Onbeperkt gratis energie opwekken met de ABHA Torus

Gratis energie opwekken met de ABHA TorusEr wordt momenteel gewerkt aan een film over een nieuwe vorm van wiskunde die gebaseerd is op vortexen. De theorie heeft de potentie om de alternatieve energie-industrie een flinke boost te geven.

Volgens de makers van de film kan de techniek een gunstig effect hebben op het welzijn van de mens.

Randy’s Donuts is gebaseerd op de vergelijking van Marko Rodin. Zijn unieke wiskundige kijk biedt inzicht in de aard van het universum.

Tijdens zijn onderzoek stelde Rodin: “Ik heb niet alleen mijn eigen gereedschappen ontworpen en gemaakt, ze zijn ook nog eens gebaseerd op perfectie, axioma’s en de universele waarheid van het heelal. Ik heb perfectie ontdekt.”

Wiskundige Randy Powell claimt de vergelijking van Rodin te hebben vertaald naar de driedimensionale wereld in de vorm van een torus of donut. Deze donut staat officieel bekend als de ABHA Torus.

Randy ontdekte al snel dat de vorm van de donut een universeel geometrisch ontwerp is voor maximale efficiëntie bij energietransformatie. Alles in het universum – of het nu gaat om de elementen van het periodiek systeem, patronen in de natuur, de vorm van ons sterrenstelsel of ons DNA – is gebaseerd op torussen.

Volgens Powell kan met de ABHA Torus onbeperkt vrije energie worden opgewekt, waardoor fossiele brandstoffen in feite overbodig worden gemaakt.

Bron: Tblnfilms.com
Bron: Niburu.nl