Pedo bordeel Rutte III

Doofpotten getransformeerd naar open doos van Pandora.

Tot we te maken hebben met een corrupte criminele Pedo overheid wordt iedere dag meer zichtbaar.

De rede waarom Hugo de Jonge het leiderschap van het CDA moest krijgen.

Hugo is net Fredo uit de Godfather, zwakeling en dom, zeker niet moedig.

Pieter Omtzigt zou als leider van het CDA, het hele pedo kabinet kunnen laten vallen, dat was veel te gevaarlijk voor het CDA VDD D66 misdaad Pedokartel.

S Buma in opdracht van Satanist Mark Rutte heeft Omtzigt gedwongen om te stoppen met vragen te stellen over Joris Demmink.

Hier een getuigen verklaring van Eric,

https://www.youtube.com/watch?v=BdeOsaQSO3M

Demmink is samen met Rutte, en diverse oud CDA, VVD, PVDA politici OM ambtenaren, Rechtsspraak en het koningshuis betrokken pedofilie misdaden en houden hun slachtoffers de bevolking gegijzeld.

Het heeft de aanschijn dat alles en iedereen in de politiek gecompromitteerd is met misdaden om zo de Satanische Agenda 21 van gewezen Stadhouder Bernhard von Lippe en zijn erfgenamen uit te rollen.

Ratten die hun werk goed doen worden beloond en ontvangen veel geld contant of vastgoed van de witwaspraktijken die ze mee mogelijk gemaakt hebben.

Wie heeft er ruim €1.000.000 contant thuis liggen? Kan enkel om steekpenningen gaan als mede dader in de misdaad, Pay for Play spel waar Bill en Hillary Clinton erg bedreven in waren.

https://www.quotenet.nl/nieuws/a190318/jan-peter-balkenende-koopt-villa-van-meer-dan-1-miljoen-met-contant-geld-190318/

https://www.trouw.nl/nieuws/de-man-die-pechtold-een-appartement-schonk-wil-mijn-vriend-niet-zijn~bfe9aaf7/

https://dagblad070.nl/Geld%20&%20Recht/om-staakt-onderzoek-naar-schenkflat-pechtold

Het verraad en misleiding na 13 mei 1940 zijn groot, een land dat niet meer bestaat volgens Maxima, geen grondwet meer heeft volgens Alexander Breninkmeijer https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier/

Bernhard von Lippe was actief betrokken om de Nazi’s na de oorlog in veiligheid te brengen. https://luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/klm-hielp-nazis-bij-vlucht-naar-argentinie-video

De goedgelovige bevolking is voorgehouden dat ze bevrijd waren op 5 mei 1945, niets is minder waar, want de Nazi’s waren al via het koningshuis en de politiek geïnfiltreerd, en hebben de schijn van bevrijding en democratie hoog gehouden.

Je mag om de 4 jaar een nieuwe verrader kiezen in deze Bananenrepubliek, deze word dan omgevormd tot parlementaire democratie waar de bevolking zich aan moet onderwerpen, want we hadden immers gekozen.

Het voormalig Nederland heeft model gestaan om de Nieuwe Wereldorde aan de bevolking op te leggen.

Alle misdaden die door de politiek en fake koningshuis zijn gepleegd worden nu steeds meer algemeen bekend, juist omdat de MSM weigert de feiten te benoemen of zelf te onderzoeken maar enkel een voorgeprogrammeerd script verkondigen.

Brexit, een verhaal dat onnodig gevolgd wordt, want de Britten zijn reeds vrij van de Nazi EU, net als de overige aangesloten landen, waar de nationale politiek de macht aan een ongekozen Nazi EU hebben overgedragen.

De verdragen die nodig waren om de EU mogelijk te maken, zijn ongeldig door de ondertekening vanuit een Land of Staat der Nederlanden die per 13 mei 1940 tot een einde gekomen is.

Het wapen van de EU is de Euro.

Vandaar dat Crimineel Lagarde nu een digitale Euro wil invoeren op basis van ongedekt Fiatgeld wat de verdere enorme inflatie zal brengen door geldontwaarding.

De Corrupte EU wil het ESM fonds door landen laten vullen, op kosten van de bevolking, een onteigening van hele generaties die als werkslaven voor waardeloos geld zonder tegenwaarde mogen overleven om de Satanische Pedofielen te dienen.

Nu de ECB net als de FED geen geld meer produceren kan, is de Euro gedoemd ten onder te gaan, de QFS en goud gedekte fondsen nemen het oude geldsysteem over.

Politici zijn de souteneurs uitbaters van het Moordcommando Pedobordeel in Den Haag, met als slachtoffers en klanten de gegijzelde bevolking van voormalig Nederland.

De bevolking wordt keer op keer verkocht aan de hoogste bieder in het spel van perversiteit door de psychopaten die zich voordoen als volksvertegenwoordigers.

Mochten er nog eerlijke intenties verscholen zitten bij een der politici, schroom niet deze fopspeenregering van Pedo Satanisten naar huis te sturen om de democratie te kunnen herstellen in een totaal nieuw GESARA concept, waar de bevolking de dienst uitmaakt.

Het is niet of maar wanneer de dijkdoorbraak zal komen, met gevolgen voor hen die dit zolang mogelijk op kosten van de geplaagde bevolking in stand hebben willen houden.

We zitten in een geopolitiek eindspel, goed tegen het kwaad.

Het kwaad wordt met de dag meer zichtbaar vanuit de duisternis, waardoor de illusie van de vals voorgehouden realiteit meer tot de slachtoffers en bevolking doordrongen wordt.

Ondanks alle bewijzen over feiten blijven politici deze feiten politiek correct verzwijgen om hun eigen belang boven het volksbelang te stellen, dit is een vorm van zwakte, want dit kan nooit lang meer goed gaan.

Rijksdienst voor ondernemend Nederland, toont aan dat de Dutch Satanisten 100% betrokken zijn onder leiding van het Satanisch Koningshuis.

r / samenzwering - In 2015 werd een 'System and Method for Testing for COVID-19' gepatenteerd door Richard Rothschild, bij een Nederlandse overheidsorganisatie.  Heb je dat begrepen?  In 2015 - vier jaar voordat de ziekte zelfs maar bestond - werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld.

Uitleg over het doel en de uitwerking is te vinden op https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en?oq=us+20200279585

Als hiervan doordrongen bent, wordt het tijd op tegenmaatregelen vanuit de bevolking om de Plan-demie te stoppen.

De voorgenomen plagen van de NWO ratten stoppen pas in 2025 op 31 Maart.

Is best wel bijzonder als je dat zo nauwkeurig voorspellen kunt, bij het weer zit met er binnen uren al naast, laat staan over de houdbaarheid van het monetair systeem waar nu alles om draait.

Is er leven na de DOOD?

Jazeker, na de DOOD van de Satanisten zal de bevolking herleven.

Rutte en de zijn mede psychopaten zullen als afschrikwekkend voorbeeld gaan dienen voor de toekomst van de hele mensheid.

Hier een lijst van namen, waar Rutte en Fake koning Willy mede Genocide plegers.

https://www.scmp.com/news/asia/article/1443730/full-malaysia-airlines-flight-mh370-passenger-list

Rutte The Movie laat zien dat er geen Nederlanders neer gestort zijn op de rampplek die ons als de MH17 is voorgeschoteld. https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

Op deze rampplek was de MH370 te zien met schuiner logo als van de MH17 die weer opnieuw is opgebouwd in Gilze Rijen, de paspoorten van Nederlanders bij Aziatische lijken zonder bloed in staat van ontbinding 20 minuten na de ramp is een onmogelijkheid.

Daar geld in het verleden uit het niets kwam, zullen veel mensen omgekocht zijn om deze misdaad te kunnen plegen en stil te houden.

Wie heeft er  na deze misdaad een gunst bewezen gekregen door Rutte en zijn opdrachtgevers? Die sporen moeten te volgen zijn, zowel in geld, goederen of vastgoed of beloofde functies binnen het Bilderbergmisdaad kartel.

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/11/covid-19-de-schokkende-geschiedenis-van-een-spookverschijning/#comments

COVID-19 – de schokkende geschiedenis van een spookverschijning

11 OKTOBER 2020 / ADMINISTRATOR

Er is van een verkoudheidje met de gebruikelijke symptomen een wereldwijde ramp geconstrueerd, die op basis van een valse “test” aan de gang wordt gehouden.

Een kort artikel geeft historisch inzicht van de veroorzakers. Het verbijsterende gemak waarmee de wereldpopulatie met oneigenlijke middelen in de tang wordt gehouden – de lamme leidt de blinde – wordt goed uitgelegd door de auteur. Het verbazingwekkende is voorts, dat dit niet de eerste keer is. Sinds de Spaanse griep wordt dit verdienmodel toegepast, maar er één probleem.

De sterk verbeterde voedselkwaliteit, zoetwaterbronnen en sanitaire voorzieningen, hebben mens en dier weerbaar gemaakt tegen allerlei pandemische plagen zoals we die sinds mensenheugenis kennen. Het banken-, medische- en farmaciekartel terroriseren nu regeringen en de bevolking met een “gewone verkoudheid”, die theoretisch tot een dodelijke ziekte is gemaakt, althans in de statistieken.

Het is nu dus zover dat we onder een SCHRIKBEWIND gebukt gaan. Toegepast door dezelfde bedenkers van de Terreur van de Franse Revolutie en de Rode Terreur van de communisten in Rusland. De inquisitie is vervangen door de “PCR-test”. De guillotine is vervangen door de Intensive Care, het Vagevuur van de statistieken.

Genoeg redenen om daders en handlangers van hoog tot laag tot en met het graf te vervolgen in massale pogroms. De MISDAAD is immers van ongekende proporties en welhaast niet meer te bestraffen via een normale rechtsgang.

We zijn in oorlog. De weinigen terroriseren de massa. Dat maakt hen oorlogsmisdadigers en volksverraders. We weten allemaal wat dergelijke niet-menselijke verschijnselen te wachten staat. En dat weten ze zelf ook. Géén parlementaire enquête, graag. Deze keer gaat de slager zijn eigen vlees niet meer keuren.

.           De “Infectieziekte” Maffia

            Het begin

De plaag van deze maffia begint, net als zoveel andere, in de Verenigde Staten van Amerika. Het “Communicable Disease Center” (later hernoemd “Centers for Disease Control”) opende zijn deuren op 1 juli 1946 en had aanvankelijk als enige taak om de malaria-epidemie die de zuidelijke staten teisterde onder controle te houden. Dit leidde tot het wijdverbreide gebruik van DDT, waarvan we nu weten dat het in combinatie met de kwik-in-amalgaamtandvullingen en/of -vaccins de eigenlijke oorzaak is van polio. In 1949 werd de missie van het CDC als achterhaald beschouwd omdat betere voeding, sanitaire voorzieningen en schonere lucht de ziekten die Amerika decennialang hadden geteisterd, vrijwel hadden geëlimineerd.

Er waren zelfs heftige discussies over de afschaffing ervan. Dringende en beslissende actie was nodig om Dr. Mountin’s (toenmalig directeur van de CDC) baan te redden! Dit doel werd bereikt door de benoeming van Dr. Alexander Langmuir van Johns Hopkins (tegenwoordig broeinest van fantoomziekten en zeer twijfelachtige statistieken). Langmuir veranderde de doelstelling van het CDC van het beheersen van ziekten zoals die zich voordeden (zoals ze, met toenemende frequentie, zich in feite helemaal NIET voordeden) naar een van de jacht op ziekten. Daartoe richtte hij de “Epidemische Inlichtingendienst” op, die in principe mensen opleidde in het misbruiken van de, toen nog jonge, wetenschap van de epidemiologie om van muggen olifanten te maken. Hun fundamentele taak was om te zoeken naar elke kleine cluster van de ziekte en om te proberen het tot een acuut dreigende gezondheidsramp; dit alles om de macht van de CDC zelf te versterken. De afgestudeerden van de EIS-training werden geleidelijk aan geïnfiltreerd in elke volksgezondheidsorganisatie over de hele wereld. Hoewel ze zogenaamd voor de regering werkten, waar ze ook op de loonlijst stonden, gaven ze alle informatie door aan het CDC en volgden de instructies van het CDC op.

De EIS is de CDC-versie van de CIA die, zo beweren zij, elke regering over de hele wereld heeft geïnfiltreerd.

De EIS heeft vele “successen” op haar naam staan, waaronder de poliovaccinatiecampagne uit de jaren ’50, die een aanzienlijke toename van het aantal gevallen heeft veroorzaakt, zelfs nadat het gebruik van DDT werd verboden.

Een ander “succes” was de “varkensgriep” van 1976, waardoor ze, ondanks het feit dat er maar 5 geregistreerde gevallen waren, maanden nadat alle sporen van deze “ziekte” waren verdwenen, het Congres alsnog konden overtuigen tot het opleggen van een verplichte vaccinatie. Dit resulteerde op zijn beurt weer in enkele duizenden doden en tienduizenden ernstige verwondingen als gevolg van de dodelijke cocktails in het “vaccin”.

Uiteraard hebben de CDC en de EIS sterke banden gesmeed met de vaccinfabrikanten en hebben veel hooggeplaatste personen in de CDC ook aanzienlijke financiële belangen in de vaccinbedrijven in handen gekregen.

In 2009 probeerden ze hun ‘griep’-succes van 1976 te herhalen, maar de afwijzing door het publiek leidde ertoe dat ze bijvoorbeeld de Franse regering hebben overgehaald tot een wettelijke vaccinatieplicht. Een wet die de Franse bureaucraten nooit hebben geprobeerd af te dwingen, zo groot was de weerstand van het publiek! Overigens, hoewel varkens- en menselijke weefsels erg op elkaar lijken dat het theoretisch mogelijk is dat een varkensgriep op mensen zou kunnen overgaan (tot voor kort werd de insuline die aan diabetici werd gegeven uit varkenskarkassen gehaald), is er geen echt bewijs dat dit ook ooit is gebeurd.

De andere grote flop van de EIS was de vogelgriep, waarvoor een minimum van 40% “mutatie” nodig zou zijn geweest die op mensen kan worden overgedragen. De modus operandi van de EIS is geweest om te zoeken naar steeds kleinere “ziekte-uitbraken” en, met volledige ontkenning van de milieufactoren die de meest waarschijnlijke oorzaak zijn, deze met al hun macht te promoten om ze af te schilderen als de bronnen van potentiële epidemieën. Hun falen is een legendarisch. Zelfs in deze eeuw kunnen we niet alleen varkens- en vogelgriep, maar ook de legionairsziekte, Zika en SARS opnoemen. MERS als voorbeeld van een groot aantal andere kwalen die slechts kleine aantallen mensen teisteren en die zelfs nooit de nationale pers haalden. Onder deze kwalen zijn de vaak herhaalde “mazelen” uitbraken die, zo blijkt, in volledig gevaccineerde populaties huis zouden houden. Dit ondanks het feit dat het natuurlijke ontwikkelingsproces genaamd “mazelen”, door verbeterde voeding, meer dan zeventig jaar geleden al ophield een gezondheidsrisico te zijn.

.           De ultieme noodgreep

De EIS en de CDC hebben nu misschien het laatste hoofdstuk in hun verhaal geschreven met de huidige fantasieziekte “Covid-19”.

In een laatste wanhopige poging om hun voortbestaan te rechtvaardigen, en niet in staat om de oorzaken van vreemde ziekten en sterfgevallen te vinden, zoals de extreme luchtvervuiling – met inbegrip van waterstofcyanide (HCN) welke twee miljoen Chinezen per jaar doodt – besloten ze om een stap verder te gaan en gewoon een ziekte uit te vinden. Er is geen enkel bewijs dat Covid-19 daadwerkelijk bestaat! Er is geen enkel “virus” gevonden. Er zijn geen pathogenen geïsoleerd. Geen specifieke symptomen. Geen specifiek verloop. Toen dit alles begon, kregen we een lijst met symptomen van deze nieuwe, “super-dodelijke pandemie”: loopneus, zere keel, lichte hoest, hoofdpijn, verlies van reuk en smaak…. De symptomen houden 2 tot 5 dagen aan. Herkent u deze niet als de symptomen van de gewone verkoudheid? Is uw neus nog nooit zo verstopt geweest dat u niet meer kunt ruiken of proeven? Als het zo dodelijk is, waar zijn dan de lijken? Waarom hebben de begrafenisondernemers arbeidtijdsverkorting gevraagd?

Het enige bewijs van morbiditeit dat we hebben vinden we na lang zoeken in de nationale sterftecijfers statistieken. Aan het begin van de lockdowns, toen ziekenhuizen werden bevolen om alle behandelingen en opnamen te stoppen, behalve Covid, stierven veel mensen als direct gevolg van het feit dat ze niet werden behandeld. Sindsdien is het sterftecijfer weer normaal of in sommige landen zelfs aanzienlijk lager dan normaal! Dit laatste is gemakkelijk te begrijpen als je begrijpt dat ziekenhuizen nog steeds verboden terrein zijn om normale behandelingen aan te bieden en dat de farmaceutische geneeskunde in combinatie met mismanagement de oorzaak is van een onnatuurlijke dood.

Een verkoudheid is overigens niet eens een ziekte maar een natuurlijke ontgiftingsmethode om het menselijk lichaam voor te bereiden op de winterseizoenen. Daarom begint het in de herfst en gaat het door tot het eerste warme weer in de lente. Dit proces verwijdert koelmaterialen zoals resten van zuivelproducten en geraffineerde suiker om de lichaamswarmte te behouden. Daarom is de “Tweede golf” (ondanks dat er nooit een “Eerste golf” is geweest) door de regering “gepland” voor oktober. In de loop van de laatste 180 jaar is de gezondheid van mens (en dier) zo enorm verbeterd door verbeteringen in zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de levensmiddelen, de sanitaire voorzieningen en het zoetwateraanbod, dat de meeste ziekten die ons vroeger teisterden, gewoonweg zijn verdwenen. U kunt een lijst opstellen van ziekten die u zou verwachten in de huidige Derde Wereld landen en, als u in de geschiedenisboeken kijkt, zult u zien dat deze endemisch waren in heel Europa en N. Amerika in het midden van de 19e eeuw.

De oorspronkelijke opdracht van de CDC om dergelijke ziekten tegen te gaan is volledig achterhaald.

Covid-19 is slechts hun laatste poging om een reden voor hun voortbestaan te creëren. De scherpzinnige observant zal hebben gemerkt hoe president Trump geleidelijk afstand heeft genomen van de CDC. Dit kan een excuus zijn om het te sluiten als een belangrijke bron van menselijk lijden en ellende.

We hebben de afgelopen dagen gezien hoe president Trump en zijn vrouw, Melania, dit probleempje hebben verwerkt. Op donderdag 1 oktober merkten ze beiden de eerste symptomen van een verkoudheid. Om redenen die we waarschijnlijk nooit zullen kennen, werd president Trump van het Witte Huis naar de Presidential Suite in het Walter Reed militaire medische centrum in Bethesda verplaatst. Drie dagen later was zijn verkoudheid voorbij en keerde hij terug naar het Witte Huis, Hij verklaarde dat hij zich beter voelde dan de laatste 20 jaar. Dit is eigenlijk heel goed mogelijk. In het ziekenhuis, kreeg President Trump een aantal medicaties met algemeen bekende ernstige bijwerkingen plus ten minste één experimenteel medicijn. De combinatie van deze medicijnen is nooit onderzocht en de cumulatieve effecten zijn onbekend. Het is om deze reden dat een aantal van de gebruikte technieken die op hem zijn toegepast, die alle giftige stoffen hebben verwijderd. Het is daarom heel goed mogelijk dat zijn lichaam daardoor fysiologisch gezien letterlijk 20 jaar “jonger” is geworden.

.           Stop de persen!

Na het afronden van dit artikel kreeg ik een bericht dat onderzoekers van de Universiteit van Rochester Medical Center hebben “ontdekt” dat de “antilichamen “** die je lichaam produceert als je verkouden bent, ook zouden voorkomen dat je Covid-19 krijgt. De “antilichamen” hypothese is, net als de “virus” hypothese, geen wetenschap maar een dogma, d.w.z. het “vereist een rotsvast en onbestreden geloof” om een vergunning te krijgen én te behouden om de geneeskunde te beoefenen. Er is nooit bewijs geleverd van het bestaan van noch het een, noch het ander.

Openhartiger onderzoek wijst er sterk op dat “virussen” in feite “exosomen” zijn. Exosomen zijn kleine pakketjes informatie die door de mens (en de meeste andere soorten) worden gegenereerd om de uitwisseling van informatie tussen de cellen en tussen de leden van die soort te vergemakkelijken. Andere onderzoekers hebben de zogenaamde “antilichamen” geïdentificeerd als micro-eiwitten die betrokken zijn bij normale celreparatieprocessen.

Getekend, Karma Singh

Na de lockdown

DE BINNENLANDSCHE BATAAFSCHE COURANT

Regering, politici én de media moeten betalen voor hun onverantwoordelijk gedrag.

De gevolgen van de Lock downs zijn niet te overzien Redactie 26-04-2020

Ik zou zeggen: “We gaan nu wat minder op elkaar en wat meer op koning en ministers, de hogepriesters des doods en hun (financiële) handlangers letten”.

De hogepriesters van de nieuwe religie van “Angst en Beven” geloven, nemen aan, denken te weten, voorspellen, waarschuwen en dreigen.

De hogepriesters zijn gehuld in witte jassen, hebben doorgestudeerd, zijn doorgeschoten en worden niet belemmerd door praktische inzichten van lager niveau.

Zoals de dokter in Bakersfield het zei: “Je hebt geleerden en je hebt de praktijk.

Beiden hebben niets met elkaar gemeen.” Welnu, het “beleid” wordt afgestemd op religieus niveau, want de hogepriesters van de medische wereld beslissen op basis van bovengenoemde “ijkpunten”, de regering volgt.

Stukje bij beetje, stapje voor stapje wordt de bevolking onderworpen aan onbewezen zekerheden, aannames en abstracte statistieken.

Het hoofddoel is niet het stoppen van een onzichtbare vijand, maar het uitschakelen van ons afweermechanisme.

Er is in het leven slechts één zekerheid: er komt hoe dan ook een eind aan en achteraf bezien is het in een zucht voorbij gegaan en vergeleken met de eeuwigheid maar een fractie van niets.

Daarom moeten wij ALLES in het werk stellen om geen enkel momentje verloren te laten gaan of ons af te laten pakken door tirannen, dictators of democratieën.

Een regering (lees; de koning en zijn dienaren) is per definitie tiranniek en doet er alles aan om de bevolking te controleren teneinde de macht te behouden. Dat is de opdracht. Met de huidige, bewust gecreëerde “coronacrisis” is een nieuwe fase ingegaan.

De heersers menen dat wij ons leven als het ware in moeten leveren, ons moeten verstoppen in onze huizen om een “virus” de kans te ontnemen ons ter plekke te doden. In ons land houdt de ene helft van de bevolking de andere helft nauwgezet in de gaten.

De tirannieke tactiek van “valse vlaggen” en “verdeel en heers”, blijken succesvol.

Ondertussen kan men van alles onder dekking van de Lock downs uitvoeren, aan het zicht onttrokken. De mensen blijken een grote minachting voor hun eigen integriteit te hebben.

En daarmee voor dat van de medemens. Door de aangewakkerde angstpandemie zijn we vergeten dat ons lichaam ons kan beschermen tegen allerlei boosaardige bedreigingen van buitenaf, NIET regeringen.

Kleine micro-organismen als bacteriën en virussen zijn onze beschermers, NIET onze vijanden. Onze aangeboren natuurlijke verdedigingsmechanismen (immuunsysteem) zal als sneeuw voor de zon verdwijnen als we niet meer worden blootgesteld aan bacteriën, bacillen, schimmels en virussen.

Van staatswege, met ondersteuning van de geleerde hogepriesters van de medische wetenschap wordt ons dag in dag uit aangepraat dat deze natuurlijke vriendenkring een boosaardige vijand is.

Het slopen van ons immuunsysteem lijkt wel een jihad, een heilige oorlog, de verspreiding van de nieuwe wereld religie: het “Nieuwe Covidisme”. Coronavirussen, die we al decennia kennen als verkoudheidvirussen, vormen geen enkele bedreiging voor onze gezondheid, vooropgesteld dat we een goed functioneren afweermechanisme paraat hebben, waarvan het door ons lichaam geproduceerde virus de laatste verdedigingslinie vormt.

Dat immuunsysteem moeten we uiteraard wel goed onderhouden door onze logica toe te passen, dat ons lichaam een tempel is, een fort in militaire zin. Dat onderhouden van het verdedigingsmechanisme moeten we doen door het toelaten van vitamines, zoals vitamine D, die de zon levert.

Daarnaast een goed dieet en gezonde eetgewoonten, voldoende beweging en sportactiviteiten, voldoende slaap en tijd inruimen voor rustig relaxen. Gewoon op een zo natuurlijk mogelijke manier leven in een zo natuurlijk mogelijke omgeving.

Dat laatste komen we nog later op terug. Maar wat is nu de praktijk? Alle bovenstaande natuurlijke leefregels worden door de idiote hogepriesters van staatswege VERBOTEN! Binnen blijven, handen wassen, afstand houden, etc. etc. om de “vijand buiten de deur te houden”.

Ons immuunsysteem wordt met de dag luier en sukkelt als vanzelf in slaap en sterft uiteindelijk een zachte dood. Wat de overheid dus in feite doet is het ritueel vermoorden van heel veel mensen, door de geleerde hogepriesters continue leugens te laten verspreiden, te waarschuwen, statistieken te vervalsen en dreigementen te uiten. Kortom: om de angst er in te houden en daarmee je gezondheid te waarborgen. De mensen hebben nog niet in de gaten, dat de maatregelen veel meer slachtoffers gaat eisen dan dit “verkoudheidsvirus” COVID-19. Niet vergeten: wij maken zelf dagelijks biljoenen virussen aan om gezond te blijven.

Wat is hier de bedoeling van? Vrijwel ALLE maatregelen die de overheid uitvaardigt zijn levensbedreigend. Is dat soms de bedoeling? Steeds meer worden de cijfers zodanig gemanipuleerd, door als overlijdensoorzaak “COVID-19” te noteren en hoe meer “coronadoden” hoe machtiger de overheid en hoe geloofwaardiger de hogepriester.

Een belangrijke factor om ziek te worden is “stress”, spanningen door onzekerheid. Daarmee maken we ook ons immuunsysteem zwakker, omdat het de verkeerde energie op de verkeerde plaatsen genereert.

Andere soorten van infecties krijgen dan meer kans. Met andere woorden: mensen worden vaker ziek door onbestemde voorgevoelens, spanningen en stress, allemaal bekend bij de wetenschap en dus bewust veroorzaakt door de overheid met haar dwingende maatregelen, die ook zijn gericht om de mensen elkaar te laten controleren, corrigeren of simpelweg aan te geven bij de politie.

Mensen zijn bang voor elkaar en ook dat levert stressgevoeligheid op. Maar er zijn nog veel meer factoren die stress opleveren. Wat te denken van werkloosheid en de angst voor geldgebrek.

Zorgen om de voedselvoorziening, vereenzaming en isolatie, gebrek aan beweging en bewegingsruimte door zelfopsluiting, allemaal veroorzakers van stress, wat ten koste gaat van ons afweersysteem.

We hebben het dan nog niet eens over familieproblemen, mishandelingen, burenruzies etc. Wie beweert dat de zelfmoordstatistieken geen ander beeld zullen laten zien, moet nog maar eens goed nadenken.

In het buitenland: mondkapjes In de verpleeghuizen in Italië zijn duizenden mensen overleden door zuurstofgebrek. Soms aan de beademingsmachine, maar ook door het door de overheid verplicht gestelde dragen van mondkapjes.

Zelfs oude mensen die van de IC af kwamen, omdat ze “herstellende” waren verklaard en naar verpleeghuizen werden overgebracht, moesten dag en nacht nog mondkapjes voorhouden – en zijn letterlijk gestikt.

Het dragen van deze lapjes levert direct stress voor het lichaam op. Door het inademen van eigen CO2, wordt een aanslag op de zuurstoftoevoer in de longen gepleegd.

Wat te denken van 80-plussers, die hele dagen op bed blijven liggen, niet meer buiten komen en dan ook nog eens zo’n masker moeten dragen, terwijl ze aan het “herstellen” zijn?

De Italiaanse regering zou wel eens aangeklaagd kunnen worden voor genocide. De Italiaanse regering weet ook, dat iedere gepensioneerd budgettair de schatkist € 280.000 kost – maar dat is maar een opmerking terzijde….. Het is wel gebleken dat die lappen nergens goed voor zijn, anders dan het stimuleren verstikkingsverschijnselen.

Mogelijk werkt het ook nog eens averechts. Virussen springen niet van de een naar de ander. Of van de kat op de mens. Ongefundeerde fantasieverhalen, ook wel “medische wetenschap” genoemd. Mits men het even aantoonbaar kan maken, inzichtelijk voor de leek, via live-stream filmbeelden, geen animaties die zijn ingekleurd.

Beademingsapparaten bron van ziekten. Dan hebben we nog het onderwerp beademingsapparaten waar ook het laatste woord nog niet over is gesproken.

Want ook medici zijn na-apers en pas na duizenden doden wordt er ook eens iemand wakker, zodat zelfs de massamedia er niet meer onderuit kunnen. Sommige ziekenhuizen – die overigens verrassend weinig patiënten hadden te behandelen – kwamen er achter, dat er ongewoon veel patiënten overleden aan het beademingsapparaat.

Enkele artsen vreesden, dat deze apparaten eerder slecht dan goed waren voor bepaalde patiënten. Mechanische ventilatoren drukken zuurstof in de longen, wiens longen niet meer goed functioneerden.

Om dat te doen, moeten de patiënten onder narcose, zodat er door de keel een luchtslang naar binnen kan worden gebracht. Met dodelijke gevolgen. Door de bank genomen overlijdt de helft van de aan de beademing liggende patiënten.

Volgens “experts”. Maar het is bekend, dat dat percentage meer dan 80% is – gegevens uit New York. Dus als je op een brancard het ziekenhuis wordt ingereden met ademhalingsproblemen, dan is het bijna zeker dat je er in een kist weer wordt uitgereden.

Dan hebben we het nog niet eens over de hygiënische toestanden in het gemiddelde ziekenhuis. Het is nogal wat, 80%.

De geleerden in witte jassen kunnen we welhaast betitelen als de “Hogepriesters des Doods”. Of het nu de WHO, CDC, NHS of het RIVM is: allemaal hebben ze vanaf het begin gedrukt op het toepassen van “ventilatoren”, koste wat kost.

Een figuur als Trump ziet het nog steeds als een wedstrijd wie de meeste kan produceren. Het propageren van deze methode van beademing werd luid in het rond gebazuind, mede om te voorkomen dat gangbare medicijnen werden gebruikt, alvorens het vaccin beschikbaar komt.

Dit soort moordplannen zijn niet te tolereren en moeten hard worden afgestraft. Alleen al door het betalen van het drievoudige voor een patiënt aan de beademing, worden misdaden in de hand gewerkt.

Door tactisch de familie buiten het ziekenhuis te houden – wegens besmettingsgevaar – kan de geest van Dr. Mengele zijn gang gaan. Bovendien hebben we genoeg feitelijke informatie kunnen verzamelen hoe je statistiek kunt misbruiken om een “pandemie” te verantwoorden en daarmee een “Lock down”, die gegarandeerd een tweede “pandemie” in de hand werkt.

Een bewuste keus? CBS sterftecijfers pieken – maar niet vanwege “corona”.

ALLE maatregelen tegen het zogenaamde COVID-19 virus, hebben in feite voortijdige sterfgevallen in de hand gewerkt en daardoor allerlei ziekten gestimuleerd. Niemand sterft aan het COVID-19 virus, maar aan andere problemen.

Door die idiote maatregelen is door stress de mens vatbaarder geworden voor allerlei ziekten en kwalen. Omdat ziekenhuizen alleen nog coronapatiente behandelen, sterven er gegarandeerd nog meer mensen, die niet kunnen worden behandeld. Als de sterftecijfers van het CBS plotseling 50% omhoog schieten en er met terugwerkende kracht nog “coronadoden” aan moeten worden toegevoegd, dan weet u toch ook wel hoe laat het is?

Die sterftecijfers konden wel eens het gevolg zijn van verwaarlozing van patiënten die geen “corona” hadden en dus aan wat anders zijn overleden. Later zal wel blijken, in hoeverre de bewering juist is, dat de piek in sterftegevallen is te wijten aan de “Lock downs”.

De overheidsleugens zijn nooit zo snel, of de werkelijkheid achterhaalt ze wel. De psychische schade van deze Lock down methode is verwoestend, als we alleen al kijken naar de zelfmoord ratio in de VS.

Misschien valt het in Nederland nog mee, maar over een paar jaar weten we dat zeker. Als ooit de bedoeling van deze valse crisis gemeengoed is geworden, is er nog veel meer schade te verwachten.

Al was het alleen al wegens schaamte en spijt. Conclusie Ziekte en doodsoorzaken ten gevolge van de overheidsmaatregelen zullen oneindig veel hoger zijn dan waar deze gefabriceerde pandemie om is begonnen: het “coronavirus”. Denk niet dat we er vanaf zijn, als ooit die Lock downs worden opgeheven.

De effecten zullen nog jaren gevoeld worden, omdat de onherroepelijke economische recessie veel meer slachtoffers gaat maken, met de gezondheidsdiensten op hun gat. Hogere sterftecijfers zijn per slot van rekening ook een aandachtspunt van de heersende kaste om de wereld wat “leefbaarder” te maken – voor hen dan, niet voor het armzalige gepeupel.

Hun anderhalve meter economie moeten we allereerst collectief om zeep helpen, omdat er geen gevaar van ons eigen lichaam is te vrezen, des te meer van een inmiddels ontmaskerde, vijandige overheid met hun nieuwe religie.

Hopelijk gaan de mensen toch een keer in de gaten krijgen dat ze het heft in eigen hand moeten nemen, voordat ze verplicht met een of ander “wondermiddel” worden geïnjecteerd.

Want als dat gebeurt, is het definitief over en uit. “Let een beetje op elkaar”? Ik zou zeggen: “We gaan nu wat minder op elkaar en wat meer op koning en ministers, de hogepriesters des doods en hun (financiële) handlangers letten”.

Wij mensen moeten ze duur laten betalen en miljardenclaims voorbereiden om ze persoonlijk, stuk voor stuk, te straffen voor de keiharde leugens en het geniepige bedrog om de bevolking definitief tot slavernij te brengen.

Ze zijn net een stapje te ver gegaan.

Een naam die ik niet kan begrijpen of voorstellen is die van Micha Kat op deze lijst.

Wat ik wel kan bedenken, door zijn naam te noemen, wordt het hele verhaal over Pedofielen in Nederland in het belachelijke getrokken.

Een man zo fel tegen deze Pedofielen kan onmogelijk een deelnemer in de Pedo misdaad zijn, door zijn natuurlijke afkeer van Pedo monsters.

Als toegift de lijst van drugsnetwerk van Willy om de namen te vergelijken.

En natuurlijk de bloedlijn van onze rattenplaag. Met de bekentenis dat we niet bestaan.

Ondertussen meer info over de voortgang van de bevrijding.

Our military intel contact can’t say much for security except the following:

he is confirming that

(1) T2 humanitarian organizations are receiving liquidity & accessing a portion of their account funds today Sat 10/10 & this weekend, (2) the shotgun release is moving along toward T3-4A groups & us T4B at a necessary snail’s pace as they secure the release against further threats,

(3) confirming Mr Fleming’s sources saying that Trump & teams are working on getting the new govt of the restored Republic legally and organizationally established now behind the scenes and Trump & team legally have 120 days to get it done [AFTER we have exchanged already] ,

(4) though his info continues to be that the threats to the country’s communication grid and reinforcing it and testing all aspects of it are necessary to start T4B this coming week,

(5) his info still continues to be that the RV shotgun release is being executed now and so-called “intel” that it is not planned to happen till after the election is intentional misinfo put out to throw off Deep State bad actors.

De kracht van de geest is sterker als een valse voorgespiegelde realiteit van een Satanische overheid.

De politiek kan niet een item tonen dat ze onder Rutte goed hebben gedaan voor de bevolking.

Ook zijn uitzuigende voorgangers kunnen dit niet, maar hebben ons schaamteloos bestolen.

Als antwoord op al het Rusland basten.

Groet Rinus