PANIEK BINNEN NATO ( DAVOS GROEP/CIA/MI6 ROCKEFELLERS/ROTHSCHILDS/VATICAN/33RDS)

_een paar maanden geleden gaf ik jullie DROPS Polen militairen waren diep verdeeld en de witte Hoeden militaire ALLIANTIE binnen Polen en Litouwen zou de Oekraïne oorlog gebruiken om een interne operatie te starten om hun eigen DEEP STATE OPERATIES/OPERATIES verbonden met CIA ( NAVO/MI6/UN/DEEP STATE ) die hun landen, ELITES, regeringen en militairen controleren te ontmaskeren . Deze operaties zouden leiden tot een >geplande opstand door het volk en zij zouden op hun beurt de Oekraïense oorlogssteun afslaan en leiden tot hun eigen interne burgerlijke onrust die zou leiden tot onthullingen van GROTE corruptie in hun regering en leger en bedrijven.

Ik heb ook verschillende keren gezegd dat iedereen zich tegen de oorlog in Oekraïne keert, inclusief de diepe staatsagenten.
Ik heb alle mogelijke DROPS gegeven om de WAARHEID te vertellen dat OEKRAÏNE de OORLOG vanaf het begin aan het verliezen was en de laatste aanval was een slachting met meer dan 70.000 Oekraïners verloren in een paar weken en nu bevestigt zelfs TRUMP dat de oorlog in Oekraïne verloren is.

POLEN (NAVO-bondgenoten), de grootste voorstander van de oorlog in Oekraïne en hun belofte om de oorlog in Oekraïne tot het einde toe te steunen, zijn plotseling van gedachten veranderd en hebben hun steun aan Oekraïne stopgezet en zullen geen WAPENS meer naar Oekraïne sturen.
Tegelijkertijd heeft TRUMPS U.S. CONGRESS Biden en het militair-industrieel complex duidelijk gewaarschuwd dat ze niet langer zullen toestaan dat er miljarden naar Oekraïne worden gestuurd om de oorlog te financieren.
_Zelensky gaf net een toespraak voor de VERENIGDE NATIES en meer dan de helft van het gebouw was leeg en oude video’s moesten worden hergebruikt om een VALSE indruk te geven van een volle zaal… maar in de video zat Zelensky tussen het publiek (want hij was ook op het podium op hetzelfde moment????) ….. Deze U.N. toespraak die werd bewerkt met oude video’s werd afgespeeld in China, India en zelfs op REDACTED

PANIEK🔥 BINNEN NATO ( CIA/ MI6/ DAVOS EXT ETC EX.) als de steun voor de oorlog in Oekraïne afneemt.

PANIEK nu Rupert Murdoch uit CNN is gezet en TRUMP’s vriend en Allie John Malone, die CNN heeft overgenomen, zich nu klaarmaakt om CNN verder op te schudden.
Tegelijkertijd keert NEW YORK TIMES (PENTAGON MOUTH PIECE) zich tegen Oekraïne en geeft volledige details over UKRAINE dat zijn eigen mensen bombardeerde en RUSLAND de schuld gaf.


Achter de schermen>]; POLEN MILITAIRE ALLIANTIE maakt zich klaar om de [ DS] regering, militaire en NAVO ( CIA) operaties in hun land te ontmaskeren en Litouwen zal de volgende zijn in het begin van 2024.

De militaire alliantie in Polen heeft gewacht om een nieuwe regering in Polen te installeren en er zal een grote opschudding plaatsvinden als de verkiezingen van 2023 over een paar weken plaatsvinden /// Er heerst grote paniek binnen de POLITIEKE DIRECTE REGERING/MILITARIE die weet dat DE STORM eraan komt om hun operaties in verband met Oekraïne/ NAVO/VN/ witwassysteem en corruptie op het HOOGSTE NIVEAU bloot te leggen.
(Wees gewaarschuwd Polen…. het Poolse deep state leger en de CIA plannen terroristische aanslagen om Russische of Oekraïense immigranten de schuld te geven en om te proberen de komende verkiezingen te beïnvloeden die verhit zullen zijn in debat)////

Uiteindelijk zal het Poolse volk vechten voor hun land en zal geleid worden door witte hoeden militaire geheime operaties.
_
De WERELD STORM
er gebeurt zoveel in de komende maanden, vooral in de V.S. en EU/Australië/Canada/UK dat verbonden is met GROTE corruptieschandalen, BELICHTING van PLANDEMISCHE/Militaire corruptie…..

TRUMP Gaf onlangs COMMSrl en zei dat er iets gebeurt in Oekraïne en dat dingen aan het veranderen zijn//

RUSLAND bereidt zich momenteel voor op het GEBEURTENIS VAN HET CENTURY ( SCARE EVENT) 2024 en bouwt aan een gigantisch militair offensief.
__
PANIEK PANIEK PANIEK in CIA/ NAVO/DAVOS ECT ETC nu het wereldsysteem van witwaspraktijken in de EU/UKRAINE uit elkaar valt en de ONTMOETING dichterbij komt.

VOLGENDE > ONTHUL CLINTONS WERELD GELD WITWASSENDE OPERATIES

https://t.me/CharlieWardFriends
Telegram
Charlie Ward & Friends
I’ve had an issue with my telegram channel, so I’ve had to create a new one.