SPIKE PROTEIN DETOX

🧬💎

Magnesium — speelt veel cruciale rollen in het lichaam, zoals het ondersteunen van de spier- en zenuwfunctie en de energieproductie.

NAC – (een voorloper van glutathion) biedt een verscheidenheid aan beschermende antioxiderende effecten, blokkeert schade aan het DNA en versterkt alle organen, inclusief de hersenen – lost slijm op, verbetert ademhaling en ademhalingsproblemen. NAC versterkt het immuunsysteem, stimuleert de antilichamen en verhoogt het glutathion, dat ziekten en veroudering bestrijdt. NAC bestaat al tientallen jaren en is zeer veilig gebleken, ZONDER BIJWERKINGEN.

Glutathion – is de krachtigste antioxidant van het lichaam en gaat de schadelijke effecten van grafeenoxide tegen. Menselijke lichamen produceren op natuurlijke wijze glutathion, maar naarmate mensen ouder worden en gifstoffen opnemen, vertraagt ​​de productie ervan. Kinderen hebben van nature een hoog glutathiongehalte. Glutathion is een lichaamsspecifieke antioxidant die cellen nodig hebben om te functioneren en te overleven. Als u ziek wordt, kan het niveau van glutathion dalen.

Selenium – een sporenelement dat van nature in veel voedingsmiddelen aanwezig is en verkrijgbaar is als voedingssupplement. Selenium, dat uit voedingsoogpunt essentieel is voor de mens, is een bestanddeel van meer dan twintig selenoproteïnen die een cruciale rol spelen bij de voortplanting, het schildklierhormoonmetabolisme, de DNA-synthese en de bescherming tegen oxidatieve schade en infectie.

Quercetine – hebben een aanzienlijk vermogen om de SARS-CoV-2-replicatie en veelzijdige ontstekingsremmende en trombineremmende werkingen te verstoren.

Vitamine D/C/A – bevordert de proliferatie van immuuncellen, stimuleert antimicrobiële peptiden, cytokines en immuuncelproliferatie, verbetert de mucosale integriteit, antioxidant, beschermt gezonde cellen, geactiveerde immuuncellen, antiviraal, coördineert de cellulaire immuunrespons.

Zink – essentieel voor het bindingsvermogen en het optimaliseren van de dodelijkheid van immuuncellen. Bevordert antiviraal enzym dat de virale replicatie blokkeert.

Zeoliet — heeft een sterke aantrekkingskracht op veel zware metalen, waaronder kwik, lood, cadmium en arseen. Het bindt zich ook aan en verwijdert veel chemicaliën zoals fluor en chloor, waardoor alle soorten vrije radicalen worden geëlimineerd en het keert acute chemische en allergische reacties om, allemaal zonder essentiële voedingsstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit maakt het een maximale ontgifter.

Dennennaaldthee, venkelzaad, steranijs — bevat shikiminezuur, hoge niveaus aan antioxidanten en DNA-beschermende eigenschappen.

Paardebloemwortel — blokkeert de interactie tussen ACE2, spike-eiwit en varianten.

Zwarte komijnzaadolie – is een natuurlijk alternatief voor Ivermectine. Nigella sativa wordt al eeuwenlang als traditioneel medicijn gebruikt. De olie uit de zaden is effectief tegen vele ziekten zoals kanker, cardiovasculaire complicaties, diabetes, astma, nierziekten – ook effectief tegen kanker in het bloedsysteem, de longen, de nieren, de lever, de prostaat, de borsten, de baarmoederhals en de huid.

Fulvinezuur en Shilajit worden al lang in de traditionele geneeskunde gebruikt en verminderen ontstekingen en versterken de immuniteit. Fulvinezuur is goed bestudeerd vanwege de effecten ervan op de gezondheid van het immuunsysteem en op ontstekingen. Verbeter de weerstand tegen ziekten, verhoog uw immuunsysteem, bestrijd ontstekingen, chronische ziekten en verbeter de antioxiderende activiteit.

Bio-Fibrine – is een proteolytisch enzym (een proces dat bekend staat als proteolyse – helpt bij het oplossen van eiwitten. Er zijn meer dan 700 geïdentificeerde menselijke enzymen, en elk enzym heeft een specifieke biochemische reactie waarbij een specifieke stof betrokken is.

Veel hiervan zijn te vinden op:
https://www.starseedfuel.com/shop

Ivermectine – de behandeling van Covid wordt nu ondersteund door 113 onderzoeken, waarvan er 73 door vakgenoten zijn beoordeeld.
https://t.me/drue86/11936