“Spaanse griep” kwam niet uit Spanje, was géén griep en was wél besmettelijk

/ Administrator

In tegenstelling tot wat de wereld nu ondergaat.

Vele artsen zeggen dat niemand aan COVID-19 sterft, maar aan andere onderliggende kwalen en aandoeningen. De vergelijking met de “Spaanse griep” gaat dan ook aan alle kanten mank. Mogen we dan concluderen dat het echte virus door de media wordt verspreid? Als je de TV aanzet, zou je het bijna denken, ja….

Meer dan 100 jaar geleden hadden we ook een pandemie, de beruchte “Spaanse griep”. Iedereen kende wel iemand die er aan was overleden. Wereldwijd stierven naar schatting 50 miljoen mensen aan deze pandemie. Ook toen liepen de mensen gemuilkorfd over straat.

Nu hebben we ook een pandemie, met dit verschil, dat de “Spaanse griep” geen griepgolf is geweest en wél besmettelijk was. De kwakzalverij van de Rockefellers wordt nu gezien als een filantropische activiteit. Deze puissant rijke oliebaron had iets met farmaceutische ontwikkelingen, sluisde al zijn winsten door naar een “stichting van belastingen vrijgesteld” en is nu niet voor niets hoofdsponsor van de WHO. Samen met Bill Gates als raddraaiende amateur-medicus, niet gehinderd door enige kennis en kunde. Paniekzaaien als kerncompetentie en met winstoogmerk.

Hoe zat het nou met die “Spaanse griep” van 1918-1920?

De viruspandemie van 1918 was het directe gevolg van de TYFUS VACCINS die tijdens de Grote Oorlog (WO I) bij miljoenen soldaten werd geïnjecteerd. John D. Rockefeller laboratoria en fabrieken in China produceerden deze Tyfus-vaccins in 1916 door pus van geïnfecteerde mensen te “oogsten”, het besmettelijke materiaal in varkens te injecteren en vervolgens het besmettelijke materiaal te mengen in kippenei-albumine om het uiteindelijk in menselijke gastheren te injecteren als een “vaccin”.

Rockefeller, altijd een scherpzinnig en sluw zakenman, voorzag beide partijen (zowel de Duitse als de geallieerde legers) van zijn giftig en dodelijk vaccin. Onmiddellijk na de inenting werden veel soldaten ziek van wat in die tijd de “Para-Typhoid” infectie werd genoemd met de symptomen misselijkheid, braken, diarree, en dodelijke longontsteking. De daaropvolgende “Spaanse griep” golven verspreidden zich over de hele wereld en doodden wereldwijd maar liefst 50 miljoen onschuldige zielen. (Bron: The Horrors of Vaccination – Higgins, 1921) Pas veel later werd het dodelijke recombinant virus dat door Rockefeller’s vaccin per ongeluk werd voortgebracht, ten onrechte bestempeld als de “Spaanse griep van 1918”. Natuurlijk kon Rockefeller’s multi-miljard dollar farmaceutisch imperium het zich niet veroorloven om het te etiketteren wat het werkelijk was: de “Vaccin-geïnduceerde ziekte van 1918”.

De zogenaamde Spaanse griep kwam niet uit Spanje, maar uit China, gefinancierd door de Rockefeller kwakzalvers in de USA. Het werd ook niet verspreid door een virus, maar door de injectienaald. Tyfus is dan ook een besmettelijke, door bacteriën overdraagbare aandoening, een handje geholpen door de vele “preventieve vaccinatie rondes” in de loopgraven van Europa. Een regelrecht medisch schandaal van reuzenformaat, deskundig onder het tapijt geveegd door de daders met hun miljarden.

De Rockefeller-jezuïeten kwamen er dus maar mooi mee weg en sindsdien is men altijd op zoek naar nieuwe “virussen” om een pandemie op de wereld los te laten. Deze modus operandii is nu opzichtig geworden, vandaar dat er grote haast is geboden om de 7 miljard Tv-kijkers definitief te injecteren met een “gehoorzaamheidsvirus” en ook formeel om te bouwen tot bio-robots met beperkte houdbaarheidsdatum.

We hebben ze in de gaten en we kunnen ze óók tegenhouden.

Wij stellen dus voor om deze filantropische figuren, hun handlangers én hun nakomelingen in een concentratiekamp (kosten € 10.000 miljard in goudbaren) bijeen te drijven en te laten functioneren als luxe proefkonijnen. Door ze stuk voor stuk te injecteren met het vaccin van hun keuze, het zorgvuldig monitoren van hun gezindheid en welzijn, krijgen we een goed beeld van de effecten van deze injecties. Voor de zekerheid worden ze standaard en verplicht bij binnenkomst ingespoten met het door Rockefeller ontwikkelde Tyfus-vaccin van 1916. Van weigering kan geen sprake zijn. Want in dat geval brengen ze de levens van hun kampgenoten in gevaar. Dat moeten we met zijn allen toch echt niet willen.