SAMEN LEREN WE VAN ITALIAANSE ARTSEN DIE HET WHO-ADVIES OM MENSEN DIE STIERVEN NIET TE ONDERZOEKEN NEGEERDEN EN DIT ONTDEKTEN.

Walter Jongenelis

SAMEN LEREN WE VAN ITALIAANSE ARTSEN DIE HET WHO-ADVIES OM MENSEN DIE STIERVEN NIET TE ONDERZOEKEN NEGEERDEN EN DIT ONTDEKTEN.

We hebben al eerder aandacht hieraan besteed, en hebben toen ook gewezen op de combinatie van de celvergiftigingsverschijnselen met ook bacteriële infecties als extra complicatie en in dat kader ook antibiotica en de azitromycine uit de coctail. Dus de bevindingen uit Italïe sluiten goed aan daarbij

Zoveel mogelijk delen voor het verdwijnt…!!!!

INTERNATIONAAL ? ITALIË ?? ?
IN ITALIË IS DE BEHANDELING VAN DE CORONAVIRUS EINDELIJK GEVONDEN.
Italiaanse artsen waren ongehoorzaam aan de Wereldgezondheidswet WHO om geen autopsies uit te voeren op de doden van het coronavirus en ze ontdekten dat het GEEN VIRUS maar een BACTERIE is die de dood veroorzaakt. Hierdoor ontstaan ​​bloedstolsels en overlijdt de patiënt.
?Italië verslaat de zogenaamde Covid-19, wat niets anders is dan gedissemineerde intravasculaire coagulatie (trombose).
?En de manier om het te bestrijden, dat wil zeggen de genezing ervan, is met de antibiotica, ontstekingsremmers en anticoagulantia. ASPIRIN, wat aangeeft dat deze ziekte slecht was behandeld.
Dit sensationele nieuws voor de wereld is geproduceerd door Italiaanse artsen bij het uitvoeren van autopsies op lijken geproduceerd door de Covid-19.
?Iets anders, volgens Italiaanse pathologen. ‘De ventilatoren en de intensive care-afdeling waren nooit nodig.’
?Daarom begon in Italië de wijziging van de protocollen, ITALIË DE Zogenaamde wereldwijde pandemie wordt ONTHULD EN VERHOGEN DOOR DE WIE, deze remedie wisten de Chinezen al en rapporteerden NIET VOOR ZAKEN DOEN.
Bron ITALIË Ministerie van Volksgezondheid.
DEEL DAT DE WERELD WEET DAT WE DOOR ONZE OUDERE PERSONEN BEDOELD EN VERMOORD ZIJN !!!
@ italiarevelacurardelcovid19
[514 819 p. m.] AEMN OOGWAARSCHUWING ???
Geef dit door aan uw hele familie, buurt, kennissen, vrienden, collega’s, collega’s … etc. enz … en de omgeving in het algemeen …
Als ze de Covid-19 krijgen … wat geen virus is, zoals ze ons hebben doen geloven, maar een bacterie … versterkt met 5G elektromagnetische straling die ook ontstekingen en hypoxie veroorzaakt.
Ze doen het volgende
Ze gaan Aspirine 100 mg en Apronax of Paracetamol nemen …
Waarom … omdat is aangetoond dat Covid-19 het bloed stolt, waardoor de persoon een trombose ontwikkelt en het bloed niet stroomt en het hart en de longen niet van zuurstof voorzien en de persoon snel sterft omdat hij niet kunnen ademen.
In Italië verknoeiden ze het WHO-protocol en deden ze een autopsie op een lijk dat stierf aan Covid-19 … ze sneden het lichaam en openden de armen en benen en de andere delen van het lichaam en realiseerden zich dat de aderen verwijd waren en gestold bloed en alle aderen en slagaders gevuld met trombi, waardoor wordt voorkomen dat het bloed normaal stroomt en zuurstof naar alle organen brengt, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patiënt sterft,
Al bekend met deze diagnose, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk de behandelingsprotocollen van Covid-19 … en begon ze hun positieve patiënten Aspirine 100 mg en Apronax toe te dienen … resultaat de patiënten begonnen te herstellen en verbeteringen voor te stellen en het ministerie of Health ontsloeg en stuurde meer dan 14.000 patiënten op één dag naar huis.
DRINGEND deze informatie doorgeven en viraal maken, hier in ons land hebben ze tegen ons gelogen, met deze pandemie, het enige dat onze president elke dag naar buiten brengt, zijn gegevens en statistieken, maar hij geeft deze informatie niet om de burgers te redden, zal is dat het ook bedreigd zal worden door de elites … we weten het niet, plotseling alle regeringen van de wereld, maar Italië brak de norm … omdat ze al overweldigd waren en in een ernstige chaos van dagelijkse sterfgevallen …, nu de WHO. … zou wereldwijd worden vervolgd voor het verdoezelen van zoveel sterfgevallen en de ineenstorting van de economieën van veel landen in de wereld … nu wordt begrepen waarom het bevel om de lichamen te VERBRANDEN of onmiddellijk te begraven zonder autopsie … en bestempelde ze als zeer vervuilend …
Het ligt in onze handen om de waarheid te dragen en te hopen vele levens te redden … SPREID IN ALLE NETWERKEN DRINGEND !!!!! dat is waarom de antibacteriële gel werkt en het chloordioxide … De hele PANDEMIC is omdat ze willen vaccineren en schoppen om de massa te vermoorden om ze te beheersen en de wereldbevolking te verminderen
GOD REDT ONS ?