Wat is de stem van het volk waard??

WAT IS DE STEM VAN HET VOLK WAARD ????

Dat vraag ik me af !!!!

Vraag jij je dat ook af ???

Als het volk ertegen is , ze willen niet meer op die wijze eten verbouwen en ziek worden of voort brengen ?

JA, ze betalen de anderen zoveel dat die geen NEE  kunnen zeggen, de wereldbevolking wordt vergiftigt, mensen worden ziek; Allergieën, Kanker, Dementie,Adhd, Autisme, Griepvirus enz.

Mensen die het aan het daglicht stellen worden uit de weg geruimd of hun mond wordt zo gesnoerd dat ze niks meer zeggen om te waarschuwen.

Een web van BEDROG-LEUGENS-ONDERDRUKKING. waar voor ??  voor wie !!

VOOR DE MENS.

MACHT is een lelijk iets dat zich nu in hele rare bochten aan het kronkelen is net een SLANG die zich van zijn huid aan het ontdoen is. DENK HIER MAAR EENS OVER NA !

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/10/monsanto-mag-toch-gmo-mais-verbouwen-in-eu/#.Uku6sCdIWIA

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/09/suiker-slechter-voor-de-gezondheid-dan-tabak-en-alcohol/#.Uku60idIWIA

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/09/14-jarig-meisje-overleden-na-2-blikjes-monster-energy-drank/#.Uku7KSdIW

Ik heb deze links voor jullie uit gezocht dan kun je lezen en zelf oordelen en tot je nemen.WEET DAT HET ALTIJD JE EIGEN KEUZE IS .

Je leven kan geheel niet zonder eten ,ja je hebt meesters die op energie leven, maar als je BEWUST bent van wat er om je heen gebeurt BLIJFT DE SCHADE BEPERKT ;;;; JA lieve mensen ,ze hebben geen invloed meer op je met hun  MIND-CONTROLE. en met de Schumann Resonantie .deze staat hier op de site en geven wij ook ; https://www.takecare4.eu/leer-modules/schumann-resonantie/

Ik zal duidelijk zijn ; Je bent hier op Moeder Aarde om te ERVAREN,WAAR TE NEMEN EN TE BELEVEN. Dus het eten,drinken en al wat daar bij hoort ook. Ben je BEWUST van jezelf EN KEN JE ZELF ZOALS JE EEN ANDER DENKT TE KENNEN !!!!!!!!!!!!!!! dan kom je al in de richting. Ik ga ook geen lul verhaal ophangen want die zijn er al genoeg ! Als we tegen dieren mishandeling zijn wat laten we met ons zelf GEBEUREN !!!!! Dat is het zelfde lief mensen kind het weerspiegeld maar WIL  je het zien dat is een 2 de. ??!!

Vaak willen ze je Innerlijk  zo veel opleggen of je onderdrukken; maar als je Bewust en in je Eigen Kracht staat ben je on- verslaanbaar. Het is raar maar zo is het en zal het altijd zijn. Meer is er niet en zal ook niet meer worden. De Berg is zo hoog als je zelf maakt.- Er is geen Berg te hoog voor jouw moed.

Ik wil je niet bang maken maar een richting aan wijzen en jij mag die zelf bepalen welke richting je neemt GEWELDIG toch.

ik geef dit aan omdat mensen mij vragen over stellen over het gebeuren, ze willen rust, ik heb niet alle antwoorden en heb ook vragen maar samen komen we al een stuk verder.

Ik wens je een hele fijne dag .

Warme Hart Groet