“Ouderen sterven na vaccinatie als vliegen”

5 februari 2021

Vanuit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk komen meldingen binnen van sterfte onder gevaccineerde ouderen. Eerder kwamen er al meldingen uit Noorwegen. Daarnaast druppelen de berichten binnen over bijwerkingen die gevaccineerden ondervinden. De nieuwsvoorziening hierover wordt echter gecensureerd. De sociale media proberen uit alle macht dergelijke berichten te verwijderen. Daarom verzamelden wij er een aantal.

Verslag van klokkenluider uit de VS

https://www.bitchute.com/embed/N6p8ROKvhfwO/

Hij is ouderenverzorgende. Zijn naam is James Develon en hij vertelt dat hij zich als christen verstoord en ongemakkelijk voelt. James vindt dat hij een deel van het probleem wordt als hij zwijgt. Hij is heel geëmotioneerd.

In heel 2020 stierf niemand volgens de ouderenverzorgende aan covid-19 en er waren er misschien in totaal een stuk of vijf ouderen die überhaupt het virus kregen.
Echter na vaccinatie met het Pfizer vaccin eind vorig jaar, drie weken later, ziet hij een patroon van nevenwerkingen bij de ouderen in het tehuis waar hij werkt.

Mensen kunnen niet meer lopen of praten, of zijn verward. Tot zijn schrik ziet James dat mensen sterven, nadat ze het vaccin hebben toegediend gekregen.

En hij spreekt zijn verbazing erover uit dat hierover niet gesproken wordt, want zegt hij overal vinde n toch vaccinaties plaats.
In het tehuis van Develon zijn al veertien bewoners gestorven.

Ze sterven als vliegen, zegt hij.

De enige verklaring die hij krijgt uit zijn omgeving is dat de mensen wel besmet zullen zijn door iemand anders.
James Develon doet een bewogen oproep aan de mensen om dit naar buiten te brengen. Te vertellen dat de nevenseffecten van het vaccin dodelijk kunnen zijn.
Het is onze verantwoording dit te doen.

In het Verenigd Koninkrijk lijkt hetzelfde te gebeuren.

Sterfte-explosie na vaccinaties ouderen UK

https://www.bitchute.com/embed/LWQP60ymBxFl/

Het programma Hugo Talks meldt vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland een verdrievoudiging van het aantal doden in 1 week tijd van ouderen in verzorgingstehuizen.

Het zijn er 1700 in 1 week tijd. Hierop heeft hij de Minister van Gezondheid gevraagd wie van hen het covid-19 vaccin hebben gekregen. Daarop heeft hij tot nu toe geen antwoord ontvangen. Op 27 januari blijkt 95 procent van de ouderen gevaccineerd te zijn met het nieuwe vaccin (de eerste prik).

Hij toont enkele recente krantenkoppen over gebeurtenissen in verzorgingshuizen:
– 22 doden in Pemberley House Care Home (Hampshire) nadat de vaccinaties hier hebben plaatsgevonden
– 16 doden in Inverness
– uitbraak, 9 doden in South Gloucestershire
– 12 doden in Fife, Scotland
– Laois in Ierland zelfs 17 doden.

Verslag van een slachtoffer

Ook circuleren er videoboodschappen van slachtoffers zelf, zoals deze van Ms Stelton uit de VS.

https://open.tube/videos/embed/74c25a20-3d2b-451b-80ae-8a7f80d6cfca

Verzorgende Stelton wil iedereen laten zien wat haar lichaam de hele dag doet. Zij is geïnjecteerd met het covid vaccin op maandag 4 januari. Ze werkt al 25 jaar in de zorg als CNA en heeft nooit eerder dergelijke serieuze medische klachten gehad als nu.

De huidige spiersamentrekkingen die haar lichaam uitvoert heeft ze gekregen vier dagen na de injectie. Haar lichaam kent geen rust meer. Ze kan nog lopen, maar ook dan gaat haar lichaam heen en weer alsof ze op een vreemde manier danst. Ze zegt dat het enige dat ze nu nog kan doen bidden is.

Nog een verslag

https://www.bitchute.com/embed/HYcyDuARNGPF/

Kristi Simmonds is verpleegster en heeft na de injectie met het moderna vaccin tegen covid-19 deze schade opgelopen. Ze hoopt dat iemand haar kan helpen.
Zelf heeft ze al contact kunnen leggen met vijf anderen die aan dezelfde symptomen lijden als zij.

Ondertussen is zij op het internet een sponsoringsactie begonnen. Haar medische kosten worden namelijk niet door haar verzekeraar betaald, zodat ze daar zelf voor moet opdraaien.
Werken kan ze niet meer. Ze heeft er ook problemen met haar geheugen bij gekregen.

Rob Vellekoop, 5 februari 2021