Het Onderwijs = wijs ten onder !!??

Het Onderwijs  =  wijs ten onder !!??

Ja dat kunnen we ons eigenlijk EENS  heel goed afvragen, vind ik !?

We gaan door een EVOLUTIE PROCES  heen allemaal en alles wat ermee verbonden is dit ook lieve mensenkind.

Ik ben zelf moeder en kom dingen in het Onderwijs tegen waarvan ik denk/dacht JULLIE ZIJN STIL BLIJVEN STAAN  hallo is daar iemand ?!!  WORDEN DE KIDS EN HUN OUDERS WEL GEHOORD DIE VOOR HUN IN BRES SPRINGEN ?!

De Leerkrachten jonge en oudere die de vernieuwing zien maar totaal mond dood gemaakt worden of onderdrukt op wat voor een manier dan ook?

Lees dit stukje maar eens klik hier op.

Wat zegt het tegen je en wat doet het met je als je dit leest. MOEDIG  hé.

Laat kids ontdekken,waarnemen,beleven van die leeftijd en zo kunnen ze groeien naar een persoon met kwaliteiten die onderbouwd zijn en ze kunnen meteen het toepassen en aanvullen op wat voor manier dan ook.

http://www.maurice.nl/

Hij heeft hier een site met veel info hier over ook het digi komt ruimtelijk aan de orde wat nodig is voor de door evolueren.

Maar de REGERING zal ook mee gaan of ze nu willen of niet ,de tijd van hun die controle en druk uitoefen is toch langzaam voorbij; hun wetenschap is vast geroest . Dus wat Cola erop en bruisen  zo komt het los en dat is wat ons verder verandert en in beweging zet samen doen en samen leren en vernieuwen en niet vast klampen aan het oude dat is VERLEDENTIJD.

ER IS GEEN LEEFTIJD VOOR UIT GESTUDEERD TE ZIJN = dat is iets wat we ons zelf opleggen. Ik neem de raad van mijn Opa ten Harte  namelijk , toen hij prostaat kanker had zij hij : ” als ik beter wordt ga ik computer leren,NU vraagt dat teveel energie van mij,als het me gegeven is .Anders zie ik het vanuit boven hoe dat jullie ermee aan kloten”. Het is hem helaas niet geven  hij was in de 92 / 98 jaar  geloof ik ( een jaar of 13 geleden),maar jong van Geest zoals het voor een mens bedoelt is geloof me maar.

En verandering = BEANGSTIGEND  dat steek ik niet onder stoel of bank of tafel ,NEE maar een uitdaging is prikkelend en mag gevoeld worden . Zo beleef je en neem je waar. Je bent geen ROBOT ,dus……….

IS DIT SOMS  JE ANGST !! kijk hier eens rustig naar .

 

Weet dat leren = ouders leren hun kinderen verantwoording – kinderen leren ouders nieuwe inzichten WAAR OF WAAR.

Wil je Sharen of heb je een reactie geef het aan hieronder , spreek ,laat je horen.

Heb je of onder vind je problemen hierin laat het ons weten we kunnen je ondersteunen.

Warme Hart Groet