Satanisme in Nederland: Endemol spil in satanisch media netwerk

9 september 2016 by Micky van Leeuwen

De afgelopen periode heb ik mij wat verdiept in het occulte. Ik ga het voor het gemak in dit artikel satanisme noemen. Het heeft namelijk vele namen, maar het einddoel en de principes zijn hetzelfde.

Ik ben me hier wat meer in gaan verdiepen, om wat puzzelstukjes te vinden die ik nog niet had. De aanleiding daarvoor is het hele Joris Demmink verhaal. Iets wat wereldwijd op dit moment aan de oppervlakte komt. Elk land heeft wel een of meerdere Joris Demminkjes. Satanische marionetten die de meest weerzinwekkende rituelen uitvoeren. En er tot nu toe mee weg lijken te komen.

Dit soort elitaire lui zijn namelijk niet zomaar pedofiel. Het zijn satanische pedofielem. En Jorisje is zeker niet de enige satanist in Nederland. Bij lange na niet… Het krioelt van de satanisten in ons land. Het hele land wordt gecontroleerd en bestuurd door deze satanisten. Binnen de alternatieve media focussen we ons voornamelijk op Joris Demmink. Dat is ook goed, maar als het aan mij ligt ontmaskeren we niet alleen deze smeerlap. Nee, als we het goed doen, echt een grote schoonmaak willen maken, echt verlost willen zijn van het satanische gespuis wat ons land naar de klote heeft geholpen, dan pakken we ze allemaal aan. En dan heb ik het niet over de lage, niet zo invloedrijke satanisten, vrijmetselaars, en andere clubjes mensen die graag samen een borrel drinken. Nee, ik wil met dit artikel een begin maken met het ontmaskeren van de crème de la crème van de satanische kliek hier in Nederland.

Veel van wat er te zien is in logo’s van deze satanisten, komt rechtstreeks uit het werk van Aleister Crowley.  Crowley gebruikte de kabbala (een van oorsprong Joods mystiek boek) en maakten daarvan zijn eigen werk, zijn eigen satanische filosofie en boeken. Aleister Crowley zijn werk dient als basis voor onder meer de vrijmetselaars, satanisten, en vele andere genootschappen. Crowley was het hoofd van de “Ordo Templi Orientis”, een van oorsprong Duits geheim genootschap wat bekend stond en staat om satanische seksuele orgies en erger. Daar komt de link met Joris Demmink om de hoek kijken. Dit soort figuren zijn bezeten. Letterlijk. En eenmaal in zo’n orde of genootschap, dan is er geen weg terug. Door alle bizarre rituelen te ondergaan zijn de (meestal) heren op z’n minst chantabel. Daarnaast is de enige weg uit zo’n genootschap of orde, de dood.

Om een beeld te krijgen wat de Ordo Templi Orientis (OTO) in een light vorm doet, raad ik een ieder aan de film ‘Eyes wide shut’ nog eens te bekijken. Deze film was het laatste kunstje van regisseur Stanley Kubrick. Vlak voor dat de film in premièe ging, werd Kubrick vermoord. Dit omdat hij een totaal ander script aan de producers had laten zien, dan het script wat hij uiteindelijk filmde. De film, met Tom Cruise in de hoofdrol, werd nog enigszins bewerkt, maar hetgeen te zien is komt toch aardig in de buurt van hetgeen dagelijks gebeurd, overal ter Wereld.

Frits Salomonson, hof-advocaat van de koninklijke familie, stond in Nederland bekend om dit soort seksuele ‘feestjes’ te organiseren. Prins Claus was naar verluid een bekende gast en vriend van Salomonson. Salomonson, what’s in a name? Voor satanisten is de tempel van Salomon het hoogste goed. Salomon-son (in het Engels zoon) met andere woorden de zoon van Salomon, is dan een leuke bijkomstigheid voor iemand die aanzien wil hebben binnen deze satanische kliek.

Aleister Crowley schreef vele werken. Hij bracht vele occulte satanische onderwerpen onder in én enkele filosofie. Zijn bekendste werk is ‘The book of the law’. Crowley schreef veel over hermetische kabbalah (waar de new age op geïspireerd is), tarot, magick, tantra, en allerlei andere occulte onderwerpen. Crowley zijn bijnaam was niet voor niets ‘the wickedest man in the world’.

Crowley zijn werk zien we dagelijks terug in onze ‘realiteit’. Ook de hermetische kabbala is overal te zien. Men vereerd overmatig veel de zogenaamde ‘fallen angels’. De gevallen engelen. Deze gevallen engelen staan onder leiding van Lucifer himself. Ik heb me enigszins verdiept hierin. Het is basiskennis wat ik heb. Desalniettemin kom je die gevallen engelen te pas en te onpas tegen. Ik weet van 2 gevallen engelen dat ze zich nogal actief bezig houden met de mensheid. Baphomet is er eentje. En Azazel is een andere. Azazel heeft good old Batman inmiddels overgenomen, in de vorm van ‘The dark knight rises’. Wat deze figuren doen is onder meer mensen verleiden en overhalen. Het bekende ‘je ziel verkopen aan de duivel’ noemen we dat. Mensen die zich net als mij verdiept hebben in de muziek industrie, weten van het fenomeen ‘the rainman’. Aan deze figuur hebben popsterren als het ware hun ziel verkocht (niet echt natuurlijk, onze ziel is onaantastbaar). Met ziel verkopen bedoel ik jezelf verkopen aan een demoon, of hoe je deze figuren ook wilt noemen. Gevallen engel vindt ik persoonlijk teveel lof en eer, demoon komt meer overeen met wat ze doen en wat ze zijn. Deze demoon of demonen nemen het slachtoffer gedeeltelijk of geheel over. Zodat ze via deze persoon hun boodschap en hun wanstaltige ding kunnen doen. In ruil voor roem en faam. K-Rino legt dit prachtig uit in zijn nummer ‘The Meeting‘. Zover mij bekend is hij de enige artiest die niet gevallen is voor deze demonen. De rest (en dan heb ik het nu over de Amerikaanse popmuziek) staat onder controle van deze gevallen ‘engelen’. Het is te herkennen aan een aantal zaken. Een van die zaken (de rest laat ik voor nu achterwege) is het overmatig gebruik van satanisch symbolisme in de popmuziek. Daarbij valt de laatste tijd 1 symbool voornamelijk op. En dat is 66. 666 kennen de meesten van ons inmiddels wel, het teken van het beest (the mark of the beast), oftewel satan/de duivel. Maar 66 was voor mij nieuw. 66 komt voort uit Aleister Crowley’s werk. 66 staat voor het vereren van de gevallen engelen. 66 wordt niet alleen als cijfers gebruikt, men gebruikt het meer ‘verborgen’, in de vorm van letters. We weten allemaal wel dat FOX staat voor 666. De F is de 6e letter van het alfabet. De O de 15e, 1+5=6. De X is de 24e letter van het alfabet, 2+4=6. FOX staat dus voor 666. In het Hebreeuws staat de letter V voor 6. Dit kan je zo opzoeken via internet.

Als ik zeg overmatig gebruik van 66, dan bedoel ik ook overmatig gebruik van 66. In alle soorten en maten. OX is 66. Zie de afbeeldingen hieronder van Madonna haar optreden bij de Superbowl en het X-Men logo. VV is dus ook 66. Zie de derde afbeelding hieronder.

markofthebeast

Oke….. The Voice is een door John de Mol bedacht programma. Wat doen die 2 V’s, die overduidelijk te zien zijn voor iedereen, in dat logo? En waarom dat ‘peace’ teken? Dat ‘peace’ teken moet je omdraaien om de satanische betekenis te weten (ze doen alles omgekeerd), dit teken staat voor Typhon “vader van alle monsters”. Nee lekker logo hoor John de Mol/Talpa! En wacht even Talpa, even dat logo bekijken. Zie hieronder het Talpa logo, en daarnaast een ander logo wat sprekend lijkt, sterker nog hetzelfde is.

kabbalah-talpa

Het logo van Talpa is een bijna exacte weergave uit de hermetische kabbala. Het is de geometrische ‘tree of life’ oftewel levensboom uit de hermetische kabbala. Dit staat voor, zover ik heb kunnen vinden tot nu toe, voor de satanische visie op het gevangen houden van ons, de laten we zeggen normale mensen. Je kan hierover van alles op internet vinden. Bizar, of niet, dat Talpa dit logo gebruikt wat overeenkomt met deze ‘levensboom’?

Ik vind het niet vreemd. Ik had niet anders verwacht van een bedrijf wat eigendom is van John de Mol. Talpa is latijn voor mol. Het is John de Mol zijn BV.

Endemol is ook voor 33 procent van John de Mol. Hij richtte het in de jaren 90 samen met Joop van den Ende op. Later werd het overgenomen door het Spaanse Telefonica. In 2007 kocht John de Mol 33 procent van de aandelen weer op. Eigenlijk deed hij dat samen met 2 zeer betrouwbare bedrijven, die ook allebei 33 procent in handen hebben. Deze bedrijven waar John de Mol dus mee samenwerkt zijn Silvio Berlusconi en Goldman Sachs. Meer satanisch dan dat ga je het haast niet krijgen.

Het logo van Endemol dan? Valt daar iets aan op te merken? Laten we dat logo er eens bij pakken.

endemol

Dussss…. Creepy? Ja. Een vorm van het oog van Horus of Ra? Ja kan. Een reptillian oog? Ja kan. Het kan van alles betekenen, zoals gezegd ben ik geen expert hierin. Daarom roep ik mensen ook op om kennis te delen, om ons te richten op satanisme in Nederland. Samen staan we sterk. Samen hebben we meerdere puzzelstukjes. In uitzending 41 van NetNietLive deed ik deze oproep.

Een leuke bijkomstigheid bij Endemol is de Engelse uitspraak van dit woord. “End ’em all”. Goh…

Heb ik bewijzen dat John de Mol onder grip staat van demonen? Dat hij bestuurd wordt door satanische shit? Nope. Maar heb ik dat nodig om het te ontmaskeren voor hetgeen hij doet? Zeker niet. Alles wijst er namelijk op.

Zoals inmiddels wel bekend mag zijn, zijn het de miljardairs van deze Wereld die hoge satanisten zijn. Ze maken deel uit van het grote plan. Daarom mogen ze ook zoveel macht en geld hebben, ze maken er deel van uit. John de Mol bezit meer dan 2 miljard euro. Hij heeft een aandeel van 25 procent in RTL. 33 procent aandeel in SBS6. Onder Endemol hangen nog vele productie bedrijven. Al met al heeft John de Mol het grootste aandeel in de Nederlandse media. Dat moge duidelijk zijn. Endemol is verantwoordelijk voor het groot maken van Peter R de Vries. Ik noem er maar eentje… Peter R de Vries wordt voornamelijk gebruikt om ons op een dwaalspoor te brengen. Gisteren nog speelde hij die rol in Pauw en Witwasman. Jeroen Pauw zijn mediabedrijf wat zich op ‘nieuws’ richt? Tja dat is ook onderdeel van Endemol.. En zo gaat het maar door en door. Satanische pedofielen worden gedekt door Endemol. En het gedeelte van de media wat niet in handen is van Endemol? Dat is in handen van Reinout Oerlemans zijn Eyeworks. Leuke naam als je bedenkt dat dit bedrijf precies doet wat het alziend oog graag ziet wat ze doen. En dat is de boel afleiden. Cultuurvorming en mindcontrol. Het logo van Eyeworks dan. Op het eerste gezicht een redelijk normaal logo, toch?

eyeworks_logo

Toch niet. Want normaal vind ik het niet. Wat doet die Nike swoosh aan de rechterkant? Die is toch onnodig? En wat betekent die swoosh? Waar staat het symbool voor? Het staat symbool voor de ringen van Saturnus. De planeet die het meest vereerd wordt door satanisten en vrijmetselaars. Het logo, en de programma’s die men maakt, tja, het past in een bepaalde agenda, laten we het daar op houden. Een satanische agenda. Waar John de Mol ‘the Voice’, ‘Big-Brother’, en dan soort meuk produceert, daar komt Arnie Oerlemans zijn bedrijf met echt enkel troep. Maar die troep (Oh oh Cherso, bobo’s in de bush, sterren springen van een duikplank, sterren springen door gaten, bobo’s dit, bobo’s zus) hypnotiseert de massa, meer en meer. Het loopt de spuigaten uit.  En het werkt ook nog, daarom doet/maakt men het ook. Het maakt de massa steeds dommer en onnozeler. Het zet zogenaamde ‘beroemdheden’ boven de rest van het klootjesvolk. We doen massaal die idioten na, denken dat het normaal is wat we te zien krijgen op het telescherm. Maar dat is het niet.

Het dient allemaal een satanische agenda. Het is meestal vrouw onterend, het maakt van mannen macho’s, vrouwen moeten vooral dom en mooi zijn, mannen moeten stoer zijn en heel veel bier drinken en sport kijken, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is massa hypnose, mindcontrol, cultuurvorming. Onze cultuur wordt verziekt door deze mediabedrijven. Ook veel ‘wakkere’ mensen vallen ervoor. Onbewust. Hoe vaak ik wel niet mailtjes krijg met een link naar YouTube, wat ik MOET zien zo ontzettend mooi en prachtig is het… en dan krijg je een fragment uit the Voice of Holland. Of een andere talentenjacht. Emo-Tv is het. We moeten ontroerd raken, ahhh wat mooi, wat lief, wat gaaf een 7-jarig kind wat opera zingt… niemand heeft door dat het allemaal bullshit is. Gemaakt om ons af te leiden, zodat we geen vragen gaan stellen, ons niet verdiepen in zaken die er wel toe doen, en als voorgeprogrammeerde zombies door het leven gaan. Het is allemaal zooooo mooi en zooooo goed gezongen… totdat ze live moeten zingen ergens. Dan gaan ze af als een gieter.

We moeten ontroerd raken door dit soort tv, en het verborgen symbolisme moeten we maar op de koop toe nemen. De mindcontrol maakt ons niet uit, want ahhhhh wat mooi en wat prachtig is het allemaal wat die zangeres doet… Who gives a damn?

Al die tv programma’s hebben een doel, ze dienen de satanische agenda. Daarom ook het symbolisme in de Endemol, Talpa en Eyeworks logo’s. Ze maken deel uit van de satanische kliek, en door zo opzichtig satanische symbolen te gebruiken, laten ze zien dat ze deze agenda dienen. En daarom mogen enkel Endemol en Eyeworks groot worden en groot blijven.

Het fenomeen satanisme in Nederland is zo groot, zo wijd verspreid, dat we niet doorhebben dat het zo groot is. We focussen ons in de alternatieve media liever op de VS en Israë bijvoorbeeld. Laten we eerst ons eigen landje eens ‘opruimen’. En ik weet ook dat het David tegen Goliath is. We houden het voorlopig nog niet tegen, maar we kunnen al wel de boel ontmaskeren voor wat het is. Daar begint het mee. Met dit artikel wil ik die intentie zetten. Ik weet dat velen in dit land enorm veel kennis hebben opgedaan over occulte en satanische zaken. Laten we die kennis gebruiken om de Nederlander uit zijn/haar hypnose te trappen. Laten we onze krachten nu eindelijk eens bundelen! Ik heb in het verleden meerdere mailtjes gekregen van mensen die op dance feesten waren geweest, en daar allerlei symbolisme en satanische aanbidding aantroffen, out in the open…. ik ben daar niet zo thuis in. Ik weet dat er velen zijn die daar ook vraagtekens bij hebben bijvoorbeeld. Laten we in een volgend deel van deze (wellicht) serie eens die dance feesten onder de loep nemen. Waar iedereen van de drugs van de kop af is, zich helemaal openstelt, en dan met bepaalde tonen in de muziek, verborgen symbolisme, en andere magische trucjes worden beïvloed. Het is mindcontrol van het zuiverste soort. De satanische agenda reikt echt ver, heel ver, ik ben er klaar mee, ik wil niet langer leven in een land wat gedomineerd wordt door satanische rituelen en mindcontrol. Ik wil liever de waarheid boven tafel, dan nog langer meedoen aan die rotzooi. Wie doet er mee?

Micky

8-4-2014

E-mail: micky@indigorevolution.nl