Onder-Dompelen.

Goedemorgen Lieve Vrienden, en trouwe lezers,

wolf 1

Het is zoals hierboven beschreven is .

Wat is Spiritualiteit nu eigenlijk????

Het heeft niks te maken met Religie, Religie waar vele van ons mensen aanhangen.En dat is een keuze van hun ,hun eigen wil, en dat hoort gerespecteerd te worden. We kunnen de wijsheden naast elkaar leggen en uitdiepen naar elkaar luisteren wat het betekent voor je de Religie die je hebt en handhaaft. Maar in hoeverre handhaaf je het ?! En hoe verwoordt je het ,en draag je het uit ,Beheerst het je Leven of is het een aanvulling. Ieder doet het op zijn manier.

NATUUR – WIJSHEID wordt vaak onnodig in het kwaad dacht licht gesteld. Ze wijst er alleen maar op de dagelijkse dingen Bewust tot je door te laten dringen en niet als een kudde schappen te lopen en te reageren. En kwaken als een kip zonder kop ??!!

Spirit = Geest – Ziel.

Uali   = Dualiteit = wit – zwart.

Eit    = Eeuwigheid = Leven.

De Moeder van Alle Moederen is  ; De Aarde ; zij die het LEVEN brengt in vreugde ,verdriet. Geboorte – Dood – Wedergeboorte; iedere fase heeft een cyclus; in 2 Hoofd seizoenen en in 4 Periodes.

EN ALLES MAG ER ZIJN .

We verbouwen, eten, ontlasten, verbruiken, verkwisten, creativiteit ontplooiing, ontwikkelingen, gebruiken, ontploffen enz. Iedere dag weer ,dag IN dag UIT. Staan we daar eigenlijk wel eens bij stil ??!! Of zijn we zo ver weg gedreven van de BRON dat we dat geheel geen AANDACHT meer geven. ALs we dat geen Aandacht meer geven geven wij ons zelf dan nog wel Aandacht ??!! Ik heb een tijdje terug geschreven van AANDACHT GEVEN AAN AANDACHT. = BEWUST wording op alle niveaus in alle Vormen en Alles wat Ademt.

.www.froot.nl

4 sezoenen.

Deze tekening is geweldig ; bij de Schumann Resonantie workshop halen we deze ook naar voren ,(een iets anders in opstelling om duidelijk uitleg tegeven )

Dit alles bevind ook in ons , en we leven samen met het prachtig wonder dat niks VERWACHT, NO-CLAIM, VERWONDERT, ZINGT, STRAALT, HUILT, GEEFT EN ONTVANGT,  IN OVERGAVE EN OVERVLOED.

Hier wil ik het bij laten .

Geniet van het prachtige weer en laat de vogels zingen hun hoogste lied.

Warme Hart Groet Patricia.

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.