Nooduitzendsysteem Activering

Nooduitzendsysteem Activering: Waarschuwingen via het Amerikaanse leger, alle legers over de hele wereld zouden alle media, internet, telefoons en tv-programma’s gedurende twee tot tien dagen afsluiten. (Hulpdiensten zouden actief blijven). Gedurende die tijd zouden internet en geldautomaten niet werken en zouden telefoons alleen werken om 911 te bellen. Deze wereldwijde staat van beleg zou een twee-tot-tiendaagse communicatieduisternis omvatten waarbij het Emergency Broadcast System wereldwijd zou worden geactiveerd om drie keer per dag (24/7) acht uur durende documentaires af te spelen over de onderwerpen fraude, corruptie, pedofilie, arrestaties en tribunalen van Global Elites. De militairen zouden wereldwijd regeringen verwijderen die onder controle stonden van de Cabal, terwijl ze arrestaties verrichtten op meer dan 500.000 verzegelde aanklachten (zaken die al zijn beslecht door middel van Grand Jury Trials) over de hele wereld. Na de twee tot tien dagen van communicatieduisternis zouden we dan verbinding maken met een nieuw Quantum-internet. Oude systemen van overheid , onderwijs, financiën, gezondheid, handel en handel etc. zouden worden ontmanteld en vervangen. GESARA/NESARA zou worden geactiveerd.

Wereldwijde valuta reset: “Het nooduitzendsysteem gaat af, de markten worden gesloten, we hebben twee tot tien dagen van openbaarmaking, waarna Tier4b (ons, de internetgroep) een melding ontvangt om uitwisselings- / inwisselingsafspraken te maken.” …David XRP op de Charlie Ward Show (Dr. Ward, die hoofd was van het Global Currency Reset Redemption Committee en onder verschillende NDA’s, was het eens met wat David XRP te zeggen had). https://m.beforeitsnews.com/alternative/2023/04/charlie-ward-major-intel-teotwawki-is-almost-here-be-ready-video-3792033.html Za. 29 april MarkZ: gisteravond laat vr. 28 april en vanmorgen za. 29 april kreeg ik bericht dat Tier 1 officieel aan het uitbetalen was. Er zijn vijf niveaus van mensen die uitwisselen: Niveau 1 – Overheden Niveau 2 – Walvissen-elite met valutaplatforms, bedrijven. Tier 3 -Admirals Group, American Indians, Farmers, CMKX, grote kerkgroepen (zoals de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen). Niveau 4 – Miljoenen besteden aandacht aan Intel (ons, de internetgroep). Niveau 5 -Het grote publiek. In 1944 vond de laatste World Economic change plaats op de Bretton Woods Conference waar de Gold Standard de vaste wisselkoers vaststelde op $35 per ounce. Het particuliere bedrijf US Inc. ging echter door met het drukken van fiat Amerikaanse dollars, zozeer zelfs dat de Franse president Pompidou in augustus 1971 een slagschip naar de haven van New York stuurde om het Franse goud uit de kluis van de NY Federal Reserve Bank te halen en naar de Banque de France in Parijs. Een paar dagen later haalde president Nixon de VS van de Gold Standard zodat US Inc. fiat Amerikaanse dollars kon blijven drukken. Andere landen zouden Frankrijk volgen bij het terugeisen van hun goud, totdat het allemaal tot een hoogtepunt kwam met de 2008“Hypotheekcrisis.” Deze zogenaamde “Crisis” was in werkelijkheid een faillissement van de Federal Reserve en had er alleen maar toe geleid dat de Amerikaanse belastingbetaler nog meer schulden aanging door de “Too Big to Fail”-banken te redden. Als gevolg hiervan vormden de naties Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika BRICS om de door goud/activa gedekte valuta’s van de wereld te evalueren – wat heeft geresulteerd in de huidige Global Currency Reset van 209 landen. Als gevolg hiervan gaan centrale banken over de hele wereld failliet – en zullen er geen reddingsoperaties meer zijn, alleen NESARA/GESARA om de belastingbetaler terug te betalen van wat van hen is gestolen. Onder de Nieuwe Republiek zou elke individuele staat meer autoriteit en macht hebben. De staten kunnen goud kopen, verkopen en verhandelen. Er waren 27 staten die zich hadden aangemeld om hun eigen gouden munten te mogen slaan. …Simon Parkes Zon. 30 april 2023 https://m.beforeitsnews.com/prophecy/2023/04/new-simon-parkes-david-mahoney-april-intel-chat-update-2023-2540963.html

Judy Opmerking: Volgens David Wilcox zou er een wijziging in de grondwet moeten zijn om staten hun eigen munten te laten slaan:
De vijf monetaire regels van de grondwet . In samenhang gelezen met de negende en tiende amendementen en de contractuele clausule (Art. I, sec. 10, cl. 1), kunnen we vijf monetaire beleidsmaatregelen identificeren die grondwettelijk vereist zijn in de Verenigde Staten:.

1. De basiseenheid is de dollar, een zilveren munt die 371,25 korrels puur zilver bevat.

  1. Alleen gouden of zilveren munten en valuta (specie-backed bankbiljetten) kunnen wettig betaalmiddel zijn.
  2. Geen enkele staat mag munten of valuta uitgeven.
  3. Niemand mag door de Amerikaanse overheid uitgegeven munten of valuta vervalsen.
  4. Fiat-geldbiljetten (‘bills of credit’) zijn verboden.
    https://dean