Orgaandonor? een schokkende en gruwelijke nieuwe wetenschappelijke studie

Orgaandonor? een schokkende en gruwelijke nieuwe wetenschappelijke studie

6 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Orgaandonor? Organen worden uit de lichamen van patiënten gesneden, zelfs als ze zich nog bewust zijn, onthult een gruwelijke nieuwe wetenschappelijke studie.

Als u een orgaandonor bent, je zou kunnen hebben die status gekozen uit een gevoel van goede wil, denken dat medisch personeel niet je organen oogsten tot na je dood en onbewust bent. Maar een nieuwe wetenschappelijke studie onthult dat orgaanoogsten zeer waarschijnlijk plaatsvinden, zelfs terwijl patiënten nog steeds bij bewustzijn zijn, ook al is hun hart gestopt met kloppen.

Dit betekent dat patiënten zich volledig bewust zijn – en alle pijn ervaren – van artsen die snel in hun lichaam snijden en hun organen wegsnijden om “transplantatieresultaten” voor het corrupte medische systeem te genereren.

Zelfs als je hart stopt met kloppen, ben je nog enkele minuten in leven en bewust

Je bent niet echt dood als je hart alleen maar stopt met kloppen, ook al is dat wat artsen gebruiken om je dood uit te spreken. “[P] eople die hartstilstand heeft overleefd, beschreef later accuraat wat er om hen heen gebeurde nadat hun hart niet meer klopte”, zegt Dr. Sam Parnia, een onderzoeker die bewustzijn na de dood bestudeert. Zijn opmerkingen werden gerapporteerd door Fox News :

Hij zei: “Ze zullen beschrijven hoe artsen en verpleegkundigen aan het werk zijn, ze zullen beschrijven dat ze zich bewust zijn van volledige gesprekken, van visuele dingen die gaande waren, die anders niet bij hen bekend zouden zijn.”

Met andere woorden, je bent nog enkele minuten in leven, bewust en gewaar, nadat je hart stopt met kloppen. Alleen omdat het hart stopt, wordt de activiteit van de hersenen niet onmiddellijk verbroken. (Dit zou duidelijk moeten zijn, maar het corrupte, kwade medische systeem heeft dit onderwerp jarenlang witgewasd en beweerd dat de dood onmiddellijk plaatsvindt, die plaatsvindt op het moment dat het hart stopt met kloppen.)

100% biologische essentiële oliesets nu verkrijgbaar voor uw huis en persoonlijke verzorging, waaronder rozemarijn, oregano, eucalyptus, theeboom, salie en meer, 100% biologisch en in laboratoria getest op veiligheid. Een veelvoud aan toepassingen, van stressvermindering tot actuele eerste hulp. Bekijk hier de volledige lijst en help deze nieuwssite te ondersteunen.

“Dit betekent dat je in essentie ‘opgesloten’ zit in je lijk, terwijl je brein nog steeds werkt,” meldt Fox News. Als u een orgaandonor bent, is dat het moment waarop artsen in uw lichaam snijden zonder anesthesie (omdat ze aannemen dat u dood bent) en snel beginnen met het oogsten van uw organen. Je voelt er alles van, maar je zit gevangen in je lichaam en kunt niet bewegen of zelfs gillen.

Als je een orgaandonor bent, kunnen hebzuchtige ziekenhuizen en onethische artsen je organen gaan oogsten VOORDAT je dood bent

Artsen worden door de medische industrie geduwd om zoveel mogelijk organen te oogsten, aangezien organen vrij zijn voor het ziekenhuis, maar datzelfde ziekenhuis kan miljoenen dollars aan inkomsten genereren uit een orgaantransplantatie. De orgelhandel is doordrenkt van onethische medische misdaden en gruwelijke werkelijkheden die bijna niemand durft te erkennen. In de loop van de jaren zijn er veel rapporten geweest waarin wordt beweerd dat sommige artsen patiënten oneerlijk verklaren te zijn overleden, ook al zijn ze dat niet, om te beginnen met het oogsten van hun organen voordat hun hart stopt met kloppen.

Een schokkend onderzoekend boek genaamd The Red Market (door Scott Carney) documenteert de onethische praktijken van de orgaanhandel. De ondertitel van het boek luidt: “Op het spoor van de orgelmakelaars, botendieven, bloedboeren en kinderhandelaars,” en het onthult de gruwelijke waarheid over de orgaanoogstindustrie die het medische establishment decennialang met succes heeft bedekt.

donor

Het corrupte medische systeem duwt je om je organen te doneren voor HUN voordeel, niet voor jou

Samenvattend, de volledige duw voor u om orgaandonor te worden is gebaseerd op de winsten van het medische systeem . Ze hebben je organen nodig om patiënten te laten betalen voor procedures voor orgaantransplantatie, medicijnen en een leven lang herhalingsbezoeken aan artsen. Bij het zoeken naar deze winsten, impliceren ze ten onrechte dat orgaantransplantaties op de een of andere manier voor iedereen gratis zijn, alsof ziekenhuizen en artsen hun tijd en middelen vrijmaken om levens te redden.

Dat is een grote leugen.

In werkelijkheid zijn orgaantransplantaties een enorm winstcentrum voor veel ziekenhuizen, en hoewel ziekenhuizen en artsen enorme winsten maken op deze procedures, betalen ze helemaal geen geld aan de familie van de overleden persoon wiens organen het hele ding in de eerste plaats mogelijk hebben gemaakt.

Waarom zouden orgaandonors hun organen gratis moeten afstaan, terwijl artsen, ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven grote winsten van die organen verdienen? Als ‘het redden van levens’ het echte doel is, waarom bieden de ziekenhuizen de artsen dan niet alle orgaantransplantaties gratis aan?

Het antwoord ligt voor de hand: het is big business . Het is een winstcentrum voor de corrupte, kwaadaardige medische industrie.

En als je een orgaandonor bent, blijf je dit grote kwaad bestendigen en mogelijk onderwerp je jezelf aan gruwelijke martelingen als chirurgen je organen uit je lichaam rukken terwijl je nog in leven en bewust bent.

Als je echt anderen wilt helpen, leer mensen hoe ze hun eigen organen moeten beschermen door gezond te leven, voeding te gebruiken en toxines te vermijden. Door mensen te leren hoe ze hun eigen organen gezond houden, vermindert u de behoefte aan nieuwe orgaantransplantaties, waardoor meer van die organen beschikbaar worden gesteld aan degenen die erop wachten.

U kunt beginnen mensen te leren om toxische vaccins te vermijden, omdat vaccins de nieren beschadigen. Chemotherapie beschadigt het hart, de lever en de hersenen. Blootstelling aan glyfosaatherbicide en andere landbouwchemicaliën beschadigt al uw organen. Als je echt levens wilt redden en anderen wilt helpen, moedig ze dan aan om Natuurlijk Nieuws te lezen, waar ze kunnen leren hoe ze ziekten kunnen voorkomen en de organen die God hen heeft gegeven kunnen beschermen.

Lees ook MedicalViolence.com voor meer verhalen over het extreme geweld tegen de mens door het medische systeem.