Samenzwering – Complottheorie

Hallo,

Ik kwam van een collega dit tegen en ik wil dit graag met jullie delen,waarom ??!!

Het zal je aan het denken zetten en zeker het gevoel zal worden aangeraakt. Dat is noodzakelijk,als jij een van de of via de media berichten hoort wat er om je heen gebeurt doet het meestal al iets met je ?!!

WAAR OF waar ?!!

Nu dit ook.De media ligt onder vuur in vele vormen en opties,  ja ,toch ?! daar hoef ik geen aandacht meer aan te geven en dat ga ik ook niet meer doen ; ik ga het niet voeden.

Doordat de mensheid in een wakker worden ,schud de dekens op face zit, zal het gevoel /energie die woorden hebben meer en meer binnen oftewel tot je komen. Je krijgt een gevoel bij een verhaal of melding  of mededeling van ; haren overeind,gekriebel in het onderbuik gebied, druk op het hoofd,piep in de oren, een kuchje, enz. Het geeft je behaaglijk of onbehaaglijk gevoel klaar en simpel. Voor ieder is dat ook weer anders want er zijn geen 2 dezelfde personen ( nauw ja een kloon Dan,dat is een ander verhaal ) HIHIH leuk hé.

Oké dan. heb ik NU je aandacht ? thanks dan gaan we verder.  Ik citeer dit stuk van ;

World unity van de schrijver Kraven.

De mainstream media(MSM) doet haar uiterste best labels toe te voegen aan samenzweringen en samenzweringstheoretici om hen zogenaamd te ontmaskeren. Alles is geoorloofd, zelfs manipulatie van verschillende bronnen en ze zullen niet nalaten deze te gebruiken als het hun doel dient, en dat is om de mensen die standvastig zijn in hun interpretaties van patronen die ze in opkomst zien in de wereld, door de stront te halen.

Maar wat gebeurt er als er erkenning is door officiële instanties dat sommige dingen echt gebeuren of zijn gebeurd in onze geschiedenis, die ooit werden bestempeld als een complottheorie?

Vijf samenzweringen zijn onlangs toegegeven, ofwel officieel of via het vrijgegeven van documenten. Het is daarom redelijk om te veronderstellen dat een deel van wat nu wordt ontkend, genegeerd of domweg belachelijk wordt gemaakt waarschijnlijk over tientallen jaren weer de kop op steekt, maar dan in de vorm van verontschuldiging of bewijs.

Hieronder zijn enkele van de samenzweringen die zijn erkend:

1. Het Tuskegee syfilis-experiment (1932 -1972) – Een experiment waarbij 400 zwarte burgers van de VS opzettelijk werden besmet met syfilis en behandeld met placebo’s, en voor dood achtergelaten, om de effecten op het lichaam te bestuderen.

Onder leiding van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid werd de 400 patiënten een gratis behandeling beloofd, maar kregen vaak alleen Aspirine toegediend. Autopsies werden uitgevoerd in naam van progressieve wetenschap. Hierdoor stierven de meesten als direct gevolg van onbehandelde syfilis of indirect van de complicaties van het lijden aan een dergelijke agressieve en afschuwelijke ziekte. 19 kinderen werden geboren met aangeboren aandoeningen als gevolg van het onderzoek.

Tot president Bill Clinton officieel en publiekelijk zich verontschuldigde, terwijl hij in functie was, aan het adres van de resterende 8 overlevenden van het project, dat zogenaamd nooit had bestaan, werd bovenstaande afgedaan als een complottheorie.

2. Operatie Northwoods – bewijs van terreurdaden op Amerikaanse bodem die worden gepleegd met het oog op het verkrijgen van steun voor de daad om een ander land binnen te vallen.

Vrijgegeven documenten kwamen in 1997 aan het licht, met een focus op de bewegingen van de VS in de jaren zestig toen ze zich voorbereiden op oorlog met Cuba. De doelstelling, zoals beschreven in het document “Een rechtvaardiging voor de Amerikaanse militaire interventie in Cuba,” suggereert dat de CIA valse vlag aanslagen uitvoeren om angst in te boezemen bij het publiek om zo mandaat te krijgen om een aanval tegen Fidel Castro te steunen. JFK weigerde echter deze plannen goed te keuren, waardoor de uitvoering ervan werd voorkomen.

3. De getuigenis van Nayirah – Was het allemaal om de olie of voor vrijheid? Nayirah’s getuigenis beïnvloedde de Amerikaanse houding jegens Irak.

Nayirah, een jong meisje, getuigde tegen de acties van Saddam Hoessein. Terwijl ze de onmenselijke wreedheden begaan door zijn soldaten schetste, met inbegrip van het bloedbad van 300 baby’s in een ziekenhuis waarvan ze ‘getuige’ was, de wereld richtte zich op haar beschuldigingen, wat leidde tot wereldwijde steun voor de VS om wraak te nemen tegen Irak. De Golfoorlog volgde spoedig.

Later, na de oorlog, werd ontdekt dat Nayirah de dochter was van de Koeweitse ambassadeur in de VS, sjeik Saud Nasser Al-Saud Al-Sabah, die ook lid was van de koninklijke familie. Nayirah had een uitgebreide cursus acteren ondergaan, natuurlijk voorafgaand aan haar getuigenis, waarbij ook een 11 miljoen dollar contract, en de PR-goeroes Hill and Knowlton betrokken waren. Van Hill and Knowlton werd ook ontdekt dat ze nauwe banden met de Bush-regering hadden.

4. Operatie Paperclip – Het land en de mensen waartegen de VS vocht in de naam van vrijheid en menselijkheid, heeft geholpen bij het in veiligheid brengen van enkele honderden wetenschappers uit nazi-Duitsland naar Amerikaanse bodem, die direct betrokken waren bij de SS en het Derde Rijk.

In naam van de wetenschap, wilde de overheid, het wetenschappelijk talent waar de nazi’s toegang toe hadden toegang niet verspillen. Het werd officieel ontkend en veel van de informatie is nog steeds geclassificeerd; maar je kunt wat informatie over Operatie Paperclip in bibliotheken en op internet vinden, het maakt zeer interessant leesvoer.

5. MK-Ultra – Ooit, nog niet zo heel lang geleden, werd je bestempeld als een complotgekkie als je de woorden “MK-Ultra” durfde te noemen.

Projecten, deelprojecten, en meer deelprojecten. MK-Ultra lijkt op een ui; lagen op lagen. Maar één ding is zeker nu, en dat is het bestaan ervan. De belangrijkste gedachte over MK was de CIA’s betrokkenheid bij mind control experimenten. Het concept van ‘Big Brother’ resoneert hier het luidst.

Het was pas in de jaren zeventig, dat een New York Times-verslaggever erin slaagde om een deel van hun agenda bloot te leggen, dat MK-Ultra werd genegeerd door het publiek. Seymour Hersch, een bekroonde journalist; Pulitzer Prize winnaar voor  “International Reporting”, belichtte het programma ldie werden gerund door MK-Ultra, wat resulteerde in het documenteren van illegale activiteiten op Amerikaanse burgers in de jaren 1960.

Zo dat is nog eens info hé, en dan roepen ze de klokkenluiders op om zich te melden ?!! En zo worden ze monddood gemaakt.

De ANGST rond zaaien zodat de Burgers niet meer op zelfonderzoek uitgaat, het internet manipuleren en shutdown zetten. ja, lief mensen kind, er is veel waarheid verdraaid. hahahah herken je dat stukje van Toon Hermans ;

Dit stukje bezit zoveel inzicht veruimering kijk nu eens neutraal en laat je verrassen.

HAVE FUN .

WHITE LOVE FOR YOU ALL.

links van de BRONinfo ;

http://mwcnews.net/focus/analysis/649-mk-ultra-the-cias-mind-control-program.html

http://www.operationpaperclip.info/

http://abcnews.go.com/US/story?id=92662&page=1

http://www.cdc.gov/tuskegee/clintonp.htm

http://historycommons.org/entity.jsp?entity=_nayirah__1

o en dit zegt wikipedia en de overheid;

http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie

http://www.hansnetten.com/politiek/de-economische-recessie-is-een-complot-van-overheid-banken-en-media.html/