Pijnappelklier = Appel.

Zo ik wil graag de PIJNAPPELKLIER eens gaan belichten met jullie !

Homer-Brain-X-Ray-the-simpsons-60337_1024_768

Deze foto is zo leuk en mooi weer gegeven bron www.fanpop.com

Wat is de Pijnappelklier nu eigenlijk voor een ding,

en o waar bevind het zich !?

Even de woorden uitlichten PIJN- APPEL-KLIER.

Pijn = In het hoofd,door verschrompeling, van stil leggen van de werkelijke werking.

Appel = Appel is een Heilige vrucht die geheel uit de context is getrokken dus ook dit orgaan ?! Denk aan Religie??!!

Klier = Klier is een persoon /ding dat vervelend is dat frustratie oproept ,het bloed onder de nagels vandaan haalt,geen verantwoording nemen van …..

Zo dat is gedaan, voor sommige zal het wel gewauwel zijn en voor sommige is het net het lampje dat aangaat vanohoooo.áhhhaaaaá.

Nu wat is het nog meer, ik zal een verhaal vertellen dat voor ieder te begrijpen is en te voelen ook voor de kids die al veel begrijpen hiervan zonder dat ze er kennis van hebben genomen, ze herkennen dit meteen. Leuk is dat hé.

Om je eigen leven weer in je handen te nemen en ZELF DE HEERSER EROVER TE ZIJN is het goed dat je weet dat de Pijnappelklier hier een hele grote rol in speelt. Waarom hoor ik je afvragen nu:: De pijnappelklier is verbonden met het Zenuwstelsel, en het Geweten en het Gevoel, het 3 oog zintuig; het ZIEN verder zien dan !!  

Het geeft een alerte waarschuwing voor de dingen die je Waarneemt, ziet, op Reageert, wat je Beleeft, Interpreteert. Dit valt ook onder EMOTIE. de uiting hier van die zich in KORTZICHTIGHEID OPENBAART. Dat kennen we allemaal en zeggen het ook nog eens; ” jeé wat kortzichtig zeg” .

Doordat dit Heilige orgaan verschrompelt is brengt het een, zwaar gevoel om het hoofd, geeft verschillende hoofdpijnen, en maakt dat je een Burnout kunt krijgen.?! OEPS O JAÁ. o ja ja alleen dat wordt verzwegen, want als jij Paracetamol neemt dan verdoof je nog meer maar hersteld niet (ik heb er ook wel eens een genomen hoor en ook mijn kids net zo goed om even onder de druk vandaan te komen nu dat zegt genoeg toch, verslaafd NEE, dat is een geheel ander verhaal) .Het zelfde als dat Psychische Medicatie verdovend werkt en uitschakelt van het Bewust deelnemen aan het Leven. En begrijp me niet verkeerd het is goed om deze ook te gebruiken als het nodig is zodat je geheel tot rust kunt komen, en dan aan het herstel gaat werken met afbouw wat wel degelijk mogelijk is, in plaats van toe nemende medicatie die voor de bijwerkingen zijn, je schakelt zo alles uit.

Maar als een gewoon mens zoals IK dat zeg, helaas als een Ezel wordt benoemt en een niet wetend persoon, weet ik dat ik het juiste plekje aan geraakt heb en dat is onmogelijk volgens hun weten!, maar IK laat mijn eigenwijsheid spreken, niet van uit boeken maar van uit mijn verbinding met mijn Hart en het gehele Universele stelsel en dat is een HEEL GROOT verschil en kan heel beangstigend en afwerend zijn dat weet IK. Maar daarom geven wij ook hier ondersteuning in, wat o zo belangrijk is. Het leven is te mooi om onderdrukt te zijn en niet te zien hoe mooi het is, jeé wat een speciale Reis is dat. Wauw wat een ontdekkingstocht is dat. “Breek me de bek niet open” hahahhahahaha of is je mond open gevallen omdat je nu iets leest en weet wat je EIGENLIJK al wist ??!!

Waarom zijn er NU al zoveel kinderen met Burnout?? ADHD ?? enz., vraag je je dat nooit af ?? Misschien is het tijd om het rookgordijn op te heffen en er onder te kijken. Durf jij de uitdaging aan?!

Net zoals de uitwerking van fluor ?! http://niburu.nl/bewustzijn/2012-pijnappelklier-en-mentale-gezondheid-van-groot-belang

Ik haal dit zo nadrukkelijk aan omdat we vele verassingen aan verbazing krijgen als we mensen die de Schumann Resonatie doen er zo op reageren. Het is daarom zo van groot belang dat JE WEET WAT JE DOET. en WAT JE TOT JE NEEMT.

Vaak door niet begrepen te worden, en dat er NIET geluisterd wordt naar je wat je voelt en waarneemt in je eigen lichaam. Maar ja als je verdooft bent hoe kun je dan nog Voelen ?? Dit is heel schadelijk, meer dan je denkt. Nu zijn er weer meer wetenschappelijke onderzoeken naar, maar zij kunnen helaas niet door 1 deur met de alternatieve wetenschap, jammer genoeg als er SAMENWERKING plaats vind hierin kunnen we tot vele mooie resultaten komen (hier is nu volop beweging in gelukkig maar dat geeft gerommel/bevingen weer) .En zijn er vele mensen mee geholpen en veel minder ziekte en zorg kosten, maar ja wie ben ik ?!  En de andere die er al aandacht hebben aan gegeven;

******* AANDACHT AAN DE AANDACHT GEVEN.*****

Dat heb ik al een keer aan gekaart en uit gelegd, dit is zo belangrijk. Dat laat dat schokkend filmpje wel zien. En het kan zijn dat je je zelf hierin herkent. Goed zo dan weet je wat je te doen staat.!

Ik geef je hier iets waar je INZICHT uit mag halen wat voor jouw van toepassing is voor de WAKE UP CALL.

http://www.argusoog.org/een-gezonde-pijnappelklier-is-belangrijk-in-deze-tijd/

http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/het-gif-in-je-water-en-tandpasta/

http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/jouw-unieke-sterrenpoort-je-pijnappelklier/

Laat je mee voeren in de wetenschap voor jezelf, zodat je HERSTELLEN kan en mag wat voor jouw bedoelt is, dat is JOUW EIGENRECHT..jouw geboorterecht, Universele mensenrecht.

Tot slot dit nog ;

Kijk en laat je verrassen.

Zo ik wens je een heel fijne vrijdag en een te gek weekend, geniet ervan.

Warme Hart Groet