Society informatie.

Goedemorgen en een heerlijke zondag ochtend voor jouw .

We weten allang dat Dieren intelligent zijn en dat ze ons veel te vertellen hebben. En ook dat we van Honden veel mogen leren maar ook dat ze ons veel vertellen als we maar willen luisteren en ze observeren / kijken. Ze zijn onze beste 4 voetervrienden ooit. EN HIER VALT OOK DE WOLF ONDER lieve mensen, wij zelf hebben SPROOKJES verzonnen met de Boze Wolf. Waar of Waar !!??

dieren moppen

droge-humor.blogspot.com

 

Maar goed wat ik je graag wil laten lezen en op de hoogte brengen is het volgende.

(vertaling met Google).

Citeer uit Frontiers in Zoology ;

De Duitse Zoological Society (Deutsche Zoologische Gesellschaft eV, DZG) werd opgericht in 1890 in Frankfurt / Main en is een van de oudste dierentuinen samenlevingen wereldwijd.

De DZG vertegenwoordigt de zoölogische wetenschappen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De vereniging bevordert zoölogie als een moderne, multidisciplinaire en integratieve biologische wetenschap en vergemakkelijkt de uitwisseling van recente wetenschappelijke bevindingen. De vereniging heeft tot doel bestaande kennis te behouden en te verspreiden, aan te moedigen excellent fundamenteel onderzoek en onderwijs, onafhankelijk van politieke en economische banden. De maatschappij internationale tijdschrift Frontiers in Zoology verspreidt wetenschappelijke research papers en commentaren in alle zoölogische disciplines. De DZG is een non-profit organisatie.

Nu weten we dat er veel gebeurt met de Leylijnen hier op Moeder aarde maar ook in het Universum, en wat dacht je bij jezelf ??!! even terug gaand.

Disclose tv plaatste op 4 januari 2014 dit artikel, – Een studie deze week gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Zoology suggereert dat honden ervoor kiezen om zichzelf te ontlasten langs een noord-zuid-as in overeenstemming met het magnetisch veld van de Aarde. De Moederbord blog gerapporteerd over de bevindingen van de studie, zegt dat het onderzoek door een team van Duitse en Tsjechische wetenschappers werd uitgevoerd. ” Honden zijn gevoelig voor kleine variaties van het magnetisch veld van de aarde, “aldus het onderzoeksteam. “Honden liever scheiden met het lichaam wordt uitgelijnd langs de noord-zuid-as” in plaats van de Oost-West-as.

De studie onderzocht de dagelijkse gewoonten van 70 honden tijdens 1893 defecations en 5582 urinations in de loop van twee jaar. Consequent, in tijden van rust elektromagnetische “weer,” de honden kozen om te elimineren, terwijl geconfronteerd met het noorden of het zuiden. Honden zijn niet de enige dieren die gevoelig zijn voor magnetisme van de aarde zijn. Wanneer het tijd is voor hen om te paren, zalm gebruiken hun gevoel van magnetisme van de aarde om hun weg terug naar de paaigronden waar ze geboren zijn.

Vogels evenzo migreren langs de magnetische lijnen. Zelfs mieren hebben bewezen om een gevoel van de aanpassing van de aarde te hebben en om onderscheid te maken tussen noord, zuid, oost en west. Op de vraag waarom de honden de voorkeur aan op het noorden of het zuiden in plaats van naar het oosten of het westen kak, dat is nog steeds een mysterie. ‘Het is nog steeds raadselachtig waarom de honden doen af te stemmen op alle, of ze doen het ‘bewust’ (dat wil zeggen, of het magnetische veld wordt zintuiglijke waargenomen (‘zien,’ de honden ‘horen’ of ‘geur’ het kompas richting of zien het als een haptische stimulus) of dat de ontvangst ervan wordt gecontroleerd op het vegetatieve niveau (ze ‘voelen zich beter / meer comfortabel of erger / minder comfortabel’ in een bepaalde richting), “schreef de onderzoekers,” Onze analyse van de ruwe data (hier niet afgebeeld) geeft dat honden niet alleen liever NS richting, maar op hetzelfde moment dat ze EW richting te voorkomen ook. ” De honden vertoonden geen van de voorkeur, echter, wanneer ze werden aan de lijn gelopen. Pas toen overgelaten aan hun lot dat ze uitgedrukt de voorkeur. David Ferguson David Ferguson is redacteur bij Raw Story. Voorheen was hij schrijver en radiomaker in Athens, Georgia, hosting twee shows voor Georgië Publieke Omroep en bloggen op Firedoglake.com en elders. Momenteel werkt hij aan een boek.

Ja ,dat Dieren bijzonder zijn is wel duidelijk.

Behalve op de mens heeft het ook negatieve gevolgen op dieren en planten. We praten dus over negatieve lading en geen straling, dit ten opzichte van positieve lading .
Dit heeft ook weer te maken met het verschil tussen positief en negatief , Negatieve lading betekend een overschot aan vrije elektronen , Positieve lading is eigelijk een tekort aan elektronen
Het betekend dus niet per definitie dat een positieve lading ook een positieve invloed op de mens heeft . Ik ben eerder geneigd het omgekeerde te veronderstellen , Door een positieve lading ,dus een tekort aan
elektronen zal een positief geladen ruimte proberen het tekort aan elektronen aan te vullen door deze ergens aan te ontrekken in voorkomende gevallen dus uit de in die ruimte aanwezige mens of dier
waardoor er in dit lichaam een tekort aan elektronen ontstaat , dit kan worden aangevuld door een ionisator waar ik het later nog over zal hebben bij de bespreking van electrosmog.
Feit is dat je ziek wordt als je bed op de plek staat met sterke aardstralen na bepaalde tijd klachten krijgt. Ga je op een andere plek slapen dan verdwijnen de klachten.
Dit zou eerder duiden op een plaatselijke afwezigheid van het aardmagneetveld of een verstoring van dit veld , zoals ik al eerder opmerkte raakt de mens in ieder geval gedesorienteerd bij de afwezigheid van dit veld.
Ook dieren kunnen aardig van streek raken door aardstralen. Heel bekend is dat dieren op een boerderij aardig van streek raakten door aardstralen. Boeren lieten bij zulke problemen een wichelroedeloper komen om te kijken of het probleem door aardstralen komt. Meestal was het probleem dan ook opgelost als men dat wist.
Sommige dieren houden van aardstralen, katten, mieren, ratten en uilen komen op aardstralen af. Het zijn nachtdieren en worden schijnbaar door aardstralen opgeladen. In huis moet je de plekken waar katten graag liggen dus ontwijken. Onbewust doen we dat ook wel en leggen we op die plekken obstakels zoals meubels en planten, zonder te beseffen waarom. Honden in huis zullen die plekken bewust ontwijken.
Bijen maken vreemd genoeg meer honing aan op plekken waar aardstraling heerst. Bij plekken waar aardstraling aanwezig is willen wel eens vreemde verschijnselen waarneembaar zijn, dat is afhankelijk van de sterkte van de straling lichtflitsen, heel zwak of zelfs fel, lichtbollen, kilte en gespannenheid, een vreemde sfeer. Als die sfeer heel sterk is, zullen mensen dit voelen en de plek ontwijken. In het donker kan je soms lichte rechte lichtflitsen waarnemen waar de aardstraal zich bevindt. Je moet met meerdere mensen kijken want soms krijg je het gevoel dat je je verbeeld. Ook dit zou er duidelijk op wijzen dat aardstralen een magnetische en of electrische oorsprong hebben . 

www.groenepolitiek.info

nasa4

 

En we weten allemaal dat deze wel degelijke invloeden hebben op alle levende wezens en de dieren die gaan nog op hun gevoel en intuïtie af vandaar de slaapplaatsen met zorg zijn uit gekozen,en daarom gaan planten kapot als ze niet goed staan ? (ook van geen voeding geven hahahha natuurlijk ,want dat dacht je hé.)

http://www.scientias.nl/

mang

 

Magnetisch veld
De aarde beschikt over een magnetisch veld met één zuidpool en één noordpool. Dit magnetische veld wordt gegeneerd door de kern van onze aarde: een ijzeren bol waarvan het hart vast en de buitenste laag vloeibaar is. Dat vloeibare ijzer in de kern van onze aarde stroomt en creëert elektrische stromingen die op hun beurt weer het magnetisch veld creëren. Zo af en toe keert het magnetisch veld zich om. De magnetische noordpool verandert dan in de magnetische zuidpool en omgekeerd. ( zie voor meer info hier onder bij de linken.)

Maar we geven hier ook aandacht aan als wij de Schumann Resonantie workshop geven, interessant of interessant ?!

Dus wat leren we hieruit ?

m1gy2o8wr33y

www.goeievraag.nl

Ja ,goeie vraag ????????????????????? ; LET OP WAAR JE LOOPT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hé , fijne zondag geniet de zon schijnt .

Warme Hart Groet

(vertaling met Google).

read more en info bronnen ; http://www.frontiersinzoology.com/  http://members.home.nl/radiomorningstar/para3.htm

http://www.disclose.tv/news/Dogs_poop_in_line_with_Earths_magnetic_field_says_study/97976#ixzz2pWEbjoOX

http://www.scientias.nl/wat-als-de-magnetische-polen-van-de-aarde-zich-omdraaien/84520