Rome: Noord-Afrikanen steken politieagent dood – Salvini en de Maffia jagen op de daders met 50.000 euro kopgeld

Posted op juli 27, 2019 door Rommel in Artikelen

Politieagent Mario Cerciello Rega was pas getrouwd. Het huwelijk was slechts 43 dagen oud. Hij laat zijn vrouw Rosa Maria en meerdere kinderen achter.

Twee Noord-Afrikanen hebben in de vroege ochtend van vrijdag 26 juli de 35 jaar oude politieagent Mario Cerciello Rega met acht messteken vermoord. Wat de tragedie verergert, is dat de politieman pas 43 dagen getrouwd was. Volgens Italiaanse bronnen probeerde hij twee roofovervallers op heterdaad te arresteren. Het Italiaanse publiek is geschokt. Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft in een eerste reactie gezegd dat “de bastaard” zal worden opgejaagd en ongetwijfeld gearresteerd zal worden. Hij wenst hem levenslange dwangarbeid toe.

Het is een verschrikkelijke dag voor de jonge echtgenote Rosa Maria, familie en bekenden. De vice-brigadier van de Italiaanse politie was met collega’s op pad toen hij twee handtasrovers op heterdaad wilde arresteren. Die vielen hem meteen met extreem geweld aan en staken acht keer met een mes op hem in. De van Somma Vesuviana afkomstige politieman was speciaal voor zijn werk naar Rome verhuisd. De Italiaanse media schrijven dat Mario C. zijn werk en de dienstverlening aan de Italiaanse bevolking buitengewoon lief had en altijd veel betrokkenheid heeft getoond.

Terwijl de mainstream media de zaak zo lang mogelijk geheim proberen te houden, woedt de volksziel in Italië. Met name de patriottische minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini vond duidelijke woorden op Facebook: “We jagen op de bastaard die gisteravond in Rome een politieagent heeft doodgestoken. Ik weet zeker dat hij gepakt zal worden. Hij zal tot in zijn laatste levensdagen boeten voor zijn misdaad. Levenslange dwangarbeid in de gevangenis tot aan zijn dood”.

Via een direct contact in Rome kon anonymousnews.ru verdere exclusieve informatie krijgen. Als gevolg van de vreselijke misdaad is ook de georganiseerde misdaad bij de zaak betrokken geraakt. Twee van Rome’s meest invloedrijke Mafia peetvaders hebben een kopgeld van 50.000 euro op de daders uitgeloofd.

Reeds twee jaar geleden, in augustus 2017, hielp de Maffia de Italiaanse staat en zorgde voor veiligheid en orde toen in de steden Rome, Napels en Catania in Sicilië Afrikaanse bendes de straten plunderden en hele straten onder hun controle brachten. Korte tijd later heeft de Camorra alleen al in Napels 120 Afrikanen met kopschoten geliquideerd. Bevolking beschermd, belastinggeld bespaard, probleem opgelost. Bravo. L’Italia prima!

Bron:
Rom: Nordafrikaner erstechen Polizeioffizier – Salvini und Mafia jagen Täter mit 50.000 Euro Kopfgeld
Anonymousnews

Update:
Anonymousnews heeft het verkeerd, de daders blijken Amerikanen te zijn. De ene blond en blank, de andere met een licht getinte huidskleur en gelaatstrekken die je als een Noord-Afrikaan zou kunnen beschouwen.

Hier de video van deze gruwelijke daad.
(h/t “Adriaan W”)

Video del apuñalamiento de ayer. Prisión permanente para ese asesino. pic.twitter.com/o6mbbITAdA

— Cuerpospolicialesunidos (@Cuerpospolicia1) July 27, 2019