Nieuws Update 15 November 2020

Aller eerst hartelijk dank voor de grote belangstelling in de Bataafse Republiek Vlag

De Sprit leeft, en is uit de fles, we weigeren om ons in het fascisme te laten rommelen door het Bilderberg Nazi Kartel.

Om de transitie te versnellen, stuur deze E-Mail door naar al je mail contacten vanuit je eigen bestanden.

Laat mensen weten dat er wel degelijk iets te kiezen valt, en wel je eigen vrijheid, we accepteren niet langer het Fake Corona Fascisme van deze halvezolen.

Als alle linkse Gekkie,s een 4 dubbele dosis van het Genocide Vaccin nemen, lost het probleem vanzelf op.

Ons land zonder pedofielen, betekend ook dat er geen politiek meer zal zijn.

Trump gaat de kop van het serpent verwijderen, daar kan Rutte de beschermer van Pedo’s en Fake Koningshuis niets tegen ondernemen.

Een teken van eenheid, vrijheid en eigen cultuur, alles waar de politiek ons mee verraden heeft.

De politiek is te laf om de waarheid te vertellen, maar een volksmassa tegen houden kunnen ze ook niet.

Welk effect heeft het als mensen met deze vlag naar buiten komen, het zal een storm van reacties opleveren.

Men kan ervoor of er tegen zijn, maar het zal wel het gesprek van de dag zijn.

Je bent vrij als je zelf de keuze maakt. Besef dat we geen niets-Kunners als meesters nodig hebben, mensen vonder enige vaardigheden die als parasiet de lakens willen uitdelen..

Dit huidige fascisten kabinet heeft niets te bieden als enkel ellende en een NWO waar ze zelf beter van worden op onze kosten en onderdrukking.

Vlaggen: Het is tot nu toe een vooraanmelding die een beeld laat zien dat het leeft.

Op dit moment zijn er ca 120 vlaggen die men wil bestellen, meerdere mensen zelfs met 3 vlaggen tegelijk.

Hier een leuk voorbeeld: ik zou heel graag 2 Bataafse vlaggen willen bestellen. En hoop deze met eer te mogen vlaggen. 

Ik had nooit iets met de blauw wit rode vlag. En al helemaal niet de 

Volkslied. Ben niet van Duitse bloed. 

Vond ik altijd vreemd. Zong ook nooit mee. Maar weet nu waarom. Hoe ongelofelijk is dat.

Dus als je dat voor mij kan regelen . Bvd. ☘??

Daar er nog contact gelegd is met meerdere producenten kan ik inhoudelijk nog niet vertellen hoe het traject gaat lopen.

Mocht er een of meer Patriot sponsoren zijn, zal de prijs geheel anders uitpakken.

Bedrijven die nu schade hebben van de Corona Leugen en Lock Down kunnen zich met ons verenigen, zodat we collectief stoppen met belasting betalen aan de ongeldige corrupte overheid.

De vlaggen betalen zichzelf door de besparing, die we zelf realiseren, Geen wegenbelasting of belasting in welke vorm dan ook meer betalen, levert vlaggen op om de corrupte bende uit te zwaaien.

Toegang tot gratis energie, zal de staat de inkomsten ontnemen van de CO2 ontreigening die nu afgeperst wordt.

Accijnzen, 23% BMP, Bijtelling 25% , we stoppen er gewoon mee, we zijn hun gekke Henkie niet..

We hebben met de overheid schurken geen contract, geen Nederland, dan ook geen verplichting.

Het is ons goed recht een eigen identiteit op te eisen als erfgenamen van de Bataafse Republiek, met een democratische grondwet.

Het tijdstip is wel van belang, want alle campagne van de politieke partijen kartel gaan we goed verzieken, zoals zij ons leven hebben verziekt door list en bedrog.

De arrogantie van de Bilderberg macht om te denken dat we ons nog langer laten knechten gaat ze 100% opbreken.

We zijn hierin niet alleen, het bedrog waar de Globalisten nu meer mee in het licht gezet zijn zal hun ondergang worden.

Daar WW 2 nooit is gestopt, en wereldwijd door de Lock Down een vorm van Krijgswet is ingesteld, zal het leger ingrijpen onder leiding van de VS.

Wie had dit voor mogelijk gehouden de globalisten kommen geïsoleerd over de hele wereld en worden gearresteerd, voor hun deelname aan het misdaad syndicaat.

Als we op de 200 vlag aanvragen zitten, kunnen we een betere prijs bedingen, zeker om dat dit slechts het beging zal zijn, en er nog 10.000 verkocht gaan worden in de toekomst.

Mocht GESARA uitgerold worden, gaan alle vlaggen aan jullie gratis geleverd worden, dit zal de transitie enorm versnellen en de mensen die zich nog van niets bewust worden, wakker maken.

Bij alle verkiezing posten in het land kunnen mensen dan kiezen of een vlag, of zich verder laten oplichten door de politiek.

BOMBSHELL: De verkiezingen van 2020 vonden plaats onder een door Trump afgekondigde “Nationale Noodsituatie” die een verkiezingsdagval zette voor de “ongeoorloofde toegang tot verkiezings- en campagne-infrastructuur”

https://distributednews.com/474016.html?fbclid=IwAR3owtyx-H1_5WQpSfgpuWqtpFRYE0rWmz8bKtSMPOVwouKL62Amg5ge9lo

Laat je niet meer door Fascisten zeggen wat je moet doen, het is ons leven, dan beslissen we ook zelf, kiezen uit slechte keuzes is geen keuze.

https://www.tubantia.nl/enschede/gewetensnood-bij-enschedese-arts-over-coronavaccin-ik-zal-voor-mijn-kinderen-vechten-en-voor-mijn-patienten~a1676607/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

GESARA Transitie info:

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/11/restored-republic-via-gcr-as-of-nov-15.html

Bij Kat,

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/11/juan-osavin-trap-is-set-watch-what.html

ik weet niet wie Juan O’Savin is. Charlie Freak denkt dat hij JFK, Jr. is omdat 1-0-7- = 1-7 in Gematria = 17e letter van het alfabet = Q.Maar

ik weet het niet en het maakt mij niet uit, want wie hij ook is, hij is fascinerend, briljant en up-to-date met wat er gaande is met POTUS, in de machtige Alliance, en hun geniale plan om de aarde en de mensheid te bevrijden uit deep state de_mons die jammerlijk satanically geïnspireerd zijn.

Volgens de Juan is wat op het punt staat door de Alliantie te worden ontketend een tsunami van wettelijke vergelding voor een ca_bal die veel te lang brutaal, bloeddorstig en barbaars in het extreme is geweest voor de Engelachtige Mensheid en Gods gezegende Aarde die ze opdroegen geplunderd en bijna vernietigd.

Dit zijn enkele van de essentiële punten van Juan in dit transcript:

-209 duizend aanklachten wachten op betekening. De klok tikt.

– De Executive Order van president Trump van 2018 betreffende “het opleggen van bepaalde sancties in geval van buitenlandse inmenging bij een verkiezing in de Verenigde Staten” is een belangrijk onderdeel.

-De sociale-mediabedrijven [youtube, FB, Twitter, enz.] En hun fabelachtig rijke CEO’s die betrokken zijn geweest bij het afsluiten van de discussie tussen de burgers in een eerlijk gesprek … en samenspannen met buitenlandse entiteiten om onze stem te bereiden … lees de EO van 9-14-18 en bedenk hoe het van toepassing kan zijn.

– Sommige mensen gaan VOOR ALTIJD de gevangenis in.

-We zijn verwikkeld in een wereldwijd conflict. We hebben een paar maanden geleden twee gevechtsgroepen van vliegdekschepen, elk 100 schepen, voor de kust van China gestuurd. We zagen dit aankomen.

-Wat er op het punt staat te gebeuren in het ENERGIE-rijk in de tweede termijn van president Trump, zal mooi, verbazingwekkend en verbazingwekkend zijn. [Denk aan Tesla, NESARA, vrije energie …]

– Dit is zo groot. Dit is zo groot. Dit is zo groot. Een tsunami staat op het punt te gebeuren.

-Veel van de onthullingen zullen niet echt in de publieke opinie worden gebracht gedurende lange weken of zelfs een maand of twee … als dit zich

uitbreidt … -We hebben letterlijk een tweede Amerikaanse revolutie.

-Deze mensen liepen regelrecht de opstelling in … we zaten er bovenop … we hebben ze wel … velen van hen zullen nooit meer vrij rondlopen … dit is [T] rea * zoon, dit is [S] ed *

itie … -Dingen zullen geweldig zijn voor Amerika …
We gaan dingen doen waar mensen alleen maar van droomden …
Dingen die we een paar generaties
niet meer deden … We gaan die blokkades weghalen …
Ga doen wat we in de eerste plaats moesten doen …
het zal geweldig zijn …
en we gaan de wereld veranderen
omdat we als eerste onze wereld gaan veranderen …
en het begint met deze verkiezingen …
controle krijgen over ons land terug …
deze b * stards hier wegschoppen …
die ons vanuit een lokaal standpunt niet als Amerikanen beschouwen …
En dan gaan we de rest van de wereld in hun eigen land helpen …
Met hun situatie …
niet als hun verzorger …
niet doen wat deze mensen proberen te doen wij …
maar als hun broer …
Ik ga de broer van mijn broer zijn …


Prachtig gezegd. Persoonlijk: Karen W. die schattige Kit-Cat-e-mail was zo leuk. Maakte mijn dag. En je mooie woorden over de transcripties. Zegen uw hart. Ja, ze zijn een liefdeswerk. Bonnie M. , heel erg bedankt voor je inspirerende duimen omhoog. Het betekent alles voor mij. Ik ben zo blij dat je groep groeit en dat ze ook genieten van de transcripties.Heel erg bedankt, Mike Haydon , voor je eerbetoon aan de “Beautiful Feminine Energies”. Ik ben het ermee eens, Judy Byington en Sierra (NZ) zijn godinnen. Ik ben blij om naast hen te worden geteld.

Tot slot, heel erg anoniem, J voor je vriendelijke woorden. Ik ben het ermee eens, Sidney Powell is spectaculair, net als de machtige Alliantie. We zijn ze alles verschuldigd. God zegene hen. Iedereen. Godspeed.

Met zegeningen van vrede, gezondheid, geluk en overvloed voor iedereen – we zijn godin, soeverein, vrij,

xo, Kat
_____________________

Juan O’Savin: de val is nu gezet Kijk wat er gebeurt 11-13-20

met Juan O’Savan en VGuerrilla , Rogue News

https://www.youtube.com/watch?v=WMIQbsTfH3EGedeeltelijk getranscribeerd door Kat

0:50 Juan O’Savin: We moeten een klein gesprek hebben over “wat is er aan de hand …” Mensen maken zich allemaal zorgen over … doen we iets met deze verkiezing? … om het tegen te gaan? … gaat het snel genoeg gebeuren? … zijn we verrast? … gaan we verliezen? …

1:15 Gisteren kondigde president Trump aan … je weet dat we een Executive Order hadden die we niet konden geld uitgeven aan Chinese bedrijven… de handel met het Chinese leger stoppen om zaken te doen met Amerikanen, enz…. toen erkenden de Chinezen [B] i * den als de verkozen president …

2:08 Chinese zakenmensen maken zich zorgen over hoe deze relatie er in de toekomst uit zal zien? … ze zullen een baan moeten kiezen …

2:17 Ze hebben een de * ep-staat die verbonden is met onze de * ep-staat … net als landen over de hele wereld … en ze moeten een baan kiezen … gaan ze bij de president zijn?

Of zullen ze bij die bemanning zijn die stiekem Amerika probeerde over te nemen via een gekookte stem …

2:33 Een gekookte stem … voor die mensen die niet denken dat dit iets meer is dan een gewoon gesprek dat we voeren over sociale media … ik zal terugkomen op iets dat ik tegen u zei V, betreffende de Executive Order in 2018 betreffende verkiezingen …
_____________________

Executive Order over het opleggen van bepaalde sancties in geval van buitenlandse inmenging bij een Amerikaanse verkiezing 9-12-18

Ik, DONALD J. TRUMP, president van de Verenigde Staten van Amerika, vind dat het vermogen van personen die zich geheel of gedeeltelijk buiten de Verenigde Staten bevinden om zich te mengen in of het vertrouwen van het publiek in verkiezingen in de Verenigde Staten te ondermijnen , ook via de niet-geautoriseerde toegang tot verkiezings- en campagne-infrastructuur of de geheime verspreiding van propaganda en desinformatie, vormt een ongebruikelijke en buitengewone bedreiging voor de nationale veiligheid en het buitenlands beleid van de Verenigde Staten….

Dienovereenkomstig beveel ik hierbij:

Paragraaf 1. (a) Niet later dan 45 dagen na het einde van een Amerikaanse verkiezing, voert de directeur van de nationale inlichtingendienst, in overleg met de hoofden van andere geschikte uitvoerende afdelingen en agentschappen (agentschappen), een beoordeling uit van alle informatie aangeven dat een buitenlandse regering, of een persoon die optreedt als een agent van of namens een buitenlandse regering, heeft gehandeld met de bedoeling of het doel zich te mengen in die verkiezing …

Alle agentschappen van de regering van de Verenigde Staten worden hierbij opgedragen alle passende maatregelen te nemen binnen hun bevoegdheid om de bepalingen van dit bevel uit te voeren….

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election/
_____________________

3:20 Juan O’Savin vervolg: Dat omvat ELKE verkiezing … inclusief tot een stam … voor een stamraad … als iemand zich daarmee bemoeit door buitenlandse invloeden, buitenlandse regeringen, buitenlandse bedrijven, buitenlandse personen … we zouden moeten zijn dat controleren, volgen en erop reageren …

4:00 De bedoeling is om buitenlandse inmenging in ons verkiezingsproces te stoppen … wat ze Trump ervan beschuldigden betrokken te zijn bij het hele Russische gedoe … ging over buitenlandse invloed … maar het kwam niet echt uit Rusland als het al… het kwam uit China… het werd gecoördineerd via verschillende bronnen, ook Mexico… China via Mexico… naar ons Amerikaanse stemsysteem / proces…

4:30 Die sociale media-operaties… denk na over wie ze zouden kunnen zijn… [YouTube, Twitter, FB, enz.] … die betrokken waren bij het afdekken van de discussie tussen de burgers in een eerlijk gesprek … het stoppen van de gesprekken over de stemming … inmenging in de openbare discussie … LEES DE UITVOERINGSORDER VANAF 14 SEPTEMBER, 2018 … en bedenk hoe het van toepassing zou kunnen zijn op die GROTE BEDRIJVEN …
_____________________

Kat Opmerking: op 11-13-20 vertelde Z * ucker * berg zijn FB-medewerkers dat “[J] oe [B] i * den onze volgende president. “

China feliciteerde via de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Wenbin [B] i * den.

De meeste van degenen in de de * ep-staat die [t] reasonous, [s] edit * ious, ve * nal, [m] ur * derer, pe * do * phile en child * traff * icker [B] iden, feliciteerden, zoals Net * an * yahu, An * gela H * it * ler Merkel, Jus * tin Ca * stro Tru * deau, Bo * ris Joh * nson en Po * pe Fran * cis, zijn al gearresteerd en gecapituleerd voor president Trump .

Degenen die misschien nog niet zijn gearresteerd, zoals Mi * tt Ro * mney, die [B] i * den ook feliciteerde, bidden dat ze niet zullen worden gearresteerd. Maar Juan O’Savin zei dat Mi * tt ten onder gaat vanwege zijn betrokkenheid bij [J] oe en [H] unter bij verschillende schandelijke transacties.

We kijken naar een show. Een stukje theater. Het werk is gedaan. De waarheid staat op het punt wereldwijd te gaan en de dag des oordeels is aangebroken.
_____________________

5:20 Juan O’Savin vervolg:U wilt inzicht hebben … wat voor impact zal het hebben op diezelfde bedrijven … en die individuen, zij het ONGELOOFLIJK rijk en enorm … die hebben samengewerkt met buitenlandse personen, buitenlandse bedrijven, inclusief het Chinese leger … opereren onder de sluier cover van bedrijven in Amerika … om de stemming te koken?

6:04 Om het elektronisch te doen met de machines… door te helpen door de mechanica te werken van hoe die machines werken… en kunnen worden gemanipuleerd… kan worden ontworpen… voordat ze hier in de VS worden ingezet….

6:21 Die Dominion-machines die aanwezig waren in 29 verschillende staten … 29 zijn weer een 9-11 [ca_bal] codenummer voor de insider-menigte …

6:36 Denk eens aan die V … deze Executive Order is ongelooflijk ENORM … en is een sleutelcomponent die niemand ziet aankomen…
_____________________ Uit Sidney Powells interview met Lou Dobbs, 11-13-20 Sidney Powell: Ik kan bijna niet wachten om al het bewijsmateriaal dat we over Dominion hebben verzameld naar voren te brengen. Te beginnen met het feit dat het werd gemaakt om gewijzigde stemresultaten in Venezuela te produceren voor Hugo Chavez, en vervolgens internationaal werd verzonden om stemmen te manipuleren voor aankopen in andere landen, waaronder deze. Het werd gefinancierd met geld van Venezuela en Cuba, en China speelt er ook een rol in.We hebben verbluffende statistische bewijzen, we hebben verbluffende getuigenissen van getuigen, waaronder iemand die persoonlijk in briefings was toen dit alles werd besproken en gepland, te beginnen met Hugo Chavez en hoe het daar was ontworpen en het vervolgens in dit land zag gebeuren.

Zodra de staten op de verkiezingsavond stopten en stopten met tellen, waren dat de staten waar de meest flagrante problemen optraden.

We moeten ook kijken naar en we beginnen bewijs te verzamelen over de financiële belangen van enkele van de gouverneurs en staatssecretarissen die zich daadwerkelijk in de Dominion Systems kochten om hun eigen zakken te vullen door een stemmachine erin te krijgen die ervoor zou zorgen dat hun verkiezing was succesvol of ze kregen er geld uit voor hun gezin.

Welnu, voor fraude die zo ernstig is, denk ik dat zelfs als de staten dom genoeg zijn om door te gaan en de stemmen te certificeren waarvan we weten dat de machines werkten en veranderde verkiezingsuitslagen produceerden, ze ook door de fraude terzijde zullen worden geschoven.

We hebben het over honderdduizenden stemmen.

President Trump won deze verkiezing met een aardverschuiving. Het zal onweerlegbaar zijn.

Patriotten komen sneller naar voren dan we hun informatie kunnen verzamelen met de getuigenis die ze onder ede willen afleggen over hoe hun stemmen werden gestolen en hoe de machines werkten.

Ze werden bijgewerkt op de avond van de verkiezing, soms na de verkiezing hebben we statistisch bewijs dat honderdduizenden stemmen zojuist zijn ingestuurd en herhaald.

Er moet een grootschalig strafrechtelijk onderzoek komen en het zal gevolgen hebben voor miljoenen kiezers en verkiezingen.

En het is georganiseerd en uitgevoerd met de hulp van mensen uit Silicon Valley, de Big Tech-bedrijven, de Social Media-bedrijven en zelfs de Media-bedrijven.

En ik ga de Kraken vrijlaten!

Het is inderdaad een erg smerige puinhoop, het is verder en breder en dieper dan we ooit dachten, maar we gaan er achteraan en IK GA IEDEREEN BLOOTSTELLEN !!!


https://twitter.com/hppyjesusfreak/status/1327391155235897345

_____________________

6:49 Juan O’Savin vervolg: Die 209 duizend verzegelde aanklachten (nog eens 29) … die er zijn … zwevend … wachten om te worden bediend … 209k … de grootste die we ooit hebben gehad … als een lopend gemiddelde voor de laatste 50 -70 jaar… is 1500…

7:12 Er zitten 209 duizend te wachten…
de klok tikt…
om hen bediend te worden…
 7:15 Juan O’Savin cont .: Je kunt de GROOTTE van wat er gaat gebeuren niet onderschatten… en MOET toevallig ons verkiezingsproces terugkrijgen …7:39 Nu, de strijd is begonnen … Ik ken mensen in een aangrenzende staat die onlangs werden opgehaald en naar Washington zijn overgevlogen om een ​​bepaald onderdeel van verkiezingsfraude in die staat aan te pakken … ze zijn in vergaderingen in DC en zijn eigenlijk gisteren en vandaag … bezig met specifieke details van een kleine gangsteroperatie in het politieke systeem … en de coördinatie van die groep met buitenlandse entiteiten …

8:15 Dus dit blijft doordringen … de details zijn er en bekend, het is niet alsof het verborgen is voor opsporingsinstanties …

8:28 ER STAAT IETS TE GEBEUREN
EEN HELE STELLING VAN DINGEN
STAAT OP HET GEBIED …


8:30 Laat me naar de militaire kant gaan …je hebt, letterlijk … militair personeel, generaals, generale staf … en admiraals die zich verzetten tegen de president … er is een interne strijd met de mensen van de National Security Council …

9:00 Waar ze zeggen, ze zien , ze weten dat de president op het punt staat in actie te komen … Federale agentschappen staan ​​op het punt in actie te komen … en ze begrijpen dat het leger een noodzakelijke component zal zijn in wat er gaat gebeuren …

9:14 Dus met dat in gedachten … ze zijn een beetje beetje nerveus omdat ze op het punt staan ​​hun vleugels geknipt te krijgen …

9:24 We brengen al onze troepen naar huis … toen we de olieproductie terugbrachten naar Amerika … en werd een netto-exporteur van olie onder deze regering … toen andere mensen zeiden dat het niet kon worden gedaan …

9:35 President Trump trad aan en hief een aantal beperkingen en regels op … zei dat het een kwestie van nationale veiligheid is … we moeten hier thuis olie produceren … en stopte een aantal van de dwaze BS die de olieproductie hier in de Verenigde Staten … en het toelaten dat het offshore en andere plaatsen gebeurt …

9:56 Nu zijn we een netto-exporteur … wat betekent dat we geostrategische invloed hebben op andere landen … we kunnen projecteren en helpen met energie en we zijn niet verplicht naar Saoedi-Arabië of andere buitenlandse bronnen voor onze energieproductie …

10:17 En onze dollar … die aan olie is gebonden, is niet onderhevig aan buitenlandse manipulatie, of ze nu de kraan willen openen of de olievoorziening willen uitschakelen … het is een nationale strategische noodsituatie dat we op de grillen van anderen waren en zullen niet zouden we energie hebben en die prijs zou zijn …

10:41 Het begint allemaal met ENERGIE en er zijn dingen waar ik het de komende maanden over zal hebben … je hebt geen idee van wat er gaat gebeuren in het energierijk … geen concept … het zal mooi worden, het zal geweldig zijn, het zal verbazingwekkend zijn … en schokkend …

11:00 Het is niet een of andere nieuwe geheime energieproductie … het trekt gewoon de teugels terug naar deze mensen die ons hebben tegengehouden in deze herindustrialisatie van Amerika … een rol in het verschepen van al onze technologie en banen offshore …

11:21 Een aantal mooie dingen gaan gebeuren tijdens de tweede termijn van president Trump … 11:25 Juan O’Savan cont .: en er zal een tweede termijn van president Trump zijn … breng het naar de bank … geen vraag … zelfs niet betrokken … 11:30 The echte zorg zijn al die mensen in zeer hoge posities in de regering … die hebben samengewerkt, samengewerkt, bewust of onbewust met buitenlandse entiteiten, bedrijven, machten, personen … om de stemming in Amerika te koken …


11:55 Een van de zaken die maandag zal worden ingediend … gaat naar een ander perspectief of benadering dan in de Verenigde Staten … bijna alles in de Verenigde Staten op dit moment over de stemfraude gaat over een bepaald aspect van de computertelmethode … de fraude in de machines …

13:38 We hebben allerlei manipulaties die met de digitale nummers opkwamen …

13:43 Maar degene die uniek is en die op maandag [16 november] zal worden ingediend … gaat naar de handtekeningen …

13:51 We zagen er bijvoorbeeld een heleboel van in Michigan … waar vrouwen die getrouwd waren, de staat verlieten … ontdekten dat ze in hun meisjesnaam opnieuw waren geactiveerd als kiezers … en plotseling zijn ze hier over kiezersrollen alsof ze een stembiljet hebben ontvangen en hebben gestemd … en toch leven ze al tien jaar of langer in een andere staat, maar ze zijn geregistreerd om te stemmen in Michigan …

14:41 Elke handtekening op die stembiljetten is ongeldig omdat dat niet het geval was hen .. en er zijn een aantal vrouwen die naar voren zijn gekomen om te zeggen dat ze zijn geregistreerd om te stemmen en dat ze zich nooit hebben geregistreerd om te stemmen in Michigan … dat is overal in de Verenigde Staten gebeurd … 15:05 De handtekeningen die overal plaatsvonden de plaats moet worden geverifieerd … over het algemeen zijn de regels de 2 verkiezingsmensen die moeten verifiëren …[Bespreekt gevallen van kiezersfraude in Nevada]

19:19 Nu ga ik een beetje van het spel weggeven … maar het kan me niet schelen … “f” jij … OK? … we willen geen hertelling … je kunt het ei niet ontcijferen … Clark County Nevada zal opnieuw moeten stemmen … we hebben andere races voor congresmensen … de race van de senator is heel dichtbij … tot honderden stemmen … je voegt nog een senator toe aan de Republikeinse kant? Is dat een groot probleem? Voeg je een congreslid toe? Plots begin je het Congres naar de Republikeinse kant te verplaatsen …

20:36 Terwijl dit zich afspeelt en de onthullingen komen over hoe gekookt dit voor ons is geweest? … zou ik niet een beetje verbaasd zijn … dat, hoewel je meer Democraten hebt dan de Republikeinen in het Parlement … als dat zou blijken om het geval te zijn … de realiteit is dat een aantal van die Democraten misschien door het gangpad lopen uit verlegenheid over wat er in hun partij gebeurt in hun naam …

21:00 Ik zou niet een beetje verbaasd zijn om sommigen van hen te zien van gedachten veranderen … want ze zijn niet allemaal corrupt corrupt corrupt … ze hebben een bepaalde mentaliteit … er zijn grenzen … en we zien dat in een paar van de getuigen die praten over de fraude binnen de stembiljetten … ze hebben gezegd: kijk weet je, ik kan hier gewoon geen deel van uitmaken …

21:41Sommigen van hen zijn bang dat ze vervolgd zullen worden … daarom hebben we deze mensen die van de Dominion-kant binnenkomen en zeggen: oké … hier is wat er is gebeurd … hier is wat ik zag … waarom?

21:50 Omdat ze niet verstrikt willen raken in de misdaden en sommige mensen voor EEUWIG de gevangenis in gaan …

21:55 Ze willen aan de goede kant van de wet komen voordat het hen bijt … en dat is slim …

22 : 07 In feite, als ik een van de mensen was die in de luchtbel was … en ik praat gewoon met jullie mensen die hier misschien een deel van hebben uitgemaakt? … Kom vroeg aan de goede kant … dit is ZO GROOT je wilt er niet in verstrikt raken … je wilt aan de goede kant staan ​​als je eruit komt … wat de omstandigheden ook waren waarin je erin kwam? Denk nog eens na …

22:20DIT IS ZO GROOT … je wordt overreden, overrompeld … DIT IS ZO GROOT met de nationale veiligheid op het spel … de veiligheid van ons verkiezingsproces … als je aan de verkeerde kant staat, kun je maar beter een bloedige moord schreeuwen … Nee nee nee! Niet ik! Hier is wat er is gebeurd! Dit is wat ik zag! Ik begreep het niet … je kunt maar beter je zaak verdedigen, je kunt maar beter aan de goede kant gaan …

22:42 Omdat dit ding je overrompelt … als je niet aan de goede kant komt? Je gaat verstrikt raken in de tsunami van wat er gaat gebeuren …

22:50 Buitenlandse inmenging vond WEL plaats bij deze verkiezingen … en het kwam niet uit Rusland … het kwam uit China … het kwam uit Mexico … gecoördineerd met [S] edit * ious [T] rai * tors hier in onze land … werkend via vakbonden … hallo … met mensen in ons land, in onze staten, in onze graafschappen … om de verkiezingen te koken … en mensen gaan de gevangenis in

vanwege dit … 23:24 Dit mag niet stilletjes weggaan … dit zijn niet de laatste 15, 20 of 30 verkiezingen … het is gewoon niet hetzelfde …

En de mensen in je publiek V … moeten diep ademhalen … en stoppen met klagen dat de dingen niet snel genoeg gaan … luister naar me …

23:55 Dit is erg complex … er staat veel op het spel … er gebeuren dingen op nationaal niveau …daarom heeft de president gisteren het bevel uitgevaardigd … over samenwerking met het Chinese leger door Amerikaanse bedrijven en entiteiten …

24:07 Begrijp je dat in het midden van dit alles … de president wees naar het leger in China … we bezig zijn met een conflict dat is wereldwijd …

24:22 We hebben 2 vliegdekschepen Gevechtsgroepen gestuurd … 100 schepen elk … voor de kust van China een paar maanden geleden … 24:35Juan O’Savan vervolg: WIJ ZAG DIT KOMEN … om ze onder controle te houden en ervoor te zorgen dat ze begrijp dat we dit niet liegen … 24:44 En we doen niet aan pre-crime in dit land …

deze mensen moesten toestemming krijgen om hun BS te doen, zodat we daadwerkelijk bewijs konden hebben van de misdaad … niet dat het idee dat er een misdaad zou kunnen zijn … dat we dan zouden kunnen vervolgen …

25:12 Dus ontspan. We hebben dit … het zal interessant worden … het zal steeds interessanter worden … het zal niet voorbij zijn met Thanksgiving … het zal niet voorbij zijn begin december …

25:28 Wat gaat gebeuren, is nooit gebeurd in een van het leven van uw publiek … en het zal niet over een paar dagen voorbij zijn … er is geen verlichting van de pijn, en dat zou binnen een paar dagen moeten zijn …

25:41 DIT IS ZO GROOT …deze verkiezing = MAGA … de Make America Great Again Menigte naar de derde macht, niet in het kwadraat, niet naar de tweede macht, in blokjes, over de maïs … en de maïs zijn al die mensen die ijverig, meedogenloos hebben gewerkt … met hun kleine geheim handdrukgroepen … met hun wederzijdse zelfpromotie …

26:26 Elkaar promoten tot gezagsposities zodat ze ons kunnen omdraaien en ons controleren … en het bijna onzichtbaar doen … waar je niet eens beseft dat er dingen gebeuren, maar achter de schermen Er is een klein netwerk aan de gang … ze communiceren, ze coördineren hun acties …

26:46 Dat is het ene bedrijf en dit is een ander bedrijf … ja, maar achter de schermen bellen ze elkaar om hun acties te coördineren, en je realiseert je het niet eens … hun netwerken, hun huwelijken, hun relaties … werken dit allemaal achter de schermen om JOU te controleren … 27:03 En we gaan ze uitroeien … plukken ze eruit … halen ze uit het systeem … 27:07 Zodat Amerika weer kan doen wat het normaal doet, normaal … en over zaken gaan … over bouwen gaan … over groei gaan … en samenwerken …


27:20 We doen het de Heer niet aan over andere landen… over onze buren… we doen het om eerst controle te krijgen over ons eigen huis… en dan de wereld te helpen… niet om hun heersers te zijn, maar om hun broer te zijn … Ik ga niet de hoeder van mijn broer zijn Ik ga de broer van mijn broer zijn …

27:51 VGuerrilla: Wat me onlangs trof, Juan … de buitenlandse leiders uit heel Europa … en Net * an * yahu … feliciteer de LARPER-in-chief [B] i * den … want alles wat hij doet is een enorme LARP … een Life Action Rollenspel … Ik realiseer me dat dit allemaal Crown-agenten zijn … allemaal … MI5 … hoe dan ook, ik draai … het geld volgen, de munt volgen … ik kan de hoek niet om zonder ze te raken … de vingerafdrukken van City of London Corporation op alles, East India Company 2.0 … dit zijn allemaal Crown-agenten … 28:30Juan O’Savin: Zelfs in de rechtbanken … de King’s Bench … daar kom ik in de niet al te verre toekomst op terug … daar zullen we het nu niet over hebben … maar er is nu een invalshoek met de advocaten aan de balie … het moet in de vergelijking voorkomen … we zullen een aantal van deze dingen moeten aanpakken … en opnieuw proberen ze ons achter de schermen in

toom te houden en te heersen … stiekem … niemand ziet het … 29:20 We moeten de controle krijgen van ons land terug… we hebben echt letterlijk een tweede Amerikaanse revolutie… zelfs de verbindingen met China… frickin daar elke keer… Jon McNaughton’s 2018 schilderij van president Trump: “Crossing the Swamp. Geef nooit op. Verlaag nooit uw licht. Stop nooit voordat het moeras droog is. ” 29:33 Juan O’Savin vervolg:

Zelfs het bespioneren van de president … waar werd het allemaal uit georkestreerd? Het werd georkestreerd vanuit Groot-Brittannië … dat dossier kwam uit de City of London … het is dezelfde menigte keer op keer …

29:54 Ze hebben een plan om achter ons aan te komen en ons te controleren … en het achter de schermen te doen … niemand weet wat er in

hemelsnaam aan de hand is … kom op man … word wakker … 30:06 We moeten de controle over ons land terugkrijgen van deze agenten, deze buitenlandse beïnvloeders … die ons van ver proberen te beheren … dat was de oorspronkelijke klacht in de Amerikaanse Revolutie … de troon, de kroon, koning George, leidde ons land op afstand … via onze verschillende leiders en alle belastingen en al het andere … we waren niet onze eigen mensen …

30:35 Daarom kwamen onze mensen hier uit Europa … bijna iedereen die je hier ziet komen uit de rest van de wereld probeert te ontsnappen aan het soort controle BS dat in hun land gaande is … en een bepaald niveau van VRIJHEID te bereiken … nou , we zijn beter geweest dan de meesten, maar we hebben veel werk te doen … om weer op het goede spoor te komen … en nu is het tijd … en je hebt een president die het begrijpt …
_____________________

De onafhankelijkheidsverklaring in het Congres, juli 4, 1776

Wanneer het in de loop van menselijke gebeurtenissen noodzakelijk wordt dat het ene volk de politieke banden ontbindt die hen met een ander verbonden hebben, en onder de machten van de aarde de afzonderlijke en gelijke positie aanneemt waaraan de natuurwetten en van de God van de natuur geven ze rechtvereist een fatsoenlijk respect voor de meningen van de mensheid dat ze de oorzaken aangeven die hen tot de scheiding aanzetten.

We beschouwen deze waarheden als vanzelfsprekend, dat alle mensen gelijk geschapen zijn, dat ze door hun Schepper begiftigd zijn met bepaalde onvervreemdbare rechten, waaronder leven, vrijheid en het nastreven van geluk. – dat om deze rechten veilig te stellen, regeringen onder de mensen worden ingesteld, die hun rechtvaardige bevoegdheden ontlenen aan de instemming van de geregeerden, – dat wanneer een regeringsvorm deze doelen vernietigt, het het recht is van het volk om deze te wijzigen of af te schaffen , en om een ​​nieuwe regering in te stellen, haar fundament te leggen op zulke principes en haar bevoegdheden in een zodanige vorm te organiseren, dat het voor hen het meest waarschijnlijk lijkt dat ze hun Veiligheid en Geluk zullen bewerkstelligen.Voorzichtigheid zal inderdaad dicteren dat lang gevestigde regeringen niet mogen worden veranderd om lichte en voorbijgaande redenen; en dienovereenkomstig heeft alle ervaring aangetoond dat de mensheid meer geneigd is te lijden, terwijl het kwaad te lijden heeft, dan zichzelf recht te zetten door de vormen af ​​te schaffen waaraan ze gewend zijn. Maar wanneer een lange reeks van misbruiken en usurpaties, die onveranderlijk hetzelfde Voorwerp nastreven, een plan toont om ze onder absoluut despotisme te verminderen, is het hun recht, het is hun plicht, om een ​​dergelijke regering af te werpen en nieuwe bewakers te bieden voor hun toekomstige veiligheid . – Dat is het geduldige lijden van deze koloniën; en dat is nu de noodzaak die hen dwingt hun vroegere regeringssystemen te wijzigen. De geschiedenis van de huidige koning van Groot-Brittannië is een geschiedenis van herhaalde verwondingen en usurpaties, die allemaal rechtstreeks bezwaar hadden tegen de vestiging van een absolute tirannie over deze staten.

https://www.archives.gov/founding-docs/declaration-transcript
_____________________

31:02 Juan O’Savin vervolg .:Ik had net iets anders te maken met topmensen op het gebied van Energie en Wetenschap die de afgelopen week waren binnengehaald voor bijeenkomsten over iets anders … Ze zeggen, nou hoe zit het met verzekeringen? … de ENIGE verzekeringsmaatschappij op deze planeet die deze kwestie behandelt is Lloyds of London … dan beheren ze het dat de enige plaats waar je dit kunt doen de landen van het Britse Gemenebest zijn … je kunt het niet doen in de VS omdat niemand het hier zal verzekeren … dus ze kunnen het alleen doen … in Canada… of andere locaties die met hun ding te maken hebben…

31:50 Waarom? Omdat ze beheren dat technologie wordt ingezet op deze andere plaatsen en NIET in Amerika … je hebt, nogmaals, een beheerde de-industrialisatie van Amerika … banen, technologie, goedbetaalde banen, en het is op de meest stiekeme kleine manieren naar de kust verplaatst …we zijn hier gereguleerd door Outer Space … en jij gaat ergens anders heen en er zijn niet dezelfde regels … het heeft te maken met het feit dat dit een stiekeme manier is om ervoor te zorgen dat we het alleen op andere plaatsen kunnen doen …

33 : 35 Het is een manier om ons te manipuleren … het is Gulliver … we worden vastgebonden met duizend kleine riemen … we moeten besluiten om wakker te worden en vrij te komen …

34:40 We gaan het doen … we gaan gratis … we gaan door en doen geweldige, geweldige, verbazingwekkende dingen … we hebben nog 4 jaar met deze president … en we zullen veel dingen op het punt krijgen … en dan krijgen we veel andere geweldige mensen daarna …

35:01 Het perspectief van Amerika zal veranderen als deze onthullingen naar buiten komen … Ik denk dat mensen erg pi * ssed zullen zijn … Ik denk dat een aanzienlijk deel van de Republikeinse partij de macht zal verliezen vanwege hoe ze hebben gefunctioneerd … hoe ze hebben samengewerkt en interactie gehad met entiteiten die niet in het beste belang van het Amerikaanse volk werkten … maar werkten in het beste belang van deze globalisten …

35:21 Evenzo zal de Democratische partij lijden, maar veel veel meer … en ik don denk niet dat de Democratische partij zoals we die kennen zal bestaan ​​na de verkiezingen van 2022 … Ik zou het mis kunnen hebben … Ik geef je alleen mijn mening … 39:55 Juan O’Savin vervolg:Maar de Verkiezing … kijk wat er gebeurt met dit aantal stemmen waar ze het proberen af ​​te werpen … het is zo verward dat je er nooit komt tenzij je een hertelling hebt … wat is daar de dreiging voor hen? Uitvoeringsbevel heeft betrekking op buitenlandse inmenging, en personen die hielpen en meewerkten aan buitenlandse inmenging bij ELKE verkiezing …

42:14 VGuerrilla: Hoeveel Amerikaanse politici en de permanente bureaucraat stellen … hoeveel van hen staan ​​er feitelijk op de loonlijst van de CCP [Chinese communistische Feest] …

42:30 Juan O’Savin: Nou, dat is een goede vraag … dat is een deel van het hele punt …we weten eigenlijk een heleboel meer dan er tot nu toe uit de zak is gelaten … veel van die onthullingen, die informatie … zullen zelfs geen lange weken of zelfs een maand of twee in de publieke ruimte worden gebracht … zoals dit bouwt uit …

42:59 Onthoud dat je de neiging hebt om met kleine jongens te beginnen en je een weg naar de top te banen … alleen omdat je de GROTE MANNEN niet ziet doen alsof ze geneigd zijn … geduld …

43:31 Ik probeer je luisteraars gewoon een algemeen te geven … het kenmerkende ding … een hertelling is niet voldoende … het is een herstemming … en voor veel plaatsen in het land is dat de enige oplossing … er zijn andere plaatsen waar het is zo gaar dat een hertelling ons niet bij het echte aantal zal brengen en de enige optie die beschikbaar is, is opnieuw stemmen … iedereen denkt dat dit allemaal binnen een paar weken zal gebeuren … iedereen zal binnen een paar weken worden gearresteerd …

44:25 Dat is geen erg realistisch perspectief op de HOOGTE van wat er gaat gebeuren en wat er is gebeurd … en de complexiteit en de diepte waar we naar toe moeten … om uit te zoeken, zoek alles uit wat hier speelt …

44:44 HET IS ZOVEEL GROTER DAN MENSEN KUNNEN

VERBEELDEN  44:55 Dit gaat over, zoals ik al eerder zei,dit gaat over een bijbelse Esther 17e boek van de Bijbel (interessant aantal) Omkering van de omkering … de Poerim-omkering die in de Bijbel staat, waar 6 maanden nadat Haman sterft aan zijn eigen petard …45:31 Als je [het Poerim-verhaal] niet begrijpt je begrijpt niet wat hier aan de hand is … dit is eigenlijk georkestreerd om de omkering te zijn … om de omkering te zijn … om de boemerang te zijn …45:38 Deze mensen liepen regelrecht de opstelling binnen … en ze wisten zelfs dat het eraan kwam op een bepaald niveau… maar gingen toch door omdat ze dachten dat ze zo groot waren… zo sterk dat we ze niet konden krijgen… konden ze niet stoppen… en ze staan ​​op het punt te ontdekken dat dat niet waar is… 45:57 We zaten er bovenop … we hebben ze begrepen … velen van hen gaan weg …
ze zullen nooit meer vrij rondlopen …

tegen de tijd dat dit voorbij is …

46:06 Zelfmoordweekend is misschien de enige optie als ze Gitmo willen vermijden … anderen zullen er federale dingen aan de hand zijn … dit is [T] rea * zoon dit is [S] ed * ition … 46:16 En die mensen die misschien zelfs een kleine rol hebben gehad … door het stemrecht niet te tellen … de stemmachine draaien … de stembiljetten een paar keer doornemen … Je bent trouwens voor de camera … als je een van die mensen bent die betrapt werd op een verborgen camera … je zit in de problemen …47:43 Mensen zullen niet blij zijn als ze ontdekken hoe uitgebreid dit was … en dat het in samenspraak met … Buitenlandse mogendheden … Globalisten … of ze nu in China zijn … Engeland … Canada … Mexico … al die andere plaatsen … proberen ons van ver weg te jagen … [T] rait * ors …

48:00 Nee … we hebben ze … het gaat goed, we gaan naar Justitie … we gaan dit voor eens en voor altijd uitroeien … en dan terug naar Amerikanen die Amerika leiden … dit is dezelfde revolutionaire ruzie die we 250 jaar geleden hadden …

48:16 We gaan dit weer onder controle krijgen en ons eigen land besturen … deze f * cking as * holes halen de he * ll uit ons land … en krijgen de h * ll eraf onze ruggen … zodat we dingen kunnen doen op een manier die ons hier intern zal helpen …

48:27 Dit is een nationale vs globalistische kwestie …

48:30 Ik ga NIET door globalisten hier in mijn land in hun voordeel worden geleid en worden hun slaven … SLAVEN GEEN F * CKING MEER …

55:20 Het gaat geweldig worden voor Amerika …
We gaan dingen doen waar mensen alleen maar van droomden …
Dingen die we een paar generaties lang niet hebben gedaan …
We gaan die blokkades weghalen …
Ga doen wat we in de eerste plaats moesten doen …
Het zal geweldig worden …
En we gaan de wereld
omdat we onze wereld gaan veranderen … eerst …
En het begint met deze verkiezing …
de controle over ons land terug krijgen …
deze b * stards hier wegschoppen …
die ons vanuit een lokaal standpunt niet als Amerikanen beschouwen …
En dan gaan we de rest van de wereld in hun eigen land helpen …
Met hun situatie …
niet als hun verzorger …
niet doen wat deze mensen ons proberen te aandoen …
maar als hun broer …
Ik word de broer van mijn broer …

_____________________

End Kat gedeeltelijke transcriptie “Gathering” door Gilbert Williams