Paniek in het Hitler Kabinet.

In alle paniek komt men met voorstellen die de vrijheid van denken en kennis moet beteugelen, enkel MK Ultra hersenloos mongoloïde Links denken en CIA staatspropaganda zijn toegestaan.

We mogen niet weten dat we geen Land zijn wat ons als Nederland verkocht wordt.

Hier spreekt de Nazi regering, de valse Koningin Maxima tegen.

Iedereen die niet de versie van de Dutch Cabal regering geloofd is nu in beeld als staatsvijand, dit terwijl we geen legale staat meer zijn vanaf 13 mei 1940.

Het waren altijd al de bankiers die de bevolking hebben bestolen misleid met hulp van hun stromannen uit de politiek.

Vanaf 18 mei 1940 is voormalig Nederland onder Duits bestuur gekomen, als een provincie van Duitsland.

Het vervallen van de grondwet, het koninkrijk op 13 mei 1940 en het illegaal installeren van een naoorlogse regering zonder grondwet was een feit vanaf 5 mei 1945.

Het Dutch Cabal bestuur van bezet Nederland wil dan ook alles uit de kast halen om zijn eigen bestaansrecht te handhaven, ten kosten van de gegijzelde bevolking.

Ik zet nu enkel de link over wat er echt gaande is in Duitsland en hoe het daar tot stand is gekomen, wie heeft wat waar en wanneer gedaan om de leugen levend te houden en bewust de bevolking de waarheid te onthouden.

Heel Europa is als oorlogsbuit opgeëist door de geallieerden.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/10/response-to-pandemic-myth-by-david.html

Reactie op "The Pandemic Myth" door David Lifschultz || Thomas Anderson

En nu is Duitsland, dankzij het ( ongeldig  dank bedrog van Fake Nederland ) Akkoord van Schengen, in het gezelschap van alle andere Europese landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland enz., Die allemaal hun soevereiniteit hebben overgedragen aan de EU. Vertaling: Strikte vertrouwelijkheid Proces: Secret State-verdrag van 21 mei 1949 hier: verlies van exemplaar nr. 4 Geachte minister, exemplaar nr. 4 van het geheimstaatverdrag tussen de geallieerde mogendheden en de voorlopige regering van West-Duitsland van 21 mei 1949 is uiteindelijk verloren gegaan. Het verdrag van de geheime staat onthult onder meer : de soevereiniteit van de geallieerde machten over de Duitse kranten en radiomedia tot 2099

Natuurlijk geld dit ook voor het voormalig bezet Nederland met de CIA aangestuurde MSM.

Lees het hele verhaal.

Het is verboden om de waarheid te weten en te vertellen, het Hitler kabinet is het vertrouwen en de grip op de ontwakende bevolking compleet verloren.

De Corona Leugen, met het plan om de bevolking digitaal te verslaven en gijzelen staat op het punt op te mislukken.

COVID19, Certificate of Vaccination ID 19 was de planning samen met 5G, ok met 1,5 meter nauwkeurigheid te kunnen bespieden wie waar staat en met wie spreekt, de totale controle van een politiestaat dictatuur van de NWO.

In 2015 gepatenteerd als Covid19 door Richard Rothschild, de bevolking wist van niets over de naderende valse vlag van Corona.

Het politbureau in Den Haag vreest voor haar ondergang zo als het ook met de DDR is gegaan.

De misdaden die gepleegd zijn door Rutte en zijn mede Satanisten liegen er niet om, het is doelbewust geplande GENOCIDE die hij met het belasting geld van de bevolking heeft betaald.

Los van de MH17 / MH370 Genocide zwendel, heeft Satanist Rutte en co, zich verbonden met de VS Deep State waar hij als zetbaas voor het groot kapitaal de bevolking langzaam uitmoord en vervangt door Migratie genocide agenda van Kalergi.

Als gegijzelde gedetineerde mogen we daar niets over zeggen wat Kapo Rutte met de bevolking aan het doen is uit naam van de Deep State Cabal.

Door het uitblijven van grootschalige oorlogen, is het verval van het monetair geld systeem niet meer te camoufleren.

Er wordt nu door iedereen in hoge posities gesproken over een Reset van het systeem.

Dit is natuurlijk nooit in ons voordeel bedacht, waardoor we gedwongen worden om hun spelregels te accepteren van totale onderwerping voor de NWO.

De ene Reset is de ander niet.

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/10/02/ecb-werkt-aan-nieuw-betaalmiddel-de-digitale-euro-a4014495

ECB werkt aan nieuw betaalmiddel: de digitale euro

Digitaal publiek geld Omdat contant geld op zijn retour is, groeit de behoefte aan een digitale vorm van geld van de centrale bank. De Europese Centrale Bank treft voorbereidingen voor een ‘digitale euro’.

Het is 2025 en je doet boodschappen. Je hebt meerdere betaalopties, waarvan eentje nu nog niet bestaat. Je kunt contant betalen in de supermarkt (als die mogelijkheid er dan nog is), je kunt pinnen, een betaaldienst als Apple Pay gebruiken, of je kunt online betalen via je bank, voor bezorging aan de deur. En – en dat is nieuw – je kunt afrekenen met digitaal centralebankgeld, geld dat je aanhoudt op je persoonlijke rekening bij de Europese Centrale Bank.

Een Ongedekte Digitale Fake Euro is net zoveel waard als een papiergeld van 1 cent die de illusie van rijkdom moet weerspiegelen.

We worden compleet voorgelogen, over een nieuw waardeloos Cabal geldsysteem die de problemen van de wereld moet oplossen, en de Cabal in het zadel moet houden.

Het is 2025, 31 maart en het Project – Virus is verdwenen, wat een toeval.

De voorgestelde Reset van het Wereld Economisch Forum en de centrale banken willen met fiat crypto zonder enige waarde en niet 100% goud gedekt de illusie levend houden om de wereldbevolking via hun schulden systeem gevangen te houden.

Aan de andere kant, is men met het initiatief van de BRICS landen voor de invoering van het  AIIB akkoord gegaan ter vervanging van het IMF en de Wereldbank.

Er heerst op de achtergrond een strijd welke Reset er komen gaat.

Dit maakt ook duidelijk dat de hele linkse Cabal wereld en MSM tegen Donald J Trump zijn, en vrezen voor hun ondergang als hij de verkiezingen zou winnen.

Het jongste openbaarmaking van corruptie van Hillary, Obama en Joe Biden laten zien wat er is gebeurd in Benghazi, de samenhang en financiering van Isis door Obama, Binden, Clinton, de medewerking van bondgenoot in het kwaad Mark Rutte.
https://youtu.be/rCybWf1g9K8

De moord op het team dat Osama Bin Laden gedood zou hebben, wat een list van Iran was, om 152 Miljard Dollar als zwijggeld van Obama te eisen.

Zelfs van deze 152 Miljard zijn steekpenningen terug betaald aan de medeplichtigen in de VS.
https://youtu.be/6zSIbZRMVfc

De verkiezingen voor 3 november kunnen nooit een overwinning voor Biden opleveren, er zal gefraudeerd moeten worden om dit mogelijk te maken.

De tegenstellingen op de verkiezing campagne konden niet grote zijn.

Eenzamen demente Joe Biden, en over vollen Trump bijeenkomsten is laat aan de verbeelding niets te wensen over.

Als of het nog niet erg genoeg is, is nu meer info van corruptie in Ukraine via de defecte laptop van Hunter Biden  aan het licht gekomen, over de corruptie en invloed van Joe Biden.
https://youtu.be/ndor63dUMhA

Deze info is ook op deze site te zien, https://qalerts.app/

Dus niet alleen via de Ukraine is de betrokkenheid van Rutte zichtbaar maar ook het financieren van Isis met meer als 70 miljoen belasting geld van de gegijzelde Nederlandse bevolking.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2249806-nederland-steunde-terreurbeweging-in-syrie.html

Kijktip. Rutte koopt Toyota’s voor terroristen

Nieuwsuur duikt in GeenStijl-topics & pieft het werk van Pieter Omtzigt op en komt vervolgens met een (best wel dikke) onthulling over hoe Nederland islamitische terroristen met miljoenen heeft gefinancierd. En met Toyota Hi-Lux pickups, ook.

https://uploads.gscdn.nl/uploads/80e227f9cb_Rutte_s_Jihadi_Collecte.jpg

https://www.geenstijl.nl/5143798/nieuwsuur-verfilmt-geenstijltopics/

Sinds februari van dit jaar – Halbe Zijlstra (de leugen minister) was nog MinBuZa – heeft GeenStijl regelmatig bericht over de 60 miljoen euro waarmee Rutte gewapende rebellengroepen in Syrië heeft gesteund de afgelopen jaren. Ook de niet onomstreden White Helmets kregen 12,5 miljoen euro financiering uit dat totaal. Het geld was “voor projecten in Syrië ten behoeve van stabilisatie, mensenrechten en het politiek proces” en van geen van allen is enige sprake. Wat wel duidelijk werd, is dat de Nederlandse regering zaken zoals voertuigen, communicatiemateriaal en dekens heeft betaald en geleverd aan strijdgroepen die linksom of rechtsom eigenlijk gewoon aan Al Kaida gelieerde gewapende jihadisten en islamitische terroristen zijn. Bijvoorbeeld de moordmissie op de Koerden in Afrin, gepleegd door Turkije met de hulp van gewapende groeperingen, “profiteerde” op die manier van ons belastinggeld. Ook klein bier zoals plunderingen van burgerdorpen gebeurt door louche lieden die door Nederland worden gesteund. En nu tonen Nieuwsuur en Trouw dus aan dat een van die terroristische groeperingen Jabhat al-Shamiya (‘Het Levant-Front’) is. 

Tevreden Terroristen
Alleszeggende kwoot: “Uit het onderzoek blijkt dat Nederland onder andere Toyota Hilux en Isuzu D-max pick-uptrucks aan Syrische rebellen leverde. Ook stuurde Nederland uniformen, satelliettelefoons, laptops, matrassen, rugzakken en camera’s. De rebellen vertellen aan Nieuwsuur en Trouw dat zij erg tevreden zijn met de Nederlandse hulp en dat zij al de door Nederland gekregen goederen inzetten in de gewapende strijd.”

De bonnetjes (waar Pieter ‘ik zit zelf ook in de coalitie maar dat boeit me geen reedt dus ik maak gewoon lekker ruzie met de premier’ Omtzigt al sinds maart achteraan zit) zijn door Rutte tot staatsgeheim verklaard. We mogen dus niet weten naar welke 23 (!) groepen die 313 Nederlandse voertuigen en tientallen miljoenen euro’s aan ander materieel zijn gegaan. “Non-lethal assistance” (NLA), noemt BuZa die steun. Maar terrorisme de juiste middelen geven om van A naar Bloedbad te kunnen rijden, is bijna net zo erg als het aanleveren van de kogels voor hun AK’s. Hier overigens zo’n Hi-Lux:

Zeg. Zijn jullie wel RDW-gekeurd?

BuZa: ‘Subsidie lastig te controleren in Syrië’
Afgelopen vrijdag kwam er (na half zes, natuurlijk) een nieuwe Kamerbrief over de kwestie. De eerder genoemde 60 miljoen euro blijkt nu “meer dan 70 miljoen euro” te zijn. In de brief verklaren MinBuZa’s Blok en Kaag dat Nederland toch maar gestopt is met geld overmaken, omdat ze niet goed kunnen checken wie de ontvangers zijn, en wat er met het geld gebeurt. Bovendien heeft Assad toch al min of meer gewonnen, schrijven ze ook, waardoor er “krimpende ruimte voor gematigde oppositie” is. Lees: niemand kan een subsidiecontroleur in een helm en een scherfvest hijsen om hem een rondje over de slagvelden te laten maken om de checklist ‘Correct Hulpgeldgebruik’ af te kunnen vinken om misbruik te bestrijden. En da’s best logisch.

Nederlands lid van Al-Shamiya voor de rechter
Zometeen duikt Nieuwsuur dus in die staatsgeheimen. Fijn dat de vrienden van de staatsomroep dit doen, want onze bloggersbudgetjes staan geen dikke NPO-reportages toe terwijl dit verhaal nog heel veel nare randjes heeft & onopgeloste zaken kent. Want als Nederland met Nederlands geld jihadisten in Syrië van voor hun strijd geschikte materialen voorziet, en zo’n jihadi reist uiteindelijk (terug) naar Nederland om hier een islamtische aanslag te plegen, dan heeft Mark Rutte dus onze eigen vijanden gesponsord. Letterlijk. En toevallig of niet: binnenkort staat er een Nederlandse jihadist voor de rechter voor deelname aan de jihad, bij het Jabhat al-Shamiya waar Rutte geld aan overmaakte.

TL;DR: Nederlandse taxpoet in een warrige woestijnoorlog rond grond, macht, stammenstrijd, olie, gas, islam & geobelangen pompen, en dan raar opkijken als je de verkeerde vrienden financiert. #FAIL

Nieuwsuur terugkijken kan hierr.

Rutte financiert jihad. Omtzigt wil de bonnetjes

Bonnetjes graag, Mark. Daar is de vvd toch zo goed in?

Gisteren hadden we een filmpje van Rutte die niet wil zeggen waarom de Nederlandse belastingbetaler de Koerdenmoord in Afrin per ongeluk met 21 miljoen gefinancierd heeft. Maar ja, verkiezingen, dus hier nog eens + Kamervragen.

Bovendien zit Pieter Omtzigt ook op verkiezingsdagen niet stil, en diende hij nieuwe Kamervragen over de kwestie in. Antwoorden zul je, MinPres, want het is totaal ziek dat Nederland jarenlang voor tientallen miljoenen aan investeringen deed in “rebellengroepen” waarvan we dachten dat het Good Guys waren maar waarvan we nu weten dat het in feite allemaal geradicaliseerde DENK-stemmers zijn. Dankzij een BBC-docu, Kamervragen en Harald Doornbos weten we hoe het zit, maar de publieke verantwoording blijft nogal uit. Terwijl er bloed aan onze taxpoet zit, en we wellicht ook de doorstart van ISIS Genocide BV aan het financieren zijn. Daar mag *best* een beetje meer ophef over komen. Dus na de breek de vervolgvragen van Omtzigt, die als Kamerlid doet wat #Weesgeenkees en de rest van de coalitiekudde zo opzichtig verzuimt: de regering controleren. Hij wil graag de bonnetjes van de Nederlandse bijdrage aan de jihad in Syrië  zien.
UPDATE 18u: Snelle brief (docx) van MinBuZa Stef Blok in reactie op de vragen. “Op 14 maart kondigde het kabinet vanwege de ontwikkelingen in de Syrische provincie Idlib aan dat het steunprogramma voor de oppositie in die provincie zou worden stopgezet. […] In het noordwesten van Syrië is het programma intussen beëindigd. In het relatief stabiele zuiden van Syrië wordt het programma voortgezet.” Met andere woorden: we betalen nog steeds mee aan de jihad. In het zuiden is ISIS ook weer actief. We zouden toch niet…?

Vragen van de leden Van Helvert en Omtzigt aan de minister van Buitenlandse Zaken en de Minister-President over de Nederlandse steun aan het Vrije Syrische Leger, waarvan delen op dit moment samen met Turkije vechten in Afrin.  

1.    Heeft u kennis genomen van het feit dat de NOS in januari berichtte dat: “Een commandant van oppositiebeweging het Vrije Syrische Leger (FSA) zegt dat 25.000 strijders hebben zich bij de Turkse legereenheden gevoegd die in Noord-Syrië een offensief zijn begonnen tegen de Koerden” (bron)
2.    Heeft u kennis genomen van het artikel in de New York Times, waarin over de aanval op Afrin geschreven wordt: “Turkey mobilized hundreds of C.I.A.-trained Syrian Arab fighters from the opposition Free Syrian Army to spearhead its attack, and bombarded the enclave with jets and artillery fire” (bron)|
3.    Bent u bekend met de brief van uw ambtsvoorganger  die in April 2015 aan de Kamer schreef dat Nederland via uitvoeringsorganisaties in Turkije en Jordanië ‘non lethal support’ ging geven aan gewapende groepen in Syrië? (Kamerstuk 27925, nr. 534)
4.    Kunt u alle overdrachtsbewijzen – die er volgens de Kamerbrief zijn – van goederen aan de Kamer doen toekomen? (Kamerstuk 27925, nr. 534)
5.    Herinnert u zich dat in in 2016 aan de Kamer schreef dat alle steun van Nederland aan gewapende groepen in Syrie naar het vrije Syrische leger ging: “De Free Syrian Army (FSA) is een los samenwerkingsverband van verschillende gewapende groeperingen in Syrië. Het kabinet beperkt de steun tot groepen die aan de door het kabinet vastgestelde criteria voor ontvangst van steun voldoen. Vooralsnog zijn dat alleen groepen die zich tot de FSA rekenen.” (Kamerstuk: 27925, nr. 571)
6.    Herinnert u zich dat u in maart 2018 (zes weken nadat de aanval op Afrin was begonnen) aan de Kamer schreef dat de steun aan groepen in Noord Syrie was stopgezet: “De ontwikkelingen in Idlib zijn aanleiding voor het kabinet om het Non Lethal Assistance (NLA) programma voor de Syrische gematigde gewapende oppositie in die provincie te beëindigen. Het kabinet constateert dat de mogelijkheden om deze groepen te ondersteunen met NLA te beperkt zijn geworden, vanwege de complexe situatie op de grond en het verlies van grondgebied door de gematigde oppositiegroepen. Nederland blijft de Syrische gematigde gewapende oppositie ondersteunen waar dit kan. In het relatief stabiele zuiden van Syrië wordt het NLA programma voortgezet.  
7.    Hoeveel non lethal support heeft Nederland aan strijdgroepen binnen het Vrij Syrische Leger gegeven sinds 2015?
8.    Zijn er groepen die samen met het Turkse leger vechten in Noord Syrie, die non lethal support van Nederland ontvangen hebben? Zo ja, wat hebben zij ontvangen en tot wanneer hebben zij die steun ontvangen?
9.    Kunt u uitsluiten dat groepen, aan wie Nederland non lethal support gegeven heeft in het verleden, meevechten met Turkije in Afrin en omgeving (operatie olijftak)?
10.    Kunt u deze vragen een voor een (dus de laatste twee vragen apart en uitgebreid) en binnen een week beantwoorden, gezien de misdrijven die nu in Afrin en omgeving gepleegd worden?
11.    Kunt u in de beantwoording ook de overige gestelde vragen in het debat over de Europese Top meenemen (plenair debat van 20 maart)

Wat ik vreemd vind, de rode draad door alle corruptie?

Of het nu Demmink, Ukraine, MH17, ISIS betreft, hij die de juiste vragen stelt, nu de persoon lijkt om het zinkend schip drijvend probeert te houden, Pieter Omtzigt.

Een verbod op zelfstandig denken kan nooit werken als je merkt dat de overheid niet dat is wat men zegt te zijn, men zit er niet voor de bevolking maar juist om de bevolking stelselmatig uit te persen en in de illusie wil houden van Democratie.

Dus dan probeer ik maar weer wat vragen te stellen die helderheid moeten geven in de gang van zaken.

 1. Waar is jullie nep koning Willy de hebzuchtige niet van Oranje?
 2. Leeft hij nog, of is hij reeds verdwenen samen met zijn moeder voor alle misdaden tegen de mensheid?
 3. Hoe moeten we omgaan met een staat, als de staatsvijand de nep staat zelf is?
 4. Rechtspraak met willekeur en wetteloosheid in praktijk gebracht is vanaf 5 mei 1945, wie moet dit repareren, niet de mensen van WC Eend mag ik hopen.
 5. De val van het Hitler kabinet is reeds voltrokken, waarom wordt dit niet bekend gemaakt?
 6. Het ontkennen van de waarheid zal niet helpen bij een komende verkiezing, want er is niets te kiezen als dezelfde toneelspelers aan het roer blijven.
 7. Er is geen kies plicht, dus wat als er minder als 30% uit pure domheid hun stem geven aan de Dutch Cabal, en er geen koning is om een Maffia Eed af te leggen?
 8. Wat als de Reset er is, en de bankiers geen geld meer kunnen leveren om de onderdrukking te kunnen betalen?
 9. Ambtenaren, Politie, Leger geen inkomen krijgen omdat de rekeningen niet voor de corrupte politiek meer toegankelijk is?
 10. Zou dat muiterij van binnen uit oproepen en het Nazi bestuur verder onmogelijk maken?
 11. Is het Deep State Hitler kabinet zich bewust van de onmogelijkheid van haar voortbestaan, ongeacht welke leugens en maatregelen er op gelegd worden?
 12. Het is niet vreemd dat mensen waaronder ik zelf graag antwoord hadden op alle vragen, wat normaal zou zijn in een open democratie.

Om nu al deze feiten te negeren, veranderd niets aan de feiten en de aanstaande acties met vergaande gevolgen voor de betrokken misdadigers.

Pedofielen krijgen de doodstraf, dit heeft Donald J Trump duidelijk gesteld.

Via de Executieve Order van 21 December zal iedereen die misdaden tegen de mensheid heeft gepleegd onteigend worden volgens het US recht.

Daar bezet Nederland een provincie van Duitsland is, en Duitsland een marionetten regering van de Deep State schaduwregering is de US is, gelden de wetten van de US ook voor Europa als bezet gebied in oorlogstijd, daar WW II nooit is gestopt.

Beste Pieter, waarom ben je gestopt met eerlijk zijn?

Het is natuurlijk een mooie kans om te antwoorden op alle vragen, want we zijn erg benieuwd naar je mening en antwoorden over de gestelde vragen.

Vragen zijn niet misdadig als ze zijn gesteld om onduidelijkheden helder te krijgen.

Het heeft de indruk dat er veel gelogen is in het verleden en mensen met een LUL verhaal het bos ingestuurd zijn.

Wie was het eerste slachtoffer?

Of de waarheid uit het verleden?

Het is natuurlijk mogelijk Q uit het alfabet te halen, het veranderd niets aan de feiten en wat gaat komen.

Q is een mythe om feiten over een tijd te projecteren, niet meer of minder.

Hoe het heet maakt geen enkel verschil, dat het komt wel, het zal niet te stoppen zijn.

Ongeacht welke leugens er verteld worden, of onwil er is voor openheid, alles komt naar buiten.

Deze keer is het een thuiswedstrijd voor de Dutch Cabal voetbal met eigen doelen voor het einde van de tweede helft.

Het zelf niet doorhebben dat door blinde paniek voor de waarheid de ondergang versneld is wel zielig.

Rinus