Shane the Ruiner: over de Draco’s, Illuminati en transitie van de mensheid

Interview met Shane the Ruiner, Illuminati insider

Shane Bales is opgegroeid in een Illuminati-familie. Zijn grootvader, een belangrijk illuminatie-lid, zag toen Shane twee jaar was al, dat hij bepaalde begaafdheden had. Zo kwam hij terecht in de organisatie. Hij werd daar onderworpen aan talloze Illuminatiprogramma’s, zoals bijvoorbeeld het MK Ultra programma waarmee je alter-ego’s ontwikkelt. De programma’s werkten echter niet bij Shane. Vanwege zijn reputatie om binnen de Illuminati allerlei plannen te verpesten, werd hij ‘The Ruiner’ genoemd. In onderstaand interview komen tal van interessante onderwerpen aan bod zoals de geschiedenis van de Draco’s en de Annunaki, de ondergang van de pedofiele elite, de onderdrukking van de mens en onze weg uit de Matrix.

Wie is Shane the Ruiner?

Shane Bales komt uit een Illuminati-familie, maar zijn ouders waren zelf niet actief binnen de organisatie. Vanwege zijn bijzondere begaafdheden werd hij als kind gerekruteerd en gedwongen allerlei Illuminati-programma’s te ondergaan. Maar hij was niet gemotiveerd om hun agenda uit te voeren en het lukte de Illuminati niet, ondanks martelingen en trauma, om Shane te breken. Shane liet allerlei plannen in de soep lopen. Daarom werd hij The Ruiner genoemd.

In een interview met Kerry Cassidy legt hij uit dat hij nu vrijuit over zijn ervaringen en de organisatie kan spreken, zonder dat het een gevaar voor zijn eigen leven oplevert. Hij noemt echter geen specifieke namen en plaatsen. Omdat de organisatie nu helemaal uiteen is gevallen, zijn ze niet meer zo machtig als voorheen. Hij relativeert ook zijn eigen rol en zegt dat er voldoende ‘dwaze’ filmpjes online staan, die hem in diskrediet kunnen brengen. In zijn vrije tijd speelt hij in een rockband. Hij is geen gevaar voor de organisatie, omdat niet iedereen hem serieus zal nemen.

Shane heeft nog wel contact met talloze Illuminati-leden binnen de organisatie, zowel met overlopers als met actieve leden en ook met de Parents. Hij startte zijn blog omdat hij niet genoeg tijd had om via email en chats steeds dezelfde informatie uit te wisselen. De blog was in eerste instantie gericht op anderen die uit de Illuminati-programma’s zoals het MK Ultra-programma waren ontsnapt. Vanwege de compartimentalisatie had iedereen een ander perspectief en ervaringen en door deze online uit te wisselen wilde hij de verhalen completeren. Later werden deze verhalen ook door outsiders opgepikt.

Hij wordt door de organisatie nog wel eens gevraagd om hen, vanwege zijn bijzondere begaafdheden, te ondersteunen, zoals telepathische communicatie met reuzen die momenteel op veel plekken in de wereld wakker worden uit hun stasis-slaap. Hij steunt alleen projecten die ten bate zijn van de mensheid en claimt uit vrije wil te handelen. Zijn kennis en ervaringen bieden op verschillende onderwerpen een interessant perspectief.

De geschiedenis en komst van de Draco’s

46:20   De Reptilianen hebben de utopie en Atlantis gesticht. Destijds waren ze goedaardig, hoewel ze wel een verborgen agenda hadden om te experimenteren met onze genen. De duistere agenda volgde later. In de Atlantis-utopie-periode werd de eerste versie van de mens gecreëerd. Een groep buitenaardsen — de Abraxis, een humanoïde ras — die wraak wilde nemen op de Draco’s, heeft Atlantis en de hele regio vernietigd en in een woestijn veranderd. Dat is de huidige Sahara.

50:40   De Annunaki kwamen hier waarschijnlijk ergens tussen 300.000 tot 1 miljoen jaar geleden. Maar Shane geeft toe dat er zelfs binnen de Illuminati onzekerheid bestaat over dit deel van de geschiedenis. De échte Annunaki zouden de scheppers van de Lumerianen zijn en waren ook humanoïde. Hij stelt dat het verhaal van Zecharia Sitchin over de Annunaki een verdraaide en misleidende versie is. De Annunaki in Sitchin’s versie waren in wezen Draco’s.

Annu was een Reptiliaanse koning. Dat maakt de naam Annunaki perfect om voor hen te gebruiken. Het verhaal van de vader en twee zonen uit Soemerië van Sitchin, is volgens Shane een Draco-verhaal.

1:17:15   De zondvloed die ongeveer 13.000 jaar geleden plaatsvond was in werkelijkheid een oorlog met de Abraxis-familie. Atlantis was een ruimteschip dat hier, met verschillende buitenaardse rassen erin, is geland .

De waarde en het gevaar van desinformatie

58:00   Shane legt uit dat veel desinformatie ook een groot gehalte aan waardevolle informatie bevat, die het de moeite maakt om toch te lezen, zoals de Law of One. Het gevaar is echter dat mensen de informatie te letterlijk en serieus nemen.

Shane: “Als je gelooft dat je van 3D of 4D naar 5D kunt gaan, in dit ene grote Event… dat is het soort rommel dat je in de problemen kan brengen. Dan wacht je op de Event die zal komen en onderzoek je niet zelf je donkere kanten. Je leeft niet en bent je niet gelukkig want je wacht op ‘iets’. Dit wordt ook wel het stand-down-programma genoemd (het terugtrekprogramma), want is wat het in wezen is.” Volgens Shane wachten we dan op een kracht van buiten die ons allemaal komt redden.

We geloven tegelijk dat zij (de Illuminati) al die macht over ons hebben, de macht die we zelf aan hen hebben gegeven. Die kracht zit echter in ons allemaal. Wij zijn hier de scheppers.

De mensheid heeft nu op aarde de macht

1:01:00   De Draco’s zijn vertrokken. Alleen een zoon van Annu is nog hier. Nu zijn alleen nog de Parents (een mensachtig ras) en de Illuminati aan de macht. De mensen hebben nu op aarde de macht, maar er is een duistere factie van de mensheid actief die de regie heeft en al het geld. Maar hij relativeert dit meteen door te zeggen: “Ze zijn helemaal niet zo machtig. Ze zijn niet machtiger dan jij en ik. Het enige verschil is hun geloof. Ze geloven (in hun macht – red.).” Shane legt uit dat dit het basisprincipe van magie is; door rituelen stuur je gedachten en veranker je gedachtekracht. Hun geloof in de machtsstructuur is een vorm van magie. Ze overtuigen ons ervan dat het echt is.

1:03:00   De echte machthebbers zijn onbekend. Je herkent hun namen of gezichten niet. De bekende namen van de Illuminati zijn slechts frontmannen, de marionetten. Deze mensen beginnen nu te beseffen dat ze een marionet zijn en daarom zien we in die kringen een terugslag.

Elite pedofielen worden voor de leeuwen geworpen

1:04:30   Shane heeft vorig jaar over pedofilie al voorspeld dat het langzaam zal worden opgeheven. De specifieke sektes die seksmagie bedrijven, zijn disfunctioneel. Ze hoeven niet zoveel loosh-energie meer te creëren. De seksmagie-agenda wordt alleen uitgerold door mensen die eraan zijn verslaafd. Het wordt niet meer door de Draco’s opgelegd. Zij hebben het destijds geïnitieerd omdat ze de kracht erachter begrepen. De mensen die het nu in stand houden, zoals een derde generatie Illuminati, beseffen niet eens dat pedofilie slecht is. Het staat inmiddels in de DSM-gids (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) vermeld als mentale stoornis. Het feit dat Pizzagate en Pedogate gaande is, is een teken dat die specifieke sekte voor de leeuwen wordt geworpen.

De top van de Illuminati blijft onschendbaar

Shane voorspelt dat veel activiteiten van de Illuminati openbaar worden. Het is een publieke executie van de Illuminati. Het gaat daarbij wel om de Illuminati die wij kennen, de pedofielen, de moordenaars en geldwitwassers. De mensen aan de top van de piramide zitten nog steeds veilig verborgen omdat we nog steeds niet weten wie en wat ze zijn. Dus als ze de Illuminati-sekte opdoeken waarvan ze afwillen, kunnen ze de mensen die ze wél willen behouden, integreren in een nieuwe sekte met een andere agenda. Dit is wat er nu gebeurt.

Illuminati wordt zelf ook geraakt door destructieve technologieën

1:13:00   Er liggen talloze plannen op de plank waarmee de Illuminati opnieuw de macht wil consolideren. Men heeft bijvoorbeeld technologie om een poolverschuiving te simuleren of om tsunami’s te veroorzaken. Maar ook zijzelf zijn niet beschermd tegen de technologieën die de Draco’s eerder installeerden.

Magie in diskrediet gebracht

1:32:00   Men heeft de waarheid zo lang verborgen om ons van onze ware kracht af te houden. Door alchemie en magie als pervers te poneren, willen mensen geen magie gebruiken. Het maakt ons machteloos.

De mens moet zich eerst ontwikkelen voordat we een utopie kunnen creëren

1:35:00   Er wordt gesuggereerd dat we in een utopie leven als de Draco’s of de Illuminati verdwijnen, maar dat is niet het geval. Als de Draco’s en Illuminati morgen zijn verwijderd, zijn we nog steeds dezelfde wezens. Ook het slechte zit in de menselijke natuur. We hebben als mensenras nog veel te leren en moeten ons eerst behoorlijk ontwikkelen voordat we in een, door onszelf gecreëerde, utopie kunnen leven.

De mensheid is onderdrukt, juist omdat we machtig zijn

1:44:44   We zijn niet machteloos, want waarom hebben ze anders zoveel uit de kast getrokken om over ons te heersen? Shane: “We kunnen jammeren over al de controle en onderdrukking die we moesten verdragen. Of we kunnen zeggen: “Verdomme, wat zijn we sterk, wat kunnen wij tegen een stootje. Wij moeten wel zo verdomd sterk zijn dat ze de noodzaak zagen om ons al die tijd te beheersen, om ons te beletten onze krachten te benutten.” Dit is de manier waarop je er naar moet kijken, want dat is het logische antwoord.

Tips om uit de Matrix te ontsnappen

1:46:00   Shane probeert zelf aan de Matrix te ontsnappen door de natuur in te gaan. Hij ziet ook voordelen om juist in de buitenlucht te mediteren, buiten je eigen comfortzone. Daarnaast raadt hij aan om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en de schuld niet bij anderen te leggen. Zelfs als je bent misbruikt, heb je de keuze om vanaf dat moment een beter persoon te zijn. Wees een voorbeeld voor anderen, door een beter persoon te zijn.

Het interview bevat veel meer informatie dan hieronder in de samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduidingen in de video zijn afgerond en aangegeven met [00:00 minuten:seconden] Onderwerpen zijn onder andere:

 • Shane heeft sinds zijn 15e tot de 19e elkaar ongeveer zes maanden doorgebracht met Cassandra, een van de Parents. [14:09 & 31:20]
 • Zijn afkomst en jeugd. [16:20]
 • De bloedlijn en afkomst bepaalt niet hoe belangrijk je bent voor de organisatie het gaat om de talenten en begaafdheden die iemand heeft. [36:20]
 • Het kloonprogramma om iemands ziel in een kloonlichaam te brengen: deze klonen worden gebruikt voor oorlogsvoering of feestjes met beroemdheden. [26:00]
 • De reïncarnatie-lus: hoe men zielen kon vangen en in een nieuw lichaam kon dwingen. [37:00]
 • De geheime agenda achter het vaccinatieprogramma. [38:00]
 • Kinderen worden al op jonge leeftijd geselecteerd om gerekruteerd te worden door de Illuminati. [40:00]
 • De ontvoeringen door Greys zijn vaak in werkelijkheid ontvoeringen door het Militaire Industriële Complex, waarbij men een vorm van hypnose, magie of technologie gebruikt om het beeld van Greys in te prenten. [42:00]
 • De technologie van de soul traps en reïncarnatie-lus is beëindigd. [44:00]
 • De geschiedenis en komst van de Draco’s. [46:20]
 • De waarde en het gevaar van desinformatie. [58:00]
 • De ware boodschap van Jezus Christus. [59:00]
 • De mensheid heeft nu op aarde de macht. [1:01:00]
 • Elite pedofielen worden voor de leeuwen geworpen. [1:04:30]
 • De top van de Illuminati blijft onschendbaar
 • 90% van de alternatieve media is onbetrouwbaar. [1:07:00]
 • Groepen zoals de White Brotherhood, die de mystieke kennis aanwenden ten bate van de mensheid, gaan volgens Shane niet het verschil maken. [1:11:00]
 • Illuminati wordt zelf ook geraakt door destructieve technologieën. [1:13:00]
 • Het reuzenras op de Solomoneilanden is gevaarlijk voor mensen. [1:22:00]
 • Magie in diskrediet gebracht. [1:32:00]
 • Het hele verhaal van 3D, 4D en 5D is onzin. [1:33:00]
 • De mens moet zich eerst ontwikkelen voordat we een utopie kunnen creëren. [1:35:00]
 • De mensheid is onderdruk juist omdat we machtig zijn. [1:44:44]
 • Tips om uit de Matrix te ontsnappen. [1:46:00]

Shane is ook meerdere malen bij Thomas Willliams te gast geweest in de Truth, Honor & Integrity-show en is een van zijn informatiebronnen over wat er aan de kant van de Illuminati speelt.

Wil je meer van hem horen of lezen? Bekijk dan een van de video’s via deze link. Vooral het interview met Kerry Cassidy is een aanrader. Of kijk op zijn blogs. (The Ruiner & The Whole World Laughing)

bron: ellaster.nl