Rutte en zijn wekelijkse freakshow

Rutte en zijn wekelijkse freakshow, samen met Hugo de Jonge en een nerveus zwaaiende tante die de ernst van de situatie moet uitbeelden.

In 2014 waren en ca 16.000 mensen doof die gebarentaal hebben geleerd om te communiceren.

Volgens het NRC in 2013 zijn er 13% van de inwoners in Nederland zwakbegaafd, met alle nieuwkomers zal dit nu veel hoger zijn.

Er zijn ca 300.000 blinden in Nederland, Ca 150.000 mensen zijn schizofreen in Nederland.

In 2017 is een schatting gemaakt dat er 339.004 pedofielen in Nederland zouden zijn, vreemd want Nederland staat op de eerste plaats en zou 70% van de pedofielen huisvesten op de wereld.

Van 2016 tot 2019 zijn er 84.400 verblijfsvergunningen afgegeven aan Migranten met een andere cultuur achtergrond, zij die geen verblijfsvergunning hebben gekregen zijn ondergedoken.

Nu in 2020 zijn er 915.000 Ambtenaren in Nederland, niet nee de Nederlander die heeft Maxima kunnen vinden, waar heeft ze dan gezocht, niet bij de betalende slaafse Nederlanders!

Was in 2006 het maximale rendement wat je met een bedrijf kon halen nog 18%, nu is het door dit gaaf Hitler Kabinet terug gebracht tot 11% van je inkomen.

Werk je full time 168 uur per maand, dan zijn 18,5 uur netto die je mag houden om te overleven.

Dit gevecht om te overleven, maakt dat velen niet zien wat er echt speelt, en zo naïef zijn dat de ze 150 Psychopaten uit het Hitler Kabinet en een achterlijke die zich voor koning uitgeeft, vertrouwen, waarbij Hugo Mechelen de Bil Gates Agenda wil uitrollen.

Ca. 50% van de niet bestaande Nederlanders lijd aan cognitieve dissonantie en zijn ieder jaar te herkennen met oranje vlaggen tijdens het eren van het niet koninklijke kalf op 30 April.

De ongevraagde vaccinaties is een winstgevende zaak voor de handelaren van de Dood.

Dierenartsen die zich voor arts uitgeven voor mensen, handelen uit hebzucht om het vuile werk op te knappen.

Wie de gif cocktail maakt geniet immuniteit voor de schade en aantal doden die de Genocide zal vergen.

MSM en links Nederland, de goed mensen op andermans kosten, mogen van mij zelf de eerste shot van de Hugo en Bil prik krijgen.

Natuurlijk ook de Waffen SS (Politie) die de ontwakende bevolking in bedwang moet houden, mogen een voorkeursbehandeling krijgen om hun DNA te laten veranderen.

De aanleiding?

Een verzonnen nep virus die door massa hysterie op basis van MK Ultra wordt uitgevoerd.

Mensen die mondkapjes gaan dragen, laten zich ook vaccineren en een kwaalvol bestaan tegemoet gaan tot de dood er op volgt.

Wie zich verzet, wordt in naam van een niet bestaande koning opgepakt en als staatsvijand bestempeld, een staat die niet bestaat vanaf 13 mei 1940.

Kan iemand van de mail ontvangers me dit even uitleggen?

Steeds meer mensen zien dat het niet klopt, iemand die wantrouwen tegen de Corona Fascisten heeft zal nooit hun fratsen blijven opvolgen of gehoorzamen.

De Geest is echt uit de Fles, en zal er nooit meer inkomen.

Daar de politiek geen invloed meer zal hebben op het Geld, want de QFS heeft de Centrale banken uitgeschakeld, zal het ontwaken nu nog sneller gaan.

Dwang vaccinatie = Genocide en zal nooit onder immuniteit vallen maar Satanisme, jullie tijd loopt nu snel af.

Rinus