Projecten

Beste,

De politiek staat met de rug tegen de muur, en kan niets doen voor wat nu gaat komen.

Men heeft zichzelf vogelvrij verklaart door de misdaden die ze hebben gepleegd tegen de menselijkheid, waar ze voor berecht gaan worden.

De wetten die ze op 1 Juli 2021 willen laten ingaan, het gaat nooit gebeuren, want dan zijn ze allang verledentijd.

Men heeft geen enkel gezag meer over ons de soevereine bevolking, en daar zijn ze heel erg bang van, wetende dat ze dit niet kunnen overleven.

Niet als politici of als individu, paspoorten  en documenten met vermelding Koninkrijk der Nederlanden zijn een gigantische fraude, omdat Nederland niet bestaat.

Vandaar de brief aan Maxima in 2012, want zij kon de Nederlander niet vinden in 2007.

De Green new deal van Frans Timmermans, is het vervolg op de Covid leugen, waarbij ca 70% van de wereldbevolking het niet zal overleven door de geplande Genocide.

Er zal niemand kunnen ontsnappen aan de gerechtigheid door berechting voor volkerenmoord om een wereld dictatuur in te voeren.

Alles waar we last van hebben, zal ontmanteld worden, er zal een nieuwe VN komen die in Laos gezeteld zal zijn, waarvan ik weet wie het hoogste gezag zal zijn om de mensheid te dienen.

Je bent geen burger, maar soeverein.

Een burger staat borg voor de corrupte politiek en niet legaal fake koningshuis van Satanisten.

Jij heb daar nooit een contract voor ondertekend.

Onderstaande tekst laat het zien.

GESARA / NESARA is alleen voor mensen die Soeverein zijn, en zich niet als slaaf van fascisten laten gebruiken.

Soeverein zijn begint tussen je oren, je hoeft geen brief aan wie dan ook te schrijven, jij bent het hoogste gezag en beslissing orgaan voor je eigen bestaan.

Feit dat er staat alleen voor soevereine mensen en organisaties of landen, is een erkenning dat je als onafhankelijke zelfstandig mens wordt erkend door GESARA.

Als je gaat beginnen met projecten, uit mededogen voor andere soevereine mensen, die nog niet zover zijn in hun eigen soevereinen kracht, zal jij hun gids zijn naar de vrijheid om zich los te maken van het oude Cabal systeem.

Het tovermiddel voor je bewustzijn is het loslaten van de oude shit en valse aanname van wet en regelgeving.

Er is geen enkele wet geldig als hij gebruikt wordt om je te onderdrukken, zeker hier in voormalig Nederland dat per 13 mei 1940 is opgeheven.

Niemand van de bevolking heeft voor de Nazi’s gekozen na 5 mei 1945, men dacht dat de oorlog voorbij was.

Dat was dus een vergissing, mede mogelijk gemaakt door Bernhard von Lippen die als schaduw regent bezet Nederland in naam van de Nazi’s heeft verder geregeerd.

Want op 18 mei 1940, hebben de Nazi’s hun bestuur systeem ingevoerd tot heden, nu je het bedrog weet ben jij de persoon die kan stellen, niet met mij, ik doe niet meer mee.

De beslissing over Soeverein maak je dus 100% zelf en niemand anders, men zal je wel erkennen als soeverein en je steunen.

Het Hitler kabinet is in grote paniek van wat nu komen gaat.

Men kan het niet stoppen, want de QFS zal hun de macht ontnemen, dan is de arrestatie voor het oprapen van de smeerlappen.

Zonder toegang tot het nieuwe geldsysteem kunnen ze niets meer.

Vandaag eindigt Euro Defender 2021 in Frankfurt, als men daar de ECB bezet, en een Neurenberg tribunaal gaat inrichten, zal ook de ongekozen EU niets meer voorstellen.

Iedere misdaad tegen de bevolking zal onder het US 1776 wetgeving vallen en via een oorlogstribunaal behandeld worden.

Anders dan het strafrecht is het oorlogsrecht een zwaar middel, waarbij advocaten hun cliënten nooit vrij kunnen pleiten met juridische spitsvondigheden.

Het zal ook een groepsberechting zijn tot en met de volstrekking van de Doodstraf voor dit addergebroed uit de politiek, inclusief de gecontroleerde oppositie.

Er zal een interim regering komen onder leiding van de geallieerden, zodat we een nieuwe rechtsstaat kunnen inrichten, op basis van de grondwet van de VS 1776.

Alle macht gaat terug naar de bevolking, burgemeesters die door het Hitler Kabinet zijn aangesteld gaan ook berecht worden voor hun rol in de onderdrukking en misleiding van de bevolking in deze Genocide shit.

Wethouders Idem, want er waren geen wetten die geldig waren, de bevolking is stelselmatig bedrogen en uitgezogen voor een fascisten Nazi systeem vanaf 18 mei 1940.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide

Genocide (of volkerenmoord of volkenmoord) is een misdrijf in het internationale recht dat door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 96(1) omschreven werd als ‘de ontzegging van het recht van bestaan van een gehele menselijke groep.’[1] Genocide staat in haar praktische uitvoering vaak gelijk aan massamoord van een specifieke groep, hoewel ook andere daden onder de definitie vallen. Formeel juridisch gezien is genocide geen oorlogsmisdrijf, omdat het geen schending van het oorlogsrecht is, bovendien kan genocide ook in vredestijd worden gepleegd.

Daar Europa nog altijd bezet gebied is van de geallieerden zal de herstelde grondwet  van de VS leidend zijn.

Omdat we geen staatsburgers zijn van de VS, zal het oorlogsrecht van toepassing zijn voor de rest van de wereld.

Wetten beschermen hun bevolking tegen misdaden, de VS heeft de verantwoordelijkheid om dit in Europa op te lossen samen met Rusland als winnende geallieerden van WW2.

Want na de wapenstilstand en capitulatie van Duitsland werd tijdens de Jalta conferentie op de krim vast gelegd welke status Duitsland zou krijgen en onder hun controle staan tot 2199.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Conferentie_van_Jalta

Hier een paar items.

Men heeft naar aanleiding van de conferentie een protocol opgesteld, waar 14 hoofdkwesties in worden behandeld.

 1. Wereldorganisatie
  Er is afgesproken dat er op woensdag 25 april 1945 in San Francisco een vergadering plaats zou vinden voor de oprichting van de Verenigde Naties (VN). Alle geallieerde landen zijn hiervoor uitgenodigd, alsook alle landen die de vijand de oorlog hebben verklaard. Belangrijk is dat iedereen een geldige stem krijgt. Ook kwam er territoriaal beheer.
 2. Verklaring van een vrij Europa
  De Grote Drie spraken af landen economisch en politiek gezien te helpen na de naziperiode. Er moeten democratische regeringen komen. Het doel hiervan was zorgen voor internationale vrede en heropbouw van het dagelijkse leven.
 3. Verdeling van Duitsland
  Duitsland zal worden verdeeld door de hand van de Grote Drie, maar voor de precieze indeling moet er nog onderzoek plaatsvinden.
 4. Bezettingszone voor de Fransen en controle voor de Duitsers
  Er komt een bezettingszone voor Frankrijk en een Geallieerde Controleraad; dit doet men met het oog op toekomstige vrede en veiligheid.
 5. Herstel na de naziperiode
  Duitsland krijgt geen herstelbetalingen opgelegd, maar de geallieerden mogen zich wel schadeloos stellen. Er moet in totaal 22 miljard dollar worden betaald, waarvan vijftig procent voor Rusland. Naast betalingen moet Duitsland ook arbeiders leveren voor de heropbouw. Daarnaast moet Duitsland de wapenvoorraad sterk verkleinen, productie van goederen annuleren en er mag gebruik worden gemaakt van Duitse arbeiders.
 6. Oorlogsmisdadigers
  De grootste oorlogsmisdadigers moeten worden gestraft. Het besluit over de wijze waarop de berechting zou moeten plaatsvinden werd nog niet concreet genomen.
 7. De kwestie Polen
  Polen krijgt na de bevrijding door het Rode Leger een nieuwe regering, waardoor het een democratische staat zal worden. Stalin krijgt ook veel controle; er zal controle over Polen blijven van buiten om er voor te zorgen dat het goed zal gaan. Rusland krijgt op het oostelijke front acht kilometer extra grond, Polen krijgt extra Duitse gebieden in het Westen.

Nu weten we dat de VN, WHO en Wereldbank is opgericht door de FED eigenaren, de bron van al onze ellende.

GESARA maakt daar een vroegtijdig einde aan, want het geldsysteem is DOOD, GESARA zal door het invoeren van de QFS, de hele waardevaste transacties van de hele wereld bewaken.

Er zit geen cent in de QFS, het is niet meer als een boekhoudprogramma, rotte appels worden geblokkeerd en zonder toegang tot dit nieuwe systeem kan je als mens niet ruilen of handeldrijven met anderen, Schaakmat.

Een persoonlijke noot voor Pieter en Wim, er wordt veel gesproken over wetgeving, en vaak als een feit gebracht, terwijl dit juist niet het geval is.

Verdiep jullie in de feiten die naar de bevrijding leiden, we kunnen wetten gemaakt na 18 mei 1940 niet erkennen, want we hebben geen rechtsstaat meer vanaf 13 mei 1940.

Daarom ook geen constitutioneel hof, want als je geen wetten hebt, hoef je ook geen hof om ze te toetsen.

Sterker nog, om ook de verwarde rechtspraak geheel buiten werking te zetten, heeft men artikel 60 en 120 in de vervallen grondwet opgenomen.

Dan mag een rechter geen wetten toetsen die de Nazi’s hebben gemaakt om de bevolking te knechten.

Door iedere keer de wetten van deze schoften voor vol aan te zien houden we zelf de onderdrukking in stand.

Laat het los en spreek je voor je eigen soevereiniteit uit.

Als onderstaand verhaal niet gestopt wordt door het leger, moeten we onze vrijheid zelf afdwingen en ons bewapenen, want om wapens te maken kunnen we alles vrij kopen door het hele land, daar kan ik met gemak een paar ontwerpen voor tekenen.

Zwarte Humor van het Hitler Kabinet, in opdracht van Angela Hitler en NWO consorten.

Deze Pedofiele idioten en mislukte Homo’s denken dat we hun horige zijn.

cid:image001.png@01D753F9.29A9E080

𝗪𝗘𝗧𝗦𝗩𝗢𝗢𝗥𝗦𝗧𝗘𝗟 𝟭 𝗝𝗨𝗟𝗜: de opmaat voor een burgeroorlog.

𝗧𝗢𝗧 € 𝟰.𝟯𝟱𝟬 𝗕𝗢𝗘𝗧𝗘 𝗢𝗙 𝗚𝗘𝗩𝗔𝗡𝗚𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦𝗧𝗥𝗔𝗙 𝗕𝗜𝗝 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗧𝗥𝗘𝗗𝗘𝗡 𝗖𝗢𝗥𝗢𝗡𝗔-𝗥𝗘𝗚𝗘𝗟𝗦

JA U LEEST HET GOED!!!

𝗜𝗡 𝗛𝗘𝗧 𝗞𝗢𝗥𝗧 Er ligt een wetsvoorstel klaar waarin per 1 juli de corona-maatregelen worden vastgelegd. Straffen voor de belangrijkste overtredingen variëren van € 435 of 1 maand gevangenisstraf tot € 4.350 of 2 maanden gevangenisstraf.

De Bilderberg Nazi’s zijn in de veronderstelling dat ze dan nog leven, een te erg optimistische scenario.

Ook is inbreuk op uw huisrecht mogelijk. Wie onuitgenodigd over de drempel treed moet met de gevolgen leren leven.

𝗠𝗘𝗘𝗥 Terwijl onze aandacht uitging naar andere zaken, zoals de anti-racisme demonstraties, Zwarte Piet en de weer toegestane vakantieplannen, heeft het kabinet een wetsvoorstel voorbereid om de corona-maatregelen wettelijk vast te leggen (https://bit.ly/nw-wetsvoorstel).

Laten we eens kijken in het slechtste scenario, we hebben via ons geboorterecht de de mogelijkheid om ons te verdedigen met gepast geweld.

Deze maatregelen en de handhaving daarvan zijn tot nu toe gebaseerd op noodverordeningen. In dit bericht zijn de belangrijkste punten op een rijtje gezet. De geraadpleegde bronnen zijn via links in de tekst toegankelijk.

Deze Nazi’s zitten er illegaal en hebben zichzelf vogelvrij verklaart door de oorlog met de bevolking aan te willen gaan, een beetje handige Harrie kan zo wapens maken waarbij de NSB ratten van Handhavers afgeslacht kunnen worden.

𝗪𝗔𝗧 𝗕𝗘𝗧𝗘𝗞𝗘𝗡𝗧 𝗗𝗘 𝗪𝗘𝗧 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗢𝗡𝗦?

Het nieuwe wetsvoorstel voorziet in verregaande mogelijkheden om in te grijpen in uw en mijn vrijheid en beperkt onze grondrechten.

Alleen over hun lijk en niets anders.

𝗗𝗲 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗮𝗹𝘃𝗲 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗽 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗳𝗳𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗼𝗴𝗲 𝗯𝗼𝗲𝘁𝗲𝘀 𝗼𝗳 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘃𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻𝗶𝘀𝘀𝘁𝗿𝗮𝗳.

Een hand of knuffel van een familielid dat niet bij u in huis woont wordt volgens de wet strafbaar. Een wandeling met een goede vriend of vriendin moet verplicht op anderhalve meter afstand. Uw favoriete groepssport is tot nader orde afgeschaft, tenzij u anderhalve meter afstand kunt houden, en hand in hand lopen met uw niet-inwonende partner levert op z’n minst een flinke boete op. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We doen niet mee aan de Angstporno als Psyop die dit Fascisten gespuis wil afdwingen.

𝗠𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗹𝗶𝗷𝗳𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗯𝗶𝗷: 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝘁 𝗼𝗼𝗸 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘁𝗼𝘁 𝗶𝗻𝗯𝗿𝗲𝘂𝗸 𝗼𝗽 𝘂𝘄 𝗵𝘂𝗶𝘀𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁.

De toelichting van de wet is daar niet duidelijk in. Enerzijds geeft ze aan dat terughoudendheid geboden is, anderzijds worden duidelijke voorbeelden genoemd waarin gehandhaafd mag worden, zoals ‘coronafeestjes’ en pokertoernooien. Als de toelichting zo onduidelijk is kunnen we alleen maar kijken naar wat letterlijk in de wet staat en dat is dat inbreuk op uw huisrecht wettelijk gerechtvaardigd is en dat u bestraft kan worden met een boete van € 4.350 of twee maanden gevangenis- of taakstraf. Vallen verjaardagsfeestjes met de familie hier straks ook onder? Etentjes met vrienden? Een barbecue met de buren in uw tuin? (In Duitsland al wel)

Dat is een mogelijkheid om de Satanische Homo’s uit het Hitlerkabinet thuis op te zoeken om met ze af te rekenen.

De overheid is vrij om deze lijst naar hartenlust uit te breiden en aan te passen en goedkeuring vooraf van het parlement is daarbij niet nodig. Het wetsvoorstel spreekt van een door het ministerie aan te passen ‘veilige afstand’ 𝗦𝗧𝗥𝗔𝗙𝗙𝗘𝗡

Na 1 Juni is er voor deze zwijnen niets meer om aan te passen, als het wel is nemen we het recht in eigenhanden.

De straffen variëren van € 435 of 1 maand gevangenis- of taakstraf tot € 4.350 of 2 maanden gevangenis- of taakstraf. Een korte samenvatting van de hoofdpunten: (max.) € 𝟰𝟯𝟱 (𝗯𝗼𝗲𝘁𝗲 𝟭𝗲 𝗰𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗲) 𝗼𝗳 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱 𝗴𝗲𝘃𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻𝗶𝘀 —> overtreden van de afstandsregel (nu 1,5 meter) buiten de woning, samenkomen in groepsverband met een door het ministerie vaste stellen aantal, aanwezig zijn op een publieke plaats die niet voor publiek geopend mag zijn, deelnemen aan een evenement dat niet mag worden gehouden (max.) € 𝟰.𝟯𝟱𝟬  We gaan niets betalen nog niet misschien, (𝗯𝗼𝗲𝘁𝗲 𝟮𝗲 𝗰𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗲) 𝗼𝗳 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘃𝗮𝗻𝗴𝗲��𝗶𝘀 —> het niet treffen van voorzieningen (waaronder de afstandsregel) in een besloten plaats (waaronder een woning, zie boven), overtreden van hygiënemaatregelen buiten de woning, overtreden van regels voor de uitoefening van beroepen, openstellen van een publieke plaats die niet open mag zijn, houden van een evenement dat niet gehouden mag worden etc.

Wat gebeurd er met de bezoekers van het Satanische Europese songfestival, geen 1,5 meter, geen maskers, meten met twee maten voor eigen belang. 

Het wetsvoorstel vermeldt “Aangezien voor alle strafbare feiten hechtenis van toepassing wordt/is, kan ook een zware taakstraffen worden opgelegd”.

Beste mensen laat je niet langer intimideren door de globalisten ze zitten in een doodstrijd en weten dat ze niet kunnen winnen, het is gedaan met de WHO, WEF, EU en de ECB, ze hebben geen enkele macht meer, en wij gaan geen fake orders of regels opvolgen.

Hier de belgische Jaap van Dissel (RIVM)

cid:image002.png@01D753F9.B8510AC0

🔴 Studie bevestigt genocide door PCR-tests en FFP2-maskers (met Darpa-hydrogel) 🔴

Waar is Darpa hydrogel overal?

1. Holle nylonvezels van Darpa-hydrogel (Darpa is eigendom van het Amerikaanse ministerie van Defensie) vullen de plastic FFP2-klasse ademhalingstoestellen. Deze Darpa-hydrogel met additieven komt langzaam vrij uit de respirators. Het komt in de menselijke luchtwegen terecht bij het inademen.

2. De wattenstaafjes die voor PCR worden gebruikt, zijn ook gemaakt van holle nylonvezels met Darpa-hydrogel.

Nadat een mengsel van nylonvezelfragmenten is aangebracht, blijft de Darpa-hydrogel samen met lithium op het neusslijmvlies achter onder de hypofyse en de pijnappelklieren. Dit mengsel reageert onmiddellijk met de levende structuren en vormt kristallen die zich afstemmen op de pijnappelklier, die een eigen elektromagnetisch veld heeft.

De vorm van de kristallen bepaalt het soort hydrogel dat wordt gebruikt. De kristallen zijn geleidend door het lithium dat ze bevatten. De kristallen kunnen het signaal van de zender naar de cel ontvangen en signalen van de cel naar de zender zenden. Het zijn, in feite, nano-antennes.

Lithium is een element dat van nature niet in de mens voorkomt. Het is zeer giftig voor de invloed van de pijnappelklier. In lage doses blokkeert het en in hogere doses kan het het volledig vernietigen. Aluminium en kwik hebben ook toxische effecten op de pijnappelklier en worden vaak gebruikt in vaccins. De pijnappelklier produceert serotonine (een gelukshormoon) en regelt het bioritme van de mens. Het is van cruciaal belang voor hogere hersenactiviteit (creativiteit, vooruitziendheid, zesde zintuig, enz.) en voor menselijke sociale interacties.

Darpa Hydrogel is een kunstmatige substantie die een convertor creëert tussen het elektromagnetische signaal en de levende cel, het weefsel en het orgaan. Zet een elektromagnetisch signaal van een zender om in een signaal dat een levende cel begrijpt en waarop zij reageert. (Zie foto van een insect – Darpa Hydrogel werd in deze zenuwstructuren geïnjecteerd en was bestuurbaar via een radio).

Darpa hydrogel en lithium blokkeren en vernietigen de pijnappelklier en zorgen ervoor dat denkende mensen controleerbare biorobots worden. Een hydrogel is een drager van een stof, die tot taak heeft de stof op een gewenste plaats in het lichaam af te leveren.

Even over het onderwerp vaccins. Vaccins bevatten Darpa-hydrogel, lithium en gepatenteerde genetische informatie. mRNA is geen onbewezen nieuwigheid. In de fokkerij en bij topsporters wordt deze vorm van doping al vele jaren gebruikt. Bij topsporters 4) leidt deze doping tot een aanzienlijke verkorting van de levensduur.

De genetische informatie in het vaccin leidt tot de creatie van een gepatenteerde mutant. De droom van de duistere krachten rond Bill Gates is te bereiken dat deze mutanten gedwongen worden, b.v. door een vaccinatie, om zichzelf regelmatig te verbeteren als een computerprogramma.

Dit sluit aan bij het vaccinatie programma. https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Bekijk ook meer info op de site van ninefornews, ook de verklaringen van nabestaande van het vaccin.

Vertrouwen in de overheid is dodelijk, ze hebben nu zelfs de bijsluiter voor 1 Juli erbij gedaan.

Daar Nederland niet meer bestaat zijn alle wetten vanaf 13 mei 1940 niet rechtsgeldig.

Nobel prijswinnende viroloog Dr. Luc Montagnier zei vorige week “er is geen hoop en geen mogelijke behandeling voor degenen die al zijn gevaccineerd”, nadat hij had gezien dat de ingrediënten van de Covid-genbehandelingen werden gebruikt. Wat er in feite gebeurt, is dat de Khazariaanse maffia probeert zijn gegijzelde slavenvolkeren te vermoorden in plaats van de macht op te geven.

Groet Rinus

Van: Stichting
Verzonden: 29 May 2021 06:27
Aan: Rinus Verhagen
Onderwerp: Project

Hallo Rinus

We zitten Nog steeds te wachten op het begin van gesara.

Nu Las ik het volgende artikel van Peter Bierhof wat mij schokte, waarom Staat dat je alleen mee doet als je souferein bent en geen burger.

Het is een gecompliseerd artikel wat mij in verwarring bracht en ik heb hier in Kenya niemand die mij duidelijkheid Kan verschaffen en groepen in telegram weten vaak ook niets. Kun jij me wat meer uitleggen? 

Zie dit article

Ik ben blij u te kunnen meedelen dat het nieuwe financiële systeem deze woensdag in werking is gesteld. Het nieuwe systeem is volledig gebaseerd op activa, aangezien de claims worden vereffend op de activa in de Soevereine Rechtbanken (https://www.icj-icc.org/about/) de activa worden vervolgens te gelde gemaakt om de off-ledger fondsen te creëren.

 Het zijn de eigendomstitels, goud, zilver enz. en de ondergrondse mineraalrechten, opgeslagen in een zuivere Common Law Trust https://firstrepublicregistrar.org/wp-content/uploads/2020/07/Sovereignty-Certification-and-Estate-Management-System-diagram.pdf.

 De activa worden gebruikt om Global Certificates te financieren, de Common Law Pure Trust krijgt deze Global Certificates. De Global Certificates worden verpand aan de New Global Settlement Bank om off-ledger fondsen te creëren.

 Je hebt een Common Law Pure Trust nodig om in het off-ledger systeem te kunnen opereren, dus je moet ook een Soeverein Individu zijn en geen Burger, je kunt nog steeds je Straw Man CitizenSHIP gebruiken als een schip om on-balance bankrekeningen en bedrijven te openen, dus je kunt opereren in de Common Law (UCC) kant en ook in de overheid gereguleerde kant.

In antwoord op Marks vraag over Basil III:

Er is nu een mogelijkheid om veel off-ledger fondsen binnen te halen die 100% goud/asset backed zijn om de bestaande fiat valuta deposito’s te vervangen. Dit proces is woensdag begonnen.

Er is mij verteld dat er meer dan 4 miljoen ton goud verborgen zit in het systeem via common law pure trust. Dus dit zal geen invloed hebben op de goudprijs of de bestaande banken als zodanig. In principe is bankieren gelegaliseerde fraude geworden, dus alle banken zijn altijd insolvent als je probeert om logica te gebruiken. Het is een CONfidence truc.

Bankregulering is net als wetgeving, het is totale bullshit.

Je hebt het goud/vermogen of je hebt het niet.

Dit is waarom de Cabal de VS en de NAVO controleerde.

Oorlog is georganiseerde diefstal en het is het goud of de lening overeenkomsten die worden uitgevochten.

Val een land binnen om het goud te stelen of steel de leningsovereenkomsten, zodat je het goud niet hoeft terug te betalen.

dat wil zeggen vernietig het bewijs dat je het goud geleend hebt. Carl.

www.icj-icc.org (https://www.icj-icc.org/about/)

Over het nieuwe ICJ-ICC | Internationaal Gerechtshof

Onder onze nieuwe diensten Charters voor de icjglobal, icj-icc, icj-cij en ipcc-icc zijn en onderling verbonden netwerk onder of intracourts systeem                     Danielle stotijn.