het komt er op neer, dat ze artsen hebben vermoord omdat zij een middel tegen kanker hadden gevonden en kinderen met autisme succesvol konden behandelen; omdat de artsen in de gaten kregen dat het nagalase uit de vaccinaties autisme en kanker veroorzaakten (autism crisis). De groep holistische artsen in Florida stonden op het punt om met hun bevindingen in de publiciteit te treden.

vaccin1Vergif toevoegen aan vaccinaties…. dan de vaccinaties verplicht maken….
Vaccinaties als voorwaarde stellen om kinderen op een school toe te laten. Dat lijkt verdacht veel op een langzame methode om de bevolkingsaantallen te verminderen, via een depopulation-agenda. Denk je dat ze eerlijk zijn met hun ‘survival of the fittest’-mentaliteit, dat alleen de beste genen overleven? De mensen die dit doen hebben geen ziel.

Dr. Ted Broer verscheen tijdens het ‘Hagmann & Hagmann Report’, het duurde een uur voordat het programma werkelijk de lucht in kon, doordat het programma steeds werd onderbroken. De servers lieten het afweten… Uiteindelijk kon Dr. Broer zijn verhaal doen en wat denk je dat zijn eerste woorden waren..? Ik ben niet suïcidaal.” Hij was bang om op dezelfde manier als Michael Hastings uit de weg te worden geruimd.Kijk naar onderstaande videoclip van 19 minuten, waarvan de eerste 10 minuten alles al zeggen.

autisme tabelHet verhaal van Jeff Bradstreet..
Jeff Bradstreet overleed dus op 19 juni 2015 en was de eerste arts die stierf in dit creepy verhaal. Hij werd gevonden in een riviertje in Noord Carolina met een pistoolschoot door de borst..! Jeff Bradstreet had waarschijnlijk als eerste ontdekt, dat er een direct verband is tussen vaccinaties, autisme en hoge spiegels van nagalase in het lichaam van autisten. Hij behandelde deze kinderen vervolgens met GcMAF (dat hij uit Europa importeerde, hoewel dat illegaal was.. Waarom eigenlijk..??) Hierdoor verbeterde de immuun-functies van de behandelde kinderen en knapten de meesten op.

Waarom zou iemand een dergelijke, vriendelijke man willen vermoorden, die alleen maar wilde helpen? De reden van zijn dood is nog steeds in nevelen gehuld. De autoriteiten reageerden onmiddellijk en schaarden zijn dood onder de noemer ‘zelfmoord’. En uiteraard was zijn familie het daar uiteraard niet mee eens. Want wie schiet zichzelf nou in de borst om zelfmoord te plegen, zodanig gepositioneerd dat hij daarna in een rivier zal vallen..? Jeffrey Bradstreet is gewoon in koelen bloede vermoord, zo simpel is het.

De drijfveer voor het onderzoek dat Bradstreet deed, kwam uit het feit voort, dat zijn zoon op éénjarige leeftijd, na een BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen, Rode Hond) een hersenbeschadiging opgelopen. Door deze ervaring onderzocht de dokter het mogelijke verband tussen vaccinaties en autisme. Het was bekend, dat hij aan twee toonaangevende onderzoeken werkte in dit verband. Jeff Bradstreet heeft in Amerika twee keer als getuige voor het Amerikaanse Congres gesproken. Hij werkte ook aan een onderzoek over een stof uit Zwitserland dat kanker en andere ziekten sterk kon verlichten, zo niet genezen.

autisme brian hooker hersenschadeZit Big Pharma hier achter..!?
Met een omzet van meer dan US$ 100 miljard aan de verkoop van kanker-‘medicijnen’ en daarbij een kleine US$ 25 miljard aan vaccin-sales, wil kennelijk de farmaceutische industrie niet het risico lopen, deze winsten te verliezen als het positieve onderzoek van Bradstreet zou worden nagevolgd. Drie dagen voor zijn zogenaamde zelfmoord werd het kantoor van Dr. Bradstreet door agenten van de FDA, de voedsel- en warenautoriteit in de VS, leeggeruimd en werd hem gesommeerd geen patiënten meer te behandelen..!

Op het 5 pagina’s bevelschrift (HIER (pdf)stonden de zaken die moesten worden meegenomen, om de grote farmaceuten te beschermen en de verspreiding en inname van natuurlijke geneesmiddelen te onderdrukken. Tja, zoals je ziet geen Big Pharma.. Of tóch? Gewoon de link tussen deze georganiseerde misdaad (HIER) en de Amerikaanse overheid..??

En.. Dr. Bradstreet was niet de enige arts die deze ‘behandeling’ diende te ondergaan. Er was nog een holistische arts, Nicholas J. Gonzalez, bekend geworden omdat hij actrice Suzanne Sommers had geholpen haar kanker te overwinnen. En toen.. toen stierf Nick Gonzalez, één maand later. Zijn dood had klaarblijkelijk iets te maken met zijn hart, hoewel daarvoor bij de autopsie geen bevestiging werd gevonden. Oké, dat zijn dan twee gevallen, waarbij de gemeenschappelijke noemer duidelijk is. En dát kan nog toeval zijn. Kijk naar dit interview met dr. Gonzalez, vlak voor zijn dood, een interview stamt en gaat over het geloof dat patiënten moeten hebben in de therapie waarvoor zij kiezen:

Dr. Gonzalez richtte zich dus op alternatieven voor de toxische kankerbehandeling met radio- en chemotherapie. Wellicht weet je dat chemo-medicijnen zijn ontwikkeld uit een zenuwgas. Kijk voor meer info bij deze artikelen over chemo-therapie hier op de site (HIER en HIER). Wat als het drie artsen waren? Of vijf? Of tien? De tragische werkelijkheid is dat het er dertien waren, ‘dood gevonden’ of ‘verdwenen’. En dat in een paar maanden tijd. Zie deze tijdlijn op deze PDF. HIER

 

12-doctors

19 juniDr. Jeffrey Bradstreet
21 juniDr. Bruce Hedendal en Dr. Baron Holt zijn beiden dood aangetroffen bij de oostkust van Florida.
Dr. Hedendal in zijn auto en Dr. Holts doodsoorzaak moet nog worden onderzocht.
29 juniDr. Theresa Sievers is vermoord gevonden in haar eigen huis.
Dr. Jeffrey Whiteside
is spoorloos, hij liep gewoon weg.
3 juliDr. Patrick Fitzpatrick is nog steeds spoorloos. Zijn lege auto en caravan werden ontdekt langs een weg.
10 juliLisa Riley, een dokter in de osteopathie, is in haar eigen huis gevonden met een pistoolschot door het hoofd.
19 juliDr. Ron Schwartz werd in huis ontdekt met een pistoolschot door de borst.
21 juliDr. Nicholas Gonzalez zie hierboven
21 juliDr. Abdul-Karim was een holistisch werkende tandarts. Hij werd met ontzield lichaam
langs de kant van de weg aangetroffen.
23 juliDr. Jeffery Whiteside werd in Door County dood aangetroffen met een 22 kaliber pistool naast zijn lichaam.
14 aug.Osteopaat Dr. Mary Rene Bovier; met steekwonden gevonden in haar eigen huis in Sharon, Pennsylvania.
16 sep.Dr. Mitch Gaynor levenloos aangetroffen naast zijn praktijk in Manhattan. De sheriff noemde het snel ‘zelfmoord’.
11 okt.Dr. Marie Paas pleegde schijnbaar ook zelfmoord.
29 okt.Dr. Jerome Block sprong’ de dood tegemoet vanaf Central Park West Appartments.

 

GcMAFF, té goed om verboden te worden..

Wat hadden deze artsen gemeen, behalve dat ze holistisch werkten?

GcMAF

Klik voor meer info op GcMAF-website op deze afbeelding

Ze kozen voor alternatieve behandelwijzen, die de reguliere farmaceutische therapieën ondermijnden. Het bekend maken van het (autisme)gevaar van vaccinaties heeft kennelijk tegenstand opgeroepen. Maar waarom waren hun alternatieve kankertherapieën dan zo bedreigend zijn..? Dat komt juist door het middel GcMAF, waar we nu aandacht aan gaan besteden. Sommige mensen missen deze stof deels of helemaal in hun fysieke lichaam. Kijk naar de video hieronder, waarin je kunt zien hoe GcMAF de macrophagen in het lichaam activeert, die de borstkankercellen vernietigen

Hieronder een diagram over de werkwijze van GcMAF:

GcMAFF werking

GcMAF kan naast de behandeling tegen kanker ook helpen bij:

 • Auto-immuun ziekten
 • Epstein-Barr virus (EBV)
 • Hepatitis B virus (HBV)
 • Herpes Simplex virus (HSV)
 • Cystitis
 • Hepatitis C virus (HCV)
 • Multiple sclerosis (MS)
 • Urineweg Infecties (UTI)
 • Autisme Spectrum Disorders (ASD)
 • Reumatoïde artritis (RA)
 • Endometriosis
 • Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CFS)
 • Ziekte van Lyme (Lyme borreliosis)
 • IgA deficiëntie ziekte
 • Myalgisch Encefalomyelitis (ME)
 • Mycobacterie infecties
 • Parkinson
 • Tuberculose
 • Fibromyalgie
 • Human papillomavirus (HPV)
 • Lupus (Systemic lupus erythematosus, SLE)
 • HIV AIDS
 • Dengue koorts
 • Longinfecties
 • Wratten veroorzaakt door virale infectie
 • Norovirus
 • Malaria Influenza virus (flu)
 • Herpes simplex virus (HSV)
 • Q Koorts (Coxiella burnetii)
 • Polyc. ovarieel syndroom (PCOS)
 • Mazelen (varicella zoster virus)
 • Psoriasis
 • Luchtweg infecties
 • Ulceratieve colitis
 • Ziekte van Crohn
 • Type 1 diabetes (T1DM)
 • Insuline afhankelijke diabetes (IDDM)
 • Type 1.5 diabetes
 • Latente auto-immune diabetes bij volwassenen (LADA)

GcMAF blijkt effectief bij bestrijding autisme

In een studie met 1500 autistische kinderen had 85% te maken met virussen en een gecompromitteerd immuunsysteem. Alle 1500 ontvingen wekelijks GcMAF injecties en 70% van de kinderen reageerde positief op de behandeling. Er waren minder symptomen en 15% herstelde volledig. De overige 15% had geen reactie. De vermindering van autistische symptomen zou permanent zijn als GcMAF lang genoeg zou worden gegeven totdat het lichaam zijn eigen GcMAF zou gaan produceren. Meestal was dat na 24 weken. (HIER).

Er zijn al veel mensen geholpen door GcMAF. Marco Ruggerio overhandigde in mei 2015 een onderzoek op de AutismOne-conferentie – net voordat al deze moorden begonnen. (HIER) In de loop van de zomer werden patiënten van hun voorraden afgesneden van hun bron in Zwitserland, waar het bedrijf werd lastiggevallen en bedreigd. Latere zendingen van GcMAF vanuit een ander land werden onderschept bij de Amerikaanse grens, maar uiteindelijk doorgelaten.

De autoriteiten in het Groot Brittannië blijken nu óók bezig deze gunstige stof in beslag te nemen (HIER) Hier vind je de documentatie over een patent met betrekking tot GcMAF, wat in bezit is van de Japanse onderzoeker Nobuto Yamamoto (HIER GcMAF).

Deze video toont je de eigenschappen van deze stof:

Holistisch therapeut en auteur van de pH Miracles boeken, Dr. Robert O. Young vertrouwt het helemaal niet meer; hij draagt voortaan een camera op zijn lichaam. Andere therapeuten hebben lijfwachten aangesteld, maar enkelen hebben hun schouders opgehaald en gaan door met ‘business as usual’. Er zijn ook artsen die GcMAF niet meer aan hun patiënten durven aan te bevelen uit angst hun leven te verliezen. Dat is natuurlijk de secundaire reden voor de moorden op de holistische artsen – om anderen te intimideren, hun alternatieve praktijk aan de wilgen te hangen, natuurlijke remedies te stoppen en zich uit te spreken voor de reguliere kankermiddelen..!!

Het is de trieste ironie van onze huidige Orwelliaanse politiestaat dat sommige van de families van de slachtoffers hebben geprobeerd om de FBI zover te krijgen om uitgebreider onderzoek te doen. Maar zonder succes. Maken deze sterfgevallen deel uit van een soort samenzwering? Door kritisch te zijn en te onderzoeken kunnen we erachter komen of achter al dit geweld een geheime agenda schuilt. Wij geloven dat er echter nóg meer aan de hand is dan dat.

Depopulatie-agenda..??
Een van de eigenschappen van GcMAF is dat het eiwit nagalase opruimt die kankercellen produceren om het immuunsysteem te ontwapenen. Nagalase veroorzaakt immuundeficiëntie. Met andere woorden het ondermijnen van je immuunsysteem, zodat je sneller ziek wordt..! Het lijkt erop dat de meeste onlangs overleden holistische artsen GcMAF toepasten om de effecten van Nagalase te verslaan en het immuunsysteem op te krikken. In de video hieronder wordt gesuggereerd dat nagalase opzettelijk in vaccinaties wordt toegevoegd om het immuunsysteem te verzwakken.

Dr. Bradstreet vond bij autistische kinderen een verhoogd nagalase-niveau in hun bloed. Hij testte meer dan 400 autistische kinderen op de virale marker nagalase en vond bij bijna 80%  een significant verschil in niveau. En dat  zou een logisch onderdeel kunnen zijn van de wereldwijde ontvolkingagenda zoals deze wordt uitgelegd in de film THRIVE (op 1:33:55). Bradstreet behandelde 1100 patiënten met GcMAF en had een positieve respons bij 85%

Van vaccinaties is het bewezen dat het een ‘ideaal middel’ is voor geheime doeleinden. De World Health Organization, UNICEF en de Amerikaanse Centers for Disease Control zijn meer dan 30 keer betrapt op het in het geheim een poging doen om meisjes en vrouwen te steriliseren. Alleen bij vrouwen die de juiste leeftijd hadden om kinderen te baren: in Afrika, Mexico, Zuid-Amerika en de Filippijnen (HIER het artikel op Natural News, dat deze claim onderbouwt)

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

In de Mexicaanse stad La Pimienta werden niet lang geleden 53 kinderen gevaccineerd tegen tuberculose, het rotavirus en hepatitis B – de vaccins hadden dezelfde stam waarmee Amerikaanse kinderen worden gevaccineerd. 75% van de kinderen van de stad belandde in het ziekenhuis of vond de dood. Er is vrijwel geen mainstream media-aandacht voor zowel het succes van GcMAF als de onderdrukking van het middel of de dood van al deze beoefenaars die deze stof inzetten tegen ziekten.

Waarom niet? Het is onze ervaring dat het ontbreken van aandacht voor dit soort zaken in de mainstream media een krachtig teken is van een grotere, verborgen agenda..! Maar vanzelfsprekend bepaal JIJ wat er ‘waar’ is en hoe jou wereld er in dit perspectief uit ziet..

Weten journalisten dan misschien niet wat er aan de hand is..?
Nee hoor, dat is niet het geval. Erin Elizabeth was de eerste gezondheid-blogger die al deze sterfgevallen in de openbaarheid heeft gebracht. Zij deed herhaaldelijk een beroep op de hoofdredactie van TIME-magazine om haar verhaal te publiceren en te onderzoeken. Maar.. Time heeft zelfs nooit gereageerd op haar verzoek..!

Een van de voorvechters van waarheid en oprecht handelen door overheden en farmaceutische bedrijven, was Dr. Rauni Kilde Luukanen.

Een van de voorvechters van waarheid en oprecht handelen door overheden en farmaceutische bedrijven, was Dr. Rauni Kilde Luukanen. Ze werd slachtoffer van een misdadige terreur waarin ze uiteindelijk gedood werd.

Wij en andere alternatieve media, berichtten al eerder over de onderdrukking van alternatieve therapieën, zoals die van Royal Rife, Rene Caisse, Harry Hoxsey en Max Gerson. Wij zien nu dat hetzelfde patroon wordt voortgezet; niet alleen deze holistische artsen, maar andere oprechte wetenschappers, worden lastig gevallen, bedreigd en heimelijk bestraald met ELF-golven (zie het verhaal van Rauni Kilde HIER) en die pogingen tot moord hebben meegemaakt.

Een andere afschuwelijke gebeurtenis was de vergiftiging met amfetaminen van 29 alternatieve artsen bij een conferentie in september in Hamburg. Vijftien ambulances rukten uit, gelukkig zonder dodelijke afloop (amphetamine poisoning of 29 alternative medicine practitioners).

Waren er keiharde bewijzen voor de moord op al deze holistische artsen, dan was het simpel. Maar het is duidelijk dat er machtige mensen zijn die hun geldwinst en controle ‘tegen elke prijs’ zullen beschermen. We kunnen de acties van deze asociale criminelen blootleggen en hun agenda achterhalen. Door samen te werken. Daarmee komen we ook op een diepere laag van manipulatie en onderdrukking op deze Aarde..!

Wij hopen dat deze nieuwe samenvatting van de moorden op deze artsen, zal helpen het licht te laten schijnen op de onderdrukking van briljante vernieuwers, die proberen om in deze wereld gezondheid terug te brengen. Vernieuwers die ook proberen veilige, goedkope energie, gezond voedsel en schoon water weer tot ‘gewoonste zaak van de wereld’ te maken. Zonder overgeleverd te blijven aan de machtigen, die energie zien als een melkkoetje en schoon water als een grondstof die ze kunnen beheersen. Jij kunt zelf helpen door hun verhalen serieus te nemen en hun activiteiten te steunen en zelf je woordje te doen, bij familie, bekenden en.. collega’s.

Wat kunnen we doen?
Zorg in ieder geval voor een ‘zegt het voort’, want gedegen kennis is het fundament voor effectieve actie. Durf dit uitdagende onderwerp over vaccinaties en lichamelijke onderdrukking ter sprake te brengen, want de ‘andere kant’ gaat ervan uit, dat je dat niét durft, om voor ‘complotdenker’ te worden uitgemaakt… Denk daarbij aan de juiste timing en de juiste plaats. Gebruik vraagstellingen van feiten die jou bezig houden en anderen OOK aan het denken zullen zetten in onze zoektocht naar de waarheid.. WantToKnow?

Ga dus niet proberen om je eigen perspectief op te dringen aan diegenen die er nog niet klaar voor zijn, omdat ze er simpelweg nog nooit over hebben gedacht…  Gebruik alternatieve media, maar ook de mainstream media. Stel vragen en maak de ‘onderzoeker’ in hen wakker. Doneer aan de families van de slachtoffers zodat zij privédetectives kunnen inschakelen op zoek naar de waarheid.

Heb je de middelen, dan kun je ook doneren aan de ‘Indigenous Health Care Practitioners Organization‘ (ICPO), een inheemse groep met meer dan 200 beoefenaars met eigen soevereiniteit.Een alternatief zonder beperking van de FDA en AMA en al die andere, ONBETROUWBARE overheden, waar de leiding in handen is van hén die deze onderdrukking en manipulatie mee helpen in stand houden; de waarheid zal op een dag boven komen drijven en onze gezondheid zal zegevieren.

 

Bron