Scare Event


Een speltheorie voor
arrestatieoorlogen en wereldwijde verlossing
Het Amerikaanse leger gaat in 22 tijdzones
7 marinevloten van 180 tot 350 oorlogsschepen, slagschepen, vliegdekschepen, kruisschepen en kernonderzeeërs inzetten.
Amerikaanse mariniers worden snel naar talloze landen over de hele wereld gestuurd.
We leven in een tijd waarin intelligente mensen het zwijgen worden opgelegd, zodat domme mensen niet beledigd zullen zijn.


Judy Note: Poetin heeft een einde gemaakt aan de Nieuwe Wereldorde, maar toch zullen de VS zeven marinevloten en maximaal 350 schepen naar verschillende landen sturen. Het is een wereldwijd ontwaken binnen oorlogen en geruchten over oorlogen in een schrikwekkend evenement om de massa wakker te schudden.

Op wo. 27 december Trump kondigde expliciet aan op Telegram: “ Als je het nog niet hebt gemerkt, zijn we nu de fase van de “Stille Oorlog” gepasseerd en bevinden we ons in de fase van het “Open Conflict”, van deze strijd om controle over ons eigen lot. Volgende halte: Wereldwijd gelijktijdig massaal ontwaken van de bevolking – de “nucleaire” aanval tegen MKUltra.


-Wij, het volk.
-Deep State-microfoon.
-Verraders.
-Opstandelingen.
-Patriotten in vertrouwde posities.
-Mil-Civ Alliantie.
Vanaf hier wordt het hobbelig.
Houd je vast.
Het volgende bestand verschijnt binnenkort.
Wij maken geschiedenis.
Het is tijd voor het geheime plan. Over een week gaat alles veranderen. De kanalen waar jullie allemaal op zaten te wachten met verwoestende informatie die in het geheim voor het publiek wordt verborgen. Er is deze week een groot schandaal gebeurd, dus we hebben het allemaal. Dit werd beloofd door Trump. …JFK Jr. op Telegram woensdag. 27 december


27 december. Noodzakelijke gebeurtenis om de wereld op te schudden, Charlie Ward
Het Amerikaanse leger staat op het punt een verbazingwekkend spektakel te ontketenen dat over de hele wereld zal weerklinken – waarbij niet één, niet twee, maar zeven marinevloten worden ingezet, bestaande uit maar liefst 180 tot 350 oorlogsschepen, waaronder slagschepen, vliegdekschepen, kruisers en zelfs formidabele nucleaire schepen. onderzeeërs. Zet je schrap voor de grootsheid, terwijl dit spektakel zich afspeelt in maar liefst 22 tijdzones!
Mondiale allianties opnieuw gedefinieerd nu Afrika de krachten bundelt met Rusland: Er zullen snel meer mariniers naar talloze landen over de hele wereld worden gestuurd. Tegelijkertijd hebben ruim 24 Afrikaanse landen, in een seismische verschuiving, een baanbrekend pact met Rusland gesloten, waardoor de banden met de VN en grote NAVO-ondersteunende landen als Duitsland, Frankrijk en Noorwegen stevig zijn verbroken.
Neutrale Afrikaanse landen staan ​​in de rij om zich aan te sluiten bij dit buitengewone bondgenootschap , waarbij meer dan twintig landen trots de Russische vlag voeren. De eens zo machtige Afrikaanse greep tussen de CIA en de NAVO wordt verbrijzeld nu de invloed van Rusland omhoog schiet, terwijl een zenuwslopende militaire staatsgreep zich ontvouwt in Niger, Afrika, die schokgolven teweegbrengt wanneer de Russische Wagner-groep tussenbeide komt. Terwijl Poetin stoutmoedig het einde van de Nieuwe Wereldorde verkondigt , een nieuw tijdperk breekt aan.
Trumps donderende terugkeer: ontmaskering van de Deep State: Houd je adem in terwijl de storm heviger wordt, terwijl de Task Force Jan Hayes van het Amerikaanse ministerie van Defensie op de nationale televisie adembenemende waarheden onthult. Zet je schrap, want de strategische Executive Orders van president Trump zullen de fundamenten van verkiezingsinmenging vernietigen en de leider van de eens zo machtige Amerikaanse onderneming – niemand minder dan Joe Biden – ontmaskeren. En dat is nog niet alles: Trumps repost van deze wereldschokkende video ontketent een storm van militaire communicatie, wat de duizelingwekkende onthullingen bevestigt.
De speltheorie onthuld: Arrest Wars en Global Redemption: Betreed een wereld van verbazingwekkende onthullingen, waar geheime plannen minutieus worden uitgevoerd om de sinistere greep van de Deep State bloot te leggen. Terwijl de geheimen van Oekraïne ontrafelen en de NAVO instort, worden de laatste fases van de geplande Speltheorieoorlog in gang gezet.
Zet je schrap voor de wereldarrestatieoorlogen, waarin meer dan dertig grote landen zich verzamelen voor militaire staatsgrepen en hun regeringen omverwerpen.
Vrees niet, want de Witte Hoeden van het Leger hebben meesterlijke plannen om de orde binnen 30 dagen te herstellen, nu een wereld die op de rand van de afgrond staat te maken krijgt met stroomuitval en onrust.
De grote onthulling van Epstein, corruptie en verlossing: bereid je voor op een verbrijzeling van je realiteit terwijl de schaduwen van Epsteins dark web een onthullend licht werpen op de donkerste geheimen ter wereld. Het web van mensenhandel is verweven met de militaire staatsgrepen van de diepe staat, waardoor de sinistere verbanden worden blootgelegd die decennialang valse kleurenrevoluties en geheime operaties hebben aangewakkerd.
De onvoorstelbare openbaring van de boodschap van Q: Tijdens deze duizelingwekkende odyssee zul je ontdekken dat je over meer kennis beschikt dan je ooit besefte. Zet je schrap, want de wereld staat aan de vooravond van een transformatie die anders is dan alle andere – de dageraad van verlossing, ontmaskering en herstel! Maak je klaar om getuige te zijn van de SCARE NECESSARY_EVENT – een meesterlijke enscenering die de fundamenten van onze wereld zal doen schudden en ons naar een toekomst zal leiden waarin de waarheid zegeviert, gerechtigheid zegeviert en het verborgene zichtbaar wordt!


ma. 1 januari 2024:
Iran treedt officieel toe tot de BRICS op maandag. 1 januari 2024
De nieuwe door goud/gedekte Amerikaanse bankbiljetten zullen op maandag in de geldautomaten worden geplaatst. 1 januari 2024
Verhogingen van de sociale zekerheid van $ 2.000 – $ 3.000 per maand beginnen op maandag. 1 januari 2024.
Irak accepteert vanaf maandag niet langer de fiat Amerikaanse dollar. 1 januari 2024.
wo. 27 december. Bebaarde patriot: IRAK heeft van het IMF de volledige bevoegdheid gekregen om internationaal te gaan. Irak doet al internationale handel met Frankrijk en Iran. Het laatste elektronische platform voor andere internationale transacties is voltooid.
wo. 27 december MarkZ: Ze laten de dollar crashen als onderdeel van het plan om deze van over de hele wereld binnen te halen voordat ze door goud gedekt kunnen worden zonder al het goud weg te geven aan alle landen die de dollar in bezit hebben. Dat het een logische stap zou zijn om dollars uit de hele wereld terug te halen. Een paar belangrijke groepsleiders zijn begonnen te reizen om weer op hun plaats te zijn, met de verwachting dat we ons in de laatste paar dagen hiervan bevinden. Ze reizen nadat ze met Kerstmis thuis zijn geweest. Banken zien verschillende tarieven voor verschillende valuta.
dinsdag. 26 december Wolverine: “ Ik heb bericht nu de afspraken zijn begonnen. Er gebeuren dingen.”
dinsdag. 26 december Bruce: vandaag dinsdag. 26 december stonden de nieuwe schermtarieven op de schermen van de banken. De Dinar-koers was erg hoog, evenals de Dong. Een obligatiebetaalmeester verwacht dat de obligatiemelding vanavond dinsdag-woensdag toegang zal geven tot fondsen. 26, 27.


27 december zou belangrijk moeten zijn – RV-melding zou binnen 24 uur moeten gebeuren . De nieuwe goudactiva/ondersteunde Amerikaanse bankbiljetten zullen op maandag in de geldautomaten worden geplaatst. 1 januari en op dinsdag beschikbaar voor het grote publiek. 2 januari
dinsdag. 26 december Rod Steel: elk moment tussen dinsdag. 26 december tot vr. 29 december met zware nadruk op de 29e. Uit analyses blijkt dat als de Iraakse banken op de 28e sluiten, dit de 29e of later zal zijn . Hier gaan we!
Vijf dagen nadat de camper begint, heeft het publiek toegang tot medische bedden. De behandelingen zijn gratis, waarbij kinderen met kritieke medische aandoeningen voorop staan.
Verhogingen van de sociale zekerheid van $ 2.000 – $ 3.000 per maand gaan in januari 2024 in . De R&R forfaitaire betalingen beginnen voor personen van 62 jaar en ouder op 5 januari 2024 en daarna tot het einde van de maand. In de leeftijdsgroepen 30-50 en 50-61 jaar wordt hun R&R maandelijks uitbetaald over een periode van twee jaar, met als voorwaarde dat ze hun baan behouden of een baan krijgen.
De federale Amerikaanse dollar zal na 20 februari 2024 niet langer worden gebruikt .
Iran en Rusland ronden een overeenkomst af over de handel in lokale valuta, waarbij de Amerikaanse dollar wordt geschrapt.
De Centrale Bank van Nigeria (CBN) heeft het eerder opgelegde embargo op cryptovalutatransacties binnen de banksector van het land opgeheven.
Wat de First Basket wordt genoemd: het land is momenteel betrokken bij de First Private RV, zoals we nu weten. Alle landen zullen uiteindelijk hun valuta herwaarderen. __

 1. VS
 2. Afghanistan
 3. Brazilië
 4. Canada
 5. China
 6. India 7.
  Indonesië 8.
  Iran
 7. Irak
 8. Japan
 9. Koeweit
 10. Libië
 11. Maleisië
 12. Mexico
 13. Qatar
 14. Rusland
 15. Saoedi-Arabië
 16. Turkije
 17. VK
 18. Verenigde Arabische Emiraten
 19. Venezuela
 20. Vietnam
 21. Zimbabwe

Wereldwijde financiële crisis:

Australië gaat ‘cashless’. Zonder waarschuwing begonnen alle vier de grote banken het opnemen van contant geld in verschillende steden te beperken, waardoor sommige filialen ‘cashless’ werden. De regering heeft voor een miljard dollar aan biljetten uit de circulatie gehaald. Individuen kunnen niet meer dan $ 500 opnemen. Het gebeurd.
Ons nieuwe financiële systeem – wat u moet weten: https://beforeitsnews.com/economy/2023/12/2024-this-is-what-you-absolutely-must-know-here-is-the-set-up- uitsplitsing-be-ready-greg-mannarino-3101775.html


David Wilcock: Het leger is in training voor de implementatie van het nooduitzendingssysteem . Dit zal ervoor zorgen dat iedereen veilig in zijn huis wordt geplaatst en getuige kan zijn van het historische moment dat alle waarheden, doofpotaffaires etc. onthult via de EBS, die op handen is.
Er moet een test plaatsvinden en vervolgens een beoordeling van alle gebeurtenissen en activiteiten. De mogelijke implicaties op nationaal en mondiaal niveau kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn, dus de zaken moeten in overeenstemming zijn met de protocollen. Ja, er zijn veel gevolgen als de dingen niet met precisie en perfectie worden gedaan. Dit is de praktijk die aan de echte mensen wordt voorgelegd om reacties en nauwkeurigheid te zien op wat er gaat gebeuren, wat de mensheid verandert.
We horen dat het schema nu eindelijk definitief is, maar nogmaals, ik ben slechts de boodschapper. Wees bereid om indien nodig aanpassingen te doen in verband met mogelijke tijdsveranderingen. Slechts een select aantal kent het moment van de exacte en precieze timing van gebeurtenissen. Om veiligheidsredenen en om andere voor de hand liggende redenen moet het op de juiste manier privé worden gehouden.
De EBS wordt uitgezonden met een video van 8 uur . De uitzending wordt 3 keer per dag herhaald gedurende 10 dagen. Communication Darkness. Tijdens die 10 Dagen van Communicatie-Duisternis zullen de volgende dingen gebeuren.
We zullen op dit moment 7 “Trumpets” oftewel EBS-sms-berichten op onze telefoons ontvangen die ons waarschuwen om op onze tv af te stemmen.
Onze telefoons werken alleen voor 911 en we zijn geïnformeerd dat de Signal-app, die militair gecodeerd is, beschikbaar zal zijn.
Ons internet werkt gedurende die tijd niet. Onze geldautomaten werken niet. Na de 10 dagen Communication Darkness zullen we verbinding maken met een nieuw kwantuminternet.
Mensen worden aangespoord om voor ten minste drie weken voedsel en water in te slaan. Wees voorbereid met voedsel, water, toiletpapier, generatoren enz. voor deze grote ontwakingsonthulling.
Ons is het nieuwe Star-link internetsysteem beloofd tegen het einde van de maand.
Op dit moment zijn de teams die deze belangrijke historische gebeurtenis coördineren bezig met het vernieuwen van de EBS om de grootst mogelijke veiligheid voor alle betrokkenen te garanderen, dus blijf geduldig terwijl de zaken worden afgerond. Ze willen er zeker van zijn dat er helemaal geen sprake is van enige vorm van interferentie. Degenen die het plan maken, willen dat niemand in paniek raakt, omdat het simpelweg het vrijgeven van de waarheid is.
Gaan we na de EBS en na de 10 dagen durende black-out van de reguliere media en alle 24/7 films (acht uur durende films) weer terug naar de normale gang van zaken?
Het antwoord is: na EBS en de 8 uur durende 24/7 film zal alles veranderen. De levensondersteuning, die vastzit aan de oude en kwade systemen, zal worden getrokken. De mensheid en planeet Aarde gaan gelijktijdig over naar een kwantumrealiteitsbewustzijnssysteem (Vrede en Welvaart). Einde van de financiële en menselijke bewustzijnsslavernij. Oude systemen van regering, onderwijs, financiën, gezondheidszorg, handel enz. zullen allemaal worden ontmanteld en vervangen.
We zullen een nieuwe munt hebben, de USN US NOTE, met een gouddekking.
De tijd is nu om zoveel mogelijk mensen die willen luisteren te waarschuwen . Wees niet te trots. Waarschuw degenen van wie je houdt, ook al denken ze dat je gek bent. Jouw doel voor anderen is werkelijk om de schok van wat gaat komen te helpen opvangen.


Het echte nieuws voor woensdag. 27 december 2023:
wo. 27 december Illegalen stromen door de zuidelijke grens: https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2023/12/situation-update-illegals-from-all-over-the-world-pouring-through-us-southern-border -terrorist-iuds-vond-dat-deep-state-een-leger-vormt om-de-VS-van-binnen-3681573.html over te nemen
Het Hooggerechtshof van Michigan heeft een poging afgewezen om Trump uit de Republikeinse voorverkiezingen van 2024 te verwijderen.
Het World Economic Forum, de VN, de WHO en de Chinese Communistische Partij laten landen instorten door steden te overspoelen met Fentanyl; creëer Race Wars met DEI; gebruik het opengrenzenbeleid van Soros; steriliseer de jeugd en het leger en injecteer vervolgens iedereen met een biologisch wapen.
De Main Stream Media beweerden dat een meteoor de hemel in Indonesië heeft verlicht en majestueus in de Merapi-vulkaan is gevallen. Als je echter beeld voor beeld bekijkt, lijkt het meer alsof ze het Direct Energy Weapon hebben gebruikt om een ​​slapende vulkaan uit te laten barsten. Dingen zijn vreemder dan fictie, mijn vrienden. Er wordt over alles tegen je gelogen.
De FDA heeft het kankerverwekkende Fake Meat van Bill Gates officieel goedgekeurd voor menselijke consumptie
Negen jaar geleden legde CBS Main Stream Media uit hoe lasers werden gebruikt om het weer te manipuleren.
JAG veroordeelde CDC-official Karen Hacker: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=234226
https://beforeitsnews.com/prophecy/2023/12/live-new-dr-jan-halper-hayes-its-happening-ep-243-with-opq-2548113.html
https://beforeitsnews.com/alternative/2023/12/trump-shocking-news-12-27-the-global-us-military-operation-storm-video-3805013.html
Biden misdaadfamilie:
Vertegenwoordiger James Comer: “We ontdekten dat Joe Biden minstens drie valse namen gebruikte op Govt. e-mails. Wat we tot voor kort niet wisten, was dat hij die pseudo-e-mails feitelijk gebruikte om niet alleen met zijn zoon, Hunter Biden, te communiceren, maar ook met zijn duistere zakenpartners.”
Oorlogen en geruchten over oorlogen:
wo. 27 december Iran bedreigt Israël: https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2023/12/situation-update-iran-threatens-israel-after-missiles-kill-top-general-in-syria-border-invasion -escalerende-dagelijkse-iran-is-begonnen-vergelding-palestijnse-protesten-groeien-gewelddadig-in-nyc-wtpn-3681528.html
wo. 27 december Rusland zet soldaten in aan de Libanese grens: https://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2023/12/russia-just-deployed-soldiers-on-lebanese-border-shocks-israel-tech-now- 2480806.html
wo. 27 december Black Swan-evenement: https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2023/12/and-we-know-fed-comms-black-swan-event-glorious-victory-huge-losses-for-enemy -2024-wordt-enorm-bidden-moet-video-3681570.html
wo. 27 december Big Shock Event, SGAnon: https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2023/12/and-we-know-fed-comms-black-swan-event-glorious-victory-huge-losses-for -vijand-2024-wordt-enorm-bidden-moet-video-3681570.html