Start de dag met een lach.

Wat is waar, wat is Fake? Start de dag met een lach.
Vertrouwen komt te voet, maar verdwijnt te Paard.
Dit kun je niet verzinnen.

Start the Day with a Smile -- Rinus Verhagen

Deels in beeldspraak gemaakte verslag zal spontaan in het netvlies en geheugen inbranden in MK Ultra stijl.
Hoe dan ook we leven in een spannende tijd.
Als bovenstaande info zou kloppen, hoe zit het dan met ons eigen Bilderberg inteelt gespuis.
Hoe gaan mensen reageren als ze er achter komen dat ze hun hele leven lang zijn bedrogen, gehypnotiseerd door de MSM, om ze met valse informatie te programmeren met een valse realiteit.
Een massa gedrag manipulatie waar de bevolking gigantisch in de zeik genomen is om de machthebbers als makke schapen te dienen als horige slaven, die 89% inkomen afstaan aan een Bilderberg misdaadsyndicaat (de Overheid).
Hoeveel misleide zwakbegaafde lopen met een muilkorf om in verneder-land en zijn bang om dood te gaan?
Natuurlijk ze de bevolking ligt overreageren en gepast willen antwoorden met respect natuurlijk.

Als Adolf zijn kroos zulk lange tijd in positie heeft kunnen brengen, hoe zit het dan met Mark Rutte, is hij dan de zoon van Anton Mussert, https://nl.wikipedia.org/wiki/Anton_Mussert.
Welke ROODS heeft dan Flapdrol Grapperhaus, misschien wel Heinrich Müller, https://nl.wikipedia.org/wiki/Heinrich_M%C3%BCller_(Gestapo)
Volgens Grapperhaus minister van Justitie gaat de 1,5 meter in de wet opnemen, dit om de illusie in stand te houden als of voormalig Verneder-Land een rechtsgeldig systeem zou hebben. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1159355823/kabinet-komt-met-wet-omcoronamaatregelen-te-stutten

© Hollandse Hoogte / Phil Nijhuis Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid (CDA) wordt na afloop van de ministerraad geïnterviewd.

Het 13 / 18 mei 1940 ontkenners Hitler Kabinet op zijn fijnst.

Het kabinet wil de spanning verminderen tussen de vergaande maatregelen om het coronavirus een halt toe te roepen en de democratie en de rechtsstaat. Justitieminister Ferdinand Grapperhaus gaat de noodverordeningen die nu van kracht zijn verankeren in een wet.

Voor deze zorgzame daad en voorstel zal hij zeker een Fake Koninklijk oranje lintje krijgen, die voldoet aan de 1,5 meter regel, waarbij de onderkant van zijn voeten zeker 1,5 meter van de grond hangen.
Fred Grapjas, wel oppassen dat jullie niet hinderlijk in de weg gaan hangen, voor de rest mogen jullie lekker uitwaaien, want de controle over de slapende bevolking zijn jullie kwijt.
Proces en executie van Nicolae en Elena Ceaușescu
https://en.wikipedia.org/wiki/Trial_and_execution_of_Nicolae_and_Elena_Ceau%C8%99esc
u

Ingrijpende coronamaatregelen als de 1,5 meterregel en het verbod op samenscholing zijn al weken van kracht, zonder dat ze in de wet staan en aan het parlement zijn voorgelegd. Ze zijn vervat in noodverordeningen, die door de burgemeesters worden uitgevaardigd.
Maar die zijn alleen bedoeld voor „een acute, onvoorziene crisissituatie” zoals die er onmiddellijk na de corona-uitbraak in Nederland was, schrijft Grapperhaus aan de Tweede Kamer.
Nu veel van de maatregelen langer blijven gelden, is er meer draagvlak nodig. „In een rechtsstaat kunnen noodverordeningen niet al te lang duren, mede met het oog op de voortdurende gevolgen voor de vrijheden en grondrechten van een ieder”, stelt Grapperhaus.
Op het voortduren van de Nazi noodverordeningen klinkt steeds meer kritiek van rechtsgeleerden en ook de onvrede in de Tweede Kamer groeit.
Tja dat zou je bij de gehersenspoelde bevolking toch niet verwachten!
Het zal toch niet een geweldige miscalculeerde zelf overschatting zijn?
Hoe gaan de opgesloten en trouwe voetbal supporters hier mee om?

De bevolking als verwilderde Corona (Hippies) woestelingen met hun mooi lang Ruige haardracht gaan zeker verhaal halen en een (Don Vito Corleone) aanbod doen die de politiek niet kan weigeren.
Bij gebrek aan een eerlijke en wettige wetgeving zal de feestvreugde hoog oplopen, bij het ontwaakte deel van de bevolking.
De tot voor kort nog slapende Humorloze bevolking zullen de Fascisten grappen van Grapperhaus minder kunnen waarderen en gaat oude naoorlogse tijden laten herleven ben ik bang.
Het gratis haren knippen voor de politieke Nazi Bilderberg nep Elite is dan zeker een optie om dit publiekelijk te gaan uitbeelden op dorpspleinen en grote markten door het hele land.
Een kapsel is niet compleet als de nek niet mooi glad geschoren is, want ten tijden van Napoleon heeft de hongerige ook zo gereageerd.
Na de Lock Down zal dit het nieuwe normaal worden, dat hakt er lekker in, Mark Rutte zal zeker de eerste zijn die deze Grote eer ten beurt zal vallen, als NWO wonderkind kan rekenen dat zijn nek mooi geschoren wordt, met dit Multi inzetbaar instrument.

De MSM, WNL presentatrice blonde staats plaspoppen, spraken over: ONZE MOEDIGE KONING.
Drie woorden die drie leugens inhielden.
Het is zeker niet ONZE, MOEDIG is hij ook niet, want als een persoon op de Dam in Amsterdam schreeuwt, vestigt de dikke lafbek olympische best tijden en rent zelfs met zijn log volgevreten lijf zijn eigen vrouw bijna onderste boven.
Willy is geen koning, maar drugsbaron, deze familie bedrijfstak voert de nooit van Oranje al vanaf begin 1900, als eigenaar van de Nederlandse cocaïne fabriek in Amsterdam.
Hier werkt het politiek misdaad kartel al vanaf het begin aan mee, onder anderen door het Kunduz Akkoord.

De misdaad is door de hele politiek verweven, corruptie kent geen grenzen van deze Cabal kartel misdadigers.
Dan doet de vraag opkomen, als Hitler de vader van Obama, Merken, May en Daila Grybauskailte is, wie is dan de Vader van zwakbegaafde Willy.
Zijn voor gespiegelde Vader Claus vom Amsberg was Homosexueel en is in 1992 in New York in een Homo Bar betrapt samen met de advocaat van de Fake koninklijke familie Frits Salomonson.
Zou Freddie Heineken dat toch een zaaddonor geweest kunnen zijn?
Gaat het graf van Prins Friso geopend worden om te kijken of hij er wel echt in ligt, zo ja, wat is zijn DNA, on de erfenis van de troon met het DNA van de Russische tsaar Romanov familie te kunnen controleren.
De tranen van bedrog door Frans Timmermans direct na de executie van de MH370 en MH17 slachtoffers, Frans Timmermans een man met veel talent die kan huilen met voorkennis, door het schrijven van een zijn MH17 Boek.

Deze Timmer Frans dacht de door ischias geplaagde alcohollist Juncker Meister op te volgen, terwijl hij zijn eigen beperkingen niet ziet door zijn fascistische ijdelheid.

De door brood en spelen gehypnotiseerde bevolking beroven zonder een stem van protest, dat mag een kunst genoemd worden.
De Cabal fascisten uit Den Haag hebben de pensioen van de hele bevolking, dus ook Ambtenaren en Politie , Rechters en het OM, maar ook de werkende bevolking gestolen ter waarde van € 1400 miljard, die men aan de ongekozen Brusselse EU Maffia heeft overhandigd.
Meer als € 70 miljard gestolen die voor de gezondheidszorg door de bevolking is betaald en nooit gekregen.
Werken tot je 67e levensjaar en sterven op je 70e door dan geen gezondheidszorg meer toe te kennen, maar de D66 / Groen Links euthanasie.
De Green Deal om de rest van het inkomen van de slapende bevolking te stelen om de fascistische ongekozen Cabal schurken in Brussel de macht te geven over Europa.
Die op haar beurt een Leger wenst om de bevolking met geweld in de NWO dictatuur te jagen.

Tot slot de Corona Leugen die compleet uit de hand gelopen is.
Waarbij de NWO vakkundig de nek omgedraaid wordt door Trump, Poetin en Xi.
De tweede wereld oorlog gaat nu ten einde komen, wat de ondergang van de Cabal en de Fascistische EU zal betekenen.
Brexit was de hoekststeen samen met de val van de Deep State puppets in de US en het Satanisten Vaticaan, waar nu 60 Pedo Priesters zijn geëxecuteerd, en bij de Corona Hoax slachtoffers zijn geteld in Italy.
De Corona Crisis is slechts een rookgordijn voor het invoeren van de Nieuwe Wereldorde Schokkend, verbijsterend, ontnuchterend, weerzinwekkend, onthullend, alles verklarend en verpletterend!
Een 50 jaar oud plan om minstens een kwart van de wereldbevolking uit te roeien t.b.v. de
elite die overbevolking als hun grootste probleem ziet.

Alles wat je op dit moment om je heen ziet gebeuren van bodyguards bij de bouwmarkt en
1,5 meter afstand houden bij de supermarkt tot de politie die een park sluit, terwijl mensen zich juist aan de regels houden, alles is terug te vinden in dit sinistere grootste masterplan der masterplannen ooit.

De doos van Pandora gaat in deze video voor je open. je zult ontdekkingen doen die je verbijsteren.
https://www.weesdeweerstand.nl/corona-
onthulling/?fbclid=IwAR34oQNzqrZoh84_ERHdDKF76HYTVicFsJ5bSttJQtM29G0pq8YYQm
wnfHo
Wonderboy en beroeps psychopaat Mark Rutte heeft in Nederland en Europa, de Doos van Pandora geopend, die hem nu om zijn oren gaat vliegen.
Ik hoop dat deze info ruim gedeeld zal worden, om de slapers te
wekken, voor de STORM der elitaire verwoesting.

Rinus.