‘Noodremvoorstel’, Mark Rutte en de wonderbaarlijke oliekruik van de geldpers

Filed in NIEUWS ANALYSES by Martin Vrijland on 18 juli 2020 •

bron: persgroep.net

Na een moeizame eerste dag van dertien uur propagandafoto’s schieten, vreten en zuipen, is Nederland zaterdag langzaam maar zeker iets positiever over nieuwe Brusselse “voorstellen” voor een Europees herstelfonds op de tweede dag van het EU-borrelgenootschap. Allemaal dragen de marionetten een muilkorf, maar dat is natuurlijk alleen voor de foto, want als de camera’s klaar zijn en de kapsters en visagisten weer naar huis kunnen, wordt er smakelijk gelachen om de opgevoerde show. Ach, acteren is een fulltime job en het schuift goed.

In het nieuwe voorstel van Charles Michel, de voorzitter van de minderjarigen minnende borrel- en vreetclub verenigd in de Europese Raad, is er in het herstelfonds nog steeds sprake van giften, maar daar worden de, door de via neppe statistieken op-gepimpt populaire Mark Rutte, zo gewenste schijn-strenge voorwaarden aan verbonden. Het script lag immers al voor deze zelfgeschapen coronacrisis klaar.

Ook komt er de optie om aan de ‘noodrem’ te trekken als de voorwaarden niet worden nageleefd of als de voortgang ervan onvoldoende is, laat een propaganda diplomaat in Brussel aan NU.nl weten. Dat is om het volk de indruk te wekken dat het allemaal heel betrouwbaar is en dat politici echt knokken voor elke strohalm.

Het herstelfonds (George Orwell newspeak voor ‘naar-de-kloten-geholpen-om-een-communistische-heilstaat-te-kunnen-vormen fonds‘, dat de Europese economieën definitief moet inlijven in de Europese dictatuur na de coronacrisis, van in totaal 750 miljard euro, zou voor twee derde uit giften bestaan. Dat deel is door Michel iets teruggeschroefd tot 450 miljard. Het overige deel bestaat uit leningen. Waar die giften dan vandaan komen moge duidelijk zijn: die komen uit de wonderbaarlijke oliekruik van de geldpers, net als de leningen.

Alsof het ook maar iets uitmaakt! In beide gevallen moet het volk bloeden, want rente komt uit de belastingpot en die 750 miljard (uit het niets gecreëerd geld) zorgt voor hyperinflatie. Dus alles wordt duurder en er blijft minder in de portemonnee over door te voorziene belastingverhogingen, aanstaande milieuheffingen en (voor velen) een terugval tot een minimum inkomen. De hyperinflatie zorgt er straks voor dat een brood waarschijnlijk dubbel zo duur wordt, dus per saldo wordt het afzien voor iedereen. Uitknijpen tot op het bot en daarna weer een beetje de teugels laten vieren voor diegenen die zich als brave meewerkende burgers gedragen.

Vele midden- en klein bedrijven zullen gaan omvallen. Om ze de “helpende hand te bieden” kun je ze natuurlijk ook een prachtige lening geven en dan vraag je in ruil daarvoor als staat een aandeel. Uiteindelijk wil je natuurlijk van al die vervelende MKB ondernemers af en wil je gewoon naar een technocratisch communistische regiem, waar niemand meer bezit heeft, alles van de staat is, iedereen een basisinkomen heeft en dat je alleen kunt kopen en verkopen, reizen of ontspannen als je volledig naar de pijpen van die superstaat danst.

Terwijl er nu een nieuw voorstel op tafel ligt waarover de landen nog even een tijdje voor de bühne hun landelijke acteerwerk op kunnen voeren via de wel bekende tv debatten (waar poppetjes van de macht, genaamd politici, doen alsof ze het grondig oneens zijn), wordt er vanuit Brussel benadrukt dat een akkoord nog ver weg is. “De voetbalwedstrijd is begonnen, maar we moeten nog tachtig minuten spelen”, laat een Brusselse propagandist weten. De eerste paar minuten wordt als een “schopwedstrijd” getypeerd. Naar verwachting wordt er zaterdag, al dan niet in aparte sessies, nog de hele dag gevreten en geborreld.

bron: nu.nl

Rutte moet vooral kloof dichten met Italië en Spanje

Rutte zat zaterdagochtend eerst in een kleine propaganda fotoshoot-setting met Michel, Europese Commissie-voorzitter Ursula von der Leyen, Angela Merkel (Duitsland), Emmanuel Macron (Frankrijk), Pedro Sánchez (Spanje) en Giuseppe Conte (Italië) voordat alle 27 EU-leiders aanschoven. Dat is om te laten zien welke landen de show runnen in dit communistisch schouwspel. De rest is nu eenmaal via de oude bekende tactiek van inlijving via ‘eerst naar de kloten helpen en dan leningen bieden’ ingelijfd in de Europese superstaat.

Met name aangaande Spanje en Italië moet Rutte laten zien dat hij bereid is het Nederlandse volk zo veel mogelijk financieel te beroven. Spanje en Italië roepen al maanden dat zij geen leningen of strenge voorwaarden willen om er financieel weer bovenop te komen en Rutte moet doen alsof hij dat allemaal heel erg vindt, zodat hij zijn leugenachtige nep glimlach weer op de Nederlandse buis kan vertonen. Een ander onderdeel van zijn eindeloze act, die alleen eindigt als hij ‘s nachts kunstmatig middels morfine in slaap gehouden wordt om zijn geweten te sussen, is de ernstige serieuze grimas. Ook die tovert hij zonder problemen op commando voor de propaganda camera’s naar voren, na te zijn opgekrikt met de dagelijkse dosis amfetamine. Wat dat betreft is die muilkorf een verademing.

Rutte zou in de schijn vergadershow (die na de fotoshoots en het oefenen van de propaganda perspraatjes, vooral bestaat uit vreten en borrelen) zijn broek hebben laten zakken op het punt van de giften, maar daar staan dan wat betreft zijn spindoctors-script wel strenge voorwaarden tegenover. “Hulp van het noorden betekent hervormen in het zuiden. Dat kan niet anders” is een prachtige loze kreet die je als topacteur (genaamd premier) in de weken voorafgaand aan de EU-show gewoon even de ether in slingert. Die hervormingen moeten bovendien door de parlementen of kabinetten van de lidstaten worden gecontroleerd. Ook van die parlementen weet de niet door radio en tv gehypnotiseerde burger inmiddels wel dat ook dat allemaal acteerwerk binnen de schijn van democratie is.

De landen moeten het voor de bühne ook nog eens worden over de Europese begroting voor de periode 2021 – 2027 van bijna 1.100 miljard euro bijgedrukt (inflatie)geld. Nederland, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Zweden zouden daarbij hun “kortingen” op de EU-contributie mogen behouden, maar deze landen zijn al nettobetalers en betalen meer aan de EU dan dat ze aan subsidie ontvangen, dus ook het woord “kortingen” is Orwelliaanse newspeak..

Kortom: het volk wordt weer prachtig beroofd en bestolen en dat alles in een paar dagen showtjes opvoeren en ‘s avonds lekker vretend en borrelend kijkend naar een drag-queen show van minderjarige geïmporteerde Duitse jongetjes die bij pedo gastgezinnen zijn ondergebracht.

Bovenstaande is een parodie op dit originele artikel van nu.nl. Aan u de vraag wie van de topacteurs de meest modieuze muilkorf droeg.

Bron linkvermelding pedo gastgezinnen: rtlnieuws.nl