Situatie Update 30 aug. 23

We zien zaken ontvouwen in de wereldpolitiek en waarschuwingen van militairen dat het serieus gaat worden. https://t.me/RinusVerhagen/15295

Alles wat ik deel via Operation Disclosure is een verzameling van info die niet altijd accuraat is.

Zeker als er tijdlijnen aan gekoppeld zijn, want dan was Lady Diana reeds tot Koningin gekroond geweest en griezel Charles vervangen.

Achteraf zien we waarom zaken anders uitpakken als dat wij in gedachten hadden.

De rode draad in het verhaal klopt wel aardig, want alles is in beweging en niet te stoppen.

Dan is er ook een eigen verantwoordelijkheid als we in aanmerking willen komen om te kunnen wisselen.

Een KYC is een must, zonder kun je wel een afspraak maken maar je gaat niets wisselen zonder KYC.

Het hoort nu eenmaal bij het protocol als het om grote vermogensoverdracht gaat.

Een klein probleem Nederland bestaat niet, alle Fake Staats documenten zijn valsheid in geschrifte, de Documenten worden wel over de hele wereld aan erkend.

Herstel de Republiek zal ook voor Satanische koninkrijken gelden, waarbij nieuwe wel geldige documenten vrijgegeven moeten worden.

Dat ik jaren vooruit loop op het hele traject, komt omdat ik in eerste lijn info had.

Wat wie dan ook zegt dat het morgen of volgende week raak is neem ik zelf met een korrel zout.

Het komt wel maar alles als de kust veilig is en de Cabal ont-macht is.

America First is geen loze slogan, daar gaat het beginnen om Tier4B te kunnen starten over de hele wereld.

Global Currency Reset komt voor de RV Herwaardering van Valuta over de hele wereld.

Wat wij te zien krijgen van de BRICS lijkt me eerder optiek, omdat ik denk dat we veel verder zijn in het spel van transitie.

Ook speelt mee dat er een Lockdown moet komen om het leger te activeren.

Het Vaccinatie en Klimaat bedrog gaat nu weer beginnen, dus wil je echt dood dan is de volgende vaccinatie je kans om dat snel te bewerkstelligen.

Dan Vr. 15 september 2023 Executive Order 13848 vervalt, dus er zal voor die tijd wel iets moeten gebeuren om het wel nog te laten werken.

https://www.presidency.ucsb.edu/documents/executive-order-13848-imposing-certain-sanctions-the-event-foreign-interference-united

DONALD J.TRUMP

45e  president van de Verenigde Staten:  2017 – 2021

Executive Order 13848 – Het opleggen van bepaalde sancties in geval van buitenlandse inmenging in verkiezingen in de Verenigde Staten

12 september 2018

Door het gezag dat mij als president is toegekend door de grondwet en de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, waaronder de International Emergency Economic Powers Act (50 USC 1701 e.v.) ( IEEPA), de National Emergencies Act (50 USC 1601 e.v.) .) (NEA), sectie 212(f) van de Immigration and Nationality Act van 1952 (8 USC 1182(f)), en sectie 301 van titel 3, United States Code,

Ik, Donald J.Trump,President van de Verenigde Staten van Amerika, constateren dat het vermogen van personen ………………….

Het startschot voor de RV zal Irak zijn is mijn mening.

Terwijl de GCR reeds door de BRICS landen in werking is gezet.

Het afschaffen van Handel die door de Petrodollar betaald werden is de oorzaak dat de Fiat Dollar NUL waarde heeft, net als de Fiat Euro.

Het nieuwe Geld systeem wordt door de QFS geregeld als Groot boekhoud programma voor alle mensen op de wereld, daar spelen Centrale banken geen rol meer in.

Op de achtergrond zou alles reeds klaar kunnen staan, waar wij geen weet van hebben.

Tier1, Tier2, (Dubai 1 & Dubai 2) kunnen reeds via de Basel 3 – 4,  ISO20022 verdragen in werking zijn en gelden digitaal klaar staan om Tier3, uit te betalen, ook bekend als de Walvissen.

Dat Tier3 is uitbetaald hebben we nog geen bevestiging van, dus als Tier3 de walvissen Tier4 en Tier4B uit moeten betalen zal dit ook via een eigen tijdlijn gaan, en anders als nu door sommigen vermeld.

Speelt ook mee dat de Cabal overal uitgeschakeld moet worden, want geen van deze misdadigers en WEF Globalisten mag zich veilig voelen in andere landen, men komt voor hun misdaden voor het tribunaal met beschuldiging van Hoog Verraad en Genocide op de wereld bevolking.

Zorg ervoor dat jij al je zaakjes op orde hebt om je afspraak te kunnen maken, KYC en plannen.

Niemand kan alleen de plannen doorvoeren voor de toekomst, het is dus zaak met elkaar te verbinden om de verandering vorm te geven.

Technisch gezien is de vrijgave van fondsen aan Tier3  walvissen niet afhankelijk van de verwijdering van China FJ Biden, ook zal niet alles tegelijk verlopen lijkt me, daar het een te groot en complex traject is over de hele wereld.

De oefening van de US Marine om in 22 tijdzone te synchroniseren lijkt me een voorbereiding van te komende te verwachten acties van alle aangesloten legers om de Cabal Moeras te arresteren.

Dan kunnen we pas Tier4 en Tier4B vrijgave verwachten.

Alle info tot nu was enkel ruis in de communicatie zonder resultaten en vrijgave, jaren geleden werd er al gezegd volgende week worden de fondsen vrijgegeven, wat tot heden niet is gebeurd.

Waarom ik dit zeg, gewoon uit een logische overdenking dat diverse feiten vervuld moeten zijn wat nu nog niet is gebeurd en dat het veilig moet zijn voor de mensen die hun fondsen gaan krijgen om de wereld op te bouwen.

Banken hebben geen GELD en of personeel meer, dus wat nu?

Wie gaat de uitbetalingen doen en regelen als Banken hier geen rol in spelen?

NESARA  / GESARA is een wereldwijde Militaire operatie, dan zijn Banken geen aangewezen partner als ze ook nog een WEF Partner zijn.

Bel je voor een afspraak, als je dan gaat naar je afspraak zal je van thuis tot bij het aflossing Centrum begeleid worden en weer terug naar huis om je veiligheid te waarborgen.

Als we een Afspraak maken zal er dus een staat van beleg zijn waarbij het Leger de Cabal heeft uitgeschakeld en jacht maakt op medeplichtigen van de WEF aangestuurde GENOCIDE, Rotschild-Rockefeller Satanisten en aangesloten comité 300 Multinationals.

Als ik het plan gemaakt zou hebben, dan gebeurt alles tegelijk waardoor Beurzen over de hele wereld tegelijk tot NUL waarde terug gaan vallen, daar de aandelen met Fiat Geld uit het niets gekocht zijn.

Dit haalt ook Blackrock en Vanguard neer (Executive Order 13848) moet dan wel gebeuren voordat deze EO verloopt.

Inmiddels heeft de hele wereld kunnen zien wat het WEF en zijn aangesloten regeringen hebben gedaan, vluchten kan niet meer, deze boeven kunnen niet meer op straat komen zonder vervolgt te worden door een woedende menigte.

Artsen en Vaccinatie personeel, ook zij zullen opgepakt worden in de volgende Lockdown, een president is reeds gemaakt om Artsen te berechten en ter dood te veroordelen.

Alle bestuurslagen in het land zullen vervangen moeten worden inclusief de gemeenten die mee gedaan hebben met het Genocide Covid bedrog en Klimaat leugen om de bevolking te terroriseren en onteigenen.

Denk jij dat je geschikt bent om mee een nieuw regio bestuur te vormen voor je eigen wijk, gemeente of provincie, kijk dan of je aansluiting vind bij gelijk gestemden, vorm reeds nieuwe wijkraden om straks de oude Swamp garde te kunnen vervangen en transitie bij jou in de buurt vorm te kunnen geven.

Binnen 120 dagen moeten er nieuwe verkiezingen zijn, die een heel andere structuur zal moeten hebben om de wil van de bevolking leidend te maken en waarborgen.

Hoe dan ook het zijn spannende tijden, we zijn hier met een rede om vorm te geven aan deze transitie in deze tijd, mede daar we massaal aan het ontwaken zijn, de een 10 jaar de ander 10 maanden.

Wil je een betere toekomst zal je eigen verantwoording moeten menen en corrupte politiek het mandaat ontnemen.